Geen asielzoekers meer, de grenzen dicht, moskeeën sluiten en de Koran verbieden: Wilders presenteert zijn plan (newsmonkey.be)


Geert Wilders heeft een plan. Dat heeft de Nederlandse politicus vandaag toegelicht. Geen asielzoekers meer toelaten, de grenzen dichtgooien, alle moskeeën sluiten en de Koran verbieden: dat is zowat de essentie. ...

door Kiki in Politiek  ·  294 Reacties

  • 0
  • 1818x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@222 : "Ze weten zich zo goed aan te passen.
Dringen zich nooit op in de slachtoffer-rol.
Hebben een geweldig gevoel voor humor.
Spreken vloeiend Nederlands.
Doen altijd fijn mee met Hollandse feesten.
Beschouwen de vrouw als een gelijkwaardige partner.
Zijn dol op huisdieren.
Laten Homo's met rust en respecteren deze groep.
Gebruiken nooit het woord "kanker" en "kuthoer"."

Dat past precies bij mijn Marokkaanse, Pakistaanse en Turkse collegae. En nee, da's niet sarcastisch bedoeld.

5
251 Ongeregistreerd

Voor al die Geert-haters en islam

Moeten we nu echt dat soort toestanden hier krijgen ?? Ik heb derhalve ook geen enkel respect voor figuren die menen de beste vriendjes van de SA koning te moeten zijn alleen vanwege het zwarte goud en de mensenrechten voor het gemak maar even vergeten.

5
252 Tiidmasine

@222
Voor alle tegenstanders van GW. Wat een leuke mensen hè, die Islamieten in het algemeen en de Marokkanen en Turken in het bijzonder.

Ze weten zich zo goed aan te passen.
Dringen zich nooit op in de slachtoffer-rol.
Hebben een geweldig gevoel voor humor.
Spreken vloeiend Nederlands.
Doen altijd fijn mee met Hollandse feesten.
Beschouwen de vrouw als een gelijkwaardige partner.
Zijn dol op huisdieren.
Laten Homo's met rust en respecteren deze groep.
Gebruiken nooit het woord "kanker" en "kuthoer".
Laten zich ...

Jeetje, wat een fijne groep...

Niks aan toe te voegen !

5
253 koeke

Wat opvalt is dat GW wordt aangevallen omdat hij minder islam in Nederland wil; de tegenstanders van GW daarentegen nooit uit te leggen waarom ze juist meer islam willen binnenhalen.

Bij deze dus beste Wilders-bashers; waarom willen jullie toch meer meer meer moskeeen en moslims in Nederland? Wat is nu zo geweldig aan de islam dat we deze in grote getalen binnen moeten halen? Ik wacht vol spanning op een antwoord.

5
254 greenmango

@254 Dat je Wilders niet ziet zitten, betekent niet automatisch dat je volledig open grenzen en meer immigratie wilt.

5
255 Je Zus Mina

Toch opvallend veel plusjes voor dit bericht.
Dat geeft wel ongeveer de stemming weer, die er in Nederland heerst.

8
256 Hein2

@256 Dit forum is op geen enkele wijze een afspiegeling van de stemming ons landje. Er is op dit forum een oververtegenwoordiging van verstokte pvv dogmatici.

5
257 Hoofd bijzaken

* Verwijderd door de redactie *

258 Pxf7+

@252 Dan ook niets gebruiken waarbij olie is gebruikt om het te produceren en/of te vervoeren, zoals de het apparaat waar jij jouw reactie op hebt getypt. Kortom: je hebt geen respect voor jezelf...

6
259 Hoofd bijzaken

@254 waarom zou je meer moslims willen als je tegen Wilders bent? Het hele punt is dat de overheid zich daar überhaupt niet mee moet bemoeien.
Ik woon in een vrij land, Wilders wil uit haat voor een ander die vrijheid inperken.
Dan heb je niets van Nederlandse normen en waarden begrepen.

6
260 Utrecht_83

@258 Het blijft te moeilijk voor jou om te snappen dat iemand die niet op Wilders stemt niet automatisch een knuffelaar is. Lubach heeft het prima verwoordt. Desondanks zal ik gewoon auto blijven rijden (ik moet toch naar mijn werk kunnen) en zeker niet (lees: nooit) op Wilders stemmen.

3
261 Hoofd bijzaken

@258 welke waarheden mogen niet genoemd worden?

