door Havermout in Buitenland  ·  30 Reacties

  • 2
  • 382x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hopelijk is dit toch echt het moment dat mensenrechtenorganisaties zich eens intensief met Israël-Palestina gaan bemoeien.

25
1 Barbapapa-7,5

Die kan zich in de knuistjes knijpen dat ze er zo goed vanaf is gekomen. De IDF had haar ook kunnen en mogen afschieten.

5
2 Bokkerijder

Agressief trutje.

4
3 Kaksaboemsa

foei, afschieten. in Israel gebruikt men dan woord niet. de juiste benaming is neutraliseren @2

11
4 info

Waarom? Als de Palestijnen vroeger het land hadden geaccepteerd, wat hen door de VN was toegewezen, was er vandaag de dag wellicht niets aan de hand. Het leek hen echter een beter idee samen met omringende arabische landen, Israel aan te vallen als een stel lafaards. En dan nog verliezen ook.

Israel heeft o.a. Egypte land teruggegeven wat door Israel veroverd was, in ruil voor vrede. Wat mij betreft hadden ze al het land gewoon moeten houden. Hadden die ratten Israel niet aan moeten vallen. Palestijnen zijn niet zielig, het zijn terroristen die nooit vrede met Israel willen. Met al het geld dat er door de wereld in dat volk wordt gepompt, is het nog steeds 1 grote ghetto.

Als Palestijnen hun wapens neer zouden leggen is er vrede. Als Israel dit zou doen, wordt het direct van de kaart geveegd. Succes met je Palestijnen huilie huilie verhaal.

4
5 Chauvinist

Schoppen, slaan, zware mishandeling.

Poehpoeh, en een zwaar gewonde militair. Iedereen die weet hoe goed Israëlische militairen worden getraind, ook in martial arts volgens Yisrael, kan hierbij alleen maar meewarig glimlachen. De eerste de beste taekwondoka of judoka had deze jongedame, zonder gebruik te maken van geweld, zachtzinnig op haar plaats kunnen zetten c.q. leggen.

Dit wordt weer eens gigantisch opgeblazen om daar publicitair gewin uit te halen. Zie onze militairen eens kalm en beheerst reageren tegen dat vechtlustige Palestijnse tuig dat hun kinderen onze militairen laat mishandelen.

Een militair die echt zwaar gewond zou zijn door dit tengere jonge meisje had haar echt wel afgeweerd. Je zou je als soldaat toch kapot schamen om je door zo'n jong ding op de kop te laten zitten.

En dan laat ik even buiten beschouwing of die soldaat daar überhaupt iets te zoeken had. Zoals iedereen hier weet vind ik dat de IOF daar helemaal niets te zoeken heeft.

24
6 ~ Echelon II ~

@2 Nou dat lijkt me wat overdreven. Was geen terrorist ofzo, gewoon een actrice lol.

3
7 Yisrael

Vrouwenrechten volgens de hamas :-/

2
8 foshizzle

@6 Haha true, juist krav maga wordt (ook) voor zulke incidenten aangeleerd. Kan je je altijd geweldloos verweren en zonodig arresteren.

En uhm... iets Oslo en de Westbank, maar goed dat is verder al tot den treuren behandeld natuurlijk.

2
9 Yisrael

@6 Waarom moeten militairen kalm en beheerst reageren op dat gajes? Ze horen militairen gewoon niet aan te vallen.

4
10 Chauvinist

@5

Als als als.

*Als* Israël zich terugtrekt binnen de grenzen van vóór de zesdaagse oorlog, incl. het ontruimen van alle nederzettingen, voorposten en andersoortige bebouwing, is er voor de Palestijnen geen enkele aanleiding meer om zich te verzetten.

Je moet oorzaak en gevolg niet verwisselen.

24
11 ~ Echelon II ~

@10 Mwa 'aanvallen' of voor Pallywood wat ophef proberen te veroorzaken, is maar net hoe je het bekijkt. IDF'ers - zeker in de Westbank - zijn wel wat gewend hoor.

3
12 Yisrael

@11 Zou me echt zéér verbazen dat mocht Israël dit idd allemaal doen, het geweld van Palestijnse kant dan ophoudt :-/

4
13 foshizzle

@13 Bijna alle geweld vind plaats in bezet gebied en is gericht tegen kolonisten en militairen dus wat dat betreft. Ja dan houd het leeuwendeel van het geweld op. Bewuste keuze van een bezetter die kolonisten als menselijk schild naar bezet gebied verhuist. Die mensen worden opgeofferd als kanonnenvoer op het altaar van bezetting terwijl pijpekrullen en extremisten er vrolijk omheen dansen. Bovendien houd ook al het geweld door kolonisten op als er geen kolonisten meer zijn tussen Palestijnse steden en dorpen.

