De kolder van klimaatvluchtelingen (elsevierweekblad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Economie  ·  42 Reacties

  • 19
  • 1011x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ze komen hierheen omdat ze geld willen verdienen en omdat dit in hun thuisland niet kan?

Ze komen hierheen omdat ze geen geld willen verdienen maar het gewoon willen krijgen en omdat dit in hun thuisland niet kan!

7
1 upanddown

* Verwijderd door de redactie *

2 chouffleur

Tja, Elsevier gelooft niet in klimaatverandering.

Er wordt overigens niet beweerd dat mensen er nu om vluchten, maar dat het op grote schaal gaat plaatsvinden in de toekomst.

41
3 Pegasus

Dit geeft dan ook per direct al aan dat het hoogtijd gaat worden de oude verdragen onder de loep te nemen zodat, niet iedereen vanzelfsprekend toegang tot Europa zal gaan krijgen.

3
4 Saviro

Rectificatie op @1
De tweede zin moet zijn:

"De meesten komen hierheen omdat ze geen geld willen verdienen maar het gewoon willen krijgen en omdat dit in hun thuisland niet kan!"

Natuurlijk zijn er namelijk ook enkelen die daadwerkelijk vluchteling zijn i.p.v. parasiet.

6
5 upanddown

Echt ieder excuus wordt uit de kast gehaald om niet-westerse lui hier naartoe te verschepen....kan geen toeval meer zijn.

9
6 Vageali6888

Ik mis de onderbouwing waarom hun komst omdat ze op de vlucht zijn voor klimatologische wijzigingen, "onzin" is. Weer typisch dat vieze, rechtse pulpblaadje. Triest boulevard-rotzooi.
Er zijn allang ruim voldoende aanwijzingen dat de onrust, oorlogen en migraties in midden- en noord-Afrika het gevolg zijn van mislukte oogsten als gevolg van toenemende droogteperiodes en van overstromingen als gevolg van toenemende regenval in de regentijd. Extremer weer dus; een neveneffect van klimaatwijzigingen, net zoals de extreme kou in de VS, of het superzachte weer in Europa.
Maar Elsevies is bekend om z'n inhoudsloze humbug; spekkie voor het rechtse bekkie. question

29
7 weerman

http://www.numberwatch.co.uk/warmlist.htm De man achter deze site is er in 2012 mee opgehouden omdat nepnieuws over klimaatgevolgen niet meer bij te benen was. Anders had je nu 3 pagina's gezien ipv 1.

9
8 Ness

@7

Volgens mij doneren we de afgelopen 60 jaar al VELE miljarden aan afrika , vanwege oorlog en honger ...
Er is nu iets nieuws aan de hand , gefaciliteerde asielindustrie op grotere schaal.

Het enige dat Nederland en Europa hoeft te doen , is wereldkundig maken dat hier geen gratis geld meer te halen valt....droogt 95% van de stroom morgen al op

6
9 Vageali6888

Haha, 'klimaatvluchtelingen'. De volgende leugen. Gelukkig trappen velen er niet meer in.

7
10 1050 hPa

@7 Afrika is zes keer groter dan de EU. Meer dan de helft van Afrika heeft een klimaat waarin vijf keer per jaar kan worden geoogst. Helaas wordt Afrika geregeerd door warlords of wat daar op lijkt. Neem bijvoorbeeld één land: Zimbabwe, ooit de graanschuur van zuidelijk Afrika dankzij blanke boeren en moderne landbouw. Nadat Mugabe de blanke boeren verjoeg heerste er al snel hongersnood. Misschien moeten we gewoon van continent ruilen.

8
11 Dune

Mocht het klimaat warmer worden, dan komt ons land voor de helft onder water te staan, dus i.p.v. dat er nog mensen bij kunnen komen, zullen er mensen uit moeten.

4
12 Soare

Gewoon de eerste 5 jaar geen recht op uitkeringen en toeslagen (enkel leefgeld).

2
13 Vaartuig

Migranten trekken naar Europa vanwege de opwarming van de aarde.

Als ze zo begaan zijn met de opwarming van de aarde, moeten ze maar een enkeltje richting de oostkust van de USA gaan.

Vanwege de enorme warmte wordt geadviseerd alleen uw zwemboek / badpak.mee te nemen

3
14 metoo

Ze komen hierheen als zijnde vluchteling, maar laten tegelijkertijd wel hun gezin achter.
Ze komen hierheen als zijnde vluchteling voor de oorlog of andere mistanden, maar gaan er wel op vakantie.

Ze komen hierheen omdat de bevolkingsgroei in Afrika onhoudbaar is geworden.
Ik heb het hier al vaker geroepen dat als er voor elke baan die vrijkomt door pensioen er 4 nieuwe mensen klaar staan om die positie in te vullen.
Oftewel, hoge werkeloosheid, geen zicht op toekomst, dus geen positie om een gezin te stichten.

