door Proemevla in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 10
  • 457x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Volgens de Russen dan he..
Wat is bij de Russen nou onafhankelijk onderzoek? Als ze zelf onderzoek doen?

25
1 GreyB

Natuurlijk gaan ze daar niet mee akkoord want dan zou die onderste steen misschien boeven komen en dat mag nooit gebeuren.

7
2 niet-alles-geloven

De russen gingen een tijd terug zelf óók niet akkoord met een VN-onderzoek inzake chemische wapens, door dictator assad gebruikt. Russen en objectiviteit is met elkaar in tegenspraak, trouwens.
Dus: een koekje van eigen deeg voor het Kremlin.

22
3 weerman

Niets wat de VN (of EU) doet is objectief.

9
4 Reconquista

Triest om te zien dat men géén OBJECTIEF onderzoek wil...... question
Als onderzoekers hier snel mee kunnen beginnen, is exact te bepalen waar het gif vandaan komt!

13
5 Uit Den Haag

Zo zal er ook nóóit een grondig onderzoek komen naar de wapenleveranciers van ISIS, Al Qaida en Al Nusra.....
En zullen we dus nóóit met zekerheid de schuldigen kunnen aanpakken question

12
6 Uit Den Haag

@3 Ze wilden niet dat de VN het ging onderzoeken omdat ze juist een objectief onderzoek wilden. VN en objectief gaat niet samen.
Vreemd dat Amerika het niet wil. Toch iets te verbergen?

4
7 xtremy

@1
Nou nee, je lult uit je nek.
Gebleken (na VN onderzoek) is dat terroristen / Turkije achter een chemische aanval zaten, dit in tegenstelling tot de beschuldigingen van de VS.
De VS blijft bezig met ongefundeerde beschuldigingen, blijft bezig met Syrië / Rusland beschuldigen van chemische aanvallen, recent weer door Tillerson (zie youtube), toevallig net bij de start van onderhandelingen.
De VS beschuldigt op basis van berichten van 'witte helmen / Syrisch observatorium' en eist direct actie, zonder onderzoek dus.
De Russen (en niet alleen de Russen) willen onafhankelijk VN onderzoek (al langer), de VS verwerpt dit telkens.

7
8 Proemevla

@8 "... blijft bezig met ongefundeerde beschuldigingen, blijft bezig met Syrië / Rusland beschuldigen van chemische aanvallen, recent weer door Tillerson (zie youtube), toevallig net bij de start van onderhandelingen. ...."

Hoog tijd dat Trump deze pion van de Obama/Clintonpolitiek ontslaat!

7
9 CoolMemories

'There are chemical weapons of mass destruction in ...'

2
10 mightimouse

En ook met de nieuwe aantijgingen ontbreekt het bewijs en drijft het op 'vermoedens'.

Verenigde Staten vermoeden dat Syrië nog steeds chemische wapens inzet https://www.nu.nl/syrie/5100887/verenigde-staten-vermoeden-syrie-nog-steeds-chemische-wapens-inzet.html

VS: “Assad gebruikt mogelijk nog steeds chemische wapens” https://www.hln.be/nieuws/buitenland/vs-assad-gebruikt-mogelijk-nog-steeds-chemische-wapens~a6fa48d1

3
11 Keerzijde

Rusland en objectief onderzoek?

Het is bekent dat Putin loog over de gifgasaanval van Assad bij Kahn afgelopen april
Putin zei dat een opslagloods van de rebellen was gebombardeerd waarin gifgas lag opgeslagen
Dat was een leugen van Putin
Die loods was al in februari opgeblazen
Hier te zien

https://www.terraserver.com/view?utf8=%E2%9C%93&search_text=&searchLat=&searchLng=&lat=35.450025&lng=36.649950&bbox=¢er=

VS heeft graat gelijk, Putin wilt de boel weer rekken
Putin kon ook instemmen met VN resolutie, hierover

12
12 LGK

@11
"ontbreekt het bewijs en drijft het op 'vermoedens'.'
Er is wel bewijs dat Putin loog over de gifgasaanval van Assad in Khan

Waarom zou Putin daarover leigen?

