door Shit...Fan...WhatAMess in Media  ·  21 Reacties

  • 6
  • 632x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

LOL ,

"Beste mevrouw Wijering, mos kun je bestrijden met azijn. En het zou mij niet verbazen als u dat volop in huis heeft.''

3
1 Snuggles

Hebben hier ook een hoop bomen rond het huis staan waarbij we ook veel last hebben van mosvorming
Gewoon even schoonspuiten met de hogedruk reiniger
Doen we gemiddeld 2x per jaar

3
2 eoghanfeehily

Hahaha, ik heb het gezien. Inderdaad een stel zeikerds.

4
3 1050 hPa

Och wat een volk..walgelijk. Met zulke medelanders, heeft men geen vijand meer nodig.

1
4 God is dood

Ik heb de uitzending niet gezien, maar als ik dit lees in het artikel:

"de wortels die de bestrating omhoog drukken, de dakgoten liggen tjokvol "

Ik kan me best voorstellen dat dat wel overlast geeft.

Een verstopte dakgoot kan leiden tot waterschade in je huis. En omhooggedrukte bestrating: Als je zelf iets hebt laten bestraten voor veel geld, denk ik dat je daar best van zult balen.

Maar zoals gezegd. Ik heb de aflevering niet gezien, dus weet niet in hoeverre de de problemen ook echt zo ernstig zijn.

1
5 Weet geen naam

@5 Hier de uitzending als je nog wilt kijken

https://rijdenderechter.kro-ncrv.nl/uitzendingen/op-losser-schroeven

0
6 RonMVV

Heb de aflevering gezien, was werkelijk tenenkrommend. Die man was blijkbaar gewend om zijn zin door te drukken en daar ook nog in tegenmoet gekomen te worden. Op zijn eigen verzoek waren de bomen destijds dichter bij het huis geplaatst dan de gemeente had gepland. Hij wilde meer privacy. Krijgt hij later last van zijn eigen eis…moeten de weer bomen weg.

Waarom: mos op de tegels, daar werd mevrouw zo bang van dat ze geen ramen meer durfde te lappen. Misschien 2x p/j een hogedrukreiniger erop? De oprit die minimaal beschadigd was door de wortels ( maar geen gevaar opleverde ) had de gemeente al aangeboden te herstellen maar nog steeds niet goed. Bomen moesten weg want ..blaadjes he…blaadjes all over the place..in de goot, op de grond, door de lucht..question

Kan me nog voorstellen dat je door een lichamelijke aandoening niet in staat bent het zelf te onderhouden. Maar is het dan teveel om iemand 2x per jaar voor een paar uurtjes in te huren om die klus te klaren?

Absurd gewoon dat ze daar die prachtige, gezonde bomen voor wilde offeren.

0
7 Ignatia

Sjesus wat een trieste zeikers zijn dit.... Mooi visitekaartje voor "ons Nederlanders"....

0
8 LoydMorris

** gebruiker verwijderd **

@8 Ach, daar hebben we de Rijdende Rechter niet voor nodig. Een blik op NK levert ook een boel van die visitekaartjes op.

9 verwijderd23941

@7

Ik heb de aflevering ook bekeken.
Ik onderschrijf wat je heb opgemerkt.

Daarbij mos krijg je niet van een boom maar door een gebrek aan onderhoud.
Mijn tegels zijn zwaar bemost maar geen boom in de buurt. question

Ook is het argument dat men niet meer in staat is het onderhoud niet meer te kunnen uitvoeren pure lulkoek. Zie je daar geen kans meer voor dan dient men te verhuizen.
Niet naar driehoog zoals werd gesuggereerd maar naar twintig hoog anders staat er nog een of andere boom die het uitzicht weg neemt.

Wat ben ik blij dat mijn buren anders zijn, want met zulke mensen heb je heel snel ruzie.

0
10 MARCUSAURELIUS

Een zielig verhaal was het, mensen met geld die de gemeente op wil laten draaien om de blaadjes van het dak eraf te halen. Toen ze jonger waren hadden ze er geen last van, en nu kost het geld. Als je in zo n huis kan wonen kan je ook een paar keer per jaar de goten en straten schoon laten maken. Zo zet je, je zelf te kijk want iedereen snapt waar het om gaat geld!

0
11 mooi weer

Ik heb zelf een tijd omringd door bomen gewoond, blad hoorde er bij, 4 a 5 kuub blad elke herfst,eikels en de bijbehorende kleine eikeboompjes die je wekelijks even moest aborteren. Ik had er eekhoorns en staartmezen pimpel en koolmezen, matkoppen, boomkruipers en - klevers voor terug, hazelwormen, libelles en alles wat ik vergeet. Ik moest echt vaker dan 2 keer per jaar de goten schoonmaken. Nu heb ik alleen bomen op enige afstand, alsnog ligt de tuin vol en de dakgoten ook elke herfst. En dat hoort gewoon bij wonen.

