door Moskowfiets in Media  ·  79 Reacties

  • 34
  • 1642x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

-
Pedofilie is in de meeste westerse landen strafbaar. De normen zijn aangepast doordat onomstotelijk is aangetoond dat pedofilie bijzonder schadelijk is voor kinderen.
Het kan eenduidig leiden tot een scala aan psychiatrische ziektebeelden, waaronder depressie, "borderline stoornissen" en de z.g.n. MPD (multiple peronality dissorder), waarbij een persoon meerder persoonlijkheden in zich draagt.
-
Hetgeen @31 zegt is dus zeer gevaarlijk voor onze kinderen.
De vraag van @36 is mijns inziens legitiem:
Kan de aanhang van het Islamgeloof leiden tot pedofilie?
Komt pedofilie meer voor bij Islamieten?
-
Er zijn hier overigens wel heel sterke aanwijzingen voor.
Vervolgens dan de vraag hoe hier als westerse samenleving en als Islam gemeenschap levend in een westers samenleving mee om te gaan.
Er zijn mij helaas geen onderzoeken bekend in deze zin.
/-
-

0
51 MrCally1

@36 U vroeg naar onderbouwing vanuit de Koran. Leest u het eerste deel van soera At-Talaaq, met name vers 4
"En indien u twijfelt aangaande diegenen uwer vrouwen, die geen menstruatie meer verwachten, haar (wacht) periode is drie maanden, hetzelfde geldt ook voor degenen die haar menstruatie nog niet hebben gehad. En de wachtperiode voor de zwangeren duurt tot zij verlost zijn. En degenen die Allah vrezen, zal Hij van het nodige voorzien door Zijn gebod."

Het betreft regels voor een nieuw huwelijk met een vrouw na scheiding. Er wordt gesproken over 'vrouwen' die nog geen menstruatie hebben gehad, kinderen dus.

Daarnaast wordt Mohammed gezien als de ideale mens die een rolmodel is voor alle islamieten. Maar deze indeale persoon trad op middelbare leeftijd in het huwelijk met een kind van 6 jaar en hij 'consumeerde' het huwelijke toen zij 6 oud was. Hoe noemen wij een dergelijk geval?

Maar ongetwijfeld komt pedifilie binnen de islamitische wereld minder vaak voor dan in de onze, immers de grens ligt daar op 9 jaar.

2
52 De Haring-ingenieur

@36
-
"Maar ongetwijfeld komt pedifilie binnen de islamitische wereld minder vaak voor dan in de onze, immers de grens ligt daar op 9 jaar."
-
Behalve de typo is dit ook niet juist.
Pedofilie is een westers begrip en komt w.s. binnen de Islamitische landen in het geheel niet voor omdat men daar het begrip pedofilie als zodanig niet kent. Sex met kinderen wordt aldaar immers als normaal gezien en rolmodellen hebben pedofilie gepleegd en gepropageerd.
-
Echter, omdat pedofilie een westers begrip is en duidelijk is omschreven in het wetboek van strafrecht en wij hier in Nederland zijn, is pedofilie als zodanig strafbaar en komt het w.s. zelfs meer voor bij Islamieten dan bij mensen van westerse afkomst gezien het bovenstaande.
-
Dus, wij zijn hier in Nederland en iedere Nederlander dient zich te gedragen naar de Nederlandse wetgeving en niet naar de wetgeving van een bepaalde religie of iets anders.
/-
-

1
53 MrCally1

@51 er zijn geen onderzoeken mogelijk, besloten gemeenschap die dreigt met verbanning uit de familie of omgeving.
Zelfde komt ook bij streng gereformeerd voor.

Als je al überhaupt geen inzicht in een moskee krijgt hoe kun je dat hier dan in krijgen?
Feit blijft wel dat er weinig anti geluid vanuit die gemeenschap is tegen kindhuwelijken in andere landen.

Als je dan het baggetaliserende antwoord van @46 bekijkt zie je dat om te baggetaliseren de scheidslijn tussen vrijwillig en gedwongen al opgeofferd wordt.
Zeer gevaarlijk.

Een kindhuwelijk is namelijk NIET vrijwillig het kind is namelijk niet eens volgroeid!

1
54 Eastwood

@52
De grens is negen jaar dat is toch niet normaal dat pleit niet voor de koran . Het Nederlandse strafrecht ik weet het niet zeker stelt sexuele handelingen voor het 16 jaar strafbaar ? . Maar moslims in Nederland dienen zich toch aan de Nederlandse wet te houden of niet .

1
55 austriahiker

Volgens zijn geloof mag dit gewoon

1
56 wijs

@52 Excuses, correctie: ....hij 'consumeerde' het huwelijke toen zij 9 jaar oud was.

0
57 De Haring-ingenieur

@53 Bedankt voor de aanvulling.

0
58 De Haring-ingenieur

@55 Zeker, iedereen in NL dient zich aan de Nederlandse wet te conformeren. Echter er zijn groepen islamieten die de islamitische wetten belangrijker achten dan de onze. Dit omdat zij de islamitische wetten als goddelijk beschouwen mede omdat de islam hen daartoe ook dwingt.

1
59 De Haring-ingenieur

@59 .
Dat is krom ,dus ze hoeven zich niet aan de wet te houden . Heb voor veel verschillende dingen begrip , maar als je in Nederland bent hou je je aan de wet .Als ik in Afghanistan zou zijn geweest als militair, zou ik me ook gewoon als moraliteit aan de wet hebben gehouden . Er zijn ook verhalen in de pers geweest dat er daar ook jonge meisjes in het spel zijn geweest het is wat je zelf onder moraal verstaat

0
60 austriahiker

@56
-
Dat is een zeer gevaarlijke uitspraak.
Of pedofilie volgens een geloof mag is geen reden om je niet aan de wetgeving van een land te houden. Dit is misschien een teleurstellende mededeling voor moslims, maar de Islam zal in Nederland en veel andere westerse landen nooit en te nimmer leidend zijn voor wetgeving.
-
Nederland, en andere westerse landen, dienen hier streng op toe te zien.
Indien onderzoek duidelijk aangeeft dat een bepaalde religie, zoals Islam, Christendom, Judaisme etc., aanleiding geeft tot pedofilie kan ten sterkste overwogen worden om een algeheel verbod in te stellen op die desbetreffende religie.
-
De Nederlandse wetgeving zal altijd prevaleren boven religieuze richtlijnen of wetten. De sharia of talmud of Torah, of whatever, zullen nooit prevaleren. Deze religieuze richtlijnen worden alleen getolereerd zolang zij niet sterk in tegenspraak zijn met de wetgeving zoals beschreven in het Nederlandse Wetboek van Strafrecht. Het oogluikend toestaan kan hier voor grote schade zorgen.
-
Dit geval geeft duidelijk aanleiding om gedegen wetenschappelijk onderzoek te verrichten naar pedofilie in samenhang met de Islam. De wetgeving dient hiernaar te worden aangepast.
/-
-

0
61 MrCally1

Ze zijn ook allemaal hetzelfde die geile Turken en Marokkanen.

1
62 Interessant

@62

Oh ja joh?

6
63 WijzeDwaas

@62 , De katholieken misbruikten in ieder geval nog jongetjes. question

4
64 Weet geen naam

Zoooooo.... wat een smeerlap zeg !!!

0
65 B55

@65

Oh ja joh?

7
66 WijzeDwaas

@61 " maar de Islam zal in Nederland en veel andere westerse landen nooit en te nimmer leidend zijn voor wetgeving."

Onjuist.
Als een Nederlandse pedo op Schiphol gesnapt wordt met zijn 13 jarige import bruidje uit Thailand is het einde huwelijk voor die pedo.
Een islam pedo met een 10-jarige bruidje mag gewoon. Volgens Rutte 2 moet Nederland in het buitenland gesloten huwelijken respecteren.
http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/9/Dijkhoff-over-kindbruiden-alleen-bij-onwil-kunnen-we-iets-doen-2694985W/

In Denemarken zijn speciale rape-rooms ingericht voor pedo's die in een AZC wonen,
https://jdreport.com/vluchtelingen-denemarken-belastingbetaler-betaalt-kinderseks-in-het-weekeinde/

1
67 Rex

@66 Ohhh wacht even, het is een moslim. Dan vind jij het wel okay !

0
68 B55

Islamieten worden geleerd vanuit de koran dat je sex mag hebben met jonge meisjes. Op 9 jaar nag je er al sex mee hebben en trouwen. Deed Mohammed ook. Dit word nu in Turkije ook weer doorgevoerd.

