More

    RECENTE POSTS

    Ophef: Meubels bij huurachterstand naar vluchtelingen!

    Deze week kwam gemeente Vlaardingen met een voortgangsrapportage over de verplichte huisvesting van statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning). In dat rapport stond dat de woningbouw “Waterweg Wonen” laat weten in meubels van ontruimde woningen voor vluchtelingenwoningen te gebruiken.

    “Bij huurachterstand inboedel naar vluchtelingen”, aldus de website Schiedamsnieuws.nl. Waarop natuurlijk de nodige reacties op verschillende kanalen te lezen zijn. Want de Nederlander is (uiteraard) boos.

     

    Terwijl in het rapport helemaal niets wordt gezegd over huurachterstand, maar alleen over ontruiming en ‘bepaalde voorwaarden’. Natuurlijk waren wij wel benieuwd wat die voorwaarden dan zijn en hoe dat allemaal in z’n werk gaat.

    Onjuist

    Waterweg Wonen zegt heel simpel: “Deze informatie is onjuist.” Er gaan weliswaar inboedels van ontruimde woningen naar vluchtelingen, maar alleen als de bewoners overleden zijn. Daarvoor moeten de erfgenamen afstand doen van de inboedel. Allemaal netjes met toestemming dus. Kortom: ophef om niets.

    0 0 stemmen
    REET DEZE POTS!

    3 REACTIES

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    3 Reacties
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Roel Zwaar
    Roel Zwaar
    Gast
    08/11/2016 - 07:58 07:58

    Ophef om niets? MAAR HET STAAT OP DE TWITTERS EN DUS IS HET WAAR!

    Bismarck
    Antwoord aan  Roel Zwaar
    08/11/2016 - 08:10 08:10

    Die drie aangehaalde twitteraars zijn wel enorme azijnpissers zeg. Moet je voor de grap even hun posts kijken, die lui zijn gewoon de hele dag bezig met maagzuur braken, dat kan niet gezond voor je zijn.

    Roel Zwaar
    Roel Zwaar
    Gast
    Antwoord aan  Bismarck
    08/11/2016 - 15:55 15:55

    Ja maar het staat op…………!

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN