door Havermout in Buitenland  ·  68 Reacties

  • 2
  • 1423x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@34 Wendel

Dit heeft niets met religie te maken. Dit meisje, en haar familie, verzetten zich, mijns inziens terecht, tegen de aanwezigheid van militairen van een vreemde mogendheid op hun eigen terrein.

Israëlische militairen hebben überhaupt niets te zeggen buiten hun eigen landsgrenzen. En dat meisje hoort al helemaal niet voor een niet-Palestijnse rechtbank terecht te staan. Als ze dan al iets mispeuterd zou hebben laat dat dan berecht worden door een rechter in haar eigen land.

22
51 ~ Echelon II ~

Het is een mislukte terroriste die hopelijk nooit de kans krijgt zichzelf op te blazen. Pallywood is voorbij. Deze familie is het laatste snikje van pallywood. Nooit meer vrij laten vanwege uitspraken van haar.

7
52 Chaim

@39 Thompson

Antisemiet? Hierbij mijn avatar zodat het verschil tussen een antisemiet en een mensenrechtenactivist u niet langer ontgaat. Het staat zo dom om die twee begrippen met elkaar te verwarren.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRX3YznODSK1Rx35VG54Cysugu9EKoo8pYBJHbCoPNfGbgp9X3Z

19
53 ~ Echelon II ~

@51
Jij snapt niet helemaal hoe het werkt daar. Wel eens van de Oslo akkoorden gehoord?

3
54 von Schnellensinken

@52 Chaim

Mijn hemel, kunt u nog iets anders aan de discussie toevoegen behalve het spuwen van uw gal mbt mensen die u niets misdaan hebben.

Leg mij eens kort en duidelijk uit waarom Israël volgens u recht kan doen gelden op terrein wat niet van hen is en de bewoners van hun buurland volgens de Israëlische wetgeving voor een Israëlische rechtbank mag berechten. Strikt juridisch had Israël hooguit een uitleveringsverzoek kunnen indienen bij de Palestijnse Autoriteit. Maar blijkbaar voelt Israël niet eens meer de behoefte om zich voor te doen als de rechtsstaat die het al decennia niet meer is.

23
55 ~ Echelon II ~

Ooit iemand zich afgevraagd wat deze lui deden op dit "prive" terrein ?
Vriendelijk vragen of ze van het erf af willen gaan hielp niet, wat moeten ze dan, "de autoriteiten bellen".

Deze Israëlische militairen hadden daar niets te zoeken, zeer heldhaftig om op deze manier ze van het terrein af te krijgen.
Stel voor om haar te nomineren voor de Nobelprijs.

12
56 plutarchus

@54

Ja, en daarin is niet overeengekomen dat Israël deze akkoorden naar believen aan z'n soldatenlaars mag lappen als het even niet in het kraam van de huidige regering te pas komt.

24
57 ~ Echelon II ~

@56 precies!!! Ik vraag mij ook al tijden af waarom die arrestatieteams in Nederland bij die arme mensen zomaar met geweld binnenvallen op hun priveterrein.........

3
58 Hanzi

@55

Nee, doe nou niet alsof Judea en Samaria al een volwaardig "palestijns" land zijn, want dat is niet zo. Het gebied is hooguit betwist. Ooit ingepikt door Jordanië, en toen weggegeven aan arabieren die ze daar eerst in de jaren '50 heen gedeporteerd hadden. Jordanië gaf dus gestolen land weg; dat is heling en fout. Het gebied was in het oorspronkelijke verdeelplan aan het nog op te richten Israël toegewezen.
En wat Israël betreft komt dat landje "palestina" er niet, als er niet aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt. En als we de vlammende haat uit de mond van hun leider Abbas horen, heeft die er ook geen zin in, met al z'n haat. Een triest figuur die voortdurend met gespleten tong praat.

Verder wordt de zaak Tamimi ernstig opgeblazen door de joden- en Israëlhaters, maar dat gebeurt al langer. Onderdeel van de 'palestijn se' propagandatechnieken.

4
59 weerman

@59 Waarom schrijf je steeds "palestijns" i.p.v. gewoon Palestijns. Ontken je daarmee het bestaan van Palestina?

23
60 Barbapapa-7,5

@58 Zijn dat dan Nederlandse arrestatieteams, of AT's uit Duitsland, Liechtenstein, Rusland of Hoduras?

22
61 Barbapapa-7,5

@59 weerman

http://www.dewereldmorgen.be/images/cache/xl/2011/09/03/een-erkenning-van-de-derde-kaart-op-deze-rij-meer-vraagt-het-palestijnse-volk-niet..jpg

Judea en Samaria heten tegenwoordig "de Palestijnse gebieden", ook nu ze bezet worden door de IOF.

