door Havermout in Sport  ·  127 Reacties

  • 13
  • 2524x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@95
Zodra de voetballer daadwerkelijk overlijdt, loopt die verzekering af volgens mij.

4
101 Marrie

@98 Ajax hoeft helemaal niets anders te doen dan de wet voorschrijft. U handelt in strijdt met de wetgeving, dat is laakbaar / strafbaar!

5
102 Recovery Mode

Betaalt de verzekering bij overlijden ook uit als het technisch gezien zelfmoord blijkt te zijn ??? Ik ben geen jurist, maar kan me voorstellen dat DAT (zelfmoord) als verdediging wordt opgevoerd al hoe lullig dat ook mag klinken. Zie het als een geval van b.v. een pinda allergie. Patient is er mee bekend maar eet bewust toch een handvol pindas omdat ze zo lekker zijn. Patient komt te overlijden. Wiens schuld is dat dan ?

2
103 Tiidmasine

@99 "Een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan nooit de inkomensderving die Nouri treft goed kunnen maken"

Er is in geheel geen sprake van inkomstenderving, de Cao profvoetballers schrijft voor dat bij ziekte of blessures het gehele maandsalaris tot einde contract volledig uitbetaald dient te worden.Indien er geen gerechtelijke uitspraak is dat er een bewindvoerder c.q. mentor is benoemd door de rechtbank, is het vooral uitkijken gelet op de medische situatie van Abdelhak Nouri voor Ajax met het overmaken van gelden, geldt tevens voor de financiële instelling waar Abdelhak bankiert.

2
104 Recovery Mode

Sommigen hier willen blijkbaar geen kwaad woord horen over Nouri, zelfs de waarheid niet. Deze man heeft willens en wetens een risico genomen waarvan hij kon weten dat het verkeerd af zou lopen. Er waren een wijze en een dwaas. De wijze hoorde toe, onderzocht en dacht na. De dwaas besliste dadelijk.

3
105 Tiidmasine

@105 Welk kwaad woord zou gehoord moeten worden? Er valt Abdelhak weinig te verwijten voor zover de slechts summier beschikbare informatie bekent is.

7
106 Recovery Mode

@80 Maar je sloeg m.i. wel de plank mis...

5
107 oeioeioei

Privacy huisarts ouders- kinderen

3
108 No newstoday

@101

Het lijkt me nogal logisch dat er aan een overledene geenarbeidsongeschiktheidsuitkering kan worden betaald .

3
109 No newstoday

@105 dat weet u echt helemaal niks van, dat is nog steeds medisch beroeps geheim, en dus nog niet openbaar. Schijnbaar was het niet zo erg, want de clubs en de bond lieten hem voetballen.

7
110 Moien

@89

Ajax had de mededeling gekregen dat de hartafwijking van de voetballer niet schadelijk was in 2016.
Dan ga je er van uit dat dat ook klopt.
Ik ga er van uit dat Nouri dat zelf ook wist en besloten heeft door te gaan met voetballen .
Of zijn ouders dat wel of niet wisten , maakt niks uit Nouri was meerderjarig .
Dat had hij eventueel zelf aan zijn ouders
Ajax is zo ervaren en heeft al zoveel spelers gehad die moesten stoppen dat ze wel weten hoe dat werkt.
En ook wel dat fouten hierbij zeer kostbaar kunnen worden .

4
111 No newstoday

@95 In de Cao voor profvoetballers is een collectieve ongevallen/ revalidatie verzekering opgenomen met de verplichting aan de werkgever daarvan gebruik van te maken. Bij blijvende invaliditeit of overlijden is voor het standaardpakket een dekking van max. €175.000. De revalidatie verzekering biedt een dekking van max. €10.000

1
112 Recovery Mode

@112
Ook als de invaliditeit of het overlijden geen rechtsstreeks gevolg is van het voetballen ?

1
113 Marrie

@84 Daar hebben ze echt maling aan hoor , ik zie zijn broer constant rijden in die witte Benz ( welke aan Appie toebehoort en door Ajax/Mercedes ter beschikking is gesteld voor de spelers).
Als ik Ajax was had ik die als eerste terug gehaald na dit geintje met die letsel schade advocaat in de arm nemen. Dan gaan ze maar voor 1 iets.....................................