12
13 LGK

@8
"De VS beschuldigt op basis van berichten van 'witte helmen / Syrisch observatorium' en eist direct actie, zonder onderzoek dus.'

U dacht dat de VS geen satbeelden hebben zoals in @12 ?

Nogal naief van u

12
14 LGK

Onderzoeken zijn er en Rusland wilde geen verder onderzoek.

@8 Je laat weer een hoop weg wat net zo erg is als liegen. Wat is dat toch met jou zeg. Van Youtroep filmpjes, RT, Southfront en een hoop complotmeuk als we dat en propaganda willen lezen dan moeten we echt bij jou zijn. Triest.

10
15 VaY
16 VaY

Wat een verschrikkelijke mensen bestaan er toch. Nr 1 zegt al, ja Rusland zegt het dus is niet waar. Wat een mongool. Hoe simpel kan een mens zijn.

3
17 etymologie

@15 MSM wel ok?

2012 Turkije > Syrian rebels testing chemicals to use as weapons http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-14266/WARNING-GRAPHIC-Syrian-rebels-testing-chemicals-use-weapons.html

2013 > Turkey finds sarin gas in homes of suspected Syrian Islamists – reports https://www.rt.com/news/sarin-gas-turkey-al-nusra-021/

2013 Syrie > U.N. has testimony that Syrian rebels used sarin gas: investigator https://www.reuters.com/article/us-syria-crisis-un/u-n-has-testimony-that-syrian-rebels-used-sarin-gas-investigator-idUSBRE94409Z20130505

2016 Irak > U.S.: ISIS detainee providing information on chemical weapons https://edition.cnn.com/2016/03/09/politics/u-s-isis-detainee-providing-crucial-information-on-chemical-weapons/index.html

2016 Syrie > Syrian rebels brought to Turkey after suspected ISIS chemical attack http://www.rudaw.net/english/middleeast/syria/28112016

2
18 Keerzijde

@15 En als je RT niet als MSM beschouwt > Turkey arrests 12 in raids on 'terrorist' organization https://www.reuters.com/article/us-syria-crisis-turkey/turkey-arrests-12-in-raids-on-terrorist-organization-idUSBRE94T0YO20130530

2
19 Keerzijde

Uit de CNN link > "The U.S. intelligence community has confirmed 12 cases of the use of mustard agent. Three other cases are suspected. They include locations in both Syria and Iraq. "

2
20 Keerzijde

@18 Wat ik bedoelde was dat Proemvla het alleen heeft over de aanvallen van rebellen en die van de regering weg laat. Hij doet of die er niet zijn. Daarom laat hij die informatie ook weg. Ik vroeg niet om links naar informatie over aanvallen van rebellen, want die ken ik al. Volgende keer beter lezen.

9
21 VaY

@21 Draai jezelf eruit, net als de VS > CNN " The majority of the cases have been in Syria, some as far west as the Maraa line where fighting has raged. Other attacks have occurred across Iraq, including Sinjar Mountain and the area around Mosul, as well as locations further south towards Baghdad.

However, U.S. officials are somewhat downplaying the attacks, saying they believe any deaths were a result of being hit by artillery, not the agent itself."

4
22 Keerzijde

@12
Leer eens lezen, het gaat om VN onderzoek, dat is aangevraagd (herhaaldelijk), niet om Russisch onderzoek.

@15
Ik laat niks weg, het is ook niet zo dat Rusland geen verder onderzoek wilde, integendeel Rusland heeft herhaaldelijk om onpartijdig VN onderzoek gevraagd, herhaaldelijk de OPCW gevraagd om ter plaatse te komen onderzoeken, maar dit is altijd geweigerd omdat het gebied niet veilig zou zijn. Nee men baseerde zich liever op de fanta verhaaltjes van de 'witte helmen', het 'Syrisch observatorium' en getuigen uit terroristen gebied.
Het is begonnen in 2013 met een false flag operatie die volledig de mist inging, de VS wilde toen onmiddellijk een 'no fly' zone gelijk aan Lybië, later is gebleken dat het helemaal niet van Assad / Syrië kwam.
https://consortiumnews.com/2014/04/07/the-collapsing-syria-sarin-case/


@16
Dat zogenaamde rapport waar de NYT zich op baseert is volledig afgebrand omdat het voornamelijk bestond uit een telefonische enquete met mensen in terroristen gebied en monsters die in Turkije bekeken zijn, niks is ter plaatse onderzocht.

