• 22
  • 1234x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 , De vreetkick. question

Heb er zelf geen ervaring mee maar wel veel van gehoord. question

3
51 Weet geen naam

@45 te confronterend? Nee te irritant je blijft off topic gaan zonder op het onderwerp in te gaan alsof je bang bent een eigen mening te hebben . bang dat mensen zien dat je een hypocriet bent misschien ?

3
52 enzoe

Verntwaardiging, verontwaardiging. En op wie heeft u gestemd. D66 PvdA CDA VVD Groenlinks toevallig?

3
53 Tegenlicht

Gezien de minnetjes op 43 zijn er dus mensen op nk die van mening zijn dan bepaalde mensen dus niet met het Nederlands recht berecht kunnen f mogen worden zullen wel vinden dat deze mensen boven de Nederlandse wetgeving staat

3
54 enzoe

Ik mis in het verhaal in welk shoarma-restaurantje dit voorval zich afspeelde. En de reactie van de politie waarom ze nog niks met de aangifte hebben gedaan.

0
55 Gandalf

@32 Da's ook een ander verhaal. question

0
56 Wild Rover

Gewoon in de media en op TV gooien.... Naam en adres van deze firma er ook graag bij .... Even kijken wat er dan gebeurd.

0
57 FeHa

@54 , Nee, er zijn gewoon mensen die de nonsens in je reactie herkennen en hem daarnaar waarderen. question

4
58 Weet geen naam

@58 aangezien je Het nonsens vind om iemand te berechten volgens het Nederlands recht ben jij 1van de minners en probeert het nu goed te praten dat deze man erboven staat volgens jou geef dat dan gewoon toe ga er niet om heen draaien voor jou staan moslims boven de wet en nu kun je wel er omheen draaien maar dat is dus letterlijk wat je zegt , het is nonsens deze mensen te berechten volgens het Nederlands recht dat maakt jouw dus een nsber en een goedemorgen voor jouw ook

0
59 enzoe

@59 , Ik weet niet waar jij hebt leren lezen, maar ga je geld terug vragen.

En vraag ook meteen je geld terug waar je hebt leren schrijven. Die mensen hebben ook belabberd werk geleverd.

Voor zover je schrijfsels te volgen zijn, kan ik in ieder geval herkennen dat jij een berg poep praat die de plank volledig mis slaat en helemaal niets te maken heeft met wat ik geschreven heb en wat daarmee bedoeld werd.

Dus probeer je leesvaardigheid eerst op te schroeven en kom je dan nog eens mengen in een discussie.

Maar s.v.p. niet voordat je je schrijfvaardigheid ook hebt opgekrikt. Dan zijn je reacties misschien ook fatsoenlijk te lezen.


Alvast een klein verbeterpuntje. Jouw (met een w) is bezittelijk.

Hoewel ik nu waarschijnlijk de lat erg hoog leg door te veronderstellen dat je begrijpt wat ik daarmee bedoel.

4
60 Weet geen naam

Dus omdat ik schrijf fouten maak en geen lees tekens gebruik ben je het niet met me eens? Je komt niet met feiten aanzetten waarom je het oneens bent je probeert gewoon goed te praten dat je vind dat deze mensen boven de wet staan dus praat lkkr door over mijn spelling je weet dat wat ik zeg de waarheid is and a good day to you sir

0
61 enzoe

@61 is voor @60

0
62 enzoe

@62 , "Dus omdat ik schrijf fouten maak en geen lees tekens gebruik ben je het niet met me eens? "

Nee, ik ben het niet met je eens omdat je poep praat. Je belabberde schrijfwijze maakte het gewoon lastig te lezen.

En nee, ik probere niet goed te praten dat deze mensen boven de wet staan.

Nogmaals: Ga eens leren lezen. Daar ben je net zo slecht in als in schrijven.

3
63 Weet geen naam

Wat moet ik lezen dat je eerst over een marrokaan begint daarnaar over de sharia begint en nergens zie i’ je zeggen dat deze man gewoon volgens het Nederlands recht moet worden berecht en dan praat ik poep volgens jou? Maar blijf maar hameren op mijn spelling dat is meestal wat mensen doen als ze een discussie verliezen question

1
64 enzoe

@63

0
65 enzoe

@64 , Nogmaals, je hebt de strekking van het verhaal niet begrepen.

Het punt dat ik wilde maken, is je volkomen ontgaan. Ik wilde slechts hypocrisie op Nieuwskoerier zichtbaar maken. Meer niet. Maar nogmaals: Door je ontbrekende vaardigheid tot begrijpend lezen is dat vokomen aan je voorbij gegaan.

Is op zich niet zo heel erg. Maar dan blijven drammen over je "gelijk en gewonnen discussie" legt je domheid alleen nog maar verder bloot.

3
66 Weet geen naam

@63 En nee, ik probere niet goed te praten dat deze mensen boven de wet staan. Het is ik probeer lol als je nou iemand aanvalt op zijn spelling moet je zelf geen fouten maken Ps zoals deze zin er staat vind je dus dat deze mensen boven de wet staan en dat je dat niet goed probeert te praten dat is wat er letterlijk staat

1
67 enzoe

@67 , Een typefout is iets anders dan niet fatsoelijk een tekst neer kunnen zetten.

