'Alles uit de kast' om mannen te vinden die vader molesteerden om vuurwerk

BEMMEL - Je zegt er wat van als jongeren met vuurwerk naar je vriendin en haar kinderen gooien en vervolgens word je het ziekenhuis ingeslagen. Het overkwam een 49-jarige man nieuwjaarsnacht in Bemmel. Nog steeds zijn de daders van de zware mishandeling niet gepakt.

14 reacties

  • Rick1968

    6 jaar geleden
    Ik ben ook voorstander van een algeheel vuurwerkverbod voor particulieren. De handhaving daarvan zal een probleem vormen. Bovendien kom je daarnaast waarschijnlijk weer aan een Nederlandse "traditie" en daar krijgen mensen vlekken van in hun nek. Een verbod zou wel goed zijn voor mens, dier en milieu. Aan opruimen van hun rotzooi hebben ook veel mensen een hekel. 
  • roba28

    6 jaar geleden
    Ben bang dat dat niet gaat gebeuren in het land van de taakstrafjes !!!
  • TjaTja

    6 jaar geleden
    Dat is nog geen reden om vuurwerk te verbieden. Het is een groepje daders geweest; beloof de eerste die zich meldt de laagst mogelijke straf, mits hij de anderen aanwijst. Dan mogen ze gaan kiezen tussen een paar weken voorwaardelijk of de kans op een paar jaar zitten.
  • TjaTja

    6 jaar geleden
    Die rechter boort dat, zeker frustrerend, de grond in met een taakstraf wanneer het bewijs dat nodig is voor een zwaardere straf door de politie niet is geleverd. En dat is maar goed ook. Een "sterk vermoeden van" is niet toereikend. Van mij mogen ze de daders zo zwaar als de wet toelaat straffen. De verdachten niet. 
  • vannelle

    6 jaar geleden
    Vuurwerk verbieden .....kom op dit gezin is voor hun leven getekend