door Havermout in Buitenland  ·  68 Reacties

  • 2
  • 1416x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@34 Wendel

Dit heeft niets met religie te maken. Dit meisje, en haar familie, verzetten zich, mijns inziens terecht, tegen de aanwezigheid van militairen van een vreemde mogendheid op hun eigen terrein.

Israëlische militairen hebben überhaupt niets te zeggen buiten hun eigen landsgrenzen. En dat meisje hoort al helemaal niet voor een niet-Palestijnse rechtbank terecht te staan. Als ze dan al iets mispeuterd zou hebben laat dat dan berecht worden door een rechter in haar eigen land.

22
51 ~ Echelon II ~

Het is een mislukte terroriste die hopelijk nooit de kans krijgt zichzelf op te blazen. Pallywood is voorbij. Deze familie is het laatste snikje van pallywood. Nooit meer vrij laten vanwege uitspraken van haar.

7
52 Chaim

@39 Thompson

Antisemiet? Hierbij mijn avatar zodat het verschil tussen een antisemiet en een mensenrechtenactivist u niet langer ontgaat. Het staat zo dom om die twee begrippen met elkaar te verwarren.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRX3YznODSK1Rx35VG54Cysugu9EKoo8pYBJHbCoPNfGbgp9X3Z

19
53 ~ Echelon II ~

@51
Jij snapt niet helemaal hoe het werkt daar. Wel eens van de Oslo akkoorden gehoord?

3
54 von Schnellensinken

@52 Chaim

Mijn hemel, kunt u nog iets anders aan de discussie toevoegen behalve het spuwen van uw gal mbt mensen die u niets misdaan hebben.

Leg mij eens kort en duidelijk uit waarom Israël volgens u recht kan doen gelden op terrein wat niet van hen is en de bewoners van hun buurland volgens de Israëlische wetgeving voor een Israëlische rechtbank mag berechten. Strikt juridisch had Israël hooguit een uitleveringsverzoek kunnen indienen bij de Palestijnse Autoriteit. Maar blijkbaar voelt Israël niet eens meer de behoefte om zich voor te doen als de rechtsstaat die het al decennia niet meer is.

23
55 ~ Echelon II ~

Ooit iemand zich afgevraagd wat deze lui deden op dit "prive" terrein ?
Vriendelijk vragen of ze van het erf af willen gaan hielp niet, wat moeten ze dan, "de autoriteiten bellen".

Deze Israëlische militairen hadden daar niets te zoeken, zeer heldhaftig om op deze manier ze van het terrein af te krijgen.
Stel voor om haar te nomineren voor de Nobelprijs.

12
56 plutarchus

@54

Ja, en daarin is niet overeengekomen dat Israël deze akkoorden naar believen aan z'n soldatenlaars mag lappen als het even niet in het kraam van de huidige regering te pas komt.

24
57 ~ Echelon II ~

@56 precies!!! Ik vraag mij ook al tijden af waarom die arrestatieteams in Nederland bij die arme mensen zomaar met geweld binnenvallen op hun priveterrein.........

3
58 Hanzi

@55

Nee, doe nou niet alsof Judea en Samaria al een volwaardig "palestijns" land zijn, want dat is niet zo. Het gebied is hooguit betwist. Ooit ingepikt door Jordanië, en toen weggegeven aan arabieren die ze daar eerst in de jaren '50 heen gedeporteerd hadden. Jordanië gaf dus gestolen land weg; dat is heling en fout. Het gebied was in het oorspronkelijke verdeelplan aan het nog op te richten Israël toegewezen.
En wat Israël betreft komt dat landje "palestina" er niet, als er niet aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt. En als we de vlammende haat uit de mond van hun leider Abbas horen, heeft die er ook geen zin in, met al z'n haat. Een triest figuur die voortdurend met gespleten tong praat.

Verder wordt de zaak Tamimi ernstig opgeblazen door de joden- en Israëlhaters, maar dat gebeurt al langer. Onderdeel van de 'palestijn se' propagandatechnieken.

