door chouffleur in Showbizz  ·  142 Reacties

  • 12
  • 1385x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Boef lijkt mij gewoon iemand die gaag de fout in gaat en het nooit zal leren:

Boef werd geboren in Aubervilliers in Île-de-France (agglomeratie Parijs). Hij heeft Algerijnse ouders en een Frans paspoort. Op zijn vierde kwam hij naar zijn oom in Eindhoven. Met hem woonde hij ook nog twee jaar in Houston, Texas, en op zijn dertiende verhuisde hij naar Alkmaar. Aan dagblad de Volkskrant vertelde hij dat hij op zijn zestiende een half jaar in jeugddetentie zat en vanaf zijn achttiende anderhalf jaar vanwege een strafdelict en vervolgens een half jaar omdat hij medewerking met de reclassering weigerde.

Boef kwam verschillende malen negatief in het nieuws en werd in september 2016 meermaals aangehouden en meerdere dagen vastgezet vanwege provocatie, opruiing en de betrokkenheid bij een vechtpartij in Tilburg met Para Soma. Hij werd door meerdere mensen hierop aangesproken, onder wie John van den Heuvel en Rick Nieman tijdens een uitzending van RTL Late Night. Quote noemde zijn presentatie als "roekeloze gangster" beredeneerd. Het zou geïnspireerd zijn op de straatstijl van Amerikaanse rappers. Dit was ook de essentie van een openlijke ruzie (rapbeef) die hij in juni 2016 met de Alkmaarse rapper Rambo had.

In november 2016 werd Boef wegens de overlast die hij veroorzaakte door zijn verhuurder uit huis gezet. Hij moest zijn woning in Tilburg voor 1 januari 2017 verlaten. Op 11 januari 2017 werd hij wegens het beledigen van twee agenten veroordeeld tot een taakstraf van 80 uur en een boete van 150 euro.

Op Nieuwjaarsdag 2018 kreeg Boef van een aantal jonge vrouwen een lift toen hij met een lekke band kwam te staan. Toen hij deze vrouwen in een filmpje kechs (hoeren) noemde ontstond commotie en werden optredens afgezegd.

0
101 Opa

@97
@98
Mijn @93 was specifiek voor @83 die denkt dat zijn verhaal over het " overmannen" van vrouwen uit zijn roman zou kom.en terwijl het uit een interview komt.

De andere link naar een interview waar hij zegt dat vrouwen over het algemeen minder excelleren in veel beroepen komt uit een ander intervieuw waar ik in @45 al naar verwees.

vrouwen blinken minder uit in nogal wat beroepen is toch een wollige manier om ze "minder" te noemen, ze zijn meer geinteresseerd in " familiale" dingen enzo, hoe stereotiep wil je het hebben?

9
102 morandi

@102
Wat wil je nou allemaal zeggen,want volgens mij begrijpt u het zelf niet helemaal meer

4
103 Hangingmen

@103
ja zeg ik blijf niet herhalen, als je "echt" wil weten wat ik bedoel lees dan even mijn posts op dit draadje na

7
104 morandi

@102 Mee eens.

7
105 Yesterday

@104
Ja,je wilt suggereren dat Baudet vrouwen minderwaardig heeft genoemd
Alleen kunt u dat geenzins onderbouwen,verder interpreteert u baudet’s uitspraken zeer selectief en vooringenomen...

5
106 Hangingmen

@104
nee, hij heeft nergens "letterlijk" gezegd dat vrouwen minderwaardig zijn.

maar wie uit beide aangehaald interviews niet concludeert dat Baudet bol staat van sexistische stereotypering is een wegkijker. question

12
107 morandi

@107
Ja,dat zeg ik uw ‘ietswat’ vooringenomen mening over Baudet maakt dat u zijn uitspraken geheel uit de contex moet halen om uw eigen gelijk te bevestigen
Het zegt daarom totaal niets over Baudet,maar des te meer over u.....

3
108 Hangingmen

@85 Thompson
Dank U voor Uw reactie.

@93 morandi
Ik heb het interview waar 72 op duidt niet kunnen vinden. Weet U de bron?

Als rapper "Boef" vrouwen die hem zojuist aan vervoer hebben geholpen en op zijn filmpje staan, publiekelijk uitmaakt voor hoeren en er vervolgens in een andere vlog nog een schep bovenop doet, is dat toch van een geheel andere orde dan een romanschrijver die het woord ''overmand'' gebruikt?
Mensen doen de raarste dingen bij sex. Ze weten zelf niet waar het vandaan komt en of ze het menen. .

