Stefan Rebergen bedacht de naam en kreeg uit handen van Jan de Jong een Feyenoord-shirt met daarop de cijfers 1908 én de hoofdprijs: een seizoenkaart voor de aankomende vijf seizoenen.
Volledig scherm
Stefan Rebergen bedacht de naam en kreeg uit handen van Jan de Jong een Feyenoord-shirt met daarop de cijfers 1908 én de hoofdprijs: een seizoenkaart voor de aankomende vijf seizoenen. © AD

Naam nieuwe trainingscomplex Feyenoord: 1908

‘1908’. Dat is de naam van het nieuwe trainingscomplex van Feyenoord 1. Algemeen directeur Jan de Jong en Legioen-lid Stefan Rebergen, die de naam bedacht, maakten dit vanmiddag gezamenlijk bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord. Zij onthulden ten overstaan van een volle zaal een bord met daarop de naam die de accommodatie zal gaan dragen.

  1. Schrijver Jan Brokken (74) krijgt onderscheiding en barst van de plannen
    PREMIUM
    Interview

    Schrijver Jan Brokken (74) krijgt onderschei­ding en barst van de plannen

    Je kunt niet zeggen dat Jan Brokken (74) een tandje terugschakelt nu de jaren gaan tellen. Integendeel, hij barst van de ideeën voor nieuwe boeken en reist binnenkort naar Indonesië, om een televisiedocumentaire te maken naar aanleiding van zijn Indië-trilogie. En tussendoor geeft hij acte de présence in zijn voormalige thuishaven Rhoon, waar hij in de Dorpskerk de erepenning van de gemeente Albrandswaard ontvangt. ,,Totaal onverwacht.”
    Rhoon