19
62 ~ Echelon II ~

.@59 weerman

' Het gebied was in het oorspronkelijke verdeelplan aan het nog op te richten Israël toegewezen.'

Over welk verdeelplan heb je het? Het laatste, vastgelegd in resolutie 181, wijst de Westbank toe aan de Arabische inwoners.

21
63 Hendrianus

@63

Als je het over hebt Resolutie 181 zie je een patroon. Israël wil vrede en ging akkoord. Maar de Arabische leiders willen alleen maar oorlog en verwierpen het voorstel. Israël ging 3 keer akkoord met een plan maar de Arabieren willen geen vrede. Ze willen Israël en de joden van de kaart vegen.

De Arabieren wijzen 181 af. Er is geen overeenkomst tot stand gekomen. Resolutie 181 heeft daarmee iedere internationaalrechtelijke betekenis verloren. Dat betekent dat de grenzen van het Mandaat nog volledig gelden. Dit betekent (als we Trans-Jordanië = Jordanië aanvaarden als een historisch gegeven) dat de grenzen van Israël lopen van de Middellandse Zee tot aan de rivier de Jordaan.

Zelfs in de Algemene Vergadering van de VN resolutie 181, komt de termen "palestijnse" staat of “palestijnen” niet geen enkele keer voor. In plaats van de term Arabische staat wordt 20 keer gebruikt gemakt van de term Arabieren en wordt 6 keer gebruikt in de gehele tekst. De Arabieren van de regio in kwestie zichzelf zou beschouwd als “palestijnen” in 1947, dan zou de tekst van de resolutie van 181 dat hebben weerspiegeld.

4
64 Gold Professor

@60

svp ON-topic, en geen persoonlijke boodschappen.


@63 Die resolutie uit 1947 voorzag in een verdeling van het Brits Protectoraat. Israël ging er mee akkoord. Israël ging akkoord, maar de arabieren niet; die werden meteen grootschalig agressief en vielen Israël aan. Dus waarom refereer je aan een plan wat door de arabieren werd afgewezen? Gedane zaken nemen geen keer. De arabieren gokten op militaire agressie en genocide -wat iedere keer mislukte. En ook daar geldt: wie z'n gat brandt, moet op de blaren zitten. Ze hebben vele kansen gehad maar die niet gepakt. En op een dag is het feest voorbij.

2
65 weerman

Ik zie dat @64 het nog veel beter uitlegt. Dank daarvoor. Het is jammer dat er zo veel onduidelijk is bij bepaalde mensen. Hun historisch besef is ook niet denderend; veel tegenstanders van Israël beseffen niet eens wat de werkelijke herkomst is van al die "palestijnen". Dat het overgrote deel van die mensen op werkgelegenheid af kwam in het jonge Israël, en dat in de jaren '50 tienduizenden van hen gewoon uit Jordanië gegooid werden naar door Jordanië in 1948 ingepikt gebied, weten ze niet eens. Ze geloven de propaganda dat zij nakomelingen zijn van mensen die daar al vele eeuwen wonen. Nou, dat is voor 99,5% onzin en een leugen. "Palestijnen" is een uitvinding in de jaren '60 van ex-vliegtuigkaper en terrorist Y. Arafat, en die gaf dat ook toe. Meer over die sluwe truc op:

https://brabosh.com/2016/02/18/pqpct-bbo/

Verder vind ik dit alles teveel off-topic dus ik sluit dit af, met deze bijdrage. Over "Krijsmeis" is wel genoeg gezegd, lijkt mij. Een hatende, gehersenspoelde griet. Als ze ooit gedeprogrammeerd wordt is er nog hoop. Nu niet, ze zit diep in de put vol haat. Triest.

2
66 weerman

* Verwijderd door de redactie *

67 Mo[re]Slim.Al[er]t

@64 Helder. +++

3
68 Dune

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Meer desinformatie verwacht door kunstmatige intelligentie

"wie traint de modellen" XD gne gne gne, Prism natuurlijk als uitkomst XD...

1 minuut geleden geplaatst door DikkeTor

Bop
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@10 Tja, wat zou ik daar nou van vinden als ik 6 post ........

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Feldwebell
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@11 Als de situatie zich daar voor leent altijd. Dat weet je....

1 minuut geleden geplaatst door Feldwebell

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@8 kom, brand je vingers niet aan Bop haar teksten, als ze zich duidelijk wil maken kan ze ook gewoon een Dementietabletje nemen.Het Haagkwa...