4
23 Proemevla

@23 "Ik laat niks weg, het is ook niet zo dat Rusland geen verder onderzoek wilde"

http://edition.cnn.com/2017/11/16/middleeast/un-syria-chemical-weapons-russia-veto/index.html

"Dat zogenaamde rapport waar de NYT zich op baseert is volledig afgebrand omdat het voornamelijk bestond uit een telefonische enquete met mensen in terroristen gebied en monsters die in Turkije bekeken zijn, niks is ter plaatse onderzocht."

Natuurlijk. Als het goed uitkomt voor Syrie en Rusland dan is het waar. Doet het dat niet dan is het onzin. KoeKoek. Plottertje.

10
24 VaY

@22 Heb je nu een discussie met jezelf?

8
25 VaY

Lijkt me een schuldbekenning van de US... mischien dat we er niet achter mogen komen dat CIA achter arabische lente zat?

4
26 3C 33 20 4E 4C

@24 Inderdaad een veto om vervolgens een verzoek tot -onafhankelijk- onderzoek in te dienen.

4
27 Keerzijde

Come on, het is een US reflectie om een chemische aanval te verzinnen of in scene te zetten, en gelijk een schuldige aan te wijzen.
UN is gewoon goede - slechte tijden of een comedie serie geworden, maw gewoon pure macht politiek, heeft NIETS meer te maken met landen op planet earth die er samen iets van willen maken, en idd grootste schuldige is US en Timmermans als vb met zijn toneelstukjes, wat een schande.

3
28 Goldrush

@27 Hahaha. Tuurlijk.

9
29 VaY

Trieste lieden hier

Is er een post waarin wordt bewezen dat Putin loog over de gifgasaanval van Assad op Khan, komen ze met onderzoeken aanzetten uit 2012
Ingaan op de leugen van Putin, en zijn bescherming van Assad die gifgas gebruikt kunnen ze niet omdat in de post ook het bewijs staat

Triest, dat er lieden zijn die een massa moordenaar die mensen ombrengt met gifgas en er ook over liegt, verdedigen

12
30 LGK

@30 Het vreemde is ook dat ze het van Assad niet willen horen, maar als er iets over rebellen staat dan is het wel waar. Niet accepteren dat beide partijen die troep gebruiken hoor. Nope. Vooral die Proemevla met dat liegen van hem. Ik vraag het me af of hij het wel door heeft.

@27 Dit is gewoon tijdrekken. Daar is Rusland koning in. Oekraine, Georgie of de MH17 is het elke keer weer hetzelfde gezeik. Veto hier en veto daar geen onderzoek of dan wel, maar toch niet. Waarom zouden ze dat toch doen?

11
31 VaY

@30
"Triest, dat er lieden zijn die een massa moordenaar die mensen ombrengt met gifgas en er ook over liegt, verdedigen"

Hear hear.. de grootste hypocriet die Poroschenko verdedigt voor het gebruiken van fosfor-
en clusterbommen op de eigen bevolking.. LMAO
En nee... dit is geen kremlinpropaganda .

Wapenexpert HRW; " Het is schokkend om te zien dat een wapen dat zo veel landen hebben verboden ZO VEEL wordt gebruikt in het oosten van Oekraïne."

'Kiev gebruikt clusterbommen in Donetsk'
https://nos.nl/artikel/2000159-kiev-gebruikt-clusterbommen-in-donetsk.html

3
32 Lias

* Verwijderd door de redactie *

33 Thompson

Tja, zo verwerp Rusland weer een objectief ondersoek naar MH17, de annexatie van de Krim en ga zo maar verder.
Allemaal in eigen belang.

0
34 BenErWeer

Joh, waarom zou dat zijn? De VS hebben nog steeds biologische en chemische oorlogslaboratoria in de VS en daarbuiten. Wie het niet gelooft moet dit artikel maar eens lezen.

https://www.globalresearch.ca/body-of-evidence-suggests-new-us-biological-warfront-opening-up/5626593
Body of Evidence Suggests New US Biological Warfront Opening Up
Richard E. Lugar Centre in Tbilisi, Georgia is a biological weapons lab.

