door Doehetlekkerzelf in Binnenland  ·  26 Reacties

  • 22
  • 1084x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De overheid is er enkel nog om burgers te treiteren en te benadelen.
bah wat kan je hier boos van worden, het onderdruk zetten van een arts om iemand met een handicap recht te ontnemen.
Misbruik van macht.

3
1 Gratiebarmhart

Tenzij je een dooie vos om je nek hangt, Dan heb je in Nederland vrij spel.

5
2 DJWK

** gebruiker verwijderd **

"Maar hij beroept zich op verzachtende omstandigheden omdat hij door de gemeente Lingewaard onder druk is gezet om het rapport aan te passen"; hij had goddomme zijn poot stijf moeten houden en moeten handelen zoals een onafhankelijk keuringsarts betaamt.

En de huichelachtige gemeente Lingewaard doet er beter aan de mond te houden en daadwerkelijk te handelen conform het oorspronkelijke keuringsrapport.

3 verwijderd2420

Dan is die arts dus ook niet zo heel erg (vak)bekwaam !! oftewel ongeschikt om mensen adequaat te "helpen" !! Heeft zich dus ook mee laten sleuren door zo'n (machts)fenomeen zoals ook hashtagmetoo ongeveer is ontstaan.

6
4 Tante Annie

Ik heb het al vaker gezegd,de Roverheid is een criminele organisatie met maffia praktijken met hun burgers afpersen via de diverse belastingen.

2
5 eigenmening

Er zijn visjes en er zijn haaien. Een andere smaak is er niet.

12
6 Chaim

Hoorde laatst ook een belachelijk verhaal van een gemeente wat iemand mee gemaakt had.
Je hebt de WMO taxi dan kan je een terugboekrit plannen die was altijd gericht op een half uur echter nu moeten de ouderen 2 uur wachten voor ze terug kunnen (vanaf moment bellen), antwoord van de gemeente moeten ze het maar aan familie of buren vragen of die ze eerder kan ophalen.
Empathisch vermogen van gemeente 0.0.

4
7 Rattocasi

Ik hoop dat ze door gaat en probeert dat deze ambtenaren ook ontslagen gaan worden, of aan gaan geven door wie binnen de gemeenten hun onder druk worden gezet.
Zo vlak voor de gemeenteverkiezing is het een goede tijd ervoor.

Je mag nooit van hogerhand druk uitvoeren op een onafhankelijke organisatie en hier gaat het ook nog om een medische organisatie wat het nog erger maakt.

Ik hoop echt dat dit nog een lange staart gaat krijgen en lukt het niet dan graag een klacht indienen bij de ombudsman, want voor de macht van deze persoon zijn gemeentes nogal bang question

0
8 TheoTheo

"hij beroept zich op verzachtende omstandigheden omdat hij door de gemeente Lingewaard onder druk is gezet om het rapport aan te passen."

Hij voelde zich dus vooral ambtenaar, (wiens brood men eet....).
Zijn positie als arts was duidelijk secundair, terwijl voor iemand die de eed van Hippocrates heeft afgelegd, juist deze eed leidend zou moeten zijn.

1
9 Mappie

@4 ik denk wel dat de arts nu een spoed cursus van de tuchtcommissie krijgt maar ben bang dat hij nooit meer 100% kijkt naar de patiënt en beter nooit meer met gemeentes te maken moet hebben. (als arts kan hij goed zijn maar zwichtte voor druk uit hogerhand)

Wel super dat ze 2 verschillende reporten heeft gekregen, want anders had ze achter het net gevist.
De gemeente is echt fout geweest met hun beoordeling want ze hebben het afgewezen op een rapport die aangaf dat ze er recht op had. Het 2de rapport is gemaakt na de afwijzing!

1
10 TheoTheo

Zou dit het enige geval zijn waarin de gemeente Lingewaard druk zette op een arts?

0
11 Belker

@11 .
En dat is niet de enige criminele organisatie die zoiets doet.

1
12 eigenmening

@11 Ik denk het niet u wel?
Gemeente zitten er allang niet meer voor de burgers.

3
13 Rattocasi

@13 Nee ik geloof niet meer in gemeentes, als ze een mogelijkheid zien ontnemen ze je je rechten. Je moet van goede huize komen om je recht te krijgen. Maar ze hebben een goed voorbeeld aan de overheid.