Ik keek de uitzending en dacht aguttttt, zeur je daar echt over?
Toen keek ik eens beter naar die mensen en ik realiseerde me: als je dit probleem oplost voor ze, zijn ze NOG niet blij.....

Vervelend genoeg voor ze, maar deze verbetenheid maakt hun situatie niet beter. Ze kunnen beter voor iets anders gaan knokken.

2
12 HenkG

Notoire zeikers, met pensioen geen leven, dus overal op zeiken, als omgericht gedrag voor de ergernis aan zichzelf ... ze zouden zich natuurlijk aan kunnen melden bij GroenLinks, hebben ze wat meer om handen, en kunnen ze toch in het wilde weg notoir blijven zeiken op alles waar ze 'last' van hebben.

0
13 mightimouse

@13 je ziet geen conservatieve zeikerts bij groenlinks. Deze mensen zijn cda of erger

6
14 God is dood

@7 Bedankt voor de samenvatting! Ik zou het niet op kunnen brengen om de aflevering te bekijken...

Wij hebben voor en achter ons huis een stuk of 6 bomen staan, een paar flinke die er al staan ver voordat mijn ouders aan mij dachten. Er vallen aardig wat blaadjes, en er is in de straat ook al een aantal keren schade geweest door de verschillende stormen. De laatste jaren niet meer omdat de gemeente erg goed is geweest in het kappen van de 'gevaarlijke' bomen.

Blaadjes in de voor en achtertuin, blaadjes in de dakgoot, 't is ieder jaar weer raak. Gewoon opharken die blaadjes, een ladder pakken en het dak op om de dakgoten schoon te maken. Omhoog komende wortels? De boom heeft meer ruimte nodig. Als het geen overlast geeft dan is het een kwestie van 'na een tijdje weet je het niet eens meer', en als het wel overlast geeft dan ga je even langs de gemeente. Bij ons waren ze 5 dagen nadat mijn vriendin langs is gegaan 's morgens om half 8 bezig om het looppad te herstellen! question

Oh je, mos. Dat is zoals eerder aangegeven gewoon een kwestie van de hogedrukreiniger. Dat ze over mos klagen is de indicatie dat deze mensen de meeste letterlijke definitie van "zeikerds" zijn.

2
15 Bluth

Vanmorgen de uitzending bekeken via de koppeling van @6 (dank je wel RonMVV).

Alsmede het "vervolg" commentaar gelezen op de site van het AD. https://www.ad.nl/show/superzeikerds-tonny-en-helma-staan-boven-kritiek-na-rijdende-rechter~ad203e70/
"Ze hebben een beetje het gevoel dat ze gebruikt zijn voor de kijkcijfers, maar moeilijk willen ze daar niet over doen."

Neen, zij zijn niet "gebruikt", zij wilden de Rijdende Rechter "gebruiken" om hun zin door te drijven. Gewoon vette pech dus.

Allereerst wilden zij dat de gemeentelijke groenstrook, vanwege privacy dichter tegen hun huis aan kwam, goed hier is de gemeente in mee gegaan (zéér luxe), nu jaren later geeft deze groenstrook problemen (voor hen) want, o jee, bladverliezende bomen.

Gezien de uitstraling van de woning van deze mensen en de peperdure Rolex welke de "eiser" draagt (zichtbaar tijdens de uitzending) vermoed ik dat dit echtpaar prima in staat is om een klusjesman in te huren om met enige regelmaat "het blaadjes probleem" op te lossen.

Ook wij hebben, ooit, zoals @12 mogen wonen. In de herfst minstens één maal per week de bladblazer gebruiken om de hoeveelheid beuken- en eiken bladeren te verwijderen, zeker mosgroei op schaduwplekken en veel wildgroei van onder meer wilde braam. Zeker vier maal per jaar de dakgoot reinigen (hoewel er een prima fijnmazige afdekking bestaat zodat er geen bladeren in de dakgoot komen).
Voor ons was het één ochtend per week "natuur" onderhoud, ik mis deze ochtenden nog wel eens. `s Winters sneeuwruimen, vogelvoer aanvullen na afloop warme chocolademelk bij de houtkachel ..... heerlijk.
Maar goed, dit zijn herinneringen.

Maar goed terug naar Tonny en Helma Wijering. Als "blaadjes" hun grootste zorg in het leven zijn .................... zou ik wel eens willen weten hoe ze reageren op "echte" problemen in het leven.