Een schande , als je eens wist wat Ajax allemaal voor Appie en deze familie gedaan heeft!

2
114 moetnietgekkerwordendandit

@94 Wel wat betreft medische zaken volgens ons rechtssysteem.

1
115 moetnietgekkerwordendandit

@114 het contract met Nouri is nog niet beeindigt dus mag er voorlopig nog gebruikt worden gemaakt van de auto. Ajax heeft i.i.g. Bij ontmoetingen van de dokter van Ajax met de familie, niet vermeldt dat Nouri, een probleem met zijn hart had.

5
116 Moien

Het lijkt er dus steeds meer op dat Nouri (en mogelijk ook zijn ouders) afwisten van de afwijking en dus bewust een risico hebben genomen..

2
117 Hefan430

** gebruiker verwijderd **

@116 : Een kenner van de spelerscontracten. Kijk eens aan...

118 verwijderd23596913

In geen enkel ander bedrijf is de werkgever verantwoordelijk voor je lichamelijke gesteldheid, voor je gezondheid toestand ben je op de eerste plaats zelf verantwoordelijk.

1
119 jbruntink

Aanvallen schapen, het zijn islamieten..... Daar komen ze. Vergelijk deze mensen zoals @1 en uiteraard @5 met de zombie's uit de serie Walking Dead. Maken alleen maar een geluid omdat hun hersenen niet meer functioneren.

Fijne zondag...

2
120 PrinsClaus

* Verwijderd door de redactie *

121 Dewereldrond

Het is niet aan Ajax of een arts om.familieleden in te lichten over zijn medisch dossier. Het is zelfs wettelijk verboden.

Het gaat er dus om dat er geld geroken wordt over de rug van een dode voetballer. Want niet alleen de KNVB en Ajax worden hier te kakken gezet, maar ook Nouri. Die vond het blijkbaar niet nodig om.zijn familie in te lichten.

Het is overigens nog maar de vraag of dat laatste waar is.

3
122 Sterke

@122
Helemaal gelijk dat de familie niet geïnformeerd hoefde te worden.

Waar het hier fout gaat is dat Ajax hem nooit had mogen laten voetballen, Ajax heeft hierin een hele grote verantwoordelijk, zeker omdat hij als minderjarige ook nog tegen zichzelf beschermd moet worden. Goed werkgever zijn heet dat, dus Ajax is sowieso verwijtbaar in deze.

Gaat alleen hier over de discussie dat de familie geïnformeerd had moeten worden, das zeker niet zo daar is de wet heel duidelijk in. Hij was oud genoeg om zijn contract te tekenen en ook medische informatie mag niet doorgespeeld worden.

1
123 joostmaghetweten

@23 dan nog us hij zelf verantwoordelijk om dit aan zijn familie te vertellen. Doe hij dat niet. Prima. Maar Appie heeft deze kh eu ze gemaakt niet Ajax of KNVB

1
124 xativa

@123 De familie trekt een veel te grote broek aan, laat hun kop hangen naar lieden die geld ruiken. Dat kan de familie niet kwalijk genomen worden, velen bezwijken onder die druk, geloof op schadevergoeding.De advocaten hebben hypnose toegepast bij de familie, de advocaten worden er vooral beter van, zo ook zijn adviseurs. Peter R de Vries is bekend met het woord te spreken door wie hij het meest gevoed wordt. Eerst Holleerder, toen zijn zussen, vaste tafelvergoeding bij Pauw, nu Nouri, massamanipulatie pur sang! Het heeft in geheel niets met waarheidsvinding te maken, eerder zelfverrijking door met leed van anderen te pronken.
Het is triest voor Abdelhak, beter dat hij de ogen sluit, zijn tijd met levenskwaliteiten is geweest. De steun van de club, supporters is een tastbare herinnering, de echte doorbraak als topvoetballer heeft nooit plaatsgevonden, voetballers die de echte top gehaald hebben waren op die leeftijd al veel verder. Abdelhak heeft kansen gehad bij Ajax, intern was er ook twijfel of de echte top wel haalbaar was. Cruyff, van Basten, Bergkamp, Sneyder, Robben acteerden op die leeftijd al op veel hoger niveau. Abdelhak was groter als mens, hij hielp iedereen, in het speelveld als voetballer liet hij zijn tegenstander vaak lopen.

