zaterdag 6 januari 2018

VVD-prominent Hans Wiegel bij Rick Nieman In WNL Op Zondag

VVD-prominent Hans Wiegel bij Rick Nieman In WNL Op Zondag
De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman WNL Op Zondag. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor het zakenleven, economie en ondernemerschap.
VVD-prominent en voormalig vice-premier Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. Over het nieuwe politieke jaar. Op welke partij moeten we letten in 2018? Wat zijn de verwachtingen over het nieuwe kabinet?
De nieuwe fractievoorzitter van de SP Lilian Marijnissen komt haar visitekaartje afgeven in WNL Op Zondag. Waar gaat de SP-leider zich het komende jaar sterk voor maken?
Hoofdredacteur Arendo Joustra van Elsevier Weekblad stelde de bundel Beatrix 80 samen. Met brieven, interviews en de beste toespraken van de oud-vorstin. Deze maand viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag.
Forensisch patholoog Frank van de Goot komt met een nieuwe reeks van het tv-programma ‘Doden liegen niet’. Daarin onderzoekt de patholoog opmerkelijke sterfgevallen.
WNL Op Zondag, zondagochtend 7 januari om 09.30 uur op NPO 1.
Bron: WNL