maandag 8 januari 2018

Steenrijk, Straatarm-deelnemers Frank en Rogier krijgen eigen programma bij SBS6

Steenrijk, Straatarm-deelnemers Frank en Rogier krijgen eigen programma bij SBS6
De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm de harten van veel kijkers veroverden, komen terug met een eigen realityprogramma. In Paleis voor een Prikkie gaat het sympathieke duo huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen omtoveren tot een droomwoning, een talent dat ze eerder ook in Steenrijk, Straatarm lieten zien. Paleis voor een Prikkie wordt vanaf 14 januari uitgezonden bij SBS6.
Voor wie Frank en Rogier nog niet kent: dit glamoureuze koppel heeft een achtergrond in de interieur- en stylingwereld. Samen hebben ze een prachtige villa in Saint Tropez, waar zij een high class leven leiden. Ze werden in Nederland bekend toen zij voor Steenrijk, Straatarm een week lang van huis, budget en dagelijks leven ruilden met een alleenstaande moeder uit Beverwijk. Voor Frank en Rogier ging er een hele nieuwe wereld open. Onderhandelen op de Zwarte Markt in Beverwijk ging het stel verrassend goed af, ze tikten de leukste spullen uit de kringloop op de kop en op creatieve en humoristische wijze wisten zij zich met een klein budget prima te redden en het huis ook nog eens een metamorfose te geven. Hoog tijd dus voor een eigen programma waarin zij voor een prikkie nog meer huizen omtoveren tot paleisjes.
In de eerste aflevering krijgt de woning van de familie Sanderman een make-over. Zij hebben weinig te besteden en houden nooit geld over om hun interieur eens op te knappen. Dit gezin droomt van een wit en strak Jan des Bouvrie-achtig interieur. Aan Frank en Rogier de schone taak om met creatieve oplossingen het huis op te pimpen tot het droomhuis voor het gezin Sanderman.
Paleis voor een Prikkie wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.
Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zondag 14 januari 20.30 – 21.30 uur.
Bron: (foto) Talpa TV