5
125 Recovery Mode

** gebruiker verwijderd **

@125 : Je bent er maar druk mee zeg. Heb je ook nog een leven?

126 verwijderd23596913

@123
Mee eens, Ajax had zo'n jongen nooit moeten laten spelen.

1
127 Sterke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

7 minuten geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

19 minuten geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

23 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

27 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

29 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

31 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

35 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

41 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

44 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@57 Ja kan. Veel mensen zijn ook gewoon gek. Wat gek ook mag zijn? Ik dacht vroeger dat alles te maken had met een gebrek aan info. Maar ik zie ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Conic PornWoe PornPorntn ComAi Celebrity NudeVídeo Caseiro De SexosFuta ComicRussian PornteenTop Ten Black PornstarsReddit TeenmomChudai Ki KahaniXnxx BccWife Cheating Husband PornForeign Sex Full HdM YoujizzXclubwrestlingBlow Job With TongueNude Baddies性交视频Jav Unsensored PornPorn Rimantic90 Day Fiance PornhubWww Xxx CJesse Jane MoviesXvediosElle Brooke VidsXev Bellringer Mom PornMonster White CockBig Latian TitsFree Hd Xxx MoviesDestiny Lane PornhubMovie Blowjob SceneForeskin PlayGirls Mastrubation VideosHot Reagan FoxxPeliculas Pornos Las MejoresSexstoriersMelhor HentaiBrooklyn LeeXxxe VideoCamshowdownloadえ っ ち 漫画Porni AmadorRed Heads PornVideos Por Gay GratisProne HubeJapanese Village XxxGhetto Gaggers Cherokee D AssIos Hentai GamesSally SquirtsXxvpornIndian Mature SexPorn X HdTabu Mom PornBailey Brooke OnlyfansDaddy AssNora SexNew Sexy XxxSexo De VelhasAnal Gang BangedHot Sister Xxx VideoKeez.oviesFarmeralirae NudePerla LopezHd English Sex VideoIndian Fucking ImagesAunty Sex DownloadStrapon For MenCartoonporn Videos.Nude ElfAfreen Khan NudeTamil Sex Video OnlyGilfedBlack Girl NudesGay Sex Story HindiHot Elizabeth GilliesJapan Boy SexNude Russian TeensPorn VirginityXxxxxx Full VideoFree Mlif VideoChubbypornRandom Sex VideoXnxx HamstersRayawaifuuStar Vs The Forces Of SexDani Diaz AgePinky JumePornaq.PornografiagratuitaMia Khalifa Tiktok AccountMan On Dog PornTitsmintsalad VideoRoja XxxNaras Sex VideoPron Movie ComLube Tube VideosEliza Ibarra AgeXhammisterX.videos.cimBunni.emmiePron Hd MomPorn TelegarmXnxx Back SideBlonde Wife BbcàààààààààààVazado OnlyfansWhale Tail ThongDildochairBully PornIndiam Porn StarsHinti PornWww.youporngay.cimPuri Nangi LadkiLink And Zelda Pornزباب كبيرهBig Brother XxxPorn AddaPornhubsleepingPov CastingBelow Deck PornR/boobiesMisslexa TwitterFreee Porn GamesPornografia HermafroditaHavana GignerEd PowersPickup PornhubWww Nxnn ComJungle Sex IndianXxxy SexyOld Sex XnxxMature FistingHot Bhabhi PronClassmate PornNude Pics Of LesbiansTelugu Aunty Sex TalkNew Hindi Xvideos ComForhertubrGay Porn En EspañolEve Harlow NudeMasterbation VideoIndian Nude MmsSister Brother Sex HindiJapanese Mom Son XnxxBoy Girl XvideoLessbian Sex ComSerenitylove PornShare NudeSofia Elizabeth NudesVxideo