door Barbapapa-7,5 in Politiek  ·  43 Reacties

  • 11
  • 658x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ooggetuigen zeiden dat Salim van ongeveer 20 meter in zijn hoofd werd geschoten. question

31
1 Barbapapa-7,5

Vreselijk als jonge mensen het slachtoffer zijn van wederzijdse haat. Sluit vrede, en ook de Palestijnen kunnen een heel bloeiende en welvarende samenleving hebben, zelfs welvarender dan bijv. Jordanie. Dan moet men het wel willen, en niet meer joden in zee willen drijven, Israel willen opheffen, enz.

6
2 Carol Fenijn

Wisten jullie dat het aantal moslims dat in moslimlanden gedood wordt veel groter is dan wat Barpapappa dagelijks doet suggereren dat in Israel en de Palestijnse gebieden gebeurt? Dat boeit veel minder. Waarom?

9
3 Carol Fenijn

* Verwijderd door de redactie *

4 Barbapapa-7,5

@4 Ja, dan zou er in Syrie allang vrede zijn, zouden er niet zoveel terroristen zijn in Algerije, Tunesie, Egypte, Syrie, Iraq, enz. enz. geloof je het zelf?

5
5 Carol Fenijn

Rectificatie @4 : rijd => tijd.
Gecorrigeerde reactie @4 verwerkt in de Facebook Reacties.

27
6 Barbapapa-7,5

Wie stenen gooit zal metaal vangen.

7
7 Chaim

Opa Heerema draait zich misschien om in zijn graf, als hij genuanceerd denker was.

5
8 Carol Fenijn

Ach ja, morgen is weer andersom.

2
9 Cody

* Verwijderd door de redactie *

10 weerman

@8 Als de toenmalige bezetter ons land niet had bezocht dan was opa Heerema al geheel positief over zijn buurland geweest. Opa Heerema had ook in Palestina kunnen wonen.

29
11 Barbapapa-7,5

@10 De opa van Heerema was misschien wel te goeder trouw, laten we zijn naam vooral niet bezoedelen, zoals anderen dat doen.

7
12 Carol Fenijn

@3 Kan je dat ook met cijfers en statistiek invullen of doel je op al die oorlogen in het MO waar het westen in betrokken zijn?

2017 in numbers http://staatvanbeleg.com/2018/01/04/overview-december-2017/

This chart shows every person killed in the Israel-Palestine conflict since 2000 https://www.vox.com/2014/7/14/5898581/chart-israel-palestine-conflict-deaths

13
13 Keerzijde

@13 Ik kom dagelijks al veel teveel anti-westerse onzin tegen, dit gaat over Palestina-Israel.

Vanwaar ben je anti-westers, ben je moslim of links?

6
14 Carol Fenijn

@14 Het gaat over Israel-Palestina en jij komt aanzetten met het MO?

En de invallen en betrokkenheid van het westen in Irak 1&2, Afghanistan, Libie, Mali, Syrie is plotseling 'anti-westers'. Zijn de wikipedia en de msm bijv. antiwesters?

Het je iets tegen moslims of links? Moet jezelf ergens tegen afzetten zodat je daar een identiteit aan kan ontlenen?

12
15 Keerzijde

@15 Je bent niet helemaal duidelijk, de vraag is dus: Vanwaar ben je anti-westers, ben je moslim of links?

6
16 Carol Fenijn

Ach, verwijderd -en in recordtempo; opvallend! Zie je niet vaak; sommige antisemitische rotzooi staat hier uuuren op de site, soms dagen!

Laat ik het dan ZO zeggen: eerst maar eens bevestiging uit media die niet zo anti-Israëlisch zijn, of anti-joods. Nergens staat ook waarom deze schietpartij heeft plaatsgevonden! Dit soort zeer subjectieve "nieuwtjes" is voor mij eerder nepnieuws. Voorlopig zie ik hier weer een hoop geleuter over een ouwe opa, de "bezetter" die dat niet is maar zo wordt omschreven door anti-Israëlische lieden. Elke dag wordt ook hier geprobeerd alléén Israël in een negatief daglicht te zetten. Wat er aan vreselijks in de omringende arabische landen met diezelfde "palestijnen" gebeurt, is nooit nieuws voor deze lui. "No jews, no news" geldt dan.

