Woonlasten gaan in 2018 weer iets omhoog (msn.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Binnenland  ·  39 Reacties

  • 26
  • 1138x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Natuurlijk, loopt dan toch ook helemaal in de pas met "iedereen gaat er op vooruit" !! Stel je voor, mensen zouden geld overhouden om te besteden waar (vlgs de deskundigen *kuch*) de economie om loopt te schreeuwen. Nee, deze "omhoog" vloeit zoals gewoonlijk ook weer daar naar toe waar het eigenlijk niet naar toe zou moeten vloeien maar daar zullen deskundigen het vast (al) weer niet mee eens zijn.

3
1 Tante Annie

Ieder jaar gaan alle prijzen omhoog. En dat is maar goed ook, anders hebben we deflatie…

48
2 WijzeDwaas

** gebruiker verwijderd **

Maar "Iedereen gaat er op vooruit" aldus Pinokkio.

3 verwijderd2420

Enkel bestuurders mogen nog welzijn en welvaart ervaren..
https://www.nu.nl/politiek/3795584/oud-bestuurder-rochdale-vindt-bezit-maserati-ongepast-.html

1
4 Gratiebarmhart

Net de verhoging gehad van de net beheerder en die belasting is met 7 Euro p.m. omhoog gegaan.

0
5 eigenmening

@5 Gemiddeld bedrag meer per gezin inderdaad. En dat is maar 1 ding wat "duurder" wordt...tel uit uw verlies!

0
6 TouchScreen

We zouden er op vooruit gaan. Ja, maar of we ook meer te besteden hebben, zeggen ze er niet bij. Pinokkio met zijn halve waarheden. Iedereen verdient nu meer, maar betaalt ook meer.

0
7 Doehetlekkerzelf

Kreeg gisteren een brief van Essent in de bus dat ze vanaf nu €9,00 per maand extra gingen innen voor de aflevering en belastingen op mijn energie rekening.

Maar we gaan er toch op voorruit he Mark.

0
8 niet-alles-geloven

Alles voor die EU. Het zuiden van die EU moet er bij gehouden worden. Daar betalen wij de tol voor. We mogen er niet op vooruit gaan.

3
9 Ceesje

Gewoon blijven stemmen op gladjanus Rutte.

2
10 Spraypaint

@3
Die leugenachtige pinokkio moesten ze aan z’n neus ophangen, aan de hoogste boom!

4
11 Jan met de korte achterlul

komt een man aan de hemelpoort en meldt zich bij petrus...
voordat hij naar binnen mag, zegt petrus dat hij eerst moet opbiechten wat hij fout heeft gedaan in zijn leven. na gebiecht te hebben zegt petrus: nu, dat valt mee.
je mag naar binnen. maar als tegenprestatie moet je een koekoeksklok meezeulen.
deze draait voor iedere leugen in je leven 1 keer rond.
na een week in de hemel, komt de man terug bij petrus. nou, zegt hij, ik heb in mijn leven een hoop meegemaakt, maar nog nooit een koekoeksklok gezien die kon vliegen..... waarop petrus zegt: dat moet die van mark rutte zijn , dat ding gaat zo snel rond...

2
12 t.rap.er.niet.in

En die leugenaar Rutte maar zeggen zo vlak voor de verkiezingen: de koopkracht neemt voor iedereen toe, de lasten worden lager.

1
13 Nicks R. Van

Dit kon je voor de verkiezingen al aan zien komen. Als je nu nog moet beslissen op wie je in maart gaat stemmen, dan heb je niet opgelet en kun je net zo goed een klein kind met blinddoek iemand op de lijst aan laten wijzen.

2
14 Verwonderd

Alles gaat omhoog bij Mark, alleen de pensioenen niet.

Weet wie je straks gaat kiezen.

0
15 corretje

* Verwijderd door de redactie *

16 tougher than the rest

* Verwijderd door de redactie *

17 tougher than the rest

Er moeten steeds meer mensen onderhouden worden, daar is steeds meer geld voor nodig.
En vergeet ook de heer Juncker niet, die vorige week nog zei dat er meer geld naar de EU moet gaan.
De belastingen zullen steeds verder omhoog gaan of er worden wel nieuwe belastingen verzonnen.
Het gaat steeds erger worden.