Zo, en ga nu je mama weer vervelen.

3
68 Weet geen naam

Het is altijd moeilijk om een discussie te verliezen van iemand die niet kan spellen dit geeft namelijk aan dat jij zelf niet meer kunt dan alleen spelling een normale gedachte creëren zit er bij jouw niet in hypocriet

0
69 enzoe

@61 : Trekt u zich niets aan van figuren die maar op de persoon gaan spelen als ze geen argumenten meer hebben. Voor hun is schrijfstijl een gemakkelijk inkoppertje, waar ze u heel dankbaar voor zijn. Ik ben óók geïnteresseerd in de mening van iedereen die niet feilloos spelt of tienvingerblindtypen heeft geleerd. Daar kom je wel achter als je met briljante dyslecten omgaat.

1
70 Wendel

@70 dank u

0
71 enzoe

@70 , Ach kijk aan, de schele komt de blinde helpen.

Lees nu eerst maar eens wat ik schreef en probeer te zien welk punt ik wilde maken.

Maar ja, gezien jouw historie hier, denk ik dat ik de lat daarmee ook weer veel te hoog leg.

Veel plezier met elkaar veren in de reest steken. question

4
72 Weet geen naam

@72 als je een punt had willen maken had je dit kunnen aangeven in je eerste reactie naar mij maar dat doe je niet en omdat je op je fouten wordt gewezen ga je nu proberen het zo te draaien alsof je hypocrisie wilde bloot leggen terwijl we beiden weten dat dit niet s wat je wilde deze statements zijn hoe jij denkt geef maar gerust toe ik zal je niet als minder zien das namelijk onmogelijk

2
73 enzoe

@73 , GAAAAAAAAAP

@32 is duidelijk genoeg voor wat betreft het punt dat ik wilde maken.

Dat het jou ontgaat, ligt toch echt aan jouw gebrek tot begrijpend lezen.

Zo, en nu heb ik genoeg tijd aan een klein kind besteed. Nu mag je mama zich weer druk om je maken.

2
74 Weet geen naam

@74 er zijn van die mensen als ze een discussie verliezen gaan ze schelden en tieren als een klein kind . Nogmaals als jij hypcrisie had willen blootleggen had je n je eerste antwoord aan mij niet begonnen over de sharia maar had je kunnen aangeven dat het je hier om ging dat deed je niet maar omdat je nu de discussie verliest wil je het zo draaien . Maar bij deze wil ik je vragen ben je het met me eens dat deze man berecht moet worden volgens het Nederlands recht?

2
75 enzoe

@75 , " ben je het met me eens dat deze man berecht moet worden volgens het Nederlands recht?"

Het feit dat je die vraag stelt, bewijst juist dat je mijn standpunt nooit begrepen hebt.

Ik ben juist van mening dat iemand volgens het nederlands recht berecht moet worden. Heb nooit een andere mening toegedaan.

Het enige dat ik stelde: Mensen die nu zo verbolgen reageren op het feit dat een moslim een autochtoon sloeg met een stoel, velen van hen heel anders zouden reageren als een autochtoon een moslim met een stoel had geslagen. Dan had ie het vast en zeker verdiend.

Wat was er nou zo moeilijk aan die woorden dat het gewoon te moeilijk voor jou is?

Serieus, val me niet meer lastig met je onvermogen tot lezen.

3
76 Weet geen naam

@76 het feit dat je niet gewoon aan het begin toegeeft dat ik gelijk heb geeft aan dat je totaal geen idee hebt waar je het over hebt jij zit hier alleen om mensen persoonlijk aan te vallen en meent dat je de waarheid in pacht hebt een beetje hoog in de kop heb je het maar trek je keutel maar in ik heb en had gelijk

2
77 enzoe

@76 : "Het enige dat ik stelde: Mensen die nu zo verbolgen reageren op het feit dat een moslim een autochtoon sloeg met een stoel, velen van hen heel anders zouden reageren als een autochtoon een moslim met een stoel had geslagen. Dan had ie het vast en zeker verdiend."

En dat is dus een stropop, aan anderen een mening toeschrijven die niemand heeft geuit. Althans niet op dit draadje. Dan schep je een mening die je kunt aanvallen omdat je de mening, die wèl wordt geuit, niet met goed fatsoen kunt aanvallen.

Ook dat stelselmatig minachtend doen is een typerende eigenschap van uw type commenters. Namelijk moslims die wangedrag van andere moslims niet willen veroordelen.

3
78 Wendel

@78 , " Namelijk moslims die wangedrag van andere moslims niet willen veroordelen."

Ik een moslim? Whahahahaha

Geboren en getogen Limburger. Aversie tegen elke vorm van religie.

Maar mijn stelling is voor sommige mensen gewoon te confronterend. En dan gaan ze in een stuip zoals jij en enzoe doen. question question

3
79 Weet geen naam

Goh wat een vervelend bericht weer. Hoop dat de politie naar aanleiding van dit bericht alsnog de agressieve man oppakt en laat berechten.