8
14 Dian

@11 Waarom zou Israel zich terug moeten trekken, nadat het aangevallen is? Moet niet gekker worden. Als je denkt het recht te hebben een land aan te vallen, moet je niet gaan janken dat je je land terug wilt hebben als je verliest.

JIJ moet oorzaak en gevolg niet verwisselen. Wie viel wie aan? Oh ja

3
15 Chauvinist

@14 De bezetter, de bezetter. Vergeet voor het gemak wie er in de fout ging. Er is geprobeerd Israel van de kaart te vegen. De Palestijnen hebben dit zelf over zich afgeroepen. Hun verdiende loon.

3
16 Chauvinist

@13 foshizzle

Ze zouden het eens kunnen uitproberen. Wij zijn inmiddels ook al weer decennia vriendjes met onze oosterburen.

20
17 ~ Echelon II ~

Het zielige is dat dit meisje onder druk van haar vader en andere mannen staat en dat niemand dat wilt erkennen. De vader is bereid haar op te offeren om zielig te lijken. Dat is toch fout?
Zeg nou zelf, zou jij je kind dit laten doen terwijl je vol wel weet dat dit haar dood kan worden? Israël heeft gewaarschuwd waar dit gedrag toe kan leiden en dan toch nog doen. Heel erg duivels. De duivel zit in de islam. Dat zie je zelf.

3
18 Chaim

if you can't do the time don't do the crime

0
19 Reconquista

Hoeveel Joden hadden er nog geleefd als het de Palestijnen en omringende landen gelukt was, Israel te verslaan? Ja, precies. De Palestijnen mogen blij zijn dat Israel hen niet uitgeroeid heeft.

Ze hebben door Israel aan te vallen gegokt en verloren. Nu niet huilie huilie doen dat je je heilige gebieden terug wilt. Jammer joh.

Succes met jullie strijd voor de "zielige" Palestijnen. Oorlogszuchtig tuig wat hun verdiende loon heeft gekregen. En aan de reactie van de wereld te zien (is er nauwelijks...lekker boeien die Palestijnen) zal er gelukkig niet snel wat veranderen.

Laters

2
20 Chauvinist

@16

Want het gebied waar de staat Israël is gevestigd was natuurlijk onbewoond voordat de zionisten zich er vestigden.
\sarc off

21
21 ~ Echelon II ~

@16 Ja de bezetter, en een behoorlijk gruwelijke bezetter.. Verdiend loon. Maar wel klagen over geweld tegen soldaten die kleuters kapot schieten en kinderen stenigen. Wat is dan hun verdiende loon? Die gaan ook gewoon even dood als Palestijnen hoor.. Ze zijn niet onkwetsbaar.

https://972mag.com/watch-settlers-attack-palestinian-school-harass-students/126864/
http://www.jpost.com/Breaking-News/Report-Settlers-throw-stones-as-Palestinian-school-buses-308282
https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-1.750006
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5017653,00.html.

13
22 Dian

Gewoon heropvoeden

2
23 chouffleur

@17 Kansloos. Dan zoeken de palestino's wel weer iets anders om weer een conflict te starten, het blijven barbaren tenslotte

2
24 Bokkerijder

@22 Haha 'kinderen stenigen' en 'kleuters kapot schieten' lol. Ook in het nieuwe jaar dus dezelfde retoriek?

2
25 Yisrael

Dit meisje is al op reeds zeer jonge leeftijd gehersenspoeld, hieronder een link waarin te zien is dat zij al op jonge leeftijd een haat moest ontwikkelen om als propaganda middel gebruikt te worden voor Hamas. Als je goed kijkt zie je dat de vrouw gewoon blijft filmen dit terwijl normaal gesproken het gezond verstand de boventoon moet voeren. en deze kinderen dus juist niet in conflict situaties wil laten terecht komen... maar ja voor de "hidden agenda" van Hamas mag alles.

1
26 Tzahal

@26 Kolonisten en het IDF hebben de problemen in dat dorp veroorzaakt niet 1 of ander hasbara hersenspinsel. http://dangerouswomenproject.org/2016/04/06/ahed-tamimi/

Als je land, water en wat al niet meer afpakt van mensen verzetten ze zich. Zo vreemd.

11
27 Dian

@25 De waarheid is hard.

11
28 Dian

@27 hoezo hersenspinsel mijn punt is dat kinderen reeds op zeer jonge leeftijd geindoctrineerd worden door de gestichte haatscholen van Hamas, Dit alles met doel om haat te ontwikkelen tegen het Westen En Israel.

Of ontkent u dit misschien, het de andere kant op kijken principe past u beter.Alle problemen die er nu zijn worden moet willig door de Hamas in leven gehouden. Ze zoeken helemaal geen oplossing of coexistentie. Dit zijn allemaal middelen om de publieke opinie te beinvloeden zodat Israel als de zondaar gezien gaat worden.

