'Nijmeegse rabbijn maakte zich schuldig aan seksueel misbruik'

NIJMEGEN - De Nijmeegse rabbijn Mendel L. wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Twee slachtoffers die zeggen als kind te zijn aangerand, hebben zich gemeld bij De Telegraaf.

7 reacties

  • A.N.G. Negrea kuster

    6 jaar geleden
    Shame on you Meyer Seewald met je "Wall of Shame", dit is gewoon smaad en ik begrijp niet dat deze website mag in Amerika. 
  • ludo tausch

    6 jaar geleden
    Tjonge! Er is alleen een beschuldiging naar een krant geuit. Onderzoek is nog bezig. In de reacties gaan sommige mensen ervan uit dat het echt gebeurd is, maar er is geen schuld bekentenis! Zonder uitspraak van rechter iemand een roofdier noemen! Ze zouden je het stem recht af moeten nemen!
  • Hannah

    6 jaar geleden
    Dit is niets meer dan een roddelverhaal. Iedereen kan op die zogenaamde Wall of Shame schrijven zonder een enkel bewijs.Bovendien is dit verhaal allang bekend en dus geen 'nieuws', maar enkel een luie manier om iemand te besmeuren.
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Ga geen mensen beoordelen  voor het is in tegendeel bewezen.Dat verhaal zogenaamd gespeeld 15>20 jaar geleden in America.Het is heel eenvoudig om iemand te besmeuren voor meerdere redenen,maar het schade kan heel groot zijn als het blijkt niet waar te zijn.
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Het is helemaal  niet waar,Deze verhaal is eerder uitgezocht en blijkt uit het duim gezogen.Rabbijn Mendel is in alle opzichten een integer en eerlijk person die altijd klaar staan voor jong en oud.Nijmegen had niet beter rabbijn kunnen hebben