door Havermout in Politiek  ·  99 Reacties

  • 30
  • 1589x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hoge bomen vallen niet ver van de boom?

5
51 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

52 hk-sr

> "Als het geld daar op is krijgen we een situatie dat mensen op de loop gaan, en de kans is vrij groot dat ze dan deze kant uit komen", zei hij. <

Ja maar sukkel, sluit dan ook die grenzen!!!

6
53 Jan met de korte achterlul

@53 Ook weer een leugen van Zijlstra. De Palestijnense 'vluchtelingen' willen allemaal naar Israël. Recht op terugkeer noemen ze dat.

9
54 Dune

"Er moet eens opgehouden worden met het leggen van een persoonlijke link met de echtgenoot van mijn collega"

Zijlstra, dit link IS er. En het handelen van Kaag is navenant.

8
55 grovi

@54 En ondertussen claimen Joden van over de hele wereld ook dat recht op terugkeer te ebben naar 'hun' land, ook al is er in hun directe familie in eeuwenlang niemand geweest die ook maar één stap in Israël heeft gezet, dit met een claim op een boek van meer dan twee millennia oud waarin 'god' hun het land heeft gegeven. Dat dat dan ten koste gaat van de lokale bevolking die daar al generaties lang woont boeit ze blijkbaar niet.

19
56 Neobullseye

Zijlstra, een waardig opvolger van Pinokkio

4
57 Willem123

@56 "ten koste gaat van de lokale bevolking"

Hoezo? Er wonen 1,6 miljoen Arabieren in Israël met dezelfde rechten als elke andere inwoner van Israël. God heeft hen dat land niet gegeven maar resolutie 181 van de VN. De Arabieren wilden het onderste uit de kan (heel Israël) en kregen het lid op hun neus.

6
58 Dune

@58 Ze hebben niet dezelfde rechten dat is onzin.
http://itisapartheid.org/laws.html

18
59 Oebie

@48 Dat niet alleen. Hamas is een internationaal erkende terroristische organisatie.
Zijlstra erkend hiermee dat Nederland terrorisme financiert.

3
60 Snuggles

@18 Is Hamas volgens u een terroristische organisatie?
Ik verneem graag uw reactie met een ja of nee.

3
61 Snuggles

Zijlstra:
De schouders ophalen voor de daden van de Turken momenteel wat de Koerden weer een klap zal geven.
Maar wel geïrriteerd raken als miljoenen belastinggeld wordt gegeven aan een terroristische organisatie en daar wat van gezegd wordt.

4
62 Karl

Belachelijk dat wij een stroman van de Palestijnen in de regering hebben zitten die de wijze beslissing van Trump ondermijnt en ons belastinggeld versneld uitgeeft aan beroepsklagers en terroristen.

5
63 Soare

Waarom geld naar mohammedanen? De mohammedanen hebben met hun oliegeld meer dan genoeg in eigen huis en waarom moet de EU die terroristenclub dan zo nodig financieren met mijn belastinggeld waarmee ongetwijfeld intifada nummer zoveel wordt betaald? En dan ook nog versneld ook. Brrrr wat een land en wat een ramp om in de EU te zitten. Wanneer gaat in hemelsnaam de wal het compleet stuurloze schip keren?

4
64 nostradamus666

* Verwijderd door de redactie *

65 Auwie

@25 jij bent misselijk maken, jou soort zorgt voor een slechte toekomst voor mijn kinderen. maar het zal jullie worst wezen. niet te begrijpen dat jullie zo'n hekel aan ons hebben. en de muzelmannen doen alles goed in jullie ogen. dan weet je in elk geval zeker dat je er niet veel mee te maken hebt gehad met die muzelmannen. anders was je denkbeeld wel niet zo krom.

6
66 Auwie

@65
" dank zij jou soort landverraders"

Wow, je hebt het weer stoer gezegd.

24
67 HenkG

Als het geen democratie is,

waar is de motie van wantrouwen dan?

Loesje

20
68 HenkG

@67 stoer is het niet, het is de trieste waarheid.