2 minuten geleden geplaatst door Slavink

Marrie1
'Opnieuw tientallen doden en gewonden in Gazastrook'

Ik vraag me af of die inzittenden in de auto weten dat ze er aangaan.Zouden ze dat vliegtuig kunnen zien, of hangt die daarvoor te hoog in de...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@10 Als je nog wat info hebt, dan hoor ik het graag. 🤗...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DikkeTor
Meer desinformatie verwacht door kunstmatige intelligentie

@6 Ja, de EU wou ook Memes bannen wegens disinformatie (al en lange tijd geleden). We gaan dadelijk alleen mogen zeggen dat niet tegen de EU is ...

3 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@9 dat jij mij niet slim noemt ervaar ik als een Groot Compliment. Wat vind jij van die brief en die aanmoediging aan een vrouw vn84 om op t...

4 minuten geleden geplaatst door Slavink

Feldwebell
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@9 Ha, de intensiteit van WWI herhalen? Je bent nogal wat van plan....

5 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

LoydMorris
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

Dezelfde Halsma. . . . een paar jaartjes geleden.https://www.trouw.nl/nieuws/halsema-stoort-zich-aan-hoofddoek~be0a1f73/?referrer=https://...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Sunny Leone Sunny Leone SexAgent RedgirlFree PornhubliveWww XgratisIndiancouplesexGianna Dior HotSex Com 18 YearsYumi SugarbabySexxx MalayLisa Ann BangbusNude SprtsPornographie ViolantXhamsters XhamstersPurverse FamilyPornos De MujerHailey Wingit NudeXnxx New TamilJulia KulAsain CumshotsBangladeshi New Porn VideoAbby Dowse OnlyfansVideo Para AdultoMelhor Site PornôSexxx RusiaJennifer Lawernce Nudes LeakedChudai Video Hindi MeinBhojpuri Sexy Bhojpuri SexyPoppyandzachHot Hot Blue FilmJoi EncourageProno MoviesNude MateurDesenhos PornográficosMum Sex Video Full HdAbella Anderson PornAshlynn Brooke Blow JobOutsidenudeSexyporn PicsVirgin SexBareback Gay PornSex GolpoMina XxxDani MoonstarNaked ButtyDesi FucRonaldinho WifeWww Bengali XxxOlder MompornFabswingetLauren Alexis NakedNicole AnnistonBrcc StormySexposeMaid Sex ComPornstrangeBrazzer StepmotherMiraculous PornJohnny Sins LatestSexe PornographyLikerichrichEsposas Infieles PornosBp Picture Blue PictureNaked Girl GamesMaria Bose PornBlack Amateur PornSamb PornoIfreechatAshton Kutcher NakedAnal Sex BbcBlow Job On BedXxx PishtoTrans Lesbian PornMassage Erotica VideosTentqcle Pornسکس لزبینSister Sax VideoKatanah TeaseBeautiful Sexy PornEasy Porn VideosThick Girl PornLas Vegas List CrawlerMakenzie MaceIndian Wife X VideoBbw TimblrRoja DatPhilips Sex VideoAsian UpskirtingMexican Mom PornHindi SexyvideoTracii Lords PornBrandon Iron Porno GangbangVideos Of BrothelsDry Humping RedditFree Strip GalesErin Moriarty NudePoen. HubNude HannahSex Video MoviesWww.pure Mature.comFat Fuck VideoPeiculas PornosSon And Mother Make LoveFurry BooruPorn Telegram GroupsGon Zoxxxmoviesالكاميرا الجنسيةCht SexoSelena Gomez NudeBeverly Dangelo NudeAva AfamsFirst ChudaiUpxxxMonika XxxMan To Man Xxx VideoXxx Jabar JastiSuoiresnoEbony Takes BbcTurkish Nude Girls3d Breast ExpansionGranny BjCarla Gugino NakedFull Hindi Xxx VideoSiemma WestOnlyfans Famosas NuasKendra Lust NakedBigbooty Ebony PornPee PornHoolywood NudeNaked GingerBrazzers Milf SexWomen's Nude WrestlingNaojingujiPorn Video Downloader OnlineTrans Latina PornSamantha MackpornAshemaletube.ocmPirno GratsLissa AirrsHindi Tamil Sex VideoHot Tiktok PornHollywood X FilmCumshot Compilation SwallowMadison Ivy BlondeTürkçe Alt Yazılı PornAlena Crof.comNude Chubby TeensXxx HqSali Ki Chudai Ki VideoPerfectnipplesDesiree Cousteau Porn