0
14 Belker

@11 Nee, zie link
Volgens wethouder Johan Sluiter valt het allemaal nogal mee met de onvrede over de Wmo in Lingewaard. In De Gelderlander zegt hij dat het college een klanttevredenheidsrapport heeft over de Wmo waaruit geen onvrede blijkt. Claassen snapt dat wel: 'Dat onderzoek is gehouden onder de mensen die wel een beschikking hebben gekregen en in 99 procent van de gevallen kregen ze dan wel íets toegewezen. De onvrede zit 'm juist bij de mensen die geen beschikking krijgen en die ook niets toegewezen krijgen. Terwijl ze dat wel nodig hebben.'

https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2143188/Aangepast-medisch-advies-topje-van-de-ijsberg-er-gaat-veel-meer-fout-in-Lingewaard

1
15 Nieuwsgierig

@15 Oude truc. Alleen de klanten een enquête laten invullen. Scheelt een hoop ontevreden geluid.

Vraag me af wat er met het geld gebeurd wat "over" is..
1,8 miljoen is nou niet bepaald kleingeld.

0
16 Aunti

Tja, krijg je als je landelijke partijen in je bestuur hebt, die voeren als ze kunnen gewoon het landelijke idee uit ... net zoiets als bij het WODC ... duidelijk VVD

0
17 mightimouse

Deze ambtenaren zouden ook aangepakt moeten worden, volgens mij is dit gewoon strafbasr. Ontslaan en geen ww dan wel wachtgeld.

0
18 griepje

Bij de gemeente Westland zijn de medische keuringsinstanties ook zo corrupt als de pest en draaien alles in het voordeel van de gemeente. Deze medische keuringsinstanties worden gecontracteerd en zijn maar al te bang hun contract en inkomsten te verliezen en zullen altijd naar de hand die ze voedt luisteren.

Net zo als de bezwaarcommissies die betaald worden door de gemeente Westland, die verklaren elk bezwaar ongegrond met de meest ridicule onderbouwingen. Corrupt als de pest. Moeten elke keer weer met dure procedures bij de rechtbank worden gecorrigeerd.

Gemeente Westland, een hel op zorg en sociaal gebied. Hebben door hun asociale zorgontmoedigings- en afwijsbeleid miljoenen euro's zorgoverschot van het geld dat ze van het rijk gekregen hebben. Dat geld dat voor ouderen, zieken en gehandicapten bestemd is, wordt gestolen van hen en overgeheveld naar de o.a. glas en tuinbouw, nieuwe gemeentehuizen en buitenlandse reisjes. Corruptie ten top!

De Gemeente Westland is onder leiding van CDA en VVD één grote corrupte bende! Net zoals ons land dat is geworden door deze partijen.


http://www.westlandverstandig.nl/moties-en-amendementen-begrotingsraad-8-november-2016/

Westland Verstandig vindt dat vaak verkeerde keuzes gemaakt worden. Het College blijft enorme bedragen -vele tientallen miljoenen euro’s- uitgeven aan zgn. Westlandreclame (lobbyisten, buitenlandse reisjes, public affairs), Westland Event, 2 nieuwe halve gemeentehuizen met inrichting, de eigen bedrijfsvoering en dure externe ingehuurde krachten, maar ook aan propaganda collegeleden, voorlichtingskosten en handhaving, oneigenlijke onnodige posten in praktisch alle programma’s.

Ook (weer) nieuwe dure plannen (3.0 geheten) voor het aanjagen van de tuinbouw, nadat eerdere plannen rond de Greenport met de heren Hermans en Van der Tak aan het roer weggegooide euro’s zijn gebleken. Dat laatste wordt natuurlijk niet toegegeven, maar is wel zo. Als ik nu de prachtige succesverhalen over de Greenport en alle eventuele rapporten nalees vanaf 2005, dan is duidelijk dat het alleen mooie praatjes voor de bühne waren. We maken nu weer opnieuw een nieuwe start met weer inzet van heel veel euro’s. Alleen de ene mastodont Hermans is vervangen door een andere, Veerman.