Migratie is ondertussen een miljardenindustrie geworden waar momenteel alleen al in NL 250 miljoen over de balk wordt gegooid (zie leegstaande huisvesting COA).
Hierdoor blijven lobbyisten actief in Den haag om zo nog meer geld vrij te krijgen voor opvang.

1
15 Snuggles

Voor partijen als Groenlinks maakt het niet uit waarom ze komen- en of ze ons land als sprinkhanen leegvreten. Voor hen moet elk mens op de wereld de kans krijgen om ons land compleet te vernietigen. Want daar komt het op neer als zij de scepter zouden zwaaien.
Ongelofelijk dat zo'n partij het zo goed doet. Er zijn dus veel mensen in Nederland die niet verder nadenken dan vandaag- en geen enkel besef meer hebben, wensen te hebben van de realiteit.

2
16 Flipper

@10 se weten allemaal dat je geen lagere school nodig hebt om op NieuwsKoerier te reageren, maar jij wrijft het er wel heel dik in.

19
17 Denisova

@7 Voeg er aan toe: de onwilligheid van die mensen om gewoon eens te gaan werken en planten en oogsten voor hun geld.
Als ik zie wat er van de waterputten terecht is gekomen, die Nederland via de FAO daar, door Nederlanders gegraven hadden, de lokale mensen opgeleid hadden om die dingen te onderhouden, een jaar later terug te komen om te zien hoe ze er bij stonden: mannen lagen voor hun hut, vrouwen sleepten weer van ver water aan. Op de vraag: jullie weten toch hoe je de putten moet onderhouden, werd het antwoord gegeven: dat horen jullie te doen.

Ook de verdrijving van Zuid Afrikaanse boeren. De lokale bevolking wilde ook zo rijk worden als de boeren, dus de blanke man werd vermoord, verdreven. Jaren later was er niets meer over van de rijke boerderijen. Nu wordt de blanke boer weer met open armen ontvangen, want de lokalen konden/wilden niets doen, dachten dat alles van zelf groeide.

3
18 gaulette

@3

Niet helemaal waar. Er zijn aanwijzingen dat de oorlog in Syrië mede (dus niet uitsluitend) te danken was aan klimaatverandering.

Zaken als droogte kunnen net dat laatste zetje geven tot een ontregeld land.

17
19 WijzeDwaas

De vluchtelingenstroom is volledig opgang gekomen dankzij: Obama, Sarkozy, Clinton, Hollande, Cameron...... met de vernietiging van Libië, het installeren van LIS (al Qaida). Dat kunstje probeerde de dames/ heren tevens in Syrië. Europa heeft deze lieden nodig om Rusland aan te vallen. Met steun aan de salafistische regering in Libië, het installeren daarvan heeft Europa haar waardigheid verloren, de veiligheid van de eigen onderdanen bewust op het spel gezet door de veiligheidsdiensten de andere kant op te laten kijken. Frankrijk keek erna, het zweeg vooral n stond met lege handen. Europa betaald de Amerikaanse hulp terug met leugens, list en bedrog , gaat zo haar eigen ondergang tegemoet. De leiders hebben de aanslagen binnen gehaald door hun beleid, de onderdanen zitten als ratten in de val.

3
20 Recovery Mode

Hier valt geen geld meer te verdienen voor laag opgeleiden die onze taal niet spreken.

Tenzij je een uitkering kwalificeert als "geld verdienen".

3
21 Sterke

Uit het artikel: "
Als de opwarming van de aarde doorzet, zal Europa deze eeuw flink meer vluchtelingen moeten verwelkomen, voorspelden Amerikaanse onderzoekers in het gerenommeerde blad Science. Tot zo’n 660.000 per jaar, om precies te zijn.

In de visie van deze wetenschappers houdt de migratiestroom die de afgelopen jaren naar Europa rechtstreeks verband met het klimaat."

Bravo. Hoe kun je jezelf in twee alinea's volledig tegenspreken? Zo dus. Enerzijds beweren dat die wetenschappers gezegd zouden hebben dat de klimaatvluchtelingen iets van de toekomst zijn, anderzijds dat ze gezegd zouden hebben dat de huidige vluchtelingenstromen door het klimaat komen. Welke is het? Of beiden? Met welke is Elsevier het dan niet eens?

Helder kunnen schrijven is niet iedereen daar meegegeven.

En dan een aanbod om abonnee te worden zodat je 'premium artikelen' voor slechts één euro per week kunt lezen. Hilarisch, als ze het niet meenden.

5
22 progressiefliberaal

Zo te lezen heeft Elsevier en een gedeelte van dom rechts, die hierboven reageren, weer eens moeite met het verschil tussen het verleden, heden en toekomst.

Dan zijn er ook nog simpele figuren die dit soort van onzin hier komen dumpen. Next.

9
23 Borealis

@7 het grootste probleem is de onbetaalbare massale voortplanting.
Iets wat door de westerse helpende handen daar al veel langer word gezegd.

3
24 Eastwood

@11

AHA, daar hebben we onze grote landbouwkundig weer. En groot in leugens! Het is namelijk helemaal niet waar dat er 5 keer geoogst kan worden behalve van gras, dat kan nog veel vaker!
Maar bananen en nog talloze ander gewassen groeien echt niet zo snel.

Maar ja wat geeft het, het klinkt lekker, en aan landbouwkundige kennis is tekort.

Nu hadden wij in Deventer, een tropische landbouwschool, dus er zijn nog mensen die je kul niet helemaal slikken vrind!

5
25 Norton

Ik heb zelden zo'n dom en slecht onderbouwd artikel gelezen. En dat van Elsevier...

7
26 Gewoon een student

@11

- "Meer dan de helft van Afrika heeft een klimaat waarin vijf keer per jaar kan worden geoogst." -

Welk gewas? Gras soms?

5
27 Pegasus

@26 elsevier is vervallen tot een populistisch vodje, een schim van wat het ooit was.

10
28 Mo[re]Slim.Al[er]t

@27

Ik vermoed dat hij 5 keer per jaar een stekel uit een cactus trekt.

3
29 Norton

@27 In Spanje wordt van sommige soorten groente en fruit vier keer per jaar geoogst.

4
30 Dune

@29 Een citroenboom geeft vier keer per jaar fruit. Maar dat wist jij als expert natuurlijk al.

4
31 Dune
32 Thompson

@30

Wellicht wil iemand Dune het verschil tussen Spanje en Midden-Afrika even uitleggen qua klimaat, kennis, infrastuctuur, kunstmest, bestrijdingsmiddelen.

1
33 Norton

@31 Oja, Afrika beheerst slechts 1 % van de totale citroenmarkt, maar dat wist jij als expert natuurlijk al: Je taktiek lijkt: We zoeken een uitzondering, dikken het verhaal even aan en verkoopt ons dan vervolgens je knollen voor citroenen!

2
34 Norton

@33 Met wat meer kennis en technologie is in Afrika heel wat te winnen. Kijk naar het voorbeeld van Zimbabwe @11

1
35 Dune

@34 Je slaat bewust @30 over? Citroenen was maar een voorbeeld. Jij zoekt de uitzondering.

2
36 Dune

@36
Ja die blanke boeren hadden vroeger een heleboel gratis slaafachtige handjes voor weinig.
Dan lukt het wel om een beetje rendement te maken.
Wie niet luisterde werd voor zijn kop geknald, dus er werd doorgewerkt.

Wij weten dat als Hollanders precies, zo zat de Tabak van de Dehli op Sumatra in elkaar, de hout van Bruinzeel op Suriname. Dat was het verdienmodel van toen zeg maar. Is nog een leuk kinderboekje over verschenen trouwens: Max Havelaar.

5
37 Norton

@37 De blanke boeren in Zimbabwe gebruikten moderne landbouwmethodes. Er werd met grote machines geploegd, verbouwd en geoogst. Niet met slavenhandjes. Nadat Mugabe het land had onteigend moest er weer traditioneel met de hand worden verbouwd terwijl de machines stonden te verroesten. Van graanschuur tot hongersnood in een paar jaar.

2
38 Dune

@38

Wat begrijp jij niet aan het begrip kolonie? Land is gewoon in beslaggenomen, zoals gebruikelijk in die tijd.

1
39 Norton
40 Norton

@17 ook is er geen psychische goedkeuring noodzakelijk waardoor allerlei fobieën tentoon gespreid kunnen worden.

Jij blij.

2
41 Eastwood

Als we eens een einde zouden maken aan dit soort praktijken, dan zouden er heel wat minder redenen zijn om te vluchten: http://www.patentlyapple.com/patently-apple/2017/03/apple-caught-in-another-controversial-story-about-supporting-slave-and-child-labor-in-congo.html

Doet weinig voor het klimaat verder, maar het zou een hoop ellende schelen. We kunnen niet eeuwig blijven verwachten dat we voor een dubbeltje op de eerste rij kunnen zitten.

0
42 dani

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@35 Nee ouwe, je bent niet zoals je veinst de hoerenloper in Hawai-hemd, je bent eerder de rare oom die op feestjes eenzaam in een hoekje over...

17 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

GreyB
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@13"Het probleem is dat de gevolgen nooit in verband worden gebracht met de vaccinaties...."Jawel hoor, op de diverse sites worden bijwerk...

