door Carol Fenijn in Buitenland  ·  47 Reacties

  • 2
  • 343x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hopelijk zal de VS terugkeren naar het klimaatakkoord, dat zou wel eens de belangrijkste beslissing kunnen zijn van Trump.

1
1 Carol Fenijn

Hij wordt geconfronteerd met de realiteit. Wellicht zal het even duren voordat hij zijn verhaal kan aanpassen zodat het lijkt alsof het is wat hij altijd al zei.

0
2 Ketter

@2 America first he. Het klimaat akkoord was vooral nadelig voor de VS itt andere landen. Dus als ze een akkoord bereiken wat dan positiever is voor de VS is het mogelijk.

5
3 solidsteel

Nah, we willen je niet meer Trump. Ga maar lekker in de kolen wroeten. We wachten wel tot Oprah er zit, want tot 2020 zit je er sowieso aan vast.

2
4 zeikenderechter

@4 Beetje grootheidswaanzin zo vroeg in de ochtend?

5
5 solidsteel

@5

Sstt. Verziek het nou niet.

The Art of the Deal.

Als Trump niet mag meedoen wordt ie gek. Gaat Oprah er straks met de eer vandoor. Dat trekt ie niet. Dus als we hem eruit gooien gaat ie het dubbele bieden. Het enige wat we dan nog hoeven te doen om hem helemaal over de brug te trekken is te zeggen dat we het voortaan 'Trump's klimaatplan' noemen.

We hebben te maken met een narcistische tweedehands-auto-verkoper, dus je moet naar hetzelfde niveau.

1
6 zeikenderechter

De kolenindustrie was al niet blij met zijn plan (Murray Energy: “kost ons 60 miljoen per jaar”), de bijstandsuitkering voor diezelfde industrie is unaniem afgekeurd door de Federal Energy Regulatory Commission (4 van de 5 zijn door Trump aangesteld) en dat zijn alleen nog de problemen voor de kolenindustrie, een van zijn paradepaardjes.
Afgelopen week bleken de banencijfers flink tegen te vallen en de in de zomer ingezette stijging van consumentenkrediet deze maand explosief te stijgen (kennelijk stellen al de extra banen waarmee werd gekoketteerd niet veel voor qua inkomen). Het gaat niet goed daar. Behalve voor de bedrijven, die krijgen permanente echte belastingverlaging (leuk voor eigenaren en aandeelhouders) en de burgers tijdelijke (ze lopen gefaseerd af in de komende acht jaar, de eerste na de volgende verkiezingen).

1
7 Ketter

@6 "Dus als we hem eruit gooien gaat ie...."
En we zijn jij en ..?
Dat bedoel ik dus grootheidswaanzin.

7
8 solidsteel

Ja okay, dat autisme hier, daar hou ik niet altijd rekening mee.

3
9 zeikenderechter

@4 Oprah?

Ken je haar mening over atheïsten? Haar oplichterijen met 'doctor' Oz en Phil? Het hele oplichters gebeuren met "The Secret"?

2
10 Bluth

@10

Trump is het toch ook gelukt?

2
11 zeikenderechter

@11 Dus jij wilt de ene slechte optie vervangen met een andere?

2
12 Bluth

@12

Wat ik wil is helemaal niet relevant. Ik observeer slechts. Als Trump het (niet) kan, dan kan Oprah het beter. Het is niet mijn schuld dat Amerika politiek gezien al twee jaar een gekkenhuis is. Oprah past daar prima in als rustgevende dokter.

4
13 zeikenderechter

@12 Idd . En het is zo hypocriet en racistische en seksistisch. Trump kreeg zo vaak het verwijt dat het een entertainment mannetje was zonder enige kennis en bij Oprah die ook uit de entertainment komt en geen kennis heeft is het ineens allemaal fantastisch. Ach ja , we zijn dat denken ondertussen wel gewoon uit die hoek.

Uiteindelijk begint de hele verkiezingen weinig anders meer te worden dan de top award uitreiking van de entertainment industrie.

