Ronnie Flex laat zich opnemen om van wietverslaving af te komen

Ronnie Flex heeft zich laten opnemen in een privékliniek om van zijn wietverslaving af te komen. De 25-jarige rapper rookt al jaren joints en hoewel zijn verslaving recentelijk niet erger is geworden, wil hij er gewoon vanaf.

  1. Tom Egbers en NOS krijgen tijd om tot schikking te komen: ‘Ik vind dat ik een waardig einde verdien’
    met video

    Tom Egbers en NOS krijgen tijd om tot schikking te komen: ‘Ik vind dat ik een waardig einde verdien’

    De NOS en Tom Egbers krijgen tot en met Pasen de tijd om tot een schikking te komen over zijn mogelijke terugkeer als presentator op televisie. Egbers spande het kort geding aan, omdat hij na een jaar thuiszitten vanwege beschuldigingen van wangedrag zo snel mogelijk weer aan het werk wil. Een terugkeer zou echter niet mogelijk zijn vanwege onrust op de redactie, meent de advocaat van de NOS. ,,Een deel van de collega’s dreigde weg te blijven als hij zou worden ingezet.”
  2. DJ Jean: ‘Niemand stond bij een optreden van Def Rhymz zonder glimlach op zijn gezicht’
    PREMIUM

    DJ Jean: ‘Niemand stond bij een optreden van Def Rhymz zonder glimlach op zijn gezicht’

    Waar Def Rhymz kwam, was vrolijkheid en beweging. De zondag overleden rapper laat met Schudden een hit na die meerdere generaties overbrugt. Wij spraken met vrienden en collega’s die dicht bij hem stonden, zoals manager Jake Hampel en DJ Jean, de man achter het zo herkenbare liedje....(‘Dit is een bubbling remix van DJ Jean’). ,,Het maakte hem niet uit of hij voor vijftig mensen optrad of voor vijfduizend.’’