door Havermout in Overig  ·  48 Reacties

  • 0
  • 604x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lijkt mij eenvoudig. Alle winkelketens trekken zich terug uit zuid Afrika, inclusief McDonald's. Wie wil er een winkel in een land van wilden.

9
1 rlw

Hypocrieten ... Zet een blank jochie in dat shirt en niemand klaagt over die tekst.
Dit laat zien waar het echt om gaat. Mensen die overgevoelig reageren en alles op de racistsische weegschaal gaan leggen. Met dank aan een paar schreeuwers de media zie deze compulsieve reacties in stand houdt.

8
2 sparta

* Verwijderd door de redactie *

3 Winston Churchill

Zwarte Zuid-Afrikanen hebben ook een minderwaardigheidscomplex.

7
4 Wild Rover

* Verwijderd door de redactie *

5 wildersaandemacht

Tja, dan maar weer stro-rokjes.

5
6 ontken

@3
Ja Winston dat zeg je nu wel maar de eerlijkheid gebied mij wel te zeggen dat wij blanke daar in Zuid Afrika natuurlijk geen ene flikker hadden te zoeken. Uiteindelijk was dat land voor die tijd altijd al van de negers en niet van ons Europeanen. Eigenlijk precies hetzelfde als dat al die gelukszoekers die nu met rubberbootjes daar vandaan deze kant opkomen. Die hebben op hun beurt hier in Europa weer geen ene flikker te zoeken.

9
7 rebo

Met dank aan de media!

2
8 NWO

En die debielen willen allemaal hierheen komen, wat een gekt.

6
9 Nerva

gekte

4
10 Nerva

@7

En Turken hadden niks in Anatolië te zoeken waar ze miljoenen mensen hebben afgeslacht zoals de Hettieten, Frygiërs, Lydiërs, Urarteërs, Armeniërs en Grieken maar daar worden ze nooit voor op hun vingers getikt...behalve de blanke man die mag eeuwig boetten voor de daden van hun voorvaderen daarbij toch wel raar dat onder de apartheid anderen afrikanen stonden te springen om zuid Afrika binnen te komen omdat daar alles zo goed geregeld was zoals stromend water, onderdak, eten etc. en de kwaliteit van leven en levensverwachting veel hoger was voor Afrikanen daar dan in alle andere Afrikaanse landen.

5
11 siberianhotsprings

De moeder van dat jongetje heeft gereageerd. Zij snapt niet waar mensen zich druk om maken. Haar zoontje heeft zo’n 100 truien aangehad. “Get on with your life” heeft ze gezegd.

3
12 Kaksaboemsa

Jeetje, dat de foto niet heel handig was snap ik. Dat heeft H&M zelf ook gewoon al eerlijk toegegeven. Maar wtf man, je gaat toch geen winkels verwoesten om een ietwat gevoelig liggend foutje? Doe toch normaal!

3
13 Gewoon een student

@9 Zuid-Afrikanen komen niet zomaar deze kant op hoor. Wees maar niet bang.

5
14 Gewoon een student

*Steekt bord op*, "Weg met racisme! wet met het witte patriarchy!"

6
15 DikkeTor

@11
O maar dat zal ik ook allemaal niet ontkennen wat je nu schrijft. Zo heb ik hier ook wel eens eerder hier geschreven dat vooral een Kuzuturk hier zijn hele grote bek moet houden over ons koloniale verleden met Michiel de Ruyter. En dat hij dan vooral ook maar eens moet gaan kijken hoe Turkije dan zelf aan zijn huidige grondgebied is gekomen. Inclusief Constantinopel de hoofdstad van het vroegere Byzantijnse Rijk ofwel het huidige Istanboel. Maar weet je wat het natuurlijk wel is? Daar ging het op dit draadje helemaal niet over waar jij het nu allemaal over had.

1
16 rebo

@11 Hahaha.

Als we op die koers gaan kunnen we nog wel even bezig blijven. De Angelsaksen hadden niets in Groot-Brittannië te zoeken. De Franken niets in Frankrijk. De Visigoten niets in Spanje, de Ostrogoten niets in Italië-Oostenrijk, en de Slaven en Bulgaren niets in Bulgarije. De grote volksverhuizing is de basis geweest voor de etnische samenstelling van hedendaags Europa, en ging gepaard met heel veel bloedvergieten.

