Column

BRIEFJE VAN JAN – Aan de normale Nederlanders

12-01-2018 05:56

Lieve mensen,

Er is ook goed nieuws.

Er is meer dan een clubje liegende en bedriegende zichzelf feliciterende koekwausen in die kutstad.

Er is meer dan een fractievoorzitter van een grote landelijke politieke partij die voor zijn buitenbedstedelijke hobby van iemand uit een land dat toevallig onze handtekening nodig heeft voor een verdragje een neukhut cadeau krijgt.

Er is meer dan een burgemeester van een grote stad die de zegeningen van het salafisme bezingt, ook al is dat de stroming van de ‘religie van de vrede’ die de westerse wereld desnoods met bommen, geweren en vrachtwagens wil onderwerpen.

Er is meer dan een politiekorps dat geen tijd heeft voor aangiftes van echte misdrijven, maar wel ’s avonds twee man sterk aan je deur staat als je de gore moed hebt gehad een demonstratie tegen het tuig van de NAM te liken op Facebook.

Er is meer dan Publieke Omroepen met hoofdredacteuren die ongestraft in de rondte kunnen blijven harveyweinsteinen, omdat ze tot Shula’s Uitverkoren Volk behoren.

Er is namelijk óók het overzicht van de populairste jongens en meisjesnamen van 2017 van de Sociale Verzekeringsbank.

Populairste meisjesnaam in Noord-Holland, Groningen, Drenthe en Overijssel: Emma. In Zuid-Holland: Sara. En in Zeeland: Johanna. Populairste jongensnaam in Groningen en Noord-Brabant: Daan. In Overijssel: Bram. En in Zeeland: Jan.

Er is nog hoop!

Groet,

JanD

PS. En dit is onze Bijbel.