4
59 weerman

@59 Waarom schrijf je steeds "palestijns" i.p.v. gewoon Palestijns. Ontken je daarmee het bestaan van Palestina?

23
60 Barbapapa-7,5

@58 Zijn dat dan Nederlandse arrestatieteams, of AT's uit Duitsland, Liechtenstein, Rusland of Hoduras?

22
61 Barbapapa-7,5

@59 weerman

http://www.dewereldmorgen.be/images/cache/xl/2011/09/03/een-erkenning-van-de-derde-kaart-op-deze-rij-meer-vraagt-het-palestijnse-volk-niet..jpg

Judea en Samaria heten tegenwoordig "de Palestijnse gebieden", ook nu ze bezet worden door de IOF.

19
62 ~ Echelon II ~

.@59 weerman

' Het gebied was in het oorspronkelijke verdeelplan aan het nog op te richten Israël toegewezen.'

Over welk verdeelplan heb je het? Het laatste, vastgelegd in resolutie 181, wijst de Westbank toe aan de Arabische inwoners.

21
63 Hendrianus

@63

Als je het over hebt Resolutie 181 zie je een patroon. Israël wil vrede en ging akkoord. Maar de Arabische leiders willen alleen maar oorlog en verwierpen het voorstel. Israël ging 3 keer akkoord met een plan maar de Arabieren willen geen vrede. Ze willen Israël en de joden van de kaart vegen.

De Arabieren wijzen 181 af. Er is geen overeenkomst tot stand gekomen. Resolutie 181 heeft daarmee iedere internationaalrechtelijke betekenis verloren. Dat betekent dat de grenzen van het Mandaat nog volledig gelden. Dit betekent (als we Trans-Jordanië = Jordanië aanvaarden als een historisch gegeven) dat de grenzen van Israël lopen van de Middellandse Zee tot aan de rivier de Jordaan.

Zelfs in de Algemene Vergadering van de VN resolutie 181, komt de termen "palestijnse" staat of “palestijnen” niet geen enkele keer voor. In plaats van de term Arabische staat wordt 20 keer gebruikt gemakt van de term Arabieren en wordt 6 keer gebruikt in de gehele tekst. De Arabieren van de regio in kwestie zichzelf zou beschouwd als “palestijnen” in 1947, dan zou de tekst van de resolutie van 181 dat hebben weerspiegeld.

4
64 Gold Professor

@60

svp ON-topic, en geen persoonlijke boodschappen.


@63 Die resolutie uit 1947 voorzag in een verdeling van het Brits Protectoraat. Israël ging er mee akkoord. Israël ging akkoord, maar de arabieren niet; die werden meteen grootschalig agressief en vielen Israël aan. Dus waarom refereer je aan een plan wat door de arabieren werd afgewezen? Gedane zaken nemen geen keer. De arabieren gokten op militaire agressie en genocide -wat iedere keer mislukte. En ook daar geldt: wie z'n gat brandt, moet op de blaren zitten. Ze hebben vele kansen gehad maar die niet gepakt. En op een dag is het feest voorbij.

2
65 weerman

Ik zie dat @64 het nog veel beter uitlegt. Dank daarvoor. Het is jammer dat er zo veel onduidelijk is bij bepaalde mensen. Hun historisch besef is ook niet denderend; veel tegenstanders van Israël beseffen niet eens wat de werkelijke herkomst is van al die "palestijnen". Dat het overgrote deel van die mensen op werkgelegenheid af kwam in het jonge Israël, en dat in de jaren '50 tienduizenden van hen gewoon uit Jordanië gegooid werden naar door Jordanië in 1948 ingepikt gebied, weten ze niet eens. Ze geloven de propaganda dat zij nakomelingen zijn van mensen die daar al vele eeuwen wonen. Nou, dat is voor 99,5% onzin en een leugen. "Palestijnen" is een uitvinding in de jaren '60 van ex-vliegtuigkaper en terrorist Y. Arafat, en die gaf dat ook toe. Meer over die sluwe truc op:

https://brabosh.com/2016/02/18/pqpct-bbo/

Verder vind ik dit alles teveel off-topic dus ik sluit dit af, met deze bijdrage. Over "Krijsmeis" is wel genoeg gezegd, lijkt mij. Een hatende, gehersenspoelde griet. Als ze ooit gedeprogrammeerd wordt is er nog hoop. Nu niet, ze zit diep in de put vol haat. Triest.