Boef beledigt en vernedert mensen alleen maar omdat ze vrouw zijn en hem een dienst bewezen. Hij en zijn kameraden hadden gewoon een taxi kunnen nemen.

In zijn raps gebruikt "Boef" ook scheldwoorden voor vrouwen. Dat ergert me, maar ik zal hem die vrijheid gunnen. Dat is het rapperscultuurtje. Show.
Maar deze vriendinnen bestaan echt en zijn samen met hem in beeld. Hij beschadigt ze moedwillig om zijn verkeerde opvattingen te kunnen botvieren.

Doet Baudet wat "Boef" doet? Haalt hij goedwillende mensen door het slijk, anders dan dat hij zijn politieke tegenstanders bestrijdt (die hem ook proberen af te branden)?
Mevrouw Snijders suggereert het, maar komt niet met voorbeelden. Wat wil joop.nl?
Baudet als persoon aanvallen, omdat hun denkbeelden de zijne niet kunnen verdragen? Dan lijkt joop.nl precies op "Boef". De vrije opvattingen van westerse vrouwen weerspreken de zijne, dus valt hij ze persoonlijk aan. Joop.nl kiest ook voor de persoonlijke aanval..

1
109 duurendaal

@109
Nee, vreemd genoeg kan ik het ook niet terug vinden op TPO, terwijl ik enkele dagen geleden nogl dit letterlijk gecopy-paste uit het betreffende interview:

"De realiteit is dat vrouwen niet alleen maar met omzichtig “respect” behandeld willen worden door hun sexpartner; dat ze helemaal niet willen dat je hun ‘nee’, hun weerstand respecteert: de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden."'

Het is natuurlijk moeilijk om Boef en Baudet echt te vergelijken, daarvoor is hun stijl en achtergrond al te verschillend, hun respectievelijke stereotiepen zijn dan ook elk in hun eigen stijl.

Maar als vrijgevochten vrouw moet je maar eens opletten op het anti-feminisme dat tekenend onderdeel is van uiterst rechtse standpunten.

5
110 morandi

@107

"nee, hij heeft nergens "letterlijk" gezegd dat vrouwen minderwaardig zijn."


Nee inderdaad.
Baudet heeft alleen aangegeven dat veel vrouwen nog steeds in het stereotype vrouwbeeld passen, de schrijfster van dit artikel heeft die vrouwen minderwaardig genoemd

2
111 Vageali6888

@110

"...dat vrouwen niet alleen maar met omzichtig “respect” behandeld willen worden.."

En dat is over het algemeen de realiteit...
Waarom denk je dat veruit de meeste vrouwen vallen op slechte mannen , in het echt of in fantasie?

Vergeet vooral niet het belangrijk stukje "niet alleen maar" in de uitleg van Baudet , de meeste vrouwen smachten naar een man met mannelijkheid , geen watje

1
112 Vageali6888

@112

Onzin, vraag een willekeurige vrouw of ze met respect behandeld wil worden denk niet dat er veel zullen zijn die nee zeggen question

Ik denk dat rustig gesteld kan worden dat alle mensen met respect behandeld willen worden.

Dat we in een alles behalve ideale wereld leven, en er daardoor ook nogal wat verknipte relaties bestaan is evident, maar om dat nu als norm te stellen.

6
113 morandi

@113
De hype van de bestseller 50 tinten grijs is u ontgaan?

1
114 Hangingmen

@113

Je leest het verkeerd , hij zegt duidelijk "niet alleen maar omzichtig..." .

Dus OOK met respect als de situatie erom vraagt maar OOK een man met kloten , als de situatie erom vraagt....

Daarnaast , waarom de zorgen?
Vrouwen hoeven niet te kiezen voor een dominante man , keus genoeg

0
115 Vageali6888

@114

Waarvan één van de favoriete scenes is die waar zij vraagt "gaan we nu de liefde bedrijven?" en hij zegt "ik bedrijf geen liefde , ik neuk....hard!" question

Veel vrouwen smullen ervan haha!