Hoedt u voor propaganda!

8
17 weerman

@17 Joden waren slachtoffer in het verleden van propaganda, en ze zijn het anno 2018 ook, zou opa Heerema daar mee instemmen?

7
18 Carol Fenijn

@16 Ben je anti-westers als je tegen de contimue oorlogsvoering van met westers militair industrieel complex bent met enkele miljoenen doden over de decennia heen of als voor de vrede bent? Is dat links, moslim of zou het iets genuanceerder kunnen liggen.

@18 Het opvoeren van de jood als het eeuwige slachtoffer is misplaatste zionistische propaganda. In dit geval gaat het om Israel en niet iedere Israeli is bij lange na een jood.

De werkelijke verhouding in het aantal slachtoffers blijkt uit de statistiek zoals aangegeven in @13 Voor iedere Israelisch slachtoffer worden er ruim 100 palestijnen gedood... en dan nog de onschuld spelen?

7
19 Keerzijde

Neen opa Heerema zou daar niet mee instemmen. De bezetting en kolonisatie voor door Israël van buurland Palestina is ook niet zoiets als oorlog tussen Joden en Moslims. Het is Israël te doen om grond. Om uitbreiding van grondgebied voor Israël ten koste van grondgebied in Palestina. En dat de Palestijnen daardoor boos zijn op de bezetter Israël, daar is niet veel voorstellingsvermogen voor nodig om te kunnen begrijpen.
Lees er meer over op de website van Een Ander Joods Geluid. Of bekijk en beluister eens de reportage door de Joods-Amerikaanse mensenrechtenactiviste mevrouw Anna Baltzer:

24
20 Barbapapa-7,5

Student? Drie jaar in de gevangenis gezeten.

5
21 chouffleur

@19 Niet elke Israëliër is een Jood, klopt helemaal. 20 tot 25% is Arabisch en nemen deel aan de maatschappij, zijn burgemeesters, zitten in het kabinet, zijn rechters of doctoren.

Hoeveel Joden wonen nog in landen als Syrië / Algerije / Egypte etc. Steeds minder, en dan beschuldigen mensen hier israël van "apartheid"

6
22 Snuggles

@21 Standaard Israelisch beleid om jaarlijks 500-700 minderjarigen langdurig in detentie op te sluiten, Vaak genoeg zonder aanklacht en juridische procedure > Number of Palestinian Children (12-17) in Israeli Military Detention http://www.dci-palestine.org/children_in_israeli_detention

Ook de EU zit daar bovenop en uit geregeld kritiek > EU deeply concerned over minor detainees' condition in Israeli prisons http://english.wafa.ps/page.aspx?id=iWCmF2a96005228616aiWCmF2

7
23 Keerzijde

@22 Er wonen ook heel wat atheistische Israeli, m.n. onder de jongere generaties.

5
24 Keerzijde

@20
"Het is Israël te doen om grond"

Goh, ik zal ze effe een mailtje sturen hoe stom ze zijn geweest om grote delen van het land weg te geven aan de Arabs (Sinaï, Gaza, delen van de Westbank), want volgens iemand op het "internet", iets met Barbie en Pappa gaat het alleen maar om land.
En dan geven ze het weg!

5
25 von Schnellensinken

@
"Voor iedere Israelisch slachtoffer worden er ruim 100 palestijnen gedood"

Laten we dat vooral zo houden.

6
26 von Schnellensinken

@26 Gelukkig vertegenwoordig je met je verwerpelijke denkbeelden en stellingen een beperkte minderheid.

9
27 Keerzijde

@26
Vind je dat een normale opmerking? Dan zegt dat wat over jou want normaal is die opmerking namelijk helemaal niet.

6
28 PuurHagelslag

@3

Oh ja, dat praat het goed dat van twintig meter afstand een Palestijn, door een militair of agent van het Israëlische bezettingsleger, in zijn hoofd geschoten wordt? Sus jezelf en anderen maar in slaap met dit soort verdovingstaactieken dan hou ik de oogjes open.