5
17 Gewoon een student

Het tijdperk van massahysterie...

2
18 NWO

Trump heeft gelijk met zijn shitholes. Afrika is te dom om voor zijn eigen voorspoed en levens onderhoud te zorgen. Ze kunnen niet farmen en leren we dat dan vermoorden ze de farmers en willen het zelf doen met hongersnoden tot gevolg. En zet je er goede winkels neer dan verwoesten ze die weer. Laat dat domme volk toch in hun sop gaarkoken. Ze willen geen moderne tijden daar maar armoe. En zo verdienen ze niet beter

3
19 Jan met de korte achternaam

@17
Je gaat nu wel heel ver in de tijd terug.Uiteindelijk als je maar ver genoeg terug gaat, dan komen we oorspronkelijk allemaal uit Afrika om de Neanderthalers die hier toen al zaten, eens effe mores te leren en hun plaats hier in te nemen. question

1
20 rebo

@17

Mijn punt was hou op met dat spelletje te spelen als het aankomt op blanke mensen want als je dat toepast op iedereen dan ben je nooit uitgepraat.

@16
Het ging ook niet over het kolonialisme van blanke mensen die u erbij haalt.

1
21 siberianhotsprings

@20 Als ik me niet vergis wel ongeveer hetzelfde tijdperk als de Turkse verovering van Anatolië, waar ik op reageerde. Maar het kan ook zo zijn dat mijn historische kennis me hier even in de steek laat.

1
22 Gewoon een student

@21 Ik ben het inderdaad met u eens dat het onzin is om mensen te straffen voor de daden van hun voorouders. Dat doen we bijvoorbeeld met de Duitsers ook al lang niet meer. Verder vind ik wel dat er discussie moet kunnen bestaan over het 'vereren' van zogenaamde foute voorouders, maar dat is een off topic discussie ben ik bang.

2
23 Gewoon een student

Negerwoede?

4
24 chouffleur

Dus je mag kinderen geen aapies noemen, maar volwassenen mogen zich wel als een stel losgeslagen wilde apen gedragen?

Nou in onze familie worden kleine kinderen aapjes of aapies genoemd, omdat ze graag overal op klimmen en af springen. Tieners die met hun eerste liefjes thuis komen. Die liefjes werden door oma de slingeraapjes genoemd. Heb je daar problemen mee, dan is dat inderdaad jouw probleem. Niet die van anderen.

1
25 Merlinswit

De moeder van het jongetje had nergens problemen mee....die vondt de reactie overtrokken....maar goed je kunt overal een probleem van maken en zwaar aan tillen, deze mensen vonden het een goede aanleiding om de H&M eens effe te slopen...

1
26 Dunkelheit

@22
De grote volksverhuizingen was veel eerder ofwel ongeveer 400-600 na Christus. Dat viel samen met de val van het Romeinse Rijk.

0
27 rebo

@20 er is mogelijk een ouder oermens gevonden ergens in centraal europa. https://www.waarmaarraar.nl/pages/re/105198/7,2_miljoen_jaar_oude_voorouder_van_de_mens_ontdekt.html

0
28 Merlinswit

@21
"Het ging ook niet over het kolonialisme van blanke mensen die u erbij haalt."

Waar gaat het dan wel om in Zuid Afrika als ik het vragen mag? Zuid Afrika daar gaat dit draadje toch over. En toen zei iemand hier dat die apartheid daar toen wel een goed ding was. Maar uiteindelijk was dat land altijd al van de negers zoals ik al eerder zei, en toen kwamen eerst de Nederlanders en daarna ook nog eens de Engelsen om dat de boel daar wel eens eventjes flink te gaan regelen. En toen begon jij zelf als eerste in ene over de Turken wat er helemaal niks mee te maken heeft.

2
29 rebo

@7 : Andere niet-blanken, namelijk de Arabische piraten en slavenhalers, maakten het onmogelijk voor Europeanen om rond de Middellandse Zee de goederen van de zijderoute voor een normale prijs te kopen. Ueberhaupt te kopen. Ze werden uitgesloten van belangrijke handel. Je moet toch wàt, en als zeevarend land, net als GB en Spanje, ga je dan zelf maar op zoek.

