Concurrent probeert Genee te verleiden met talkshow

Het is nog helemaal niet zeker dat de mannen van Voetbal Inside ook na de zomer te zien blijven op RTL 7. Een concurrent van de zender probeert het VI-trio te verleiden met een solotalkshow voor leadpresentator Wilfred Genee. Dat vertelt Johan Derksen dit weekend in De Telegraaf. RTL wil graag verder met VI. “Er is ons een contract van drie jaar aangeboden. Maar er zijn andere partijen geïnteresseerd en bij één daarvan kan Wilfred ook een eigen talkshow krijgen“, vertelt Derksen.

Het is een afweging die gemaakt moet worden, aldus Derksen. Ook RTL probeer het VI-trio tevreden te houden. Zo mag Genee nu een talentenjacht gaan mede-produceren waarin de nieuwe Johan Derksen wordt gezocht. “Het is het debuut van Wilfred als producent. Begint hij wel meteen met een hit.

Derksen zou het wel leuk vinden om bij RTL te blijven gezien de goede band met zenderbaas Marco Louwerens. “Uit solidariteit met ‘directeurtje’ blijf ik het liefst bij RTL. Directeurtje Marco Louwerens is een wereldgozer. Als we bij RTL blijven, is dat uit loyaliteit tegens hem.

Louwerens kent de mannen door en door. “We zaten in het Kurhaus en hadden met ons drieën knallende ruzie. Marco moest bemiddelen. Binnen vijf minuten was het schelden en tieren, het liep volledig uit de hand. Op de gang kwam ik later Marco tegen. ‘Je kunt veel over mij zeggen’, zei hij,’ maar niet dat ik geen leidinggevende kwaliteiten heb.’ Dan kun je bij mij niet meer stuk.

Wat het gaat worden? “We gaan er nog eens rustig over praten.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen