door Guns & Moses in Buitenland  ·  21 Reacties

  • 2
  • 608x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Links anti-Zionisme wat naadloos overgaat in onvervalst antisemitisme.

Wat we hier op NK dus ook zien.

12
1 Guns & Moses

Islam vriendjes tot zij gehaald worden

10
2 chouffleur

Och, ......... brabosh ......... ?????

13
3 flauwekulallemaal

Anti neo-zionisme van post-zionisten zou er eigenlijk moeten staan. Bijna niemand wil de staat Israel weg, ze willen Israel weg uit de Westbank dat is alles volgens mij...

14
4 Dian

Wat een dom geindoctrineerd gebrabbel weer ...Next!

8
5 Moetffmijneikwijt

De standaardstrategie van de zionisten is de eeuwige slachtofferrol onder het mom van antisemitisme, waarmee men tevens de fabel van een 'joods volk' in stand willen houden.

Er is natuurlijk helemaal niets mis mee om discriminatiie aan de kaak te stellen en te bestrijden, maar verwacht van de zionisten en hun media niet dat zij opkomen voor andere etnische groepen of dat zij de enorme islamfobie die onder de eigen zionistische gelederen heerst bestrijden. In tegendeel men wakkert de islamfobie keihard aan.

9
6 Keerzijde

Zoals we in de jaren '80 het woord TURBO te pas en te onpas gebruikten en tot voor kort de kreetjes Vet Cool en asociaal, gebruiken de Zionisten tegenwoordig te pas en vooral te onpas het kreetje antisemitisme.

Het woord is hierdoor aan ernstige inflatie onderhevig en heeft eigenlijk geen waarde meer.

Iets meer info over antisemitisme en anti zionisme op de website van Een Ander Joods Geluid:
https://www.eajg.nl/vraag-en-antwoord#10

24
7 Barbapapa-7,5

@7 nog steeds poncke princen aan het spelen?

6
8 chouffleur

@7 bedoelt u dit ? Het is een oude afgesleten truuk lijkt het. Afijn u beslist maar.... -it's a trick we always use it - YouTube
https://www.youtube.com/results?search_query=it%27s+a+trick+we+always+use+it Het nieuwe zg. anti-semitisme zal niet uit Europa komen, maar uit de USA - daar gekscherend Jew-Es-Ee genoemd.

5
9 flessenkraai

* Verwijderd door de redactie *

10 Guns & Moses

https://www.nytimes.com/2017/12/14/opinion/sweden-antisemitism-jews.html
In Zweden speel dit ook en het is een kwestie van tijd voordat de hele linkse kliek in Europa kletsnat gaat.

4
11 grovi

@10 "Er is nu een internationaal aanvaarde definitie van antisemitisme"

In je dromen. Begin eerst maar eens met de realiteit dat dna-onderzoek heeft uitgewezen dat veel minder dan 10% van de huidge joden van de oude semieten afstammen en zo'n 85% van de huidige 14 mln. joden een ashkenazi achtergrond kent.

Het begrip antisemitisme is ronduit misplaatst en wordt gericht gebruikt om de mythe van een joods volk in stand te houden die aanspraak zouden kunnen maken op het grondgebied een voormalig land van zo'n 3000 jaar terug. Waanzin en wetenschappelijk en historisch onhoudbaar.

Welke jodenhaters bedoel je, Chomsky? > Noam Chomsky 2014 Anti Zionism Is NOT Anti Semitism


Neturei Karta? > NETUREI KARTA International, JEWS UNITED AGAINST ZIONISM/ Rabbi Joseph

1
12 Keerzijde

@10 bedankt voor uw info/

2
13 flessenkraai

@10 ,

"Er is nu een internationaal aanvaarde definitie van antisemitisme"

Dat blijf je beweren en dat blijft klinkklare nonsens, al beweer je dat honderdduizend keer.

