Ivanka Trump
Volledig scherm
Ivanka Trump © EPA

Ivanka Trump onder vuur na Time's Up-tweet: "Die beweging is er voor de slachtoffers van je vader!"

CelebritiesDe indrukwekkende speech van Oprah Winfrey is ook in Washington D.C. niet onopgemerkt gebleven. 'First Daughter' Ivanka Trump prees de televisie-persoonlijkheid de hemel in via Twitter, maar kreeg daarna al snel bakken kritiek over zich heen.

6 reacties

  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Waarmee ze bewijst dat ze net zo oliedom is als wat in het beruchte boek beschreven staat
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Die vrouwen zijn niet beter dan trump, alsof het zal helpen om zijn dochter aan te vallen... Moet men alle kinderen van slechte ouders vanaf nu straffen voor de fouten van hun ouders? Zo kan de jongere generatie zeker de fouten van hun ouders niet recht trekken en eindigen we ook een vicieuze cirkel van kinderen die slechte ouders worden.
  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    Moest ik in ivana trump haar plaats zijn. Ik diende klacht in voor laster. Die democraten zijn echt crapuul
  • Gilles Standaert

    6 jaar geleden
    Ook opvallend dat de meeste zaken via dezelfde advocate worden behartigd. De meeste "slachtoffers" zijn ook niet vies van een leugen, maar dat wordt hier niet gezegd.
  • Rob Gwosdz

    6 jaar geleden
    Prachtig van die vrouwen. Eerst het toelaten om hun carrière te bevorderen, eens gemaakt dat aanklagen. Nu de kinderen van "eventuele" mannen die zich zogezegd misdragen hebben besmeuren. Wel, zulke vrouwen kunnen mij gestolen worden en zijn zelf zeer laag bij de grond. De kinderen valt men niet aan zij hebben er niets mee te maken.