2
66 weerman

* Verwijderd door de redactie *

67 Mo[re]Slim.Al[er]t

@64 Helder. +++

3
68 Dune

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

3 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Bf Download BfGia VendettiDeldoXxxnxBiggest Boobed PornstarHot Teacher Fucks StudentLewdzonwBlow Job ComilationSunny Leone New XvideoSoftcore MoviewDirttshipPorn Teen SkinnyBig Black BickPorn Sleep DaughterSquirt In PornReddit See ThruVídeos Pornôs CaseirosTeensexvidoXxx VirgenMilk Xxx VideosFnaf Blow JobMichelle RrabitGender Bender PorncomicsSex BoudeBubble Butt Latina PornR Funny NsfwExploitedcollegegirPorn Videos Indian Mom And SonBengali Mms PornHardcore FkCt NudesIndian Beautiful XxxRomantic PornstarsSon With Mom XxxOtomedori日本 成人 网站Hentai Scan EnglishHarley Jade AnalCzechfantasyFapello SearchPorn Discord BotsEbony CamsBf Video Hindi AudioKelsey Loves Roses And BbcsMistressrenSandra MilkaCouple Mutual MasturbationClaudia Marie PronCums On MomRilynn RaeGigi MaguireXnxx SelingkuhBoyfriend XxxPorn JohnnySapna NudeSurabhi XxxSunny Leone Behind The ScenesBoobs SuckingvideosSexce VedioPornomovie FreeSsbbw FemdomBlackblowjobHollywood Movie Sex XnxxBig Body Sex VideoGrandpa PronPics Of Nice TittiesAunty NudSex Videos DownloadTeen Babes NudeBrattysis VideosVive StreetPornstar SavanahXxxmeBig TitsphotosXxxsiPc Hd PornSara Jay PornTumblr BigassAmerican ChudachudiXxxixxPhonoroticaSexy Moti GandVillage Group SexTeen Orgy PornSsni 181Megnutt02 Onlyfans LeakedBangla Bf ChobiKanpur GhantagharQueenie Sateen Anton HardenFor Her TubeGloryhole Swallow TwitterAnal Bigass PornTop 10 Porn SterKelsi Monroe PregnantPreg ChanInsgram PornShort Porn DownloadWwe TitsIxxxcomVannesa VidalAnal Massive TitsHot Bhabhi Porn HdVideos De Pornografia CaseraMrdeep Fakes.comTeen Boob PressWet_kittyxxxXxx Sexy Video AuntyArgentina NudeHappy Diwali SexProstotute PornLilly V I GFootjob AnimatedMidwestemmaWhite Girl NudesXxx Mom BlackPhone Sex FreeFapmelloLocal Mms Sex VideoXxx Hot18Lola Loud PornXnxx Kebaya MerahJoi InstructionsHentai MugenYoga PornograficoPorn RedrubePardy PornTestedefudelidade.comBig Ass PawgCelevrities NakedBarzzes ComShaitan Movie Hot SceneNaturalboobs PornFree Ethical PornAno Danchi No Tsuma-tachi WaKebaya Merah Full VideoLocal Bf DownloadManga Origine.Tiktok AdultosGirls Do Porn 374Bp Sexy Video ComHom SexTeresa Ferrer VideosAngel Youngs CreampieInterracial BreadingXnxx BbwPornkeenHard Anal Sex VideoHentai0BrittneyhoneyTeen First Dp