22
29 Hendrianus

@25

Gaza is eenzijdig door Israël verlaten omdat de bescherming van de koloniën onmogelijk en te kostbaar werd. Verder is het in ruil voor vrede bezet gebied verlaten precies dat wat het is, het gezag over bezet gebied weer teruggeven. Dat is niet hetzelfde als delen van het land teruggeven omdat bezet gebied geen onderdeel is van, 'het land'. Je kunt delen van je land ook niet teruggeven maar wél geven. Moeilijke materie voor een pro Israël reageerder, dat begrijp ik.

23
30 Hendrianus

** gebruiker verwijderd **

Prma actie van de Israelies. Jongen heeft er niets te zoeken.
Wordt tijd dat de Israelies hun echte gezicht laten zien.

31 verwijderd23596913

@21

Het was dan ook een Israëlische gevangenis. Daar schijn je zeer gemakkelijk in te raken maar moeilijk weer uit te komen. Zie de recente berichten over die jonge Palestijnse vrouw die een IDF militair duidelijk maakte dat deze wat mankeert aan zijn gedragscode.

21
32 Hendrianus

@29 Niets wordt goedgepraat, integendeel.

Het is vreselijk als jonge mensen het slachtoffer zijn van wederzijdse haat. Sluit vrede, en ook de Palestijnen kunnen een heel bloeiende en welvarende samenleving hebben, zelfs welvarender dan bijv. Jordanie.

Dat zou geweldig zijn, een sterk en welvarend Palestina naast Israel, liefst in samenwerking ermee.

@28 Vind je het echt normaal dat de Rohingya die massaal slachtoffer zijn zoveel minder aandacht krijgen dan anderen? Eenzijdig enkel dagelijks slachtoffers van joden uitlichten op deze site en niet evenredig slachtoffers van moslims, boeddhisten, atheisten, christenen, enz. enz. is denk ik verkeerd.

3
33 Carol Fenijn

@33

' Eenzijdig enkel dagelijks slachtoffers van joden uitlichten op deze site en niet evenredig slachtoffers
van moslims, boeddhisten, atheisten, christenen, enz. enz. is denk ik verkeerd.'

Het staat een ieder op dit forum vrij om berichten te plaatsen. Wat let je om evenwicht aan te brengen als je dat zo belangrijk vindt? Voor mij is nieuwskoerier zoals het is, een platform waarop je berichten kan plaatsen, het onderwerp is de keuze van de aanbieder. Als je het niets vind kun je er wegblijven. Ik zie het probleem niet. Er staan bijv. veel berichten op nieuwskoerier puur om moslims/vluchtelingen af te zeiken, hoor je mij niet over jammeren. Nieuwskoerier is wat de aanbieders van berichten er van maken, m.i. een mooie formule.

22
34 Hendrianus

@31

' Prma actie van de Israelies. Jongen heeft er niets te zoeken.
Wordt tijd dat de Israelies hun echte gezicht laten zien.'

Niets te zoeken? Hij is notabene een Palestijnse inwoner van toekomstig Palestina op de grond.
En dat ware Israëlische gezicht wordt getoond sinds Trump zijn aantreden.

22
35 Hendrianus

Dankzij helden zoals mensen in dit draadje die feitelijk de haat in stand houden of zelfs cultiveren zullen de Palestijnen juist veel langer moeten wachten op een eigen staat, of deze wordt zelfs nooit realiteit.

Sluit vrede.

1
36 Carol Fenijn

@36

Helaas; een illusie. Want de haat naar Israël en inwoners is groter dan de wens naar vrede.

3
37 weerman

@37 Onze hoop is nog niet verloren.

1
38 Carol Fenijn

@38
Hoop houden is altijd goed. Helaas hebben te veel landen belang bij de huidige situatie. Men regeert via angst en haat naar anderen.

2
39 weerman

@39 2 landen met name, de VS en Israel. En inderdaad die twee verspreiden een hoop angst en haat.

18
40 Oebie

@35
Toekomstig palestina?
Waardan?

