Rapper Boef niet meer welkom op festival (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Kaas Keeskop in Binnenland  ·  138 Reacties

  • 29
  • 1632x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Ja, neger wordt hier in Nederland over het algemeen gebruikt voor een donker persoon, nikker is een scheldwoord. En kom nu aan dat het Engels voor neger is want dat is negro.

0
101 veld1866

@96 Als je dat hier binnenlaat.

Ze zijn hier geboren man en weten beter .

Zij die we in de 60/70 jaren hier binnen lieten waren hard werkende en gewaardeerde werkers en van een geheel ander kaliber .

let boys be boys.
Nou mooi niet , we hoeven hier geen toestanden zoals in islamitische landen waar je vrouwen te pas en te onpas kunt vernederen zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn ,
Vrouwen moeten dat niet pikken , ook islamitische vrouwen moeten dat niet pikken .

0
102 Olivia

@102
Right en de hamvraag is natuurlijk:

Je kunt toch prima boy zijn zonder vrouwen voor hoer uit te maken?
Het is een non-argument.

1
103 HenkG

@101 Dit lijkt me wat ver gezocht om te weten wat ik moet antwoorden.

6
104 Yisrael

@98
Ja en vrouwen nemen aanstoot aan het wordt hoer , maar daar heb je dan minder problemen mee als er door vrouwen aanstoot aan genomen wordt .

0
105 Olivia

@104
In het dierenrijk komt racisme trouwens ook voor. question

http://cdn.ebaumsworld.com/picture/vampdyer/RACISM.png

0
106 rebo

@105 wordt is woord

0
107 Olivia

@104 Dat is alleen maar om jou geen dom antwoord te laten geven en uit te sluiten dat je met dat argument aankomt.

0
108 veld1866

@106
Lol, ja vrolijke noten zijn altijd lekker!

0
109 HenkG

@106 LOL

0
110 RonMVV

@102 Ze zijn hier geboren, prima, maar als je niets aan integratie doet en de veelal slechte sociaaleconomische omstandigheden into consideration neemt, lijkt het me evident dat de jongere generatie een beetje blijven hangen in conservatisme.

En ik zeg ook niet dat vrouwen dit 'moeten' pikken, enkel dat ik de ophef zwaar overtrokken vind en vanuit mijn achtergrond verder niet zo'n probleem heb met de straatcultuur.

6
111 Yisrael

@103 Jouw ballen produceren toch ook testosteron of niet dan... Hmm links, wit, homo - misschien toch niet lol.

8
112 Yisrael

@112
Ik denk dat je een goed rapper bent.
Wees niet verbaasd als men optredens gaat afzeggen.

0
113 HenkG

@105 Hey ik gebruik geen kech of wat dan ook om naar bitches ( question ) te refereren, rustig maar. Ik heb op een gegeven moment het licht wel gezien.

7
114 Yisrael

@108 Nee ik zie simpelweg het verschil niet tussen 'neger' en 'nigger' - of wat jij ervan maakt 'nikker'.

5
115 Yisrael

@113 Haha lol.

3
116 Yisrael

@103 Je kunt toch prima boy zijn zonder vrouwen voor hoer uit te maken?

Misschien zijn ze zich er niet ( meer ) van bewust hoe vernederend het is omdat het uit gewoonte wordt gezegd .
Wordt dan tijd voor een beetje bewustwording .

0
117 Olivia

@115
Waarschijnlijk zie je het verschil niet omdat je daarvoor nog niet oud genoeg bent. In mijn jeugd was het woord neger namelijk een heel normaal correct woord. Dan wist je "o dat is iemand uit Afrika en dan van onder de Sahara vandaan." In tegenstelling tot het woord nikker wat hier vroeger ook altijd al een scheldwoord was. En het woord zwarte was hier in Nederland ook altijd al not done. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de VS waar dan juist het woord zwarte (black people) dan weer correct is. Dus het hangt er blijkbaar ook nog vanaf welke betekenis je zelf aan hetzelfde woord toe gaat kennen. Want inmiddels het ook al omstreden om allochtoon te zeggen terwijl het woord oorspronkelijk in de jaren 70 juist in het leven was geroepen als correcte benaming voor de eerste gastarbeiders.

0
118 rebo

@118 Gastarbeiders kan ook NIET meer want daar moet je voor arbeiden question question

1
119 RonMVV

@118 'Zwarte' is not done? Never knew that.

Het verschil tussen 'neger' en 'nikker' begrijp ik dan inderdaad niet, ben pas 25.

5
120 Yisrael

@119
Soms heb ik wel eens het gevoel dat hier niks meer kan. Er is hier altijd wel iemand die er dan aanstoot aanneemt. En je dan woorden in de mond gaat leggen zoals je het waarschijnlijk helemaal niet bedoelde.

0
121 rebo

@111 ....maar als je niets aan integratie doet .