5
262 Utrecht_83

* Verwijderd door de redactie *

263 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

264 Pxf7+

@263 nee de uitwassen moet je bestrijden zoals je dat altijd niet doen maar dat is iets anders dan de hele religie en de mensen doorlopend aan de vallen
Het enige wat je daar namelijk mee bereikt is dat mensen bij elkaar gaan kruipen en fanatieker worden en er meer risico is op uitwassen.
En dat is waar Wilders op.uit is.

2
265 streek

Ik wil van geen enkel geloof of ideologie uitwassen. Daarom ben ik tegen pvv en tegen redicalen en/of terroristen met welk oogmerk dan ook. Dat beperkt zich dus niet tot IS. Zie de uitwassen van het christendom in N-Ierland.

4
266 Hoofd bijzaken

@265 "nee de uitwassen moet je bestrijden zoals je dat altijd niet doen maar dat is iets anders dan de hele religie en de mensen doorlopend aan de vallen"

Die uitwassen zijn Halal volgens de Koran, een Moslim mag immers niet een niet Moslim leider volgen. Dus onze agent en ons wetboek mag men niet volgen!

De uitwassen komen veelvuldig juist voort uit de Koran, en die kun je moeilijk bestrijden als je als land zegt "Jij mag geloven wat je wilt, niemand mag je daar op aanspreken". Want als iemand zegt ik deed wat ik deed omdat ik geloof dat de Koran dat van mij verlangt! Dan ben je uitgeluld!

6
267 Bob de Brouwer

@266 "Zie de uitwassen van het christendom in N-Ierland."
Wat zich met name tussen Protestanten en Katholieken afspeelde, en niet tegen ongelovigen. Dat 2 volgers van een sprookje elkaar naar het leven staan moeten ze zelf weten. Maar Islam richt zich op alles en iedereen!

5
268 Bob de Brouwer

* Verwijderd door de redactie *

269 Pxf7+

@234 dezelfde fout als altijd
U wenst niet in de zien dat er in alle religies stromingen zijn die allemaal.hun eigen draai er aan geven. dat de meererheid van de Christenen nu niet meer zo precies volgens Bijbel en regels leven wil niet zeggen dat ze er niet meer zijn, zelfs in Nederland vindt je katholieken die zich nog netjes aan die vvoorschriften van de Paus houden
Hetzelfde voor de protestanten die zelfs de EO en de SGP te vrijzinnig vinden. En dan hebben we het nog maar niet over landen elders op de wereld.

2
270 streek

@269 In N-Ierland zie je de uitwassen van het christendom. In Nederland zie je uitwassen zoals AFA en motorclubs. In Italië zie je mafia die zegt katholiek te zijn... ETA in Spanje... Maar sluit daar vooral jouw oogjes voor of zeg dat het minder erg dan de uitwassen van de islam. Ik verwerp allen, jij alleen die van de islam.

2
271 Hoofd bijzaken

@267 en voor u hetzelfde.Net als er Christenen zijn en Joden die niet meer exact volgens de letter van de Bijbel en Thorah leven zijn er miljoenen moslims die dat ook niet doen en zich netjes houden aan de wetten van het seculiere land waar zij
wonen
Kijk nou gewoon eens om u heen en kijk dan niet alleen naar de misdadertjes maar gewoon naar al die moslims die gewoon hun leven leiden zoals u en ik.

1
272 streek

@264 er zijn honderdduizenden moslims in Nederland die dagelijks jouw ongelijk bewijzen.

4
273 Utrecht_83

* Verwijderd door de redactie *

274 Pxf7+

@274 Het zou misschien ook niet eens zo slecht zijn om de "Welcome refugees" en met name de islam knuffelaars verplicht laten kijken naar uitvoering van sharia straffen. Niet via een beeldscherm met met de neus er boven op. Daarna wil ik diezelfde knuffelaars weer eens horen ove de islam.

3
275 Tiidmasine

@275 waar in Nederland zijn die straffen dan ingevoerd?
En als ik soms reacties zie bij bepaalde items zouden velen die straffen zelf direkt uitvoeren als ze het zou uitkomen

3
276 streek

* Verwijderd door de redactie *

277 Pxf7+

@276 Onze "vrienden" in S.A. zijn er in ieder geval niet vies van. Dat zijn mijn vrienden dus echt niet. Het koninklijk huis en de meeste politieke partijen vinden het ook echte vrienden. Die straffen worden hier ook ingevoerd als we de islam hier de afgehakte hand geven.................