6
69 Auwie

@67 maar wederom geen uitleg waarom jullie de islam nou zo geweldig vinden? alleen maar narigheid. geef daar nu eens een keer een antwoord op, wat is er nu goed aan de islam hier?? het kost bakken met geld, ze zijn vervelend altijd vervelend en kunnen niks hebben. leg het nu dan eens een keer uit??

6
70 Auwie

@70 Verdiep je erin bekeert u !!

12
71 Louis Vandaal

Er komen er toch wel meer haha..en oja, hahahaha

11
72 Louis Vandaal

Heel wat burgers zijn achterbakse Zijlstra meer als zat.

4
73 zoutzuur1

@72 ik begrijp u reactie niet, wat komen er wel meer? maar ik ben blij dat u er zelf zo hard om kan lachen. @71 ik zal mij nooit bekeren tot geen enkele godsdienst, er is nog nooit iets goeds uit godsdiensten voort gekomen. uit geen enkele.

4
74 Auwie

* Verwijderd door de redactie *

75 Auwie

* Verwijderd door de redactie *

76 reality

* Verwijderd door de redactie *

77 Watts

@71 , @72 Verrek, daar spreekt een muzelman!

4
78 1050 hPa

@76 haha en jij loopt over van intelligentie???Jij laat je darmen weer leeglopen met je minachting over meer dan 2 miljoen echte Nederlanders!

4
79 Watts

@74 Ik twijfel of er uit types zoals jij iets positiefs is gekomen, zie hier alleen 1 lange rij met klaag reacties. Gaan we " de oorlog " niet mee winnen.

9
80 Gut

** gebruiker verwijderd **

Ik begrijp de opstelling van Zijlstra wel. Hij is tijdens zijn bezoek aan de VN een beetje gehersenspoeld. De VN wordt immers in stand gehouden met geld uit Saudi Arabië.
Politici blijven makkelijk beïnvloedbaar, zeker als er een paar flappen worden getoond.

81 verwijderd5929219

@79 U voelt zich aangesproken, dan bent u er zeker een van haha. Meer dan 2 miljoen Nederlanders zegt u? waar haalt u die cijfers vandaan? Als u de PVV stemmers bedoelt, dan zit u er finaal naast. Bovendien stemmen deze mensen vooral op de PVV uit onvrede over hun eigen mislukte leven. Ik heb afgelopen week (zaterdag) er geen 2 miljoen gezien in Rotterdam bij die grote protestactie van vriendje Wilders. Gelukkig waren er nog 3 bussen Vlamingen, afkomstig van die andere partij van de onvrede, Vlaams Belang. Tenslotte is vriendje Wilders op zijn retour na 13 jaar zonder enige daden een klein kapitaaltje als kamerlid opstrijken. Straks ook nog eens wachtgeld.

6
82 reality

@77 hahahahahaa geweldige opmerking

4
83 Auwie

@80 ik hoop niet dat er oorlog komt. maar als we de Palestijnen financieel blijven steunen kunnen ze in elk geval mooi het geld gebruiken om tegen Israël te vechten. want verder doen ze echt niks constructiefs met geld. het gaat alleen maar naar wapens en haat maar ja dat is nu eenmaal normaal bij die mensen.

4
84 Auwie

Zat Zijlstra weer de Donald Duck te lezen ? Hij ook nooit waar het over gaat !

3
85 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

86 tougher than the rest

@86 Ik vind het ook zo jammer dat jij op mijn zak aan het parasiteren bent.

5
87 Gut

@40 Positivo

Toen ze Assad wist te bewegen om chemicaliën af te laten voeren die mogelijk voor de productie van chemische wapens gebruikt konden worden was het één en al lof voor deze dame en toen hoorde je niemand over haar echtgenoot of haar (vermeende?) dubbele nationaliteit.

Ik blijf erbij dat dit een dame met capaciteiten is, waar menig reaguurder hier in de verste verte niet aan kan tippen. Hoewel Zijlstra niet mijn gedroomde minister van BuZa is sta ik volledig achter zijn uitspraak mbt mevrouw Kaag.

