YouTube
Volledig scherm
© YouTube

"Ik voel me vernederd": vlogster wil vier dagen gratis in hotel logeren, maar die vraag keert als boemerang in haar gezicht terug

BizarVier nachten gratis verblijf in een hotel, in ruil voor een positief verslag op haar YouTube- en Instagramkanaal: het leek een faire deal volgens Elle Darby. De 22-jarige vlogster kreeg echter via Facebook een gepeperd antwoord terug en dat vindt ze zelf niet kunnen. "Ik voel me vernederd", klinkt het.

164 reacties

  • Marie Fransen

    6 jaar geleden
    Wat een domme hoteluitbater met die dwaze factuur. Zal een dikke btw aangifte worden voor de factuur die hij nooit betaald zal krijgen. Wat een arrogante, onbeschofte loser!
  • Erwin Elskens

    6 jaar geleden
    Zalige reactie van die hoteluitbater! Al die bloggers en vloggers moesten van het internet gegooid worden. Vergeet niet: ze komen dingen vertellen alsof ze er alles van weten, maar vertellen dikwijls de grootste onzin! Ik vind dat gevaarlijk voor onze kinderen!
  • Mandy Roovers

    6 jaar geleden
    Ik ben het helemaal eens met de hoteleigenaar. Iedereen gelijk voor de wet.
  • Bob Bedford

    6 jaar geleden
    Het grappige is dat vele mensen hieronder toch met een roze bril kijken hoor...net zoals de blogster zelf...maar eigenlijk is het niks dan bedrog...voor enkele gratis overnachtingen bezorg ik je een goede recensie of goede reclame...bedrog dus...geen overnachting, dus slechte reclame...nu in dit geval werkt de slechte reclame beter en zal de hoteluitbater er eerder voordeel dan nadeel uit halen.
  • Johan Vercarre

    6 jaar geleden
    Facebook had haar beter geblokkeerd. Je moet maar durven zeg.