5
278 Tiidmasine

@278 voorlopig is geloof ik alleen de SGP voor lijfstraffen in Nederland, en mogelijk Wilders en vnl

2
279 Utrecht_83

@167

Je begint met mij dingen te verwijten die ik niet doe, vervolgens stel je dat je een discussie op 'zuivere gronden' wil voeren. Hoe krom wil je het hebben.

Ook merkwaardig is je uitspraak dat ik wat dan ook 'niet leuk' zou vinden. Het gaat echter helemaal niet om leuk of niet leuk (en die woorden heb ik dan ook helemaal niet gebruikt). Waar het om gaat is dat jij en je geestverwanten voortdurend ontiegelijk krom en slap uit jullie nek lopen te kletsen, zoals je - dus - ook in dit bericht weer doet.

4
280 MK2000

@272 "en voor u hetzelfde.Net als er Christenen zijn en Joden die niet meer exact volgens de letter van de Bijbel en Thorah leven zijn er miljoenen moslims die dat ook niet doen en zich netjes houden aan de wetten van het seculiere land waar zij
wonen"

Maar Jezus verplicht het ze nergens zelf! Mohammed wel!

5
281 Bob de Brouwer

@277 "Fly with ShariaAir:"
Flying Horse Airways.

3
282 Bob de Brouwer

* Verwijderd door de redactie *

283 Pxf7+

@283

Je somt eerst een aantal van mijn posts op, om vervolgens zonder enige verdere analyse te stellen dat ik iedereen die het niet mij eens is weg zou zetten als een 'aanhanger van Wilders'. Je illustreert hiermee slechts dat je inderdaad maar wat uit je nek loopt te kletsen.

3
284 MK2000

@284 "Je somt eerst een aantal van mijn posts op, om vervolgens zonder enige verdere analyse te stellen dat ik iedereen die het niet mij eens is weg zou zetten als een 'aanhanger van Wilders'."

Ja, en dat is een analyse die heel dichtbij de werkelijkheid komt!

7
285 Bob de Brouwer

* Verwijderd door de redactie *

286 Pxf7+

Een klein probleempje heeft Geert Wilders met al zijn plannen natuurlijk wel. En dat is dat ze nooit tot uitvoering zullen komen omdat Geert Wilders nooit de absolute meerderheid in het politieke landschap zal halen en derhalve van elke regeringsdeelname, wanneer dan ook, uitgesloten zal blijven. Maar een kleinigheidje blijf je altijd houden. En op zich heeft Geert Wilders gelijk als hij stelt dat de islam in zich het gevaar herbergt om als het voldoende steun heeft in een land, totalitaire en intolerante trekjes te gaan vertonen. Dat gebeurt of is gebeurd in de hele islamitische wereld, tot op de dag van vandaag. En kom maar niet aan met het tolerante Andalusië, want zelfs daar was de prijs van kritiek op islam of Mohammed gewoon de doodstraf. De islam brengt nergens vrede, helemaal nergens. Ondanks dat er miljoenen islamieten zijn die gewoon vredige mensen zijn. Ondanks de leer. Maar de vrede blijft in de theologie toch vooral gelden voor hen die zich aanpassen aan de leer van Allah en Mohammed. Zij die zich verzetten worden nooit in de armen van liefde gesloten.

3
287 De Vliegende Brabander

@286

Ga gerust je gang, het interesseert me werkelijk geen nanometer op wie jij al dan niet wenst te reageren. Voor de goede orde nog wel dit: als jij liever met mensen wil discussiëren die met 'valide argumenten' komen, zul je toch eerst moeten herkennen wat wel of niet valide is. Op grond van wat ik tot nu toe aan gezwatel van je voorbij heb zien komen, twijfel ik sterk aan je capaciteiten op dat vlak.

Lekker schijnheilig verder om mij te verwijten dat ik me op grove wijze zou uiten waar je zelf voortdurend loopt te blaten dat jan en alleman 'islam knuffelende, Zwarte Piet hatende AFA terroristen' zijn. Ook dit illustreert uitstekend dat je maar wat in het wilde weg aan het kletsen bent. Er zit geen greintje logica of consistentie is, het is slechts leeg gezever op niets af.