14
88 ~ Echelon II ~

@58 Dune

En Israël wil veel van de Palestijnse gebieden, bezet grote delen van aan de oorspronkelijke bewoners toegewezen gebied.

Kortom, beide landsbesturen willen iets van de ander, en beide zijn bereid om daartoe vuile methoden te gebruiken. Er bestaan geen bestuurders/politici met schone handen in dit conflict. En niet alle burgers van Israël en de Palestijnse gebieden staan volledig achter het beleid van de politici die hun land leiden.

En Nederland geeft hulp aan mensen (niet aan politici) in nood. In dit opzicht ben ik trots op ons land omdat het oog heeft voor mensen die onze hulp nodig hebben. En dat heeft niets met politiek te maken maar alles met medemenselijkheid.

13
89 ~ Echelon II ~

@70 Auwie

Het gaat niet om mohammedanen (mensen die een bepaald geloof aanhangen), het gaat om de mensen in de Palestijnse gebieden, het merendeel Palestijnen.

En als het om voedselgebrek gaat doet religie helemaal niet ter zake. Al zouden ze in zeekakeloebesjes geloven dan nog was hun gebrek aan voedsel leidend in de beslissing om voor dat doel geld aan UNWRA te doneren. Medemensen laat je niet doodhongeren. Dat vonden we als het over '40-'45 gaat barbaars en dat vinden we heden ten dage nog steeds, tenminste de mensen onder ons met een hart voor andere mensen.

13
90 ~ Echelon II ~

@69
Mooi dus ik ben nu een landverrader, dat is jouw trieste waarheid.
Alleen omdat ik aangeef dat Kaag niet op persoonlijke titel handelt maar dingen afwikkelt die allang liepen.
En uit de reactie van zijjstra valt op te maken dat zij handelt in overeenstemming met het hele kabinet.

En omdat ik dat constateer ben ik een landverrader?
u bent niet goed snik.

En ik ga u feliciteren U bent onfatsoenlijker dan elke moslim die ik persoonlijk tegen kwam.
Daar mag u trots op zijn.

3
91 HenkG

tougher then the rest en auwwie staan nu in de rij bij de voedselbank hun verdoemde leventje te recapituleren !!Jankerd 1 en 2 zullen over dat pakket ook wel wat te zeuren hebben..
Als de houdbaarheid van een product overschreden is zijn het die verrekte moslims natuurlijk..
Een stel pubers aan de tattie

1
92 Louis Vandaal

* Verwijderd door de redactie *

93 Louis Vandaal

@70 Laat jij dan eens gauw je uitkering stopzetten hypocrietje,dat jij geen baan en toekomstperspectief hebt is te danken aan je eigen miserabele falen !!

2
94 Louis Vandaal

@92 en 93 en 94 verder gaat het wel met je? Pas op straks krijg je nog een hartaanval, je maakt je zo druk voor je geliefde soort. ik ga me niet verlagen om jou ook uit te schelden. fijne dag meneer Vandaal. geniet van je uitkering. ik hoeft echt niet naar een voedselbank hoor. ik snap werkelijk niet hoe je daar bij komt. mensen die niet werken hoeven ook geen belasting te betalen. lees tussen de regels door. och wat vraag ik nu, je noemt jezelf niet voor niks vandaal natuurlijk.

0
95 Auwie

@94 en nog steeds geen uitleg wat er nu zo mooi is aan de islam. maar ja dat is natuurlijk ook onmogelijk dus gaan we maar fitten op de boodschapper, hoe zielig ben je dan.

1
96 Auwie

@91 bedankt voor uw uitleg over de mooie kanten van de islam!! oh wacht weer niet. wel mooi om te horen dat ik nog erger ben dan alle moslims omdat ik jullie landverraders vindt ik leg tenminste uit waarom ik dat vindt, jullie leggen nooit uit wat je aan het verdedigen bent. dus Henk G je mag wel weer terug reageren maar ik hou het voor gezien het heeft toch geen zin. fijn weekend.