0
116 Vageali6888

@116
Joh,ik moest nooit eerder zo vaak aan de bak,toen mijn vrouw dat boek (en mij) verslond question

2
117 Hangingmen

Er is toch zeker een verschil, Boef noemt vrouwen Kechs, terwijl Baudets uitspraak een aanname is gebaseerd op deze quote" Ik weet wel dat vrouwen het over het algemeen minder excelleren in een heleboel beroepen en minder ambitie hebben. Vaak ook meer interesse hebben in gewoon meer familieachtige dingen enzo"uit een artikel van Joop, geschreven door Ciska Rippen.

https://joop.bnnvara.nl/nieuws/thierry-baudet-legt-uit-vrouwen-minderwaardig-seksisme

0
118 Rapunzel

Meteen terugsturen die smerige vrouwenhater die heeft hier niks te zoeken i. ONS LAND KUTVOLK

0
119 knorkokkie

@109 mijn post
@110 morandi

Dank U voor de quote.

Nogal provocerend. Over de schreef. Ik denk met opzet, in het hol van de leeuw.
Ik was net geboren, maar volgens mijn grootvader ging de vermoorde Fortuijn net zo te werk.


Ik kan uiteindelijk niet weten of U een man bent , of een vrouw. Ik neem even aan een man.
Dan kan ik U vertellen dat wanneer meiden onderling kletsen jongens soms ongenadig worden onderuitgehaald. Én op hun fysiek én als persoon.
Sommige meiden hangen verhalen op, waarbij een jongen hen best stevig mag beetpakken . Hij denkt dat hij de baas is, maar nadat ze zo lief geweest zijn , slaan ze hun klauwtjes in zijn hersens. Hij moet doen wat zij willen. Gewoon, wie niet sterk is moet slim zijn. Er worden grappen gemaakt dat jongens spelcomputers en je hackt hun hoofden.
Baudet schetst ook die illusie.


Ik kan niets met zo'n houding tegenover jongens/mannen. Als ik later het familiebedrijf wil overnemen moet ik de artikelen die we maken verkopen. Eerst áánprijzen, dan onderhandelen óver prijs. Ga ik niet zeggen: "Onze producten zijn geweldig en hier is de man die het met U uitonderhandelen zal. Maar ik bestuur hem , hoor."
Toch krijg ik om mijn houding negatieve commentaren, juist van vrouwen/meiden. Doe ik weinig aan mijn uiterlijk, dan kun je wel zien dat een van de kerels in de werkplaats ben. Maak ik er een keer werk van, dan ben ik een aandachttrekster en intimiderend ..
Nou ja, dat schreef ik vanmiddag al.

Mijn idee is dat Baudet vrouwen eenzijdig beschrijft, maar dat doet het feminisme ook. Dat stemt ook niet overeen met de werkelijkheid.
En volgens mij zijn moslim-mannen bang dat vrouwen die hun klauwtjes in hun hersens zetten hen dingen kunnen laten doen, waardoor ze gezichtverlies lijden tegenover nadere mannen in hun familie, het dorp of de gemeenschap.

Dochter van D.






.

1
120 duurendaal

uiteraard zijn vrouwen niet heiliger ( er lopen nogal wat krengen rond question) of meer slachtoffer dan mannen, al zijn we ook hier( in het westen) nog maar net begonnen met onder patriarchale structuren vandaan te kruipen.

Ik ben feminist, want ik heb drie dochters, het echte idee achter feminisme is dat iedereen , zowel mannen als vrouwen beter en vrijer van worden naarmate sexistische stereotiepen doorbroken worden en mensen in de eerste plaats mens zijn en pas daarna man of vrouw, blank of gekleurd, hoog of laagopgeleid enz.

Mensen delen allerlei menselijke gevoelens en kunnen elkaar daardoor verstaan.

6
121 morandi

@114
Denk dat het nooit een hype geworden zo zijn als "in the end" de rollen niet werden omgedraaid.

5
122 morandi

@115
Ik zie geen tegenstelling tussen respect en kloten question

Er is niks mis met ruigheid "als" een vrouw dat uitnodigd.

4
123 morandi

De linksen zijn maar druk met hun 'hullie-doen-het-ook's vandaag. question
Zoals altijd niet te vergelijken.

3
124 Wild Rover

Uitgaanspubliek wil Boef biertjes zien koppen.

Op Facebook zijn er inmiddels verschillende evenementen aangemaakt waarin wordt opgeroepen tot het bekogelen van rapper Boef tijdens de optredens waar hij nog welkom is de komende tijd.

Wij hebben maar een ding te zeggen: drink dat biertje lekker op en verlaag u niet tot andermans niveau. Je weet toch.