Dus ik had niet anders verwacht van een directeur van een islamitische basisschool. Die mag vanuit zijn verderfelijke geloof met alle kinderen sex hebben. Van de PVDA verwacht ik dan weer niet dat ze zulke apen aannemen. Een islamiet moet je nooit aan nemen. Nooit te vertrouwen.

1
69 Jan met de korte achternaam

@68

Oh ja joh? U kunt in mijn hoofd kijken? Nou…daar bevindt zich voornamelijk leegte hoor.

4
70 WijzeDwaas

@69

U klinkt al behoorlijk geïslamiseerd ! Gelukkig is in NL sex met kinderen verboden.

Dat u het maar weet!

2
71 WijzeDwaas

@52 En nu is die HenkG weer op zijn/haar plaats gezet ... en snel weer naar een ander draadje gevlucht om alles opnieuw te bagatelliseren.
Want tja, als je "iets" over een moslim zegt.... is HenkG er blijkbaar als de kippen (varkens) bij.

Natuurlijk zijn er ook autochtonen die zich vergrijpen aan jonge kinderen, maar mensen die met de Koran in de hand beweren dat Sex met minderjarigen een beetje normaal is ... zijn Varkens!

0
72 FeHa

@70 Dat is bij iedereen bekend.

0
73 B55

@73

Onthou dat dan ook eens!

3
74 WijzeDwaas

Laat personen zoals HenkG dit maar eens lezen ... zo zijn er nog veel meer voorbeelden:
https://forums.marokko.nl/archive/index.php/t-4937576-seksueel-misbruik-in-de-islam.html
Nergens een stukje tekst over "Aangifte" of wat dan ook....dus het moet binnenskamers blijven.

0
75 FeHa

Ja waarom de foto met een balkje, te triest voor woorden als het verhaal klopt.

https://images.gscdn.nl/image/cc9cd834d1_khalidd.png?w=593&s=0017f51cf010168168852aaebf0ad2e5

0
76 corretje

@67
-
Dat geeft alleen aan dat het door u gekozen kabinet niet zuiver op de graad is en het aan alle kanten laat afweten; hetgeen ons al bekend was. Echter, ook dit kabinet staat niet boven de wet en heeft de Nederlandse wetgeving te volgen. De discussie zal w.s. volgen.
/-
-

0
77 MrCally1

@46 "Wat is het percentage Nederlandse meiden van 15 en jonger die nog geen seks hebben gehad?"
Misselijkmakend dat goedpraten!
Die meiden van 15 hebben sex met leeftijdgenoten die ze zelf hebben uitgekozen. Als het niet bevalt kiezen ze een ander bedmaatje.
Dat is heel anders dat een pedo-ruilbeurs waar ouwe mannen kleuters kopen on thuis uit te scheuren.

Jij wil het goedpraten door alleen over leeftijd te praten. Maar het is meer dan dat. Het is ook leeftijdsverschil.
Een meisje van 15 en een jongen van 16 is heel wat anders dan een meisje van 15 en een pedo van 61.
Buiten dat zijn het gedwongen huwelijken. Dat is ongeacht de leeftijden altijd verkrachting.

0
78 Rex

@39 Op geen enkele wijze zeg ik wat jij beweerde. Jij bent degene die direct ergens vanuit gaat. Bij de minste kritiek op de islam/moslims schiet jij in een bepaalde reflex en ga je mensen woorden in de mond leggen. Men wijst je hierop, en dan ben je in geen velden of wegen meer te bekennen.

Je lijkt wel een Marokkaanse hangjongere die je aanspreekt op zijn gescheld tegen je vriendin en hij dan keihard wegrent. question

0
79 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Jim Ferguson (@JimFergusonUK) on X

@2 De wappies komen anders vrij ongeschonden uit de corona nep crisis.Tegenwoordig is wappie een geuzennaam....

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

JackKropotkin
Bewoners balen, zonnepanelen moeten weer van daken af: 'Onbegrijpelijk'

Typisch weer bureaucratische ambtenarennonsens. “de wijk een 'rijksbeschermd stadsgezicht' is”Ik ken de wijk niet maar op de foto’...