0
18 Kaksaboemsa

@18 Ja en doordat ze de belasting splitsen in loonbelasting en ontelbare kleinere belastingen die weggewerkt zitten in commerciële producten hebben veel burgers niet door dat de totale belastingen de 100% naderen. Van die positivo's (of ambtenaren) die denken en/of propageren dat de belastingen in Nederland iets van 42% zijn....

0
19 Conradijntje

@2 als je niks van economie af weet hou je mond dan maar. Deflatie is helemaal niet erg voor de burger

0
20 Grasshopper

@20 Inderdaad overheden hebben inflatie nodig omdat alle overheden schulden hebben: die verdampen door inflatie. Voor de burger is inflatie slecht: z'n geld wordt steeds minder waard. Verder denken sommige economen dat burgers aankopen gaan uitstellen wanneer er deflatie is omdat producten de volgende maand iets goedkoper kunnen zijn maar dat is niet bewezen.

0
21 Conradijntje

@19 .
De diverse belastingen wat je betaald over een gemiddelde inkomen bedraagt bijna 54% en word steeds meer.

0
22 eigenmening

@21

Nee.
Het is nu zo omdat de rente kunstmatig laag wordt gehouden .
Die compenseert anders de inflatie.

5
23 No newstoday

@22

Lasten is iets anders dan belasting .
Voor lasten krijg je iets terug : je huis, het verwijderen van afvalstoffen en gebruik van riool.
Had je die lasten niet moet je zelf voor een huis zorgen , was het een bende op straat en zat je letterlijk in de shit.

5
24 No newstoday

@22

Corr . Voor woonlasten ....

4
25 No newstoday

@24 .
Klopt dat je er meer voor terug krijgt, meer regels meer ambtenaren meer verboden.

0
26 eigenmening

Een zo houden uitkeringsgerechtigde weer minder van hen nettoloon over, waar te nog altijd in armoede leven moeten met 800 tot 1000 netto per maand, en voor all de alleenstaande zonder kinderen. Als je bij het UWV als alleenstaande zonder kinderen en WAO uitkering krijgt van 1600 euro bruto blijf je netto over 1050 euro, Dus gaan 550 euro naar de belastingdienst voor de rijken en tweeverdieners en ambtenaren de met 23 euro per maand vooruit gaan onder Rutte III van VVD CDA D66 CU en eenverdieners achteruit.

1
27 Gunther

Wij zijn allemaal werkslaafjes van de staat, bijna iedereen zal moeten werken tot zijn dood, en zal nooit rijk worden, je zal net genoeg hebben om van te leven, maar overhouden zal niet gebeuren, want daar zal deze regering en dit systeem voor zorgen, met welke leiders we ook te maken krijgen. Dit kapitalistische systeem wil winst op papier zien, dus de prijzen zullen altijd blijven stijgen, want dat is in het voordeel van de rijken. melken noemen we dat, uitzuigen van de bevolking. en omdat we geen eenheid zijn, kunnen ze dit nog jaren doen, verdeel en heers. ken uw geschiedenis.

0
28 Zuigmeleeg

Dat heet VVDistme de VVD de een hekel heeft aan de burger en het grote geld aanbid laat het volk de kadootjes betalen voor die groep. Denk aan de dividendbelasting, arbeidsrechten, hoe meer je verdiend hoe meer er bij etc. Dit hoord ook weer bij het VVDistme en we zijn er nog niet er hangt nog meer boven ons hoofd

0
29 magikeven

** gebruiker verwijderd **

Dat krijg je als je in een land leeft waar zelf werknemers die net boven het minimum loon zitten nog neo liberaal stemmen.

Mensen verdiepen zich niet echt meer in politiek, zijn verdeelt of boeit het gewoonweg niet zolang het hun zelf nog niet raakt. Ze geloven de praatjes. Dan krijg je dit.

30 deleted4234

@22 Dat percentage kan enorm varieren omdat dit ook afhankelijk is van zaken die los staan van het inkomen zoals de spaarzin, het vermogen, de aanschaf van een auto dat jaar (BPM) en ziektekosten die je ook een beetje als belasting kunt zien. Ook bij langdurige opname in een verpleeghuis wordt nog een 8% extra van het vermogen afgeroomd door de staat.