Tja… Ten onrechte worden de gemeente-euro’s niet besteed aan o.m. goede passende zorg voor alle Westlanders, een veiliger en groener Westland, verlevendiging van de 11 dorpskernen, verbetering leefomgeving, voldoende goedkope starters- en ouderenwoningen, financiële ondersteuning verenigingen, mantelzorgers en goede burgerinitiatieven. We zien in de begroting zelfs een daarmee strijdige beweging. Voor zorg van het Rijk ontvangen € 7.5 miljoen worden niet aan zorg uitgegeven, maar voor de glastuinbouw en voor het oppoetsen van imago’s. Onverantwoorde keuze. Er is voor structureel goede zorg nog veel geld nodig. Ten onrechte wordt dat definitief aan de zorg onttrokken. Zie jaarrekeningen, de brief Provincie inzake jaarrekening;

0
19 Ron

"Als gemeente zijn we hier geen partij in."

Nou dat ben je dus wel als je eigen werknemers (de ambtenaren) een arts thuis op komen zoeken om de conclusies van zijn professionele oordeel te veranderen.

0
20 progressiefliberaal

Wat ik niet begrijp,
u alleen spreekt in deze topic over "de gemeente" alsof "de gemeente" een soort op zichzelf staand ding is.
Volgens mij bestaat "de gemeente" uit een groep mensen welke hun centen verdienen met werk en deze mensen wonen ook in een rijtjes huis. en dat huis staat in een straat en die straat is in een dorp of stad.
Als u wat heeft met een onredelijk en vervelend egocentrisch mens welke bij de gemeente werkzaam is, ga dan als groep voor zijn/haar woning staan met een heel groot spandoek met pakkende tekst er op. Maar een video en zet deze op fakebook of youpoep. Dan weet de hele straat wat voor persoon hun buurman of vrouw is.
Als het niet 'gewoon' kan dan moet je op zoek naar creatieve maar nette oplossingen.

4
21 opabert

Verder moet je artsen ook niet lastig vallen met allerlei rare regeltjes en procedures. Hij velt als het goed is een oordeel op basis van zijn medische kennis.

Dat een stel nitwits van de gemeente vervolgens de conclusie niet leuk vindt en daarom de arts onder druk gaat zetten, is het probleem van de gemeente. Dat zie je wel meer in de wetenschap tegenwoordig, dat politici en overheidsinstanties gewoon de onderzoekers onder druk zetten (of het rapport negeren dan wel bagatelliseren) omdat het ze niet bevalt.

De arts had meer weerstand moeten bieden, maar hij wordt wel erg hard aangepakt. Hebben de ambtenaren al een berisping gekregen? Want daar zit het werkelijke probleem.

0
22 progressiefliberaal

@21 ,

Klinkt leuk allemaal, maar als die arts dat gedaan had dan had hij zichzelf alleen maar verder in de nesten gewerkt natuurlijk.

2
23 progressiefliberaal

@23
Klinkt leuk allemaal

Net wat je zegt of schrijft
Maar nu inhoudelijk, hij had het over gemeente en alles over één kan scheren
You know?

1
24 Sjaak Trekhaak

@24 ,

"Maar nu inhoudelijk, hij had het over gemeente en alles over één kan scheren."

Ja ik kan lezen hoor. Maar waar die opmerking op sloeg is nog steeds niet duidelijk. Dat krijg je als je niet duidelijk verwijst op wie je reageert.

Volgens mij heb ik het toch duidelijk gehad over 'de ambtenaren' als werknemers van de gemeente. Verder citeerde ik letterlijk uit het artikel, maar het zou me niks verbazen als de helft niet tot het einde gelezen heeft en het daarom nu weer niet volgt. Dat is niet mijn probleem.

0
25 progressiefliberaal

Het wordt steeds duidelijker hoe bestuurloos Nederland is geworden.
Na het afstoten van alle Overheidstaken aan Gemeenten.

Alleen nog gemeentelijke ambtenaren regeren Nederland geheel naar eigen goeddunken.
De premies van de Verplichte Ziektekostenverzekering en van de voormalige AWBZ gaan naar de private verzekeraars.
En de Gemeenten laten zich gebruiken/misbruiken door het Kartel dat miljarden winst maakt , om hulpbehoevenden af te poeieren.
Of te wel met een kluitje in het riet te sturen.

0
26 Jalinda

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@82 Nu ja, het is een feit dat Frankrijk geen import nodig heeft voor écht grote ongereldheden. https://www.youtube.com/watch?v=VEvHo2OvcFI...

2 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

maarten1234
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@11 ja, misschien krijgen wij ons eigen 'zwarte semptember' conflict hier...