2
14 jodelatedieho

@12 bedoellt u Khazaria, waar die gevaarlijke stam woonde met vreemde gebruiken- die later , toen ze werden verslagen, een religie aan te nemen ? Ze kozen toen maar voor de joodse en ontwikkelden naast het originele joodse religie er een variant bij. Dat deden ze met het publiceren van de Talmoed- een reeks boeken, gebaseerd op oud-Babylonische en oud-Egyptische bronnen. En misschien ook wat uit de Thora. Deze zg. russische, khazarian, ashkenazi joden trokken van daar naar west-Europa waar de hoog-ontwikkelde sephardische joden wat op hen neerkeken. De sefardische (-iberische_)hadden een hoog culltureel nivo Zij kwamen oorspronkelijk uit wat nu Israel heet. De meeste joden hebben nu de Talmoed geacepteerd-althans zij die nog religieus zijn en bv. synagogen bezoeken. De Talmoed bevat veel teksten die kwetsend zijn voor niet joden. Hier een overzicht uit islamitsche bron - deze pagina opent niet, misschien lukt het bij u wel.... -islam radio - Google zoeken
https://www.google.nl/search?q=islam+radio&hl=nl&lr=lang_nl&sa=X&ved=0ahUKEwiU8ZOQkcfYAhVDCsAKHZ6IAMcQuAEIJQ&biw=1024&bih=633 - De karaiten zijn een joodse denominatie die de Talmoed NIET accepteerd, maat uitsluitend de Thora. Deze boeken noemen christenen het oude testament. Vele joden zijn echter seculier, liberaal en atheistisch.Het marxisme, socialisme, cultureel marxisme, feminisme ,vrijmetselarij, rotary/lions clubs wereldwijd, Hollywood, het normaliseren van seksuele perversies,dominantie in het geldwezen-via private centrale banken wereldwijd, pers en globalisme komen uit die hoek. Opvallend is wel dat ze de baas waren in Sovjet Rusland- tot 1990-92- alle tempels, moskeeen en kerken gesloten werden en alleen de synagogen open mochten blijven. Significant gegeven voor wie doordenkt. Er is nog veel over te zeggen, hoe een klein volk, dat overal woont, de wereld bezig houdt. Israel, is afgeleid van egyptische halfgoden Isis (!!) en Rah enz enz. Vergt heel wat eenzame leesuurtjes. Doe meer research, want anders krijg je gauw een eenzijdig verhaal. Ga nu naar bed, weltrusten, beste forumleden....

1
15 flessenkraai

@11 Een citaat uit dat artikel: "Historically, anti-Semitism in Sweden could mainly be attributed to right-wing extremists. While this problem persists, a study from 2013 showed that 51 percent of anti-Semitic incidents in Sweden were attributed to Muslim extremists. Only 5 percent were carried out by right-wing extremists; 25 percent were perpetrated by left-wing extremists."

We zien dus dat 51 van alle antisemitische incidenten op naam van moslims komen, en 25% op naam van linksen, en slechts 5% worden gepleegd door extreem rechts.

Zoals ik al eerder zei: Bij rechts haat alleen extreem rechts de Joden, bij links haten ze allemaal de Joden.

3
16 Guns & Moses

@12 @14 Zoals ik al zei: "Natuurlijk willen Jodenhaters die definitie niet accepteren, maar de beschaafde wereld accepteer het wel.

Dus als iemand die definitie niet wil accepteren dan weet je gelijk hoe laat het is."

Natuurlijk wil een Jodenhater die definitie niet accepteren, want hij of zij wordt door die definitie haarfijn aangewezen als zijnde een Jodenhater.

De internationaal erkende definitie van antisemitisme is oorspronkelijk vastgesteld door het European Parliament Working Group on Antisemitism; EUMC, op 16 maart 2005 en in iets gewijzigde vorm goedgekeurd door de International Holocaust Remembrance Alliance op 26 mei 2016.
Het wordt onderschreven door de regeringen van 31 landen, waaronder de VS, UK, en Nederland.
Het europees parlement heeft die definitie op 1 Juni 2017 aangenomen en adviseert alle eu landen om die definitie in te voeren.


De definitie is hier te vinden: http://bit.do/def-antisem

Hier is die definitie op de site van het Amerikaanse State Department: https://www.state.gov/s/rga/resources/267538.htm

Hier is een Nederlandse vertaling er van: https://likud.nl/2011/01/werk-definitie-van-antisemitisme-europese-unie/

4
17 Guns & Moses

"dat de ‘Joodse lobby’ Amerikanen meer zorgen zou moeten baren dan de Russen."
Inderdaad. Joodse geldschieters zoals Adelson bij Trump en Saban bij Clinton, verwachten natuurlijk wel wat terug voor het financieren van de verkiezingscampagne.