Dat is in strijd met alle verdragen die ze daaromtrent hebben afgesloten. Een onafhankelijk onderzoek kon wel een uitwijzen dat de chemische wapen is Syrië door de CIA zijn verstrekt.

2
35 manpower

@30 Is Assad een massamoordenaar? zeer waarschijnlijk wel, is het een dictator? zeer waarschijnlijk wel, is hij verantwoordelijk voor het recent gebruik vd chemische wapens?

https://www.reuters.com/article/us-syria-crisis-un/u-n-has-testimony-that-syrian-rebels-used-sarin-gas-investigator-idUSBRE94409Z20130505

Waarschijnlijk niet.
Maar berichten van Reuters vertrouw jij niet zo, dat is ondertussen bekend.

De vraag is of een land Libië / Irak / Syrië beter af is zonder dictator.
Onze westerse 1e gedachte is natuurlijk ja, maar de realiteit is dat de bevolking daar niet anders gewend is.
Democratie breng je in het MO niet binnen 1 generatie, dat kost tijd, en gebeurt uiteindelijk voornamelijk door de wil van het volk zelf.

3
36 Snuggles

@24
Je probeert het nog maar eens met CNN.
Rusland heeft gevraagd om onafhankelijk onderzoek (herhaaldelijk), niet om onderzoek door een clubje dat bij voorbaat Syrië / Rusland al de schuld geven en toewerken naar dat resultaat.
Het onderzoek in Khan was een flut onderzoek, niks, nakkes, nada is ter plaatse onderzocht, alleen telefonische interviews met personen in terroristen gebied, onderzoek van monsters in Turkije.

Vraag je eens af waarom tot nu toe altijd geweigerd is om een onafhankelijk onderzoek te laten doen.

2
37 Proemevla

@37
"Je probeert het nog maar eens met CNN."

Nog altijd beter dan RT of het legio aan rommel websites waar jij altijd mee komt.

"Rusland heeft gevraagd om onafhankelijk onderzoek (herhaaldelijk), niet om onderzoek door een clubje dat bij voorbaat Syrië / Rusland al de schuld geven en toewerken naar dat resultaat."

Dus de VN laat onderzoek doen en daar komt uit dat zowel Syrie als rebellen op verschillende plaatsen verschillende chemische wapens hebben gebruikt. Jij zegt als het over de rebellen gaat dat het klopt. Als het over Syrie gaat dan is het weer een flut onderzoek. Vervolgens is het geen onafhankelijk onderzoek meer, want de uitkomst bevalt Rusland niet. En als Rusland iets niet bevalt dan gil jij gewoon lekker met ze mee. Altijd. Dus klets niet over objectief en onafhankelijk zijn. Het gaat jou om het feit dat ook Syrie die wapens heeft gebruikt en dat ga je gewoon niet accepteren. Trol.

1
38 VaY
39 VaY

@38
Je haalt twee zaken door elkaar, dat van 2013 (false flag) waarbij men niet kon bewijzen dat het Syrië / Rusland geweest waren maar zeer waarschijnlijk terroristen / Turkije (en waarvan een officieel VN rapport is uitgebracht) en het (Khan) onderzoek dat volledig is afgebrand.

Je dooddoener werkt niet (rommel websites), in de youtube die ik postte hoor je Tillerson zelf heel duidelijk Syrië / Rusland beschuldigen, daar is zelfs helemaal geen VN onderzoek geweest, het is alleen gebaseerd op uitspraken van het Syrisch observatorium en de witte helmen.

Rusland eist onafhankelijk VN onderzoek en dat is afgewezen (herhaaldelijk)

2
40 Proemevla

@40 Blabla false flag zus en zo. Ik ken je complotgebrabbel wel hoor. Gewoon liegen en blijven herhalen.