Voor zover ik weet hebben de arabieren geen enkele keer ingestemd met welke verdeling dan ook.
Sterker nog: ze hebben 3 keer geprobeerd de joden 'de zee in te drijven'

Blijven leuke eenzijdige verhaaltjes van die antisemi.. euh: anti-zionisten bedoel ik..

0
41 BenErWeer

@39 De Palestijnse leiders hebben ook veel belang bij het in stand houden van de huidige situatie. Leed en werkeloosheid is hun verdienmodel want dat betekent buitenlandse financiële hulp. Abbas is inmiddels goed voor honderd miljoen eigen vermogen.

1
42 Dune

@40

Jaaaaa, en al die arabische landen zijn van die vredelievende schatjes, hmmm?

2
43 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Extremely Rough PornReallymaggiemay NudeEva Notty NakedSex Conversation HindiNice Pair Of LesbiansNontonhentaiNew Porn MoviBus Sex Movie1440p PornVouyurhitBf Com XxxEmma SinclaireFree OnesAlessandra Ambrosio NudeEnmarchenoireManipur Viral Real VideoKay Lovely BbcTits Popping OutDaddario True DetectiveIndian Gand SexHentais To WatchSexo De VelhasLiz ViciousBhabhi Sex Video HdXxx Hd Porn Videos ComPigtail PornstarsAna Duro PornLena The Plug SoloAnri_okitaFacefuckungMommysgirlsافلام سكس مجانيهFilm X StreamungXxx LasbeanHunk-chTenn Chubby PornGay Sex AnimeKorean Movie Sex SceneTeen Lesbian AnalBridgette B 2023JavfinderBrazzers House 4: Episode 4Convention PornMilf SoloTantric JoiHardcorepornoMilf DeepthroatedLanding Brazzersnetwork ComD XxxMia Malkova BikiniDesi Sexy Girl XxxOld Woman And Young Man PornPorn With Hidden CamGay BreedingAnna De Armas NudeLesbian Squirt PornTaboo Heat PornSiokarubiJade ValentineXnxxmomsSexy Xxnx ComHigh Heels Sex VideosWhitney Cummings HotFree To Download Porn VideosFree Full Porn ClipsXxx Hot Six Video3gpking ComXxx Video Desi HindiIndian Teacher Student XnxxBrazzers OutsideMarie Rose HentaiDry Jumping PornFree Prono GamesSexxx LifeMist Stone PornGayporn TurkishXmashterJav Unsencored PornGaming Leak RedditNude Male ActorsXxx FemalesSexy Heroine XxxLatina MasterbateFuta FacesittingRihanna TwerkingThe Secret Memorial Day Party Penelope KayXxx SinJapanese Mom Sex DownloadJason Luv Lena The Plug Full VideoSexting On SnapchatPhub CougarRealafricanfemdomBukkake-gayBiting PornLust Hd ComPorn Movie XAccidental BlowjobLesbian French Kiss PornFrench PornostarsNude EboyJennifer Lawrence PussyYmovies.ccKehisa GreyXxx DiceIncest Gay PornKochi Magi Chuda ChudiPorn Black Hard CoreTéléchargement PornosVictoria Justice NudesBest Xxx ComFreexratedvideoAllie Rae LeakedMother And Son Sexy Video HdDoctor Bf VideoSex Xxxx Video HdUganda PornCherroke PornFingering TwitterBhabhi Ki Chudai VideoDost Ki Mummy Ko ChodaSpicy VidsJogo Porn DownloadOnlyfans Porn HubMexican Porn VideoTiktok Para AdultosActers XnxxX Hamster VideosKeerthi Suresh Sex VideoSwallowed XxxBbc Porn HdCuckold Husband PornIndian Fast NightSite XvídeosPorn BrotherFemale Fitness Model NudeHindi Chut Ki Chudai VideoIronmouse HentaiHitomi/laReddit BralessFrebch PornCarly Rae Jepsen NudeGoddess AmirhaHomemade NudeCall Pf Duty PornHd SexxBhojpuri Xxx Blue FilmQiartier Rouge.beSupervixens 1975Avery Leigh NudesKitty Catherine Porn