5
14 solidsteel

@13 Sorry hoor, maar dit slaat compleet nergens op.

Trump zou je liever niet als president hebben gezien (logisch). En dus, ben jij er een voorstander van om een vrij streng religieuze dame in Oprah met al haar oplichterijen als president.

3
15 Bluth

@13 2 jaar? Denk toch al veel langer hoor, en daar kan je geliefde Oprah ook niets aan veranderen.

4
16 lisaaatjuh

@15

Je moet Oprah hier niet de schuld geven. De lui die Trump het Witte Huis hebben ingeholpen hebben de geschiedenis voorgoed een draai gegeven. De meest ongeschikte ooit kan kennelijk president worden. The floodgates staan nu open.

Alles is nu mogelijk.

En als het straks neerkomt op Oprah versus Trump, kom op. Wie houdt er nou niet van Oprah?

2
17 zeikenderechter

@17 Jij bent degene die zegt op Oprah te wachten, dan wil jij Oprah toch als president? Dus de ene oplichter vervangen voor de andere, kun jij mij daar de logica van uitleggen?

En ik hou niet van Oprah. Ze is een vrij idiote dame, vooral met haar mening over atheïsten. Dat mens is niet te vertrouwen, heeft al zoveel mensen opgelicht.

2
18 Bluth

@17 Iedereen met een beetje verstand? Houden van een tv personage is nu niet echt iets om trots op te zijn. question

4
19 solidsteel

@18

Natuurlijk wacht ik op Oprah! Wat moet ik dan? Gaan wachten op Gerald Bumstein - de meest geschikte kandidaat ooit - die Trump niet verslaat?

Ons idee van wat een president zou moeten zijn is niet meer relevant.

2
20 zeikenderechter

The Climate U-turn, gaat het dan heten......

Donald dacht, "waar gaat het heen, het weer?"
En hij googlede....

8
21 HenkG

@20 Blijf jij maar lekker in je eigen wereldje leven, en denken dat er geen andere optie is dan Oprah. Blijf maar volledig blind naar wat voor heks deze dame eigenlijk is.

3
22 Bluth

@20 "Ons idee van wat een president zou moeten zijn is niet meer relevant."
Dan moet je je eigen reacties eens teruglezen in alle Trump draadjes . question

5
23 solidsteel

@22

Maar gaan die andere opties ook winnen? Verpulveren ze Trump zoals Oprah dat gaat doen? Als ze het doet... want dat weet niemand nog natuurlijk. Dus wel altijd een slag om de arm.

2
24 zeikenderechter

@24 Jij hebt de glazen bol, dus vraag die vragen daaraan.

"Verpulveren ze Trump zoals Oprah dat gaat doen?"

Jouw haat voor Trump gaat zo diep, dat je er maar wat graag een net zo slechte optie voor in de plaats ziet.

2
25 Bluth

@22

En stel dat u moest kiezen, tussen Trump en Oprah. Zelfmoord is geen optie. Blanco ook niet. U moet stemmen. Wie zou het dan worden?

2
26 zeikenderechter

@25

Nee, want ik ben het met uw beoordeling van Oprah niet eens. Ze is vele malen geschikter dan Trump. Naar mijn bescheiden mening.

Maar daar komen we tegen die tijd nog wel op terug.

4
27 zeikenderechter

Ach, hij leert het nog wel. Aanvaringen met de realiteit kunnen zelfs een eenmans-bubbel als Trump soms bereiken.

0
28 Ketter

@26 Ik in jouw fantasie wereld zou leven, dan zou ik op Neil deGrasse Tyson of Elon Musk stemmen.

@27 Ben je ook in staat om te duiden op welke wijze zij geschikter is? Alleen al haar mening over atheïsten maakt haar direct niet geschikt als president.

2
29 Bluth

@29 Ze is vrouw en zwart . question Oja en ze geeft graag dingen weg.

2
30 solidsteel
31 chouffleur

@30 Dat is dus één van haar oplichterspraktijken, dat dingen 'weggeven'. Kostte haar niks, ze verdiende er alleen maar aan.