@32 Als jij dat zo zeker denkt te weten, heb je dat idee vast ergens opgelopen in een ander NK-topic.
Wellicht had je zelfs twee of drie topics in gedachte toen je deze reactie schreef.
Graag wat linkjes naar die topics, met verwijzingen naar de reacties die zouden zeggen dat een "door een Nederlander, in elkaar geslagen moslim, het verdiend zou hebben".

Verder wat betreft de discussie na @32 ... Als je nou dit topic was binnengekomen met als eerste de opmerking: Goh, wat vervelend nou toch weer. Ik hoop van harte dat de politie deze mishandelaar oppakt en laat berechten door een rechter. .... En dan pas daarna zou zeggen wat je in @32 zegt. Dan had je die hele discussie met Enzoe niet hoeven hebben.

2
80 xtremy

@80 , Volg gewoon nieuwskoerier een beetje.

Dan heb je geen specifiek linkje meer nodig.

Wat ik in @32 schreef, is gewoon de tendens op Nieuwskoerier.

1
81 Weet geen naam

@81 Ik volg het vanaf de eerste dag, daarom weet ik ook dat je onzin zit te vertellen en daarom vraag ik je ook om linkjes.
Heb je namelijk niet.

2
82 xtremy

@82 , " daarom weet ik ook dat je onzin zit te vertellen"

Dus je zit nog in de ontkenningsfase.

Dat kan.

1
83 Weet geen naam

@83 Heb je al linkjes gevonden?

1
84 xtremy

De politie is niet beledigd, dus het heeft geen prioriteit. Ze kan dus niet 750 euro cashen.

0
85 Vilseledd

@27 Vooral luie flikkers.

0
86 Vilseledd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

7 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

8 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Caitlin Bell PornShamless PornJerking Brother OffBlake Blossom BrazzersFree MassagepornWife SwapingRiley Mae LeaksPorm CamsTube ScatFilmes Adultos AntigoFolla A Su MujerRyan RyderDoctormilfBrazzers New Full VideosDost Ki Beti Ko ChodaLesbian Anal VideosFree PoenoCoqnXvieeisPragnet PussySex KarnaDesipornlistAs109 HentaiJohnny Sin PornMia Khalifa New XvideoJapanese Mom Uncensored PornAnal JaponesasKerala Sxe VideoDred PornPorn Brazzers LesbianGay ChaturbateWheelchair RapunzelTresome Lesbian PornBigtit RedheadsFran Dressler NudePorn Stars Of The 1970sTouka AkariLara Frost Porn/xhmsterTamil Boobs Sucking VideosAsain Porn VideosPhoenix Marie FuckVideo AnalMotherless.co.Sex Video AsiaAtm Sex VideoWww Xxnx Sex ComPorn Family SecretAshemalrRiley Mae NudeMassage Happy Ending PornBest Full Porn VideosKim Kardashian XxxWww Hd Porn MoviesBengali Sexy XvideoAtk Hairy ComMy Cute Roomate WalkthroughJonny Sins VideoPorn MoningJordi XxnxAmricansexSavita Bhabhi Hot Sexy VideoStella Cox Porn VideosSunny Leone Solo Sex VideosPornoturkOnlyfans GifsJohnny Sins HdBig Bobos XxxTs Natalia La PotraEkaterina Novikova NudeFree Milf VideosLena Paul BoobsHentia SisCumshot CompBoro DudhWww Xxx Live Video ComHentai OfficeRambha Xxx VideoPlan SexeMia Francis NudeRogue Like EvolutionDesi Pron VidioOgyhdManuel Ferreira Porn StarFlikflapHypnkhubIndian XxnPaulina Porizkova NakedGsy Bear PornTamilyogi Web SeriesIn Vip PornAmateur Porn LesbiansHot Porn ImagesTru Kait SexXnxx WashroomJhonni Blaze PornMonstercartoon PornNew Sexy Video Sunny LeoneDesi Xxx TeenLesbian Porn With TeacherXnxx 18thAddison Rae FeetDeborah Harry NudeSheree North NudePorno PeruXxx VideaXxx Boobs ImageBackroom Casting Couch PornVideo Porn NovinhaGay Cream PiesNew Bf VideoCrying Teen PornHcomicsDana DearmondJeni AngelPutas TijGizelledabodyTelugu BfSexs AnimaWatch Porn Videos OnlinePhilippines Girls NudePor AnimeRex PornAsian Hidden Cam MassageSleep PronGabbie Carter SoloFotos De Mulher Nuas GostosasMating Press HentaiPublic X VideoLesbians Licking TitsLauren Bauer RaybornFullhd PornvideosTheporndudTop Sex VideoRencontre SexuelleAmanda Cerny Onlu FansLois R34Sunny Ray LeakEarly Morning PornMikela Pascal OnlyfansTopped ToysBusty HandjobSixse VideoXxxc VedioMara MariniTelugu Romantic XxxOnion BootypornBelt Spank PornMothrlessPorn Chat Ai