3 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@42 Hoe weet jij dat dat zo is? Waardoor raken zij in shock? Blijkbaar heb je contact met vluchtelingen dan?...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Suriname kan miljarden verdienen aan opvang asielzoekers uit Nederland met wetswijziging

Laten we dit vooral niet gaan doen. . . . We zadelen volgende generaties op met een hoop gezeik en schadeclaims. ...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@38 Natuurlijk lopen er zat Nederlanders bij de deur. En ik gun vluchtelingen echt wel een beter leven door ze op te vangen. Het beste lijkt m...

14 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@36 Het is toch mooi dat je als werkende belasting kunt betalen? Ik betaal liever veel belasting dan dat ik weinig inkomen heb omdat ik niet k...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

@5 Yep. . . . Rusland is ook opgezadeld met een stelletje enge dictators.En Iran met smerige islamitische ayatolla's. . . ...

20 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@36Dat geldt ook voor de autochtonen, die nog nooit gewerkt hebben....

20 minuten geleden geplaatst door sockknitter

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@34 Nou zeg, wou ik op je reageren drukte ik serieus per ongeluk op de min. Mijn telefoon liep vast. Excuses hiervoor. Die ene min heb je niet...

21 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@33 Wat wil je nu eigenlijk zeggen? Dat er geen Nederlanders bij de deur lopen? Of gewoon dat je vluchtelingen geen beter leven gunt? ...

22 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Kiera Nicole NudeBollywood Sex Scene PornOnebackpagwTiktokbig TitsFacefarting AnimationBhabhi XxxcXvideo Stepmom And SonLe Bon FapFree Porn PerfektPenisextender SleeveXnxx Hd 18Sexy Blue Film Sexy Blue Film SexyAsstomouth PornXvideos GratuitPornolisteCinnamon IdlesSleeping Naked PornRose Monroe Bang BusDesi MasturbateIce PornhubIndian Girls Nude PhotosIndian Group Sex PornPornhub BeautifulPorn Stare MovieCelebrity Sextape LeaksMilf Porn DownloadPornographiques FrançaisesJadian Animation PornStella VoiletDrowned PornNatasha NivrPetardas.ckmTrippie Bri AnalDesi Mother Son Sex VideoSquirting During SexRomantic Hot Couple VideosKatrina Kaif Ki XxSuck Me MommyWww Free Black PornBrazzer Full Video FreeJamaic PornXxxxxxxxxx ComAnal BlowjobGropsexMomcumHardcore Anal PronSite De PuteRomantic Por NSexyvdieoXnxx Hindi AudioMaika AsaiLeah Gotti TushyOverwatch PorReadable Porn ComicsFunaussiecoupleD P Wife PornRomantic Xnxx VideosTop Hindi Porn VideosBazarre PornHentay OnlinMastram XnxxCouple Seduce BabysitterTs Aurora NorthLeina SexNagma Sexy VideoHollywood Full Sex Movie VideoNaked Women YogaRabbitcamsHookups WebsitesJulia Roberts In The NudeHard Sex ClipAsian Men PornFamily Forced Sex VideosBhabhi Sax ComSanny LoniMasturbating HumpingFemaleescortsTitfuck BlowjobFive Night At Freddy PornCouple Making OutSonya Deville NudeAsian Big Tits PovAlabama NudesBody SwappornJavhdproPorn. ComicDad PornWww Xhmaster.xomKajol Sex ImageSneha Paul HotBest Porn VedioFsdss-610White Girl TwerkResidentevil PornDick SlapYungfreckz NudeFake CopBoobs Bouncing NudeMilfs Sleeping PornSasuke And Naruto PornVoyeurism Redditسكس هامسترMilfwifeXxxnalgonasGay Masterbation3154349Kichan XxLetspostitX Hindi XxxOnly Fan LeakTemskeet PornBeat Latina PornFree Porn IndianXvideo CartoonTit FlasXxxx ABreckiehill LeakedActressfuckingMommys Friend PornHentai Manga ShotaSharklagoonBeautifl PornJavlabaryPahralPorn AsmtHentai GloryholeSexsiteChudai Wali VideoXxx Sunny LioneyGays Suck CocksAndylynnpayneIndian SsxJapan BdsmSophie Okonedo Nude3gpking HindiSwathi Naidu XnxxEuro XxxJapan PublicpornRape Mom PornYesjulz Sex TapeMommy SuckingXxx GrátisBlack Gay Porn SitesEsperanza Gomez ClipsLauren Alexis XxxIndian Actress Nude PhotosIndian Wife Cheating SexShadebase ComicsTawny DahlSex Between Husband And Wife