En aan de hand van "The Secret" kan iedereen makkelijk concluderen dat Oprah niets meer is dan een ordinaire oplichtster.

3
32 Bluth

@29

Da's flauw, want die stonden niet op the ballot. Ik interpreteer het dan maar dat u Oprah niet zou uitsluiten. En da's precies mijn punt. Ze zou winnen van Trump. En 'winnen' telt. Hillary was ook vele malen geschikter, en ze verloor. Competentie is niet doorslaggevend. Dus go with the flow. Als ze entertainment willen, die rare Amerikanen, dan krijgen ze entertainment.

Wat betreft Oprah, da's echt te vroeg. Zeer de vraag of ze er voor gaat. Dus verspilde energie. Overigens, vraag Mike Pence of zelfs Trump eens naar hun mening over atheisten? Die twee vertegenwoordigen het meest rabiate reli-fundi deel van Amerika, waar de Taliban goedkeurend bij zou knikken. Kun je van Oprah niet zeggen.

1
33 zeikenderechter

@33 Ja, flauw hé? Dat komt omdat jij met zo'n flauwe 'vraag' aan komt zetten van "je moet kiezen". Dat moet ik niet. En dan kom je vervolgens nog aanzetten met "Wat betreft Oprah, da's echt te vroeg." Hallo? Beetje hypocriet aan het doen?

Daarom zijn die twee ook niet geschikt, net zoals Oprah niet geschikt is. Maar daar ben jij dan weer volledig blind voor.

2
34 Bluth

@34

Die vraag is geenszins flauw, want het kan heel goed dat miljoenen Amerikanen precies die keuze moeten maken in 2020. Al kan ik ze niet weerhouden van zelfmoord of blanco te stemmen, maar toch.

1
35 zeikenderechter

@35 Ze kunnen ook gewoon niet stemmen he. Er is geen stemplicht.

2
36 Ratio

@35 Natuurlijk is dat flauw. Jij hebt geen idee of men überhaupt tussen die twee moet gaan kiezen. En dan neem je de optie om niet te stemmen of blanke te stemmen ook nog eens weg. Dus ja, flauw.

Jij ziet Oprah graag, dat is duidelijk. Doe mij maar Neil deGrasse Tyson.

0
37 Bluth

@37

Als ik moet kiezen tussen Trump of Oprah, dan zie ik Oprah liever. Op de koffie, op m'n verjaardag, op televisie, al speechend. Dus als ik Oprah liever zie, en Trump totaal ongeschikt is, dan lijkt me de keuze voor Oprah vanzelfsprekend.

2
38 zeikenderechter

@37

Als Neil zich kandidaat stelt zal ik hem ook overwegen. Maar is ie wel een democraat? Elon Musk vast niet.

2
39 zeikenderechter

@38 Allemaal emotie en geen 1 steekhoudend argument .
@39 En waarom denk je dat van Elon Musk?

3
40 Ratio

Elon musk?

Dat is toch de eigenaar van de autofabriek die failliet dreigt te gaan?

2
41 Janzzen

@41 Gaat Tesla failliet dan?

1
42 Ratio

@42
Als er vóór augustus geen oplossing is gevonden voor de leveringsproblemen van model 2 En de bijbehorende cashflow is het geld bij tesla op inderdaad.
Ik zal even zoeken naar een link hierover.

1
43 Janzzen
44 Janzzen

Moest model 3 zijn....

1
45 Janzzen

@44 Thnx

0
46 Ratio

NIets zo veranderlijk als het klimaat. Eh... als het weer. Eh.... als Trump. Als je maar met een zak geld over de brug komt, daar komt het praktisch op neer met zijn 'betere deal'.

0
47 W. Anstalt

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

De centrale vraag moet eigenlijk zijn: Wie wil er een arm of been verliezen zodat de EU bobo s overal ter wereld met een militaire vuist op tafe...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Truth In Media (@Truth_InMedia) on X

Zie https://www.ninefornews.nl/president-zelensky-is-niet-wie-je-denkt-dat-hij-is/...