De eerste gastarbeiders toen der tijd draaiden beter mee in de maatschappij dan de derde generatie van nu .
Hoezo integratie , ze zijn hier geboren en hebben dezelfde school gevolgd als Nederlanders .

de veelal slechte sociaaleconomische omstandigheden .

De meisjes doen het goed op school en halen hun diploma voor sociaaleconomische verbetering , waarom de jongens dan niet ?

0
122 Olivia

@43 "wit Nederland"?. Heeft het gesneeuwd de laatste uren?

3
123 Thompson

@122 +++

3
124 Thompson

@122 Hier kan je natuurlijk heel uitgebreid over discussiëren, ik doe het even beknopt.

Vroeger waren er simpelweg minder allochtonen en degenen die hier uit Noord-Afrika en Turkije kwamen, hadden veel meer contact met autochtone bevolking. Dan integreert dat wat makkelijker. Overigens heel veel oudere allochtonen die geen woord Nederlands spreken.
Allochtone jongeren van de straat groeien vaak op in skirre wijken, met vanuit huis weinig aanmoediging om het te maken in dit land. Mijn ouders waren dan weer overdreven streng op dat gebied en dat dreef mij dan weer naar de straat, ondanks dat ik in dat opzicht niet zo in het profiel pas.
Overigens nooit gehoord van witte en zwarte scholen? De overheid heeft maar weinig gedaan om de allochtone bevolking fatsoenlijk over het land te spreiden, dan worden kusters gevormd.

En ja waarom de jongens niet; omdat school ze niet interesseert denk ik dan. Omdat de ouders niet tough enough zijn. Ik heb school altijd wel belangrijk gevonden, werd ook van me verwacht, dus ben zo een beetje uit dat milieu gekomen.

5
125 Yisrael

@123 Mijn god nog meer onzin?

5
126 Yisrael

@122
"waarom de jongens dan niet ?"

Omdat het tegenwoordig kleine prinsjes zijn geworden die niet meer worden gecorrigeerd. Als rebo vroeger echt heel erg stout was, en echt niet luisterde dan liep zijn vader naar de bijkeuken om de mattenklopper te gaan halen. En dat werkte wel want mij moeder was een goedsul en bij haar maakte mijn zus en broer en ik er een potje van. Maar wij hadden de grote pech dat we thuis ook een winkel hadden, en dus ook een vader die ook altijd thuis was. En als mijn vader uit de winkel kwam om zich er even mee te gaan bemoeien, dan was het daarna meestal gauw afgelopen met die gekkigheid van ons.

0
127 rebo

@121 Was cynisch bedoeld niks persoonlijks

0
128 RonMVV

@128
Ja maar ik bedoelde het ook juist niet naar jou persoonlijk toe. Ik bedoelde het juist als bevestiging naar wat je zelf al schreef bij @119 . Excusez moi als het misschien verkeerd overkwam.

0
129 rebo

@129 Nee kwam niet verkeerd over misverstandje ... het is ook laat question

0
130 RonMVV

@130
Oké gelukkig. question

0
131 rebo

Je zegt niet tegen een gewone Duitser dat hij een mof is
Je zegt niet tegen een gewone neger dat hij een nikker is
Je zegt niet tegen een gewone homoseksueel dat het een flikker is
Je noemt een jood niet zomaar smous
En je zegt niet tegen een gewone prostituee dat het een hoer is.

Dus al helemaal niet tegen zomaar elke vrouw!
Het is zoiets als nikker tegen een blanke roepen.

Wie deze taalkundige nuances niet begrijpt, is nog niet rijp voor deze discussie Want in die nuance zit namelijk precies het bezwaar van zowat elke dame in Nederland

1
132 HenkG

Land uitzetten meteen dat kutvolk

1
133 knorkokkie

@125
Als je hier geboren bent zou je in feite niet te hoeven integreren of het is zo dat je je zelf buitensluit door bewust geen contact te willen , en ja dan kies je ervoor een buitenbeentje te blijven , de meisjes zijn dan een stuk slimmer dan de jongens zij werken aan hun toekomst , met als voordeel onafhankelijkheid en vrijheid .

Uit je bericht
witte en zwarte scholen zijn
Die vrijheid heb je in Nederland ik ben daar niet voor .

Uit je bericht ... De overheid heeft maar weinig gedaan om de allochtone bevolking fatsoenlijk over het land te spreiden, dan worden kusters gevormd.

Daar zit iets in ja . Door clustervorming blijft de groeps controle die er heerst in bepaalde culturen ( dat iedereen zich met iedereen bemoeit ) in stand
Ik zie hier waar ik woon dat moslims en moslima's veel vrijer leven dan in de grote steden omdat die clustervorming en groep controle er niet is .

Uit je bericht
En ja waarom de jongens niet; omdat school ze niet interesseert denk ik dan.