Bron > https://www.powned.tv/artikel/uitgaanspubliek-wil-boef-biertjes-zien-koppen

0
125 Moskowfiets

-
Vergelijking Boef versus Baudet is onzin en niet helemaal eerlijk. Het heeft veel met afkomst te maken en dingen die gebeurden voordat deze twee waren geboren en nog steeds sterke invloed hebben op hen.
-
De een is zoon van een Nederlandse hoogleraar, zelf gepromoveerd en tweemaal universitair afgestudeerd; opgegroeid in het Leidse. En de ander is opgegroeid in zelfs voor een immigrant een als zeer zwak te typeren milieu; opgegroeid overal en vooral ook nergens.
-
Boef zal in de vergetelheid geraken; een zielig figuur, nergens meer welkom. Hij is inderdaad een boef, maar kan helaas nooit meer echt veranderen, zelfs al zou hij willen. Laat hem zijn korte momenten van media aandacht koesteren en leren van dit incident. Hij heeft ons niets meer te vertellen.
-
Baudet daarentegen, zal zich naar het middelpunt van de Nederlandse politiek begeven; alom gerespecteerd en overal een graag geziene gast.
De kaarten voor deze twee mannen waren reeds geschud lang voordat zij waren geboren.
/-
-

1
126 MrCally1

Ik denk zo dat als een persoon een Noord-Afrikaanse opvoeding heeft gehad die hem/haar wel aanspreekt, dat die persoon, als hij/zij dat hier (in West-Europa) wil volhouden, bijna altijd gaat botsen met een West-Europese opvoeding/mentaliteit/opvattingen.
Als je je hier ‘uit’ vanuit die Noord-Afrikaanse opvoeding, dan krijg je het zeker weten om je oren. En terecht. Dit *is* West-Europa, *niet* Noord-Afrika. Dat zegt op zich niks over wat beter of slechter is, maar wel over je vermogen en fatsoen om je te gedragen binnen de gemeenschap waar je blijkbaar deel van uit wilt maken. En doe je dat ‘gedragen’ niet, dan wordt je uitgespuugd. Dat geldt vooralsnog overal, wereldwijd.

0
127 handsfree

@127
-
Ik heb de indruk dat Boef niet echt een Noord-Afrikaanse opvoeding heeft gehad. Ik ben bang dat hij zelfs bijna helemaal geen opvoeding heeft gehad als ik @101 zo lees. Dit terwijl in de opvoeding van Baudet veel tijd en kosten zijn gespendeerd. Niet helemaal eerlijk om ze zomaar te vergelijken.
Het is mogelijk wel zo dat Noord Afrikaanse landen beter toegerust zijn om om te kunnen gaan met problematiek zoals die van mensen zoals Boef.
/-
-

0
128 MrCally1

@126 ; Met u eens. Maar kleine correctie. De vader van Thierry Baudet is geen hoogleraar, maar musicus. Zijn moeder is psychologe.
De grootvader van Baudet was hoogleraar (een geweldig goede docent, met humor en ook een goede cellist).
Zijn overgrootvader was hoogleraar (briljant volgens sommigen) wiskunde. Teven een goede cellist en pianist). Sprak vele talen.
De bet-overgrootvader was neuroloog.
Kortom, Thierry Baudet komt uit een geslaagde"vluchtelingen" gezin

2
129 Thompson

@129
-
Ach inderdaad, zo was het.
Bedankt voor de correctie.
/-
-

0
130 MrCally1

En de hoofdredacteur van Joop.nl verkracht ze. Maar dan is Joop.nl ineens vergevingsgezind.

1
131 grovi

Boeven horen in de gevangenis.

0
132 Querulijn Xaverius,

Een boef hoort in een strafkamp met vrouwenbewakers.

Meestal feministen.
Zal hem leren die mocro.

0
133 Dachtutniet

OMG dat feminazi gemiep van Joop/Vara kent geen einde.

1
134 Tegenlicht

@129

Hoe weet jij zoveel over Thiery :p

4
135 Tegenlicht

En wat betreft neppert boef "gewoon ophangen man".

1
136 Tegenlicht

@129 Mooie flutpsycholoog dan die moeder van hem, die had eerder in moeten grijpen toen Thierry begon met 'verwarren'.

6
137 Dian

.
Joop.nl heeft weer een nieuw dieptepunt question

Wie had dat verwacht?

Nog dieper afgedaald in het extreem links framespectrum!

0
138 Ook maar gewoon een duts

De zogeheten 'boef': hij krijgt hulp aangeboden en trapt de helpsters de grond in.
Baudet: in het publieke debat geeft hij een mening.