20 minuten geleden geplaatst door GreyB

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@33 Zat pas op het strand, veel Russen daar, de vrouwen zien er goed uit, zeer zorgzaam voor de kinderen en gemiddeld beter opgeleid dan menige ...

22 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

GreyB
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@33LOL..en zelfs dat betwijfel ik.....

23 minuten geleden geplaatst door GreyB

sockknitter
Man steekt zichzelf in brand voor rechtbank van Trump-proces in New York

De man is inmiddels gestorven....

27 minuten geleden geplaatst door sockknitter

sockknitter
Emergency rooms refused to treat pregnant women, leaving one to miscarry in a lobby restroom

Vreselijk, dat zwangere vrouwen in de steek worden gelaten....

29 minuten geleden geplaatst door sockknitter

sockknitter
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@13Er zijn in de afgelopen 50 jaar ook ontzettend veel kinderen door de vaccins gestorven. SARCZe hebben een halve eeuw laten zien dat de va...

31 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Feldwebell
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@32 Jij begrijpt pas iets als je een Russische laars in je ballen voelt. Dat is wel duidelijk....

37 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@31 Wat bedoel je daar mee, is dat een soort soldatenjargon?...

40 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@106 Oh echt? Vermenigvuldigen met wat? Maar inderdaad, neem me niet kwalijk, het is 5,6%. Gewoon te vinden bij het CBS.https://www.cbs...

42 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Sex Xxx StepMina Tran PornSpicy Big Butt TubeAmateurfrance PornYamato Rule34Taarak Mehta SexDeepthroatswallowBabes Com FreeHot Horny PornNaked Scene From TitanicVeronikarajek NakedBig Tit Mom PornInterracial XxxThe F A P P E N I N GFatal ModellXxx Hairy PornTeen Bathroom PornAmericna Dad PornLili Simmons SexLacey Claire RogersCelebs Sex VidsBusty Milf Sex Videos國産avXnxx MotiBed Room Sex VideosSteve RickzXxx Com Hd FullTelugu Lo Sex Telugu Lo SexSex PoSelena Gomez BreastsArab Muslim Sex VideoBollywood Actress Sex Video ComAsianporn MassageSex DhamakaSex ChayCar SexingMia LsabellaSex Dragon BallCelebblowjobsFreya ParkerpornStable Diffusion PornFrtlifeGif EroticTeenage Filter TiktokCeleb Jehad.comVixen VomTaylor Momsen NakedPlaybunyyAssxvideoLamba Land XxxSnapchatpornFc2-ppv-3231095Desi Lokal XxxSexe Porn VedioHentai HqBalls Deep PornXnxx Mom SonHansel GrettelStepmother Sin HentaiGenebra BelluchiNudesapoppinHenati Monster PornXxx AnimaçãoBhabhi Ka SexSex Gujrati VideoBengali Sex ClipChudai PoseIndian Anal Sex ClipsBengali Teen Porn Video91论坛Deepthroat Game中国 成人 电影Famosas Do Tik Tok NuasXnxx SexeyAsgf StudioMaxboobs60s NudesBig Fake Boobs PornCatun Xxx VideoBoibsVideos Pornos XxxcaserosProstuite PornLive De Mulher NuaJacqueline Bisset NudeMst AttToga Himiko HentaiEsxxXxx Sex Video EnglishVixen Com PornTelangana XvideoJohnny Sins Hd Porn VideosPorn Doctor PatientHolly Day AnalAi Created PornPornos JaponnaisPhub JoiLyn May JovenGay Porn GidBig Tits Xxx ComGay InceststoriesFull Desi Porn VideoLisa Ann YoungSocialmediagirl ForumFraternity X Gay PornBig Mom XxxMen Com XxxFlight Delay Anal Dick-downVoluptuous MagazineNubile FilmsVeronica Jasmine BbwMale Masturbation TechniquesEgirl MasturbatingArabpornChriseanrock NakedWww.xxx.vidseoAdultsearch BrooklynOld Man Sex PhotoReagan Foxx LatestMovies In KozhikodeHot Sex Cartoon VideoGetting Pregnant PornFingering By StrangersJav.Odia Sex PictureHd Xxx 4kShanikihernandezPerv Nana.comLes Filmes PornosNude AuntOne Punch Man PornKerala CuckoldPorn Stare MoviePetitepornCojiendo Con La MadrastraHusband PornJapanese Panty TeaseThixen.vixen PornAnjelica Huston NudeDirty Snaps RedditPublic Anal CreampieMike Adriano KissingFlashingtitsRomantic Kissing Sex VideosChubbyloving.comSpacy J PornFreeuse Ghost PornCuckold Porn VideosNouslib.comZane Grey Rv ParkX Live Videos