2
18 tsja

Antisemitisme: de eeuwige rotsmoes om Israelkritiek te laten verstommen.

Onzin. kritiek op Israel mag gewoon. Het is een land zoals alle anderen en als Netanyahu mag zeuren over Iran mogen wij het over Israel. Over elk land wordt gezeurd, niet zeuren over Israel zou discriminatie zijn. Vooral doen dus! Je wilt ze toch niet achter stellen?
question

0
19 HenkG

@17 ,

triest dat jij ervoor kiest om je zo achter leugens verstopt, dan blijft er van de mens in je niets over.

1
20 jodelatedieho

@19 Ik weet niet waar je dat idee vandaan haalt, maar geen mens beweert dat kritiek op Israel verboden is.

Wat wel verboden is is Israel demoniseren met leugens, zoals hier zo vaak gebeurt, dat is weer wel antisemitisme.

2
21 Guns & Moses

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

16 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

17 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

18 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Fat Girl Sex VideoIndonesia Sex MovieDrill My HoleHollywood Sex Movie AllPromotion PornShemals 69Bdsm QuizPornhub HidingLocal College Sex VideoXxx Hindi Porn VideoTamil Girls Without DressShemale Cum CompilationImmoral Guild HentaiSasha Grey CreampiePlyboy Tv SwingScat PorntubesHenati VideosXnxx 69Miya KhalifaPorncasting VideosHospital Sex XxxDesi Bhabhi Boobs ShowXxx Indian Sex Video ComWorld's End Harem PornMirra BellkaAnal BelakJanr Fonda NudeHuge BouncingtitsEnglish Sex Hd VideosChori Chori SexHarley West PornFatel.modelsBabes PornolarIndian Hot Couple Sex VideoSubgirl0831 PornHelplessteensCamwhores.tvPorndude IncestIndian Porn UkBoobs Suck In TrainFree Xxx MuviesThrobbingcocksTeenage Pornography VideosBody_lyricXtube.ocmSite De CulNudes Da NovinhasVintage NudesCarrie MoonSissificationMarisol YottoScarlet Johansson NudeSex RakulCoomet ChatShip Sex VideoIndian Aunty SexxTamil Bhabhi Sex VideoEnglish Bf Film OpenDesi Sexxy VidioTight Pussi PornFuckjeansSm论坛Naked Women Bent OverChiaki Kuriyama NudeWwe Lana NudeIndian Prone VediosXsamsterXxx Indian Girl HdJav Porn Com18 Years Xxx ComMalik DelgateyRidiculouslybombbGirl Touching PenisPriya FuckJapanase Wife PornCam To Cam MasterbationHenati TvPorn Animation3dXhamayeeFilmes Pornos Com LegendaPornhobEstefania HaLantino Gay PornTamil Kamaveri VideosRomantic Group Sex VideosCandysamplespornThis Vid ScatPorn Star RichestDragon Ball Hentai MangaMatureescortsNeytiri NudeM0m XxxGanbang BlackNatalee 007 PornDesi Panu Com4 Porn IndianPornstarebonyBess Breast DickdrainersLesbian Gyno PornNaturist Beach VideosBoobs AnimeSunny Leone Sex Full Hd VideoHd Porn VillageBdsm TedtRobin Mae JoiSex Savita BhabhiBlue Picture PakistaniWww Porn DownloadNaked And MassageExcogi CharliReal Hidden Camera PornHorny LillyBestality RedditKhloe Katdashian NudeVintage Male NudistsConstance Nunes NudesSex Video CamShivani SexNaked Mom SelfiesSunsugarshineTop 10 Nude MoviesCoco The Porn StarVftoonsSpicy Hig ButtSamsung Sam HentaiParadisenudesBig Boos Sex VideoX Video FamilyAsian Mature AnalDani Daniels Sex ComPorn FuckhardJerk Off For SisterOffice ObsessionTeasing HandjobBootylicious MagTamanna Bhatiya Ki SexyLachicaspiderTracie Lords XxxAmateure MasturbateAngela White Savannah BondMasturbating Porn WomenTubr GalorePornos VoyeursFilm érotique GratuiteFreepornpictursVagi PicsGirl MasterbatingAustin Gay PornLais Ribeiro NudeKatherine Langford Xxx Videos