Een zicht op Ariël, een grote Israëlische nederzetting op de bezette Westelijke Jordaanoever.
Volledig scherm
Een zicht op Ariël, een grote Israëlische nederzetting op de bezette Westelijke Jordaanoever. © afp

Israël keurt bouw van 1.100 nieuwe woningen op Westelijke Jordaanoever goed

Israël heeft het licht op groen gezet voor de bouw van meer dan 1.100 nieuwe woningen in de nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever. Dat heeft de organisatie la Paix maintenant gemeld, die strijdt tegen de kolonisatie van de Palestijnse gebieden.

13 reacties

  • Sharon Debeul

    6 jaar geleden
    America zal nooit iets doen, want zij hebben ook de Indianen op Amerikaans grondgebied in reservaten gestoken en van de Indianen tot de slechterik gemaakt in het verhaal. De Palestijnen zijn de Indianen van het MO, verdreven van hun land en in reservaten gestoken en tot terrorist gemaakt omdat ze zich met ook met geweld durven verzetten als er weer Palestijnen doodgeschoten worden tijdens protesten.
  • kerim aksu

    6 jaar geleden
    Vanhecke roger de Arabieren zijn de oorlog niet begonnen de joden die jullie tijdens de tweede wereldoorlog verjaagd hebben uit Europa zijn ginds gaan wonen en jaren nadien hebben ze palastina bezet
  • George P Martou

    6 jaar geleden
    Mr. Vanhecke, u kent de internationale wet niet, ja het zijn bezette gebieden en u zou ook niet toestaan dat ze uw tuin bezetten en er een huis bouwen of bent u zo menslievend misschien ? amerikanen zouden al lang geschoten hebben maar ja zij mogen dat maar Palestijnen niet natuurlijk !
  • Chris Heynderickx

    6 jaar geleden
    Weeral ? en dat is dat zogezegt een democratische staat ? Een dievenstaat ,een kindermoordenaar ,bomen verbranden en maar landje pik doen ,,nog een tijdje geduld dan zal er weer gezegd worden ,we hebben niet geweten dat dit gebeurde, waar zit de wereld ? wanneer gaat die appartheidsstaat gestopt worden ? wanneer gaat er iemand iets doen aan al die resoluties' die niet gerespecteerd worden ? Als heel Palestina gekoloniseerd is ?
  • roger vanhecke

    6 jaar geleden
    het zijn bezette gebieden?? moesten de arabieren maar geen oorlog begonnen zijn