TOEN en voor die tijd was het heel normaal, het recht van de sterktste. Voordat de Aboriginals e.d. in hun huidige landen leefden, waren er kleine pygmee-achtige mensen daar, de laatsten zijn een jaar of tien geleden overleden. Ze werden bewust weggedrukt want het stond politiek niet slachtofferachtig genoeg als de Aboriginals zelf weer anderen bot hadden verdreven, die ook nog kleiner en zwakker waren.

0
30 Wendel

@27 Ik laat mezelf inderdaad even flink in de steek. Ik wist dat Constantinopel pas in de middeleeuwen was veroverd door de Turken, maar ik dacht dat ze Anatolië al eerder in handen hadden. Maar ook dat was pas een goede 6 eeuwen na de volksverhuizing. Enige excuus dat ik nog zou kunnen gebruiken was dat de opmars van de Turken ook het directe gevolg was van een volksverhuizing, namelijk die van de Mongolen onder Ghengis Khan. Die 6 eeuwen verschil kijken we dan maar even niet naar toch? Hahaha

3
31 Gewoon een student

En als straks Marokkanen hier al 8 a 10 generaties wonen, gaat niemand ze meer als buitenlanders zien die er niets te zoeken hebben, laat staan ze op grond van ras laten uitroeien in walgelijk sadistische slachtpartijen door overvallers, zoals met blanken in Zuid-Afrika gebeurt en in Zimbabwe inmiddels voltooid, terwijl de politie weigert zich ermee te bemoeien.

0
32 Wendel

en nog worden er in de islamitische wereld op grote schaal slaven gehouden !!zie ook zwarte slaven worden gecastreerd om vermenging met arabieren te voorkomen omdat de Arabieren zich zelf een superieur volkje vinden .

0
33 wildersaandemacht

Primitief volk.

1
34 1050 hPa

"omdat de Arabieren zich zelf een superieur volkje vinden "

Hahaha wat een hilarische onzin

5
35 Bullet108

Vernielen, slopen, verwoesten, blijkt keer op keer het enige te zijn dat ze daar kunnen. Opbouwen en verbinden, daarvoor ontbreekt ze de verstandelijke vermogens compleet.

0
36 Bokkerijder

@31
Dat is niet zo erg en ik ben ook niet boos op je of zo. Wees eigenlijk ook maar blij dat het zo is. Toen ik namelijk nog op school zat ruim 50 jaar geleden moest je namelijk al die jaartallen van alle gebeurtenissen nog uit je hoofd leren en zo op kunnen noemen. Daar werd je niet echt vrolijk van in die tijd. question

0
37 rebo

Zijn ze het Madagaskarplan vergeten?

0
38 vliegende-tovenaar

@35 “De islamitische slavenhandel was de langste in de geschiedenis van de mensheid”, aldus N´Diaye. “Hij duurde 1300 jaar lang en eiste veel meer slachtoffers dan de slavenhandel naar Amerika – die 400 jaar duurde. En het meest droevige hieraan is, dat de meeste van de tot slaaf gemaakte jongens/ mannen geen kinderen konden krijgen, omdat ze gecastreerd werden.”

https://ejbron.wordpress.com/2012/07/02/slaven-van-de-islam-de-versluierde-volkerenmoord-van-de-arabieren/

0
39 wildersaandemacht

Voor woedende negers hoef ik niet naar Zuid-Afrika.

2
40 1050 hPa

@23 : Ik vind het laten staan van een standbeeld niet hetzelfde als "vereren". Daar wordt normaliter een cultuur als die van Japan mee bedoeld, die letterlijk verantwoording verschuldigd waren aan de voorouders en er een kamer met zieletabletten op na hielden waar wierrook werd geplaatst en gebeden. Dat kwam uit het eerdere China, het waren godsdiensten die door het Confucianisme verdrukt werden en gevlucht zijn naar Japan.

1
41 Wendel

Maar goed, over apen gesproken: wie zich als een aap gedraagt, mag je als een aap behandelen, vind ik.

2
42 Wendel

Weer iets nieuws om maar niet bezig te houden met de problemen die er echt toe doen, in t kader van voortbestaan mensheid? Bovendien is t racisme in de ogen van sommige aanschouwers, dat is in principe discriminatie als ze er zo anders mee omgaan - ze zouden zich anders gedragen als hij wit/vrouw was?