0
16 Bezorgde Europeaan

@10
@15

Wat me vooral tegenstond was de arrogantie die uit zijn hele houding sprak. De vanzelfsprekendheid waarmee hij verwachte dat alles moest wijken op het moment dat hij zich ergens aan stoorde. Alle tijd en energie die hij bij de gemeente had doorgebracht om te klagen over de blaadjes had hij ook kunnen besteden om ze even weg te halen ( of weg laten halen, had daar inderdaad alle financiele middelen voor ).

Heb zelf meerdere esdoorns voor het huis en het is inderdaad zo dat de in de herfst gevallen zaadjes in het voorjaar voor kleine miniboompjes zorgen tussen de stenen. Als je daar een beetje op let en op tijd bij bent ( voor dat de wortelvorming te groot is ) trek je ze er heel makkelijk zonder druk tussen uit.

Laten we in godsnaam het beetje groen dat we nog hebben koesteren.

0
17 Ignatia

@14 misschien beter opletten uit welke hoek veel notoir gezeik komt ...

2
18 mightimouse

@16 Graag gedaan

0
19 RonMVV

@18 zal best. Maar conservatief gezeik over orde etc hoor je dus niet!

2
20 God is dood

@20 En of, heel de regering zit er vol mee, maar die 'zeuren' door middel van Conservatief Repressief Beleid ... dat in tegenstelling tot GL die voor hun gezeik de media inzetten en dan weken lang op hun holle trom blijven hameren.

1
21 mightimouse

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

39 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Blue Porn VideosBodo Blue FilmBig Tittied Naked WomenThe Ashleys OnlyfansBigtit RedheadsXxx Hard MovieLuci Doll Porn포르노 허브Destinyfomo Onlyfans Leakedافللم اباحيةFree Porn Videos PYumi Kazama JavLesbian TrivvingOriginal Milf HunterShort Porn VideoNew Hd PormRyuko Kill La KillSaxy BidoPorn Horney MomAdkaniIndian Hindi XnxxGiga Tits PornMomoka ShinaBest Porn PicHistoireerotiqueLux ReidPorn Of PornPornozão Em HdRailey Tvسکسی دنی دیThreesum PornRevathi HotFor Her Tu EHindi SexyvideoBazare PornRegifsBest CreampiesLeaked Celeb TapeArabelle Raphelle18 Adult VideoDesi Bihari PornXvidoess ComYuri HenatiHiperdedVídeo XxxxAdelaide Kane NudeTwerk NudsSean Cody AbeOld Woman Ki ChudaiMicro Bikini Try On HaulPorn FuxMindy Kaling NudeKavita Bhabhi Sex VideoIndian Saree XvideosDoblelistPorn EscortsRealitikings ComSex Xxnx HdHardcore Porn ComBhai Behan PornExotic Massage Videos好色网Xxx MassagaNipple BitingWomen Sunbathing In The NudeIndian Fuck Video HdReddit Listشات سكسActrice Porno FrançaiseWww.naughtyamerica.commGlory Hole Swallow CompStella.cox.deepthroatTube Desi PornTop TavestiSuper Hq.netDesi Woman Xxx VideoBbwbbwLena Paul And Angela WhiteChut Ki Chudai DikhaiyeMaki Hojo NudeTuschy PornThin Asian PornLinklink PornZ BpornVip4kBlow Job VidroFireforce PornBf Sex VideoBig TeenboobsAmandacerny PlayboyAfrican Tribe Woman NudeDemirose Onlyfans LeakYürk PornPornography Black And WhiteSex Photo Full HdShirtless Bollywood MenSofia Xxx VideosIndian Hot Couple VideoCummin On Her FaceKhet Me ChudaiBokebindoNipple Slip RedditVrai PornosChat Cam SexDamn Homie NudeBarely Legal.comTamil Sex Video Tamil Sex Video TamilNaked Women DriversBigtittygothegg TwitterSexo Por TelefoneBrie Larson Leaked NudesNaked Women CuteMon And Sin PornPorn FamiltOrgasming LesbianChelaswaySexy X Video ComSexwithstephanieBefuck XxxBest Japanese PornstartsBhabhi Ko Kaise ChodeKorean Model XxxKorean Adult Movies OnlineXxx Indian 18 YearSexdatingNaughty AmaricansLesbian Daughter PornReal Lesbion Pornمواقه سكسEsposa En Un TrioSex Karne Wali VideoNew Pron StarCollege Xx VideoZavielSlimthick LightskinBi MmfpornFamilyporn.t VOnlyfinder.Shea BriarBridget Phetasy NakedXxx Videos 1080pSex Chudai Hindi VideoPassionsexSexi Bhabi XxxTeenage Big Boobs PornFatalmodel..Coroas Gostosa XnxxNoidle MagazineNeha KakkarxxxWilllowharper