rv
Volledig scherm
© rv

"Een laffe en criminele lynchpartij": politieagenten in elkaar geslagen in Frankrijk

In een voorstad van Parijs werden de voorbije oudejaarsnacht twee politieagenten in elkaar geslagen en getrapt. Het nieuws veroorzaakt veel ophef, en president Emmanuel Macron spreekt zelfs over een "laffe en criminele lynchpartij". 

121 reacties

  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Als je vroeger twee rijkswachters naar zoiets stuurde, wees maar gerust die liepen geen risico en het probleem was adequaat opgelost.
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Straks moet die politieagente zich nog verantwoorden voor de kneuzing die een van die gasten opliet als hij op haar hoofd schopte. Dat is wat je krijgt als de politie niet adequaat kan en mag optreden tegen geweld. In zo'n geval hadden ze er gewoon moeten op schieten. Of mag een politie zichzelf niet meer verdedigen bij serieus gevaar.
  • Eddy DESMET

    6 jaar geleden
    Men kan niet hard genoeg optreden tegen "mensen", die op een dergelijke beestachtige wijze politiemensen aanvallen en gratuit verwonden. Dit verdient niemand en zeker niet politiemensen, die dag in dag uit hun leven op het spel zetten om de veiligheid van andere mensen te waarborgen. Ook in België moet men veel krachtdadiger optreden tegenover geweld, gepleegd op politieagenten. Geen genade en NULtolerantie.
  • lodewijk maesen

    6 jaar geleden
    sterk veroordelen is 1ste stap ...wat is 2de stap? zo snel mogelijk vergeten...
  • Rania Desaegher

    6 jaar geleden
    Hahaha, de daders zullen gestraft worden. Wie gelooft dat nog? Waarschijnlijk worden ze met een vermanend vingertje naar huis gestuurd.