'Wie heeft stenen gestolen van het grafje van onze zoon?'

NIJMEGEN- Op begraafplaats Jonkerbos in Nijmegen zijn zaterdag twee stenen van een kindergrafje gestolen, tot groot verdriet van de moeder. Op Facebook vraagt ze mensen het te laten weten als ze de stenen ergens zien.

23 reacties

  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Ook kinderen behoren te weten dat dit ongeoorloofd is, hoe jong ze ook zijn. Bij de allerjongsten ben je er als ouder/begeleider zelf bij, neem ik aan.
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Goede vraag waarom doen mensen dit? Maar ook kleine kinderen behoren in hun opvoeding mee te krijgen dat dit uit den boze is. Karaktereigenschap Empathie is noodzakelijk in ieders leven.
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Inderdaad, maar ook als dit jongeren zouden hebben gedaan moeten deze ook flink gestraft worden. Zowel jong als oud behoren hier zogezegd schoon van te blijven. Zo zinloos en respectloos! Daarbij hebben de nabestaanden al vreselijk verdriet daar hoeft echt niks bij. Breng het dan in ieder geval naar het grafheuvel terug.
  • xxx

    6 jaar geleden
    Zo triest!
  • Frits

    6 jaar geleden
    Veel mensen denken dat je met een duimpje omlaag je afkeer laat blijken. Een duimpje omlaag betekent dus niet voor iedereen dat hij/zij het niet eens is met de reactie.