2
288 MK2000

@285

Ook jij illustreert hier weer prima hoezeer je maar wat uit je nek loopt te kletsen. In @283 staat geen enkele 'analyse', zoals ik in @284 al opmerk. Dat weerhoudt jou er echter typisch genoeg niet van om te stellen dat er sprake zou zijn van een 'analyse die heel dichtbij de werkelijkheid komt!'

Leg eens uit: hoe kan een niet bestaande 'analyse' dichtbij welke werkelijkheid dan ook komen? Onnavolgbare onzin natuurlijk.

1
289 MK2000

@289 "Lekker schijnheilig verder om mij te verwijten dat ik me op grove wijze zou uiten waar je zelf voortdurend loopt te blaten dat jan en alleman 'islam knuffelende, Zwarte Piet hatende AFA terroristen' zijn."

Daar ben ik eerder in deze "discussie" met Pxf7+ ook achtergekomen. Hij dan rept hij over "de waarheid" (alsof hij die in pacht heeft) En vanuit zijn "waarheid" denkt hij anderen hier de les te kunnen lezen. (mij erop wijzen dat ik "denigrerend" ben naar anderen (vooral die achter zijn "waarheid""staan natuurlijk), maar vervolgens zijn eigen (denigrerende) benaderingen ('zeg truttebol" o.a.) lopen vergoeilijken en legitimeren.

En wat ik helemaal stuitend vond is, dat hij daarna doodleuk de oproep ging doen "zullen we dan nu niet meer rottig tegen elkaar doen hier..?" Om vervolgens lekker zelf denigrerend en degraderend door te orakelen ("met jouw valt er niet fatsoenlijk te discussiëren, als je mij en anderen als fascisten, racisten en xenofoben wegzet") en de boel te verdraaien ("als jij hier mensen wegzet als...,dan blijf je krijgen dat mensen jou wegzetten als...", terwijl hij zelf hier en in meerdere draadjes iedereen gelijk wegzet als "linksche knuffelaars", "AFA-tuig", afijn je kent het wel....;o)

En ik kreeg op een gegeven moment nog een opmerking naar mijn hoofd geslingerd met de verwijzing naar een dwangbuis...

Maar dat mag volgens hemzelf natuurlijk geen "denigrerend" heten...

Mijn indruk van hem is dat het (i.i.g.) een naar huichelachtig (en idd schijnheilig) mannetje is, die er ook nog eens vuile discussie-trucjes op nahoudt...

1
290 bartje_71

@290

Klopt. En was het dan nog maar zo dat hij de uitzondering zou zijn. Maar dat is niet zo, hele volksstammen doen hier net als hij.

1
291 MK2000

Zijn de debielracistjes weer los geweest hier?

1
292 Koos Klep

@292 "Zijn de debielracistjes weer los geweest hier?"

Moet je voor de gein eens op dit draadje kijken wat daar zoal voorbijkomt (vooal een aantal reacties van "Abendland" en "Vinger In De Dijk"):

https://www.nieuwskoerier.nl/news/23506-rode-kruis-roept-op-tot-meer-respect-voor-vluchtelingen

Krijg het er eerlijk gezegd koud van als sommige lees...:-/

2
293 bartje_71

@293 Ja die hebben hier gewoon nog vrij baan ook,en noemt zich de "echte" Hollander.
Ik kan je vertellen,de echte NL-er schaamt zich kapot voor dit soort lui !

2
294 Koos Klep

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@7 Dat valt hier niet mee te rijmen dan:https://nos.nl/collectie/13958/artikel/2499884-geen-aanwijzingen-dat-veel-moslims-op-de-pvv-hebben-ge...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

duurendaal
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@77 m post@78 wildersfanHet is een geheime dienst, dus als ze goed zijn in hun werk weet ik het niet.Mijn gissing zou zijn:1. hand- en...

4 minuten geleden geplaatst door duurendaal

soapbox
Kan je als christen op de PVV stemmen?

In ieder geval nog makkelijker dan op andere partijen die bijna allemaal wel anti christen zijn....

6 minuten geleden geplaatst door soapbox

wildersfan
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@10 Dat dat christendom zo machtig is geworden heeft te maken met de pest epidemieën. Maar religie zelf hoort wel echt bij de mens. Dat hoeft n...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

soapbox
“Echt, er waren daar kannibalen”: Biden beweert dat zijn oom opgegeten werd tijdens WOII

Is onze oude demente man weer aan het raaskallen. ...