Maar u als lid van de Pallywood brigade wist dat natuurlijk allang.

1
29 Tzahal

@28 Haha sure Dian. Je liegt met je eigen linkjes, maar goed dat weet je zelf ook wel (als je ze hebt gelezen).

2
30 Yisrael

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@22 ja nieuwe missie, nieuwe electronica, andere route, andere doelen.Het ISS vliegt dagelijks door een deel van de Van Allen Belts.Bart...

7 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@99 Lees je eigen idiote opmerking op @88 nog ff terug....

7 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@21 Dan heeft Thierry toch gelijk. 😅 Tsja......

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@103 Je voelde je toch geroepen om erop te reageren? En dan ook nog zeggen "totaal geen zelfreflectie". Haha, clown 🤡 ...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Vandaag meer duidelijkheid over Bijlmerramp

Ben benieuwd of er antwoorden komen op de vragen. ...

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@98 Je had het over Judas....

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@102 Nou ik wens je heel veel sterkte bij de invoering daarvan. De keuze vrijheid van religie of geen religie, die wij gewoon vinden in Nederl...

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@35Baudet trouwens ook in 2016 : "Wat je feitelijk doet is een oorlog ontketenen"7:44 min.https://youtu.be/oGTvOx4VmEg?si=BlDOh3vjl...

11 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@94 Ik ben nergens mee in de war. Dit draadje gaat toch over Wilders?...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@93 Ik heb het over de nadelen van de PVV....

13 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Xnxx DownloadJaylene Rio PornSex Film Sex Film Sex Film Sex FilmAsian Anal DildoLocal EscortsR/gpnewildClipbunterPornmd PornGifs PornográficosPunishment Sex VideoDoremon XxxSexy Arab SexWww Free Porn SitesPornstars IndianizedPelicular PornosLet JerkMature BbwxxxDouijin MoeVer Vidio PornX Couch CastingStudent SexBus Sex Xnxx神木丽Xxx Video Hindi DesiNicole Aniston HotMelone TubeCjmiles PornDoctor Sex Video DownloadPrettynakedwomenIndian Bhabhi Porn HdQueentitsVina Sky CreampiePetite Red Head PornAnal PleasureNami Hentai4k PornhubI Want To FuckSuperhit Porn VideoTaxi PornBrandi Love Lia LorPorn Stsr TubeAmateur Francais ComAhsoka Tano HentaiJenna Ortega R34Japani Full Sexy VideoBella Rolland LesbianHand Job PormPaige Vanzant Nude PicsShilpa Shinde SexSex Tamil Audio相澤南Family Sex GameFree Sex WebsiteNymphoxxxBlack Brandi LovePornographic Videos Of WomenChoot ChudaiHindi Sexy Mms VideoPreety NudesKannada Sex Picture VideoSexual Intercourse VideosFake Pornstar TitsStep Mom CumsSpankbang.commJe Montre Ma SectapeAnimes HenatisWww.www.xxxxBonnierottenBi Threesome PornXvideoa3Make Me HardCharlotte19yPornhublisa AnnCheryl Hines NudeKira0541Excogi DpEliza Rose Warsonمومغ سكسNhentai.eMama FolladoraSex Video New HindiAnal Gaping GayAgressive Lesbian PornMovie Stars In The NudeGiant Boobs PornNessa HentaiYae Miko PornTribingFamil Therapy PornCollege Xxx VideoChaturbatableShoplyfter PornIndianpormFull Power PornSex Scene ComMoriah Mills CreampieNathalieemmanuel NudeFake PornhubAdk AmiPorn Lip KissGirl Sleeping PornPornmdShania Twain NudesApex R34رقاصان سکسیCheating Cream PieFeet WorshippornIndian ButtCadid PornPov Roleplay PornTrapped PornTara Reid NudeLola NaymarkCulitos Buenotes1st Time FuckAustralian PornstarsFree Porn Movie DownloadJav JepangJavmsotHenrailKonosubahentaiMilla Sofia NudeNubilies PornBig Bra XxxOmxxxAmerikan Xxx VideosTvfuckingsPorn R34XhamsterlivzBig Dick.comSwathi Naidu Romance VideosSouth Indian Sexy Blue FilmSex From BehindViolet SrarrFlat Chest NudeDog PirnSkyler ReneIndian Granny XxxSunny Leone All Sexy VideoEarly 2000s PornImabpoviXxx2013Johnny Sins All VideoLauren Alexis LeaksDoggy Style NudeSex Video Download In Full HdNude BeachvoyeurChickpass Melissa CurvySexy Romantic SexXxz Hd