3
139 Vilseledd

Volgens mij is er toch nog een groot verschil tussen "Hoer" of "minderwaardig".
Dat een Joop dit onder 1 noemer durft de zetten, is al duidelijk waar die hele Joop voor staat.

0
140 FeHa

Zelden een krommere vergelijking gezien waarbij men in dezelfde mantra blijft geloven. Baudet is slecht. Baudet is slecht. Baudet is slecht!!!!!!!

Hey Boef doet iets wat totaal niet kan. Simpelweg asociaal is en zet vrouwen die hem helpen te kakken. Iedereen spreekt er kwaad over en terecht. In plaats van dit toe te juichen schiet deze schrijfster weer in een kramp. Wacht even, kan ik Baudet er bij betrekken? Want Baudet = slecht. Boef = slecht. Haha link. Ja Boef = Baudet = slecht. Tja.......... Joop.....

1
141 Gezond boerenverstand

Wat betreft Baudet gaat het om smaad, laster. Heb nergens iets kunnen lezen of bekijken, waar Baudet ook maar enigszins met Boef vergelijkbare taal uit.

0
142 Soare

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

12 minuten geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

13 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

19 minuten geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

38 minuten geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

2 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Zoe Saldaña NudesPinup Pixie NudesFolle Con Mi HermanoXxx Porn DoctorI Know That Girl Laundromat PornFree Prono MoviesRaw Sex VideosIndian Aunty Saree ChangeCumming In MomsBrunette Milf NudeNude By The WindowPorn En AnimeShemales PornH AnimeEbony SexingNoturhoneybbHot Aunty Blue FilmSusy Gala PornvideosFroced Gay PornMilf FacailsArchivebateChealeader PornAnty Romance VideoBangladeshi Pon VideoMidget BbcHardcorepussyTollywood PornHot Sexy Full MovieAlba De SilvaSlimasstink PornAvn Award WinnersLuna Star Shut Up And Eat My AssCelebirty BlowjobsHeidi LavonBrizilian MilfsLily Sex VideoPornhub Full MovieErin Burnett SexyProne Bone Sexual PositionHow To Make A Homemade PussyStella BarryInstagram Models NideBangla Sex Video BoudiAnal DestructioMia Khalifa And StepmomSindhu Hot SceneGfe PornHentai Anime PornHqporniaCuming On Feetسکس یوگاSneaky College Glory HolesNacked Emma WatsonShawna LeeneeLeggings XxxPregnant Women Sex VideoSavita Xxx VideoMaruo PornFlower Girls SkyrimSexy Pics Emma WatsonSanny XxPorn Video Priyanka ChopraRico Blaze PornPorn SupermodelTrina NudeHindi Old SexBackroomcastingcouch Full VideosLesbian Step Mon PornEnp OrnPornhub On RokuAlexia GoldPunjabi Girl Sex MovieSecret HentiJiggly Booty PornFree Spft PornHow To Watch Porn On YoutubeSpanking MachineKunabotoXvideo Hindi MaiPron Videos Of IndianAnal WhiteSexmovies ListXmoviesforyou.conManga OrigibeDenis VegaBunny MadisonMary BellavitaMom Friend Porn VideosRulepornsBokep Artis IndoBhai Se Chudwaya国产 偷拍Free Teen SexDownload Any PornHanahimesakiForced Porn Free VideosAriana Grande PussyBunkrr SuPorn Onlyfans GratisEsdeath PornPhineas And Furb PornChaturbtateWwwxnnSali Sex VideoXxx Hot Mom IndianKateuwugirlNudepriyanka ChopraFilmy XxxFilmes Pornos NacionalTop 10 HentaisPegging SexualRocco PornographyFlourishxxxNaughty American PornWives Sucking BbcJp Porn UncensoredMontana Jordan NudeRedwap MovieVixen PormHidden Cam.asian Massageسکس برازرزPaige Spiranac SextapeWww Free SexPornhubcmomShanon Whirry NudeTeen PronoAriella Ferrera PovAlexa Grace GangbangGcolleFree Porn XnUsasexguudeXxxnvSax VideosPervmom Full PornLena The Plug OnlyfansM.u.g.e.n PornCzechxxxBrazzerz EbonyElliterioBound2burstDesi X ViedoFully ClothedsexIzzybunnies LeakIndian Sex Hd HindiOrgasm Compilation PornLena The Plug ThreesomeFacialabuse PornXxx En BusNude Nastassja KinskiPussydrink