Werknemers van Omroep Gelderland op reportage in Arnhem. © Rolf Hensel

'Louter witte Nederlanders bij Omroep Gelderland'

ARNHEM - Omroep Gelderland zou veel meer diversiteit op tv en radio moeten laten zien en horen. Dat betogen oud-PvdA-Kamerlid Yasemin Cegerek en Qader Shafiq van het Nijmeegse Bureau Wijland vandaag in De Gelderlander

103 reacties

  • boosterrolla

    6 jaar geleden
    Vind je dat, dan moet je er zelf verandering aanbrengen. Of loop je graag vanaf de zijlijn te roeptoereren. Dat is namelijk sneu. Je vergeet dat het een regionale omroep is en blijft en ik vind dat hetgeen ze maken heel goed, beter niveau dan andere regionale omroepen in de provincies om ons heen. 
  • EfvanSjoekel

    6 jaar geleden
    Omroep Gelderland ontvangt jaarlijks 20 miljoen aan belastinggeld. De Gelderlander 0. Jij beseft niet eens dat Omroep Gelderland parasiteert - en dat De Gelderlander in wezen een particuliere onderneming is. Omroep Gelderland en De Gelderlander hebben niets met elkaar te maken. Begrijp jij dat? Ik heb elk recht om te vertellen dat Omroep Gelderland een volstrekt incompetente hobbyclub is.
  • EfvanSjoekel

    6 jaar geleden
    Nou als dat de afspiegeling is dan moet iedereen per direct zijn mond houden over immigranten en zo. Niks aan de hand toch? Er zijn toch geen allochtonen of immigranten?
  • EfvanSjoekel

    6 jaar geleden
    Ja, Indonesië. Toppunt van onafhankelijke journalistiek, democratie en vreedzaamheid. Goed voorbeeld!
  • EfvanSjoekel

    6 jaar geleden
    Alles. Omroep Gelderland zit veilig in het subsidiebastion van 20 miljoen en negeert elke uitdaging.