"Rusland eist onafhankelijk VN onderzoek en dat is afgewezen (herhaaldelijk)"

Rusland wil de feiten niet accepteren, zoals jij dat ook niet wil. Dus gaan ze tijdrekken door te doen of ze wel een onderzoek willen. Er is onafhankelijk onderzoek alleen bevalt de uitkomst Rusland niet. Hetzelfde met Georgie, Oekraine en de MH17 en ook daar zit je altijd te blaten dat Rusland nooit fout zit. Kom nou zeg wie denk jij voor de gek te houden hier?

1
41 VaY

@41
Van de zogenaamde Sarin aanval door Syrië op burgers werd al in een vroeg stadium duidelijk dat de terroristen er achter zaten, Carla de Ponte daarover:

In het officieel VN rapport dat verschenen is toendertijd was dan ook niets van bewijs tegen Assad te vinden.
De rol die Bandar, SA en Turkije speelden bij deze 'false flag' operatie daar werd nooit meer over gepraat:


Britse journalist over de leugens die verspreid worden:

2
42 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

3 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Janice Griffith FeetRealalitykingsNoelia Video PornD4 SwibgNadigai Sex TamilBrandi Bae BbcOld Young BjNaked PokemonMia Khalifa Hot Porn VideosLeah Gotti PhotosCrisana MariyahMia Khalifa Of LeakMultoirnXlove AmSoutherncharms NudeScarlett Sage NudeLyndsay Lohan SextapeIndian Family Xxx VideoSfrica PornSouth Indian NudeMausi Ka SexVideo For BfFatalmedelMilf HeadHentaisex GifSpy Cam MasturbatEtriganCojiendoPorn MusicPornos Amadores CaseirosWicked SimsNude ChicksJapanese Step Mom PornKitty Lixo OnlyfansIndian Porn MovsXxx Video Page 2Johnny Sins Video DownloadGf And Bf SexLexi Luna VrAbigail Morris LesbianCam Bro TvAnal DilatorThelugusexPorn MovireOnebackpage ComReal Swinging Porn3gpking InSexmoviehindiVibrating Panties VidsOpornhubNew PornostarsHatdcore PornIndian Brother XxxHana Himesaki JavCogiendolaRound Big TitsNaked Military MenKolkata Bangla Blue FilmHot Force Sex VideoRéférence S E X EAlia Bhatt Sex SceneVenom HentaiNamitha Sex FilmXnnzBest Porn Dtarsالسكس تويترAnime Porn GiffsWww PornqqReal Happy Ending MassageAssamese Fucking VideoAlena Croft AnalCory Chase InterracialDiamond Jackson BbcBokep FilmWww Xxxn ComXvideos JapanesrBangla Sex Video ComSexmodGirls Masturbating TogetherSage The Flame PornPlayvidz ComBlack Cat HentaiSexybustywifeSky Bri Leaked OnlyfansCumming On FoodJapanese News PornAngela WhitrStepmom Hotel PornStepmomblowjobMia Markova VideoGay LovesexBelle DelphineFutanari NudeLesbian Aunty SexEpornosVicky LovePorntubehdSquirting While FuckingGianna Michaels AnalSophia Leone Lil DLesbianpornvideosThroatpie RedditSuck Man BoobsTapout PornAlexa And Friends PornVideo PornographiqurOutside In The NudeRae Lil Black Green Eyed MonsterPov Hd XxxRedhead Pale PornOysfoodTumblr AnalDaughter Suduces DadTele Réalité PornXvideos AssSunny Leone Hd1080p PornDesi Sex Video Hindi AudioIndian Sister And Brother PornNew Xxx KahaniDadmomsexNude Videos MassageChat UrbateHentai UnscensoredCumontonguePlayboy Kim Kardashian NudesTamil Sax VedioEx Girfriend PornNakedgrandmaTelugu Saree SexHd Sex Video DownloadOnline Adult GamesMuslim Hijab GirlDeadpool PornMom And Son Xnxx Hd VideoArabicsexChloe Surreal DpKeisha MompovVideos Pornô BrasileirosTaylor RainChaterbait AsianIndian Women Sex ComCumface MilfSpeedbump.sex PositionBig Boncy TitsMujers DesnudasFucking BerlinSoftcover PornTit GroppingAutumn Falls Oiled