8 minuten geleden geplaatst door soapbox

VBOH
Bejaard echtpaar Nieuw-Zeeland gedood door ram

@1 Nou een ram, is een mannelijk schaap dat in het bezit van hoorns best kan rammen. En als je dan begin 80 bent, zou het zomaar kunnen dat...

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

21st Century Guy
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@8 Van mij hadden jodendom, christendom en islam lekker in het Midden Oosten mogen blijven , als ze langzaam weg waren gekwijnd was dat ook niet...

14 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

duurendaal
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@6 StrongoliAls het kabinet van PVV, VVD, NSC en BBB er komt, betekent dat waarschijnlijk 20% minder budget voor de NPO en korting op de sub...

14 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Zie Hier
GroenLinks-PvdA wil de PVV verslaan met het klassieke ‘rode’ verhaal

Hoera gaan ze nog meer sprookjes vertellen!Zijn ze echt bij GL/Pvda zo dom dat ze denken dat de gewone arbeiders nog enig geloof hechten aan h...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@8 Ik vertrouw erop dat ons genetisch materiaal voldoende resistent is tegen het islamitische virus. Als de nood aan de man komt, dan worden bep...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Xxx Bhabhi HdOral SexmoviesIndian Original Sex VideoAtia Vegas PornGianna Michaels BlowjobsMariid PornGirls Masterbating PornXxx Dese VideoSex Movie Xnxx ComSex Shooting VideoMuslim DickHot SaxeySkymovirs.hdBoobs Feeding HusbandDelhi Ka Sex VideoJynxie MazieCiel Tokyo PornK9dildoInsex VideosXnx PorntubeHardcore Pon VideosSilverdadiesBrandon IronSteve QPorn Vintage PhotosEri R34Porn Hub SareeAuhneeshGrupos Do Telegram De PutariaSapna Sappu HotTheo James NudesDick TorturePorndish.cimSexo TravestirPierre WoodmanSex Hd Mom And SonBoy MastrubationMaria JadeJerry BeadsHot GrandmomLizbeth Rodriguez PornografiaOnlyfans Free PornYou JizzzLick Lesbian PornHot And Romantic VideoHome X VideosNivetha Pethuraj PornMonster Cock ComKyoka'sHeadshaved PornWww Xxx Video Free DownloadBest CreampiesFurrysexHot X PornDevayani Sex PhotosPublic Jerkoffهنتاي مترجمهVideo Caseiro PornCumshot In Mouth CompSkullgirlspornTara Strong TitsKaran Sex VideoKaliii NudeXxxsex ForcedThroat JobSexy Mom PormA S H E M A L E TubeWyyddleMulheres Peladas Mulheres Peladas Mulheres PeladasPorn AbusedHindi Bf Film VideoIndian Talking PornDirty Talk AudioBreast Suck LesbianShyla Stiles PornMom50GatasgoldAri Fletcher PornBabes On TwitterXxx Video WhatsappGay Girl PornSeduced By A CougarThe Boys PornNovapatra MasturbatingPrositute PornCelebrity NudewQuadrinho EróticosXvudeisTelegram PornaIndian College Sex MmsLightxxxHot Teens Jerking OffEx Girlfriend NudesVirn PornBrazze Porn VideosHard Sex Porn HdMilffoxAllporncomiccomKittyyevilVporn VideosGay Model SexLap Damce PornChristie McfitLily Kawaii Jack And JillOs SacanasFilmes Pornos Gay BrasileiroJapónxxxXvideo Japan MovieHd Sx VideoTubxoornBf Hot Sexy VideoTrannysuckingManinas PeladasMia Khalifa SexxxXnxx Babay三上悠亚First Time Gay PornVillage Sex Videos DownloadJapanese Teacher Xxx VideoBokep Terbaru IndonesiaDoggie Style PovPhotos PenisesMinx NudesMaserati PornstarGhodi SexChudai Ki ImageTiefling PornRyan Ryans PornFfm StraponBalck Porn StarSextape Francais AmateurWww Xxnx Video ComXxxhindividioVoyeuring WifeGloryhole Swallow AsianYoujizz.CamdirectEating Pussy GifSexy PussypornDoujin-moe.udAsahi MizunoSexvbioStripper DesktopPlay Porn MoviesJana MiartusovaXhamstyerChatturbate ComJoe PusherDesi Lover XxxExxxxx