Bizar: tandpasta met de smaak van drop, whisky of bacon
Tandpasta heeft als doel onze tanden gezond en onze adem fris te houden. Nu kennen we natuurlijk allemaal de gewone mintsmaak, maar er zijn ook tandpasta's met heftigere smaken op de markt. Of je hier een frisse adem van krijgt is maar de vraag. Durf jij het aan?
Deze smaken tandpasta zijn bij verschillende Amerikaanse winkelketens te koop. In Nederland komen we tot nu toe nog niet veel verder dan een zoete kindertandpasta, maar bij het zien van onderstaande smaken willen we dat misschien ook liever zo houden. We hebben de gekste varianten voor je op een rij gezet.
Cupcake
Aubergine
Drop
Cola
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Zomerfruit en chocola zouden zonder bijen niet bestaan: zo help je deze insecten een handje
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta met rucola en ansjovisboter
Vlees, vis of vegetarisch? Met pasta kun je alle kanten op. In deze pasta met rucola en ansjovisboter combineren we 3 klassieke Italiaanse pastagerechten in één: spaghetti puttanesca (met ansjovis), aglio é olio (met olijfolie en knoflook) en arabiatta (met chili en tomaten). -
Wat Eten We Vandaag: Pannenkoekencake
Kun je niet kiezen tussen pannenkoeken of cake? Deze pannenkoekencake is het beste van beide werelden. De smaak van een pannenkoeken, maar dan in de vorm van een plak cake. Wat wil je nog meer? -
Wat Eten We Vandaag: Gevulde zoete aardappel met ranch dressing
Zoete aardappel is perfect om te poffen. De reden hiervoor is dat het vruchtvlees van een zoete aardappel lekker zacht wordt en nóg zoeter. In dit recept vullen we de aardappelen met zelfgemaakt vega gehakt. Supermakkelijk om te maken en mega lekker. -
PREMIUM1
Hoe gezond zijn melkvervangers zoals havermelk: ‘Bevatten geen cholesterol, maar ze verschillen veel’
‘Melk is goed voor elk’ was jarenlang een bekend gezegde. Klopt dat nog? Want melkvervangers zijn enorm populair en beter voor het milieu. Maar zijn ze ook even gezond als koemelk? Een rondje langs de melkvelden. ,,Het eten van zo’n 400 gram zuivelproducten verlaagt het risico op darmkanker met 15 procent.”
-
Wat Eten We Vandaag: Vlaflip
-
-
-
PREMIUM
Er zijn drie belangrijke symptomen voor hartfalen: ‘Altijd sokrand in je benen hoort niet’
Elke dag overlijden er 22 mensen aan hartfalen. Wat hartfalen precies is, weet maar één op de vijf mensen. Daarom is het deze week De Nationale Hartfalen Week. Cardiologen Steven Chamuleau en Jozine ter Maaten geven antwoord op zeven vragen over hartfalen. ,,Als je als 50-jarige een trap op loopt en het benauwd hebt, dan is dat gek.’’ -
Vijf gevaarlijke lekkernijen van 2017
Het afgelopen jaar passeerden veel culinaire hoogtepunten, trends en fancy gerechten de revue. Toch waren er ook voedselblunders. Wij zetten er vijf op een rijtje.
-
Wat Eten We Vandaag: Kipgehaktballen in kruidige tomatensaus
-
Lijkt het jou lekker? Dit zijn de 20 meest bizarre chipssmaken ter wereld
Als je denkt dat we in Nederland al flink uitpakken met aparte chipssmaken, dan heb je het mis. De rest van de wereld gaat pas echt los. Wij blijven ons verbazen over de combinaties die we voorbij zien komen, en kunnen het niet laten om deze met jullie te delen. -
-
Wat Eten We Vandaag: Aziatische kip met paksoi