12 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

Dit nieuws zal ongetwijfeld naar de onderste regionen van nieuwskoerier verdwijnen, het is namelijk ongewenst nieuws, en ongewenste waarheden sc...

27 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

@4Zie 1, ...

30 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

@1 Ach, aangezien men toen in de stellige overtuiging verkeerde dat men vol voor kernenergie zou gaan, is dat niet zo opmerkelijk. ...

32 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@202 En wederom mispoes. Best wel grappig, dat je kennelijk niet kunt lezen/en/of begrijpen wat je zelf schrijft. Nou, voor de 2...

34 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

1 uur geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

1 uur geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

2 uur geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

2 uur geleden geplaatst door rebo

NK. App
Police Sex Porn VideoSexs H DPorn Hendi19 사이트Xnxx اغتصاباتHero XnxxHoby Buchanon Xoey LiBlack Threesome'sWww Cartoon Sex ComPorn Videos Step DadHd Blue Film SexyTamilsaxcomTelugu Sex BoobsKonan XxxJake Andrich OnlyfansLes Porn XxxVr SmashTizamVer Vídeos De PornografiaWitch Of Steel Annerose80s PornSuhaag Raat PornCartoon Porn Hd VideoGeorgina Burke NudeEvie Erikson PornLesbian Porn With MomBeurette Sexe Videoالكاميرات الجنسيةKatherine Langford X VideoBoy And Boy Xxx VideosKatee Owen TitsHd Sexy Big BoobsFriends ThreesomeIndian Desi Adult VideoSexgirl AnimalsPornos Caseras En EspañolChromecasting PornSkip The GmesFeylifeVideo BeurettesجوردیKrina XxxHindi Bf Blue PictureDubai Ki Sex VideoTelugu Namitha SexWca Productions Full VideosGroped In The Bus PornMalenanazionaleLuxureGirlfirned PornMujra SongIndian Girl NudeNude Japanes WomenCchd PornPorno 3dXhamesPornemoRed Tube VideoBhabi Porn ComLecheras PornBlack Pornography PicturesTubegalorzFlingster XxxTaximoviesDesi Hot Bhabhi XxxOdisha Viral Sex VideoHard Sex From Behind18 SexseSaloni XxxTamil Village Sex StorySaggy Mature TitMfpornPublic HandjobsCunt PicsEnglish KamasutraWoman And Dog PornhubDesire SpencerBur Chudai PictureNhdtb-753College Girls PornEbony Lesbians AsslickingVixn PornNudes Teens SnapBlue Picture BataoIndian FunkingMammy PornHardsextube ComIndian Web Series PornhubEtection During MassageGirls Rim GuysGwengwiz LeakPorn Comics CartoonLittle Oral AnnieNatalee 007 NudeArys FaeGay Domination PornDirty Harry PornhubRap Sex VideoNaked Beach In EuropeSucking Horse CockPorn Of Cartoon NetworkPoren FilmSitusbokep IndonesiaTna EscortPanda Movies MoviesFamily PornografiTop Porn SatrsSexy Grls PornAshley Massaro PlayboyCam Cordova Only FansBhabhi Ki Chudai Sex VideoAyu SakuraiZom100 HentaiFat PornostarsAdultfriendfinder.Naked RedheadsVanessa Hudgens HotPower Girl Naked2-in-1 Step-niece Training DayLesbian Suck Big BoobsHot Hot Porn MoviesPornbe.comNeeru Bajwa NudeTeen PronoBlow Job BracesJerkpornHot NipsDarling Boo PornGay EscortIndian Wife NudeAdult Time PornMilf SpysHairyteensNhentai. EtNudes On TictocLibe PornBrittany Renner NudesDoctor XvideoSam Paige NudeEporner4kSister FuckdPorncastingGet Your Yordles OffBoysontubeRule 34 Princess BubblegumShilpa Shetty XxxFingering Porn VideosDeshi Bhabhi Porn Video HdBrittanya Razavi XxxDominating Couple