Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Inwoners Lingewaard krijgen in zomer hun 105 euro terug van Vitens

HUISSEN - Inwoners van Lingewaard krijgen waarschijnlijk rond de zomer de 105 euro terug die ze extra moeten betalen aan waterbedrijf Vitens. Het bedrag wordt door dit bedrijf in mindering gebracht op de rekening.

9 reacties

  • Bosje

    6 jaar geleden
    Zullen de bewoners op Tergouw el blij mee zijn.
  • Pilo

    6 jaar geleden
    Krijgen we 105 euro terug en dan volgend jaar gewoon weer precariobelasting betalen ,of is het hier mee afgedaan ,dat lees ik nergens kunnen jullie daar antwoord op geven ,was dit een grote eenmalige vergissing ,dat wil ik graag horen 
  • M.J.E Lambermont

    6 jaar geleden
    En toch... Leg nou eens uit beste gemeente Lingewaard, volgens jullie eigen schrijven heeft Vitens uitstel van betaling gekregen totdat de rechterlijke uitspraak op tafel ligt. Waarom zullen wij dan 105 euro aan Vitens gaan betalen die we na een half jaar weer terugkrijgen van Vitens? Jullie blijven geen antwoord geven op deze vraag en proberen een rookgordijn op te werpen met het verhaal wat jullie nu doen. 
  • Jacqueline Arends

    6 jaar geleden
    Jordy heb jij zelf gekozen voor Vitens Waterbedrijf? Dat kan nl helemaal niet. En als je je verdiept dan snap je dat precario een melkkoetje is voor sommige gemeenten. Over de rug van Vitens belasten ze hun inwoners, maar ontrekken zich aan de verantwoordelijkheid, want zij leggen het de inwoners immers niet op! Vitens kan ook door deze extra kosten de waterprijs verhogen, maar dan betaal ik (uit Arnhem en daar wordt geen precario bij Vitens in rekening gebracht)mee aan deze 'gemeentelijke belasting'!
  • Jordy Opgenoort

    6 jaar geleden
    Gewoon opstappen