5 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
De o zo gewenste ‘grip op migratie’ ligt ook voor vier rechtse partijen niet voor het grijpen

Inderdaad en iedere keer word iederen regering ermee geconfronteerd hoe de goedmens de landen van de EU heeft verkwanselt aan iedere niet EU in...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Sarcoff
EU-functionarissen ontduiken hun eigen toezichtwet - Dissident.one

@1 Natuurlijk zijn er nog trouwe en goedgelovige lieden die alleen de gekochte media, overheidspropaganda en Rutte geloven, ze nebben ook allen ...

11 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
Eén op de vijf scholen ondermaats, zelfs inspectie schrikt van resultaten in rapport

Tja toen de Meester, de Juffrouw en Mevrouw samen met respect en ontzagt de klas uit werden gezet en Rietje, Mo en Ina gingen lesgeven verdween ...

13 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Hoe Ierland het beste jongetje van de klas werd (en wat Nederland daar van kan leren)

Tja het ging in 1999 in ederland niet om de kwaliteit van het onderwijs maar hoofdzakelijk om de gewin mogelijkheden!Ongeveer hetzelfde als ...

17 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Jim Ferguson (@JimFergusonUK) on X

Haha, een wappieclubje vindt weer ergens een ‘heel verontrustend signaal’. 🤡...

26 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
EU-functionarissen ontduiken hun eigen toezichtwet - Dissident.one

Fake nieuwshttps://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

26 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
DesifakeXnx Hot PornAugmeroNaked Teen PhotosDesibfPuku Dengudu VideosPron BhabhiChudai Hindi FilmChinese Porn WebsiteQuadrinhos Pornor 3dX Video InPriya Gamre VideosBaldurs Gate Sex SceneCrazy DildoingMariid PornChaterurbateSheslilmamaIchiban Ushiro No DaimaouPorn For LesbianSofi NixClit SuckAmy AndersenSara Jean Underwood NufeAva Adams PornIndian Heroin SexIndian Desi XhamsterSexivdeoTelugu Sex Video VideoFree Porn With RedheadsLela Star Full VideosSex Hot StepmomRule34..同人 漫画Shane DieselVideos Porn JaponesasSexgodpicassoXxx Of ActressPussy TatBangla Deshi XxxPorn PeggedXxx PornogrfiaXxx PhotoosNew Porn SensationThe Best Bbw PornAssoass.Porny AnimeCollgege PornTitfuck BbwPublic Sex XxxVelvet EcstasyEmarbbFree Kerala Sex VideosHorny GrannyDamian DayskiSuny Lein XxxScuirting PornTits In BeachNaked Body Massage VideoTelugu Heroine Samantha SexKinapped PornBuggest Tits EverTik Tokers NuaDunkin Donuts Drive ThruHospital XnxxA Slippery Game Of Hide The DildoAssisassSexposeDesi Girl Sex VideoSweety XxxBest Porn SitezMobile Porn Ga.esPornô GratuitoJasmineteaa NudeMandy King PornXnxx ExchangeFreetubspotTelugu Full Sex MoviesBriar Rose PornXxx Bunny ColbyPattayasexLesbian Porn MasturbateBody XxxMilky Lesbian PornKarla Kush SquirtFilmes Pornô CaseiroSunnyrayyxo PornChina Xxx PhotoKerala Student Sex VideoCzech Street SexTrukait AnalNipple ShowWww Xxx Bangla ComWww Prone VideoGanga Sex VideoXx Indian Porn VideoFull Hd Latest PornIndian Porn RedditIndian Gay Sex XnxxSunny Leone Sex HardReshma XvideoJav Mother In LawWife ChudaiHardcore ScissorWc SpyYou HizzAnime PixxxBoxer PornBiranna Beach Pornخودارضایی ایرانیChinese Teen FuckBisexual Playgroundافلام سكس كلاسيكHenrai2readVideo Erotiques GratuitsSallydangeloCock SpyingHip Hop HoneysFabswingers.comLasirenaLilly RaderCherie Deville FeetWomen Large ClitsHot Indian Saree PornAsmr PirnAngela White RimmingHentai VostrfNude AnimesBlached RawClit Licking VideosFirst Porn MovieXxx MotuSex In SadiJesse Jane Porn MoviesScreaming BbcTnafixHq Mature TubeGrupo Pornos TelegramMaya WoulffeTamil Sex School VideoGrinding In SexHot Wet PussRetro SexCyberfuck 2069Maegan HalUltra Films ComRylie RowanNuevo PornBellaporch PornAsiangifsAmandarox