Hondenpoep op het autodak van het gezin aan de Wiardi Beckmanstraat, in een conflict met een bewoner van de De Gaullestraat in Doetinchem.
Volledig scherm
Hondenpoep op het autodak van het gezin aan de Wiardi Beckmanstraat, in een conflict met een bewoner van de De Gaullestraat in Doetinchem. © eigen foto

Poep op de muur en autobanden lek; gezin al twee jaar getreiterd door buurtgenoot

DOETINCHEM - Een gezin in Doetinchem wordt al twee jaar lang geterroriseerd door een achterbuurman. Die gooit poep tegen hun huis, steekt de autobanden lek en scheldt de gezinsleden uit op straat.

25 reacties

  • Mening

    6 jaar geleden
    Vreselijk!! Je zult zo’n buurtman hebben. Tja, GGZ is falliet... zal toenemend probleem worden. 
  • Vinnie

    6 jaar geleden
    Ze hebben het op beeld staan toch? Ja ik weet hoor....
  • Frits

    6 jaar geleden
    Even lezen: de politie heeft veelvuldig contact met de slachtoffers en is bezig met een onderzoek. Ze kijken dus absoluut niet de andere kant op, maar ze hebben natuurlijk wel een concrete verdenking nodig tegen een persoon om hem te kunnen opsluiten. Iemand opsluiten omdat iemand anders zegt dat hij de dader is kan gelukkig niet.
  • Frits

    6 jaar geleden
    Iemand zonder bewijs standrechtelijk uit zijn huis gooien, op basis van het verhaal van één persoon?U bent nogal goedgelovig. Ik zou toch graag eerst wat meer bewijs zien tegen de man waarover ze het hebben. Iedereen kan wel roepen "ik weet wie de dader is", maar gelukkig is dat geen reden om iemand uit zijn huis te zetten.
  • Frits

    6 jaar geleden
    Het is lastig om bewijs te koppelen aan de dader, en dat is in een rechtsstaat wel vereist. "We weten wie het is" is geen steekhoudend argument. En je kan van de politie niet verwachten dat ze een compleet team inzetten om dit op te lossen. Dus zo gek is het niet dat het lang duurt.