0
43 maarten1234

Kijk, dit is dus het verschil. Blanken gaan na een onhandige reclame foto geen winkels slopen en de medewerkers aanvallen. Dat zouden zelfs apen nog niet doen.

0
44 Bamischijf

Zo dat is ook weer kapot

0
45 Echwaarjoh?

Wat vinden de apen er zelf eigenlijk van?

0
46 Hu.ib

* Verwijderd door de redactie *

47 Undertaker

Ik vermoed, dat H&M de fout hebben gemaakt, geen rekening te houden met het denkniveau dáár toen ze deze reclame-foto's maakten. HIER is het juist NIET racistisch, dat kind die foto te laten nemen, met die tekst, omdat immers alleen iemand die negers met apen associeert, daar bezwaar tegen kan hebben, en dus zelf een racist is. Ze waren te ruimdenkend voor de Afrikanen.

1
48 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

13 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

1 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

4 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

4 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Vacation ThreesomeVintage Porn PicsEllen Barkin NudeSdmua-071Odia Romantic Sex VideoIndian Hardcore Xxx VideosSlute LoadShady Spa Full VideosTran EscortGot Sex VideosKincky PornAmy Brenneman NudeWww Best SexMa ChudaiGoddess BriannaSexlive FreeGhettogaggers Skyy BlackManasa Sex VideosHd Porn Videos FamilyXxx ProposalNurses Gone WildNewest Xxx VideoXxx Full Hd Video 4kSunnyleone FuckSex Bollywood SceneHollywood Softcore MoviesAnimation Anal PornNude Body Painting WomenImage FaoEgirl SexyCzech CouplesNeked MatureMens Crotchless UnderwearMasturReal PorntubesOh_honey_Porn Tv ShowsAmanda Cerna PornStraught Gay Pornدان فیلم سکسی ایرانیHorror Free PornRoshni X VideosMarica ChanellePornocom FamosasMylust ComCorinna Kopf Leaked NudeOrol PornGalacticawh0reSm00ches LeakedZz PornDeer PussyCeleb NudesGay Black Porn TubePeachjars OnlyfansSasha Banks NudeCapti CavanniMamas PornSexy Blue Picture VideoBest New Sex VideoVergin Sex ComSexy Movie Hindi ComTeen Brother And Sister SexStephen Bear SextapeHanime.gvEvangelinelilly NudeSakila Sex Videos555sexBoysuckingCuckoldmature.comCoqniPornvids DownloadMadison Moores NudeMizz Twerksum PornSquirting HardJodie Turner Smith NudeXnxx LesbinRaven Porn ComicXxxx PronePussy Licking Hd PornPorn WonenHot ThreesomMila SoboloWww Spankbang ComFamos Porn StarsFernandansIndian Sex TalkActor Namitha Sex VideoDesi Murga XxxCumblastMasturbating BathtubMobile Porn GanesMulatas.peladasChat Porno OnlineRoxanne Wolf R34Janice Griffith Porn VideosXxx Gay VediosNew Hd BrazzersForces CuckoldEhentai GrowthHebtaifoxBukakeArwen GoldNew Pornstars 2023Robin Tunney NakedAnime Tit SuckingLayla Jenner PovRarbg Shutdown RedditGame Of DesireBlackpaybacjBrasileira PonoTotal Drama Comic PornJacklin Sex VideoDungeoncorpNaylon FootjobMegacamsChatrubeAi KanoSannomiya TsubakiNataliya KuznetsovaCelebrities With Nude PicsTales Of AndrogonyIndinxnxxぽ よ ぱらMature Porn MovFran Drescher NudeHuge CumahotsHot Nude GuysFinging PornElena Kamperi PornLily FoxBagla XxxBhabhi Ki Chikni ChutVicky BanxDesi Porn MmsCinamoviesPolice XxxxKristen Stewart NudrBhabhi Devar Ki Sexy BfSxsi VidioKajal Nude FakeRomantic Sex Hd VideoMalayalam Sex StoriesCute Boobs PressDesi Sexy Chut VideoDanny D CumsAlligator List CrawlerHentei GamesNrazzersAssian Hairy PussyIndian Desi Dex