0
97 Auwie

@96 huil kindje voel je je gekwetst ?
Arme ziel krijgt kritiek en roept auwie

2
98 Louis Vandaal

hebben ze van al dat geld niet een miljoentje of zo ... voor mij?

0
99 t.rap.er.niet.in

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

3 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

5 minuten geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

19 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

21 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Mac Benac
Verscherpt politietoezicht bij de 4 mei-herdenkingen in Den Haag

Je houdt je hart vast met een extreemrechtse Kamervoorzitter die in actie komt tijdens dodenherdenking. Je weet het nooit met dat soort lieden....

21 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter Alexander - Das Tu Ich Alles Aus Liebehttps://youtu.be/0XTPrSijsZo?si=c2hvqBnp8KJ_KEAb...

22 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Wat een enorme LUL is die bruinrechtse Kamervoorzitter Martin Bosma....

24 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor mensen....

31 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Xxx Vedio RomanticSister Sex New VideoLita TitsHitana PornDarknunPorn ComciaHentai Manhwa RawFreeone.comAtrizes Pornor BrasileirasX Ray HentaiBalcony PornMilitary MilfsLifeselector.cpmMouni Roy Porn VideosJapanese Sex DollAmazingblowjobsHot Nude MothersXxx Sax VidioJoshi Luck Episode 3 EnglishAngela White SquirtXxx Video Hot SexyGirlfriend Sex ComNudes Of My WifeSuhagrat Ki ChudaiDesi Big Boobs SexAmateur StripteaseAlison Tyler TitsMia Khalifa Xxnx ComGhettotubeTrain Groping JapaneseClaudia Marie ComAll Free Porn SitesGirl Removing SareeNatural Porn HdSwx Video DownloadSexing DownloadNaked Old GuyBunnyranch PornSiri DalhLatinaorgasmCoti Golpo.comAhegao CumshotGoddess Feet WorshipXxxx Animal VideoWww XxxmalayalamSon Sucking MomTnaflix.comSfmcompuleMusasclassDeepika Padukone XxxDesi Desi XxxSonny LeonePornstar Isabella StoneHijab Por NInter Sexual PornPron WebsiteBeautiful Women NakedBhabhi Boobs PhotoSkylamaexo PornBlow Job VomitShow Me Free PornographyFunniest Porn MemesHqhentJamie FosterBambidoe NudesPorn NierMia Khalifa Best Sex VideoSex Video Dot ComBokep CadarSex Vidio LiveThe Habib ShowBetty Bondage PornPakistan XxxCholo GaypornRechellemarieLexi LunanudeSuper Chat.livreFliz New PornFree Pornos MuvisKimmy Grangers PussyBbwbbcEmuelly RaquelJakipz NudeXxx Movie OpenDaddy Stepdaughter PornAunty Chut VideoSex Video And SongCochandoJason Luv OnlyfansSex Videos TwitterCelebruty PussyTeens Naked At The BeachShoplyfter FullBest Adult MangaCocq NuXxx Videos CaseirosEmma.lvxxJamie Chung SexyMrs Roper Three's CompanyIndians Bf FilmTelugu Saree PornDry Humping PillowNadja Lapiedra PornKorean SextapesPornhub AnalsexHetai Porn GamesBlack Anal CreampieTransexjapThe FappiningTsuande NakedFootpad NycDani Daniels RoughPorn Romantic IndianFetlife.copmAntara VasnaDanny D Phoenix MarieIndian Uncle Gay SexLatinaporn HdGotnudeXhampster Xhampster9inchdickKelly Kay OnlyfansKyla ColeXnxxmuslimBig Titted CelebritiesBull FuckAsian HotwifingHood Rat PornXhsmdter4kporn DownloaderWannonce RencontreHotsouthernfreedomMen Com VideosSavita XxxMother And Son Having SexAvery Cristy PornVoyeurism RealBellaxxxTeeb Porn PicsDanicooppss LeakJapanese Xxx Blue FilmCnfm VideosAnne HathawaypornGloryhole Swallow LatinaStories LiteroticaSex Vedios WatchGangabang XxxHarnony ReignsDickandpussyBrazzar Hd Com