0
31 Conradijntje

@24 Geld voor bijvoorbeeld de wegenbelasting, milieuheffing is niet geoormerkt en gaat in de pot van algemene middelen. Wat je ervoro terugkrijgt is onduidelijk.
Verder vloeit niet alle geld terug naar de burger maar heeft de inefficiente niet daadkrachtige overheid zelf ook veel geld nodig naast lidmaatschap van de EU, IMF, OESO e.d.
Totaal percentage aan belastingen groter dan 50% is gewoon niet meer te rechtvaardigen en beschadigt bovendien de economie: bijvoorbeeld waarom zou je overwerken als je er bijna niets aan overhoudt?

0
32 Conradijntje

@31 .
Dit is een onderzoek van studenten geweest van de VU een paar jaar geleden en die gingen er vanuit over een modaal inkomen.
Dus de een betaald wat meer of minder dan de ander.

0
33 eigenmening

@30 Door de instorting van het communisme 25 jaar geleden heeft links zich bekeerd tot het neo liberalisme. Beetje idiote gedachte: omdat het ene extreem niet werkt je bekeren tot het andere extreem. Op de lange termijn werkt neo liberalisme natuurlijk ook niet omdat het korte termijn denken is gebaseerd op eindeloze groei en roofbouw waarbij de werknemer gereduceerd is tot kostenpost - neo liberalisme draait om de kapitaalmarkten en niet om mensen.

1
34 Conradijntje

@34

Om even in het hokje taal te blijven gezien dat we ongeveer 30 jaar rechtse regeringen hebben met heel veel VVD de laatste jaren. Is het hoofdzakelijk dat rechts zich als hoofddoel het neoliberalisme gesteld en zeker gezien jouw laatste zin

Op de lange termijn werkt neoliberalisme natuurlijk ook niet omdat het korte termijn denken is gebaseerd op eindeloze groei en roofbouw waarbij de werknemer gereduceerd is tot kostenpost - neoliberalisme draait om de kapitaalmarkten en niet om mensen.

Is de rechtse VVD koploper hier in daar kun je niet om heen

1
35 magikeven

@17 Zolang mensen op die charlatan en jokkebrok blijven stemmen wel.

0
36 Querulijn Xaverius,

@35 Ik bevestig jouw @30 maar geef in @34 aan dat er op economisch vlak gezien weinig te kiezen valt omdat zowel links als rechts het neoliberalisme aanhangen. Ik geef ook de vermoedelijke reden aan omdat de bekering tot het neo liberalisme van links samenviel met de val van het communisme. Dit wil dus helemaal niet zeggen dat ik rechts beter vindt: macro economisch zijn links en rechts tegenwoordig nagenoeg gelijk: globalistisch/neoliberaal. Ook de PvdA heeft tijdens Rutte-2 een anti ouderen campagne gevoerd en ook de PvdA wil de AOW leeftijd verder verhogen. En staatssecretaris Kijnsma van de PvdA heeft niet alleen VVD beleid uitgevoerd tijdens Rutte-2 maar heeft met veel enthousiasme er zelfs nog een schepje bovenop gedaan. Dus om nu te denken dat het met een linkse(re) partij veel beter wordt voor de gemiddelde burger...

0
37 Conradijntje

@37
Nou is links rechts gewoon onzin maar goed om even in het simpele hokje taal te blijven we hebben al heel lang rechtse kabinetten. De meeste puinhopen zoals politie, zorg, defensie uvw zijn door rechtse minsters oa Veel VVD clanleden dus rechts veroorzaakt noem ze teeven Hennis etc. Dat links meer geld over de balk gooit dan rechts is nog een grotere onzin wat dacht je van al die kadootjes van rutte dividendbelasting etc rechtse minsters met hun graai vermogen hele lijsten kun je samen stellen van rechtse mensen enver geld over de balk Maar goed de rechtse kerk is bezig met een dikke ik maatschappij te creëren waar zelf de broek vol schijten en zeggen dat een ander stinkt voor op hun bijbel staat Dus hou op met dat geblaat wat zijn wij rechtsen goed bezig En dan nog de PVV die niet verder kijkt dan moslims Rutte met zijn stiekeme afspraken met merkel over aantallen vluchtelingen is net schuldig aan de vluchtelingen hier. En Baudet die meer bekend word door opmerkingen dan oplossingen en wijsvinger politiek. Als gewone burger heb je daar niets aan problemen aanwijzen is nou eenmaal makkelijker dan oplossen Mijn hoop is dat het links rechts geblaat eens op houd en een partij die problemen aanpakt in plaats het gejank het is hunnie schuld.