Als er geen interesse is om aan een toekomst te werken sluit je je zelf buiten de maatschappij , en ben je zelf verantwoordelijk voor de misère in je leven , en hoef je niet naar de maatschappij te wijzen als boosdoener , je hebt het tenslotte zelf in de hand wat je toekomst zal zijn .
Ook al is iemand niet in staat om te studeren dan nog zijn er genoeg beroepen die iemand zich eigen kan maken .

Soms krijg ik het idee dat bepaalde groepen jongeren zich bewust buiten de maatschappij plaatsen , omdat vanuit de groep druk is niet te ! verkazen !

0
134 Olivia

@127
Ja ha , de mattenklopper is me niet vreemd .

0
135 Olivia

@135
Ja dat was geen schone zaak met die mattenklopper bij ons, want die werd niet enkel maar voor de kokosmat in de keuken gebruikt. Mijn bolle konen doet er nog zeer van als ik er dan weer aan terug denkt. En dat terwijl het al meer dan 50 jaar geleden is. Ik dacht trouwens dat ze al lang niet meer bestonden of nog werden gemaakt, want het is iets wat ik me enkel nog maar uit mijn jeugd herinner. Maar nu zag ik pas kort geleden dat ze toch nog bij de Action waren. Misschien een tip voor als ze ergens last van hangjongeren hebben die daar mensen lastig lopen te vallen.

0
136 rebo

@136
ik heb er ene op zolder hangen ( nostalgie )
Voor de stofzuiger zijn intrede deed had iedereen wel zo'n mattenklopper in huis ,
ik zie het nog voor me hoe mijn moeder buiten de mat over de hoge stang heen gooide , had je wel routine voor nodig om de zware mat over de stang heen te krijgen .
De mattenklopper zal wel menig vroeger kind herinneringen aan hebben ,

1
137 Olivia

Voor de echte fans komt er waarschijnlijk een optreden in de lokale moskee

0
138 Hanzi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

3 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

3 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Mallu Aunty MalayalamSimone Richards PornHuge Anime TitsTinderblowjobXxx CartoonistSex Video 2000Red Saree XxxEbony Mystique OnlyfansPor No HdLorena SanchezStep Mom BrazzersK9 DollMistygatesIndian Crying Sex VideosPela Peli KahaniAsian FamilypornCuck CleanipJenny ScordamaglianudeHot Burnette PornForced Sex In Front Of HusbandIndian Gf LeakGordibuena PornFsdss-610Porn Pick UpIndo SquirtSex Video BombayLesbian Dry HumpPhorno CalienteChudai Scene91 制片厂Nude VagainaAbray KateXbideos.Sex Movie PlayX Porn MoviesSexvdeioXx Video Sunny Leone SexyCum EncouragementHayley Davies XxxDeepthroat TrainLucy Liu FeetMadison Ivy CompilationNuru Massge VideosTessa Fowler NudeDua Lupa AssPashtoxxxXxxauntCristiana LoveIndian Girls Live SexBig Tit Cock SwapSkokkaHentai StremingHentai Vostfr NcSquirting Sex VideosRedsky_xxxCheat On Phone PornIncest Porn GamesTube PornorTschyna10Hot Models In PornBangladeshi Local Chuda ChudiErect ClitKorean Stepmom SexLesbian SquittingCtb Leah PornLatina Bbc TwitterRua 69Videos De Sexo IncestoMastram SexBhabhi Or Devar XxxPenis XxxKissa Sins VideosBhabi Hd PornKuwari Dulhan Hindi Full MovieSwap FamilypornChina MasturbatingHeintai PicsTwitter UncensoredTelugu Lanjala KathaluJillian JansonxxxJennifer Lawrence PussyBdsm CreampiesTiffany Goodtime NudeAnal Aurora JolieCumsex VideosBest Blonde PornstarsTaboo PornographyBraziers Free VideosPorn Filmes CompletosBabes PornNude African TribesCarol CastroRuby Rose NudesMali SexAnalmom PornYupornsXnx Hd Video DownloadBritish Olivia OnlyfansSunny Leone Ki XvideoSexy Porn Video LiveStep Sister Anal PornElena JoshkaJapan Mother Daughter PornSex Châu áComic Porn StripsFurry E621Mesu KyouchiXxx 4k HdSamantha Hot SareeMature Milf BlowjobBree EssrigNude Strip ClubHeavyr R ComXxxvideo 2023Romaric PornTamanna Bhatia NakedSunleonNewbienudesFatal.modelDiego BarrosXxxviddoFuta CentaurSunny Sex Video Hd4 Inch PenisCompilation SwallowingDepornhubBathroom Xnxx VideosWww Tamilsexvidoes ComStep Porn FreeApple Bottom BootyHentai GirlXnxx Video ConWww XsxxTio Y SobrinaRimming SexuallyHotallie PornTour Of BootypornFacesitting GamingSamantha Akkineni SexHuge ArreolaXxx CartuneSissy Sheridan NudesTeacher Porn VediosDesi Housewife NudeShy_yuki98Mia Khalifa Best PornXmovixCream Pie CathyGame Of PornesPorn Otube