1
38 magikeven

@38 Je noemt het links-rechts denken onzin maar dan volgt een fel betoog dat we al tig jaren rechtse kabinetten hebben en dat alle ellende daaraan te danken is. En nogmaals voor de tigste keer: ik ben niet rechts (en niet links wat ook volgt uit mijn bijdragen) dus houdt nou eens op mij aan te vallen op mijn zogenaamd rechtse politieke voorkeur.

0
39 Conradijntje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

8 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

9 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Nayanthara Sex PadamHot Indian Teen NudeCok SexPron LandTailor XnxxHot Nude XxxPornô Gay CaseiroSxxe HdRandi XxPriyanjaliOnlyfans SextapesEl Cartel De Santa AnaWife Strip Party成人avAgresiv PornFree Por NpicsSteven Universe HentaoFree Xxnx PornPorn CompialationXnxx Sil PackScarlett Johansson Boobs NudeIngridblondy94Kaori SaejimaTamil Actor XnxxMia Khalifa Hd X VideoBangbross PornPetgirl PornSeduce Massage PornFree Mexican PronWatch Adult Movies For Free OnlineSpanl BangLewdfroggo PornHotjuliaWww Xxx Hd Video ComXxx Sex Video BhojpuriNeha HotKaitlyn KatsorosBound And GangbangedFuckcomicsPerv ComUncensoredjavKelly Divine DpMorbocornudosTai Emery NudeFree Kannada Sex VideosNaughty America HardIsis Love HdPornoromaniaNrx-studioLena The Plug OnlyfansZanes The Jump OffHantai VostfrXxnxxzTaboopovTalia Al Ghul PornMalayalam Movie Sex VideosLisa Ann PornhubSexy Video Hd ChineseFirst Time Bf HdAj Lee PornKendra Spade DpCheater FootjobNaejaeWitney WrigthTamil Actress Sex TapeJapan Porn MotherSexon LiveHorny AnusMult Por NPelículasporno MexicanasReno Gold NudeKayla Morton NudeXxx Hindi KahaniSex Video Mp4 Free DownloadCunninglusFree Porn With Mother And SonAccidental IncestBlack Porn.comCalienticoXxx Porn Tube VideosXx Video GameSusanna Gibson LeakedTante ColnekMazy Myers AnalWifescuntMax KonnorTransgenders X VideosLocal Girl Sex VideoAmateur Blow Job GifMilf Hunting In Another WorldHot Housewife FuckJapanese Adult MoviesBrooklyn ChasepornPron BunnyX VdeosChudachudi XxWaitaminutePorn Sexy IndianHindi Gandi MovieYoujizz.comNurumassage VideoPublic Female MasturbatingIndian Bhabhi Xxx PhotoAssamese Xx VideoKira XxxRomantic Couple Xxx VideosCollege Girls NakedDoiblelistSpankbang.c9mBbw DoujinMovie Torrenting SitesSexemodelsOnlyfan Leak TelegramSquirt GifsSleeping Hot PornLjforeplayMavis XxxSexwww ComPussybackMy Sister NakedPussy Eating TechniquesNerdy PornhubMale BondagePornadoCara Delevingne NudedResident Evil 4 Remake AshleyZavazavi VideoJuan Loco PornS3x StoryGagged And TiedFreeones.c OmEporne 4kGirlgirl ComEbony Bbw PornSkye Mae PornHot Nude Teen GirlsBeautiful Desi NudeDesi Selfie NudeXxx Video FasterSelena Gomez Leak NudeUgly BastardThighingFamilystoned ComDulttime PornMilf ThreesomeShakila Hot VideosBurmese SexIndiancouplesexNude Actress HdWife Cocked