door Havermout in Buitenland  ·  45 Reacties

  • 10
  • 707x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

-extremere- Revolutionaire Garde

5
1 website001internet

Nieuwe logo

5
2 website001internet

De VS let heel goed op de mensenrechten in Iran? Zeker vanuit Guantanamo Bay ...

6
3 Hu.ib

2018 here we go!

6
4 website001internet

De islam tolereert geen democratie, het is raar maar waar.

9
5 welofniet

Tja, zo werkt elke dictatuur, of die nou vanuit een idiote, ziekelijke religie werkt of vanuit één of ander -isme. Zodra mensen onderdrukt worden -of erger- omdat ze meer vrijheid willen, is het mis. En in Iran is het al sinds hun idiote revolutie grondig mis. De intelligentsia vluchtte al snel naar Europa en de minder ontwikkelden en armen bleven achter, onder de knoet van een smerige kliek geestelijken. Geholpen door opportunisten die de haat naar elke andere mening ingegoten kregen: de Revolutionaire Garde.
En nu is er massaal protest. Ik vrees dat er binnenkort vanuit satellieten wederom massagraven te zien zijn, het gruwelijke Iraanse regime kennende. Mensen zijn helemaal niet intelligent; we zijn zeer agressieve opportunisten.

7
6 weerman

Verrassend.

6
7 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

Ik heb de gevolgen van nabij meegemaakt in `79 toen de Sjah verjaagd werd en de relie fanaten het land overnamen , hopelijk keert de wal het schip en mogen de inwoners hun eigen koers gaan varen zonder invloed van anderen .

8 verwijderd682241

Lijkt wel een beetje op Nederland,

Regering Nederland waarschuwt: referenda worden de kop ingedrukt
Regering Nederland waarschuwt: we zetten massa surveillance technieken op

Het is dat de meeste Nederlanders lijken te denken, 'ze doen maar lekker daar in Den Haag, ik doe gewoon m'n eigen ding', maar elders in de wereld gaan ze daar gewoon massaal de straat voor op. Dan had waarschijnlijk ook hier gestaan...

Regering Nederland waarschuwt: protesten worden de kop ingedrukt

8
9 mightimouse

@9

We hebben hier nog geen massa-executies, nog geen homo-vervolging, nog geen openbare ophangingen van anders-geaarden of van politieke tegenstanders. Dus kijk een beetje uit waar je een smerige reli-fascistische dictatuur mee vergelijkt. Ik maak me ook zorgen over de afbraak van de democratie in dit land, maar het is nog geen Iran...

8
10 weerman

@10
Hier hebben we eurofiele kruipers die kruipen voor dictators,gasten als Rutte en SA tenenlikker Timmermans

5
11 Chalupa

Toen mensen in griekenland en catalonie werden neergeknuppeld kon het de democratie brengers geen ene fuck schelen.

4
12 Chalupa

@11

En in Rusland lopen ze ook achter een multimiljardair die dictator speelt aan. Kortom: ellende is overal, óók in Iran -het onderwerp van dit topic.
En ik zou Europese landen niet willen vergelijken met de waanzin van een religieuze dictatuur als Iran. U hebt nog geen kledingplichten, hier. Verder staat het u geheel vrij te vertrekken naar welke heilstaat u ook maar wil.

7
13 weerman

@10
Onze leidraad is wat langer, maar geef het wat tijd en de teugels zitten weer wat strakker.

De regeringen wereldwijd hebben de meeste doden van eigen burgers op hun geweten.
Waakzaamheid is altijd geboden macht corrumpeert immers..........

2
14 Dragonton

IT'S HAPPENING!

2
15 megaton

2
16 megaton

Tja, dat deed Assad ook. En dat wordt door de Trumpolina's toegejuicht, want het is een soeverein land.
De hypocrisie ligt er weer bovenop..

10
17 GreyB

Sorry ging niet goed bij @15 en @16

@16 gaat over dat het leger zich bij de demonstranten voegt

2
18 megaton

Dat is de vrijheid onder de islam.

3
19 Soare

Waar is Dikke Tor!?

1
20 Snowflake

Even voor iedereen om te onthouden: dit zijn moslims die vrijheid willen, die geen zin hebben in de sharia, en die die geestelijke kliek helemaal zat zijn.

Moslims.

Ja moslims.

4
21 zeikenderechter

@18

Als dat waar is dan maken ze een kans.

3
22 zeikenderechter

* Verwijderd door de redactie *

23 Chat Baker

@23

Maar waar die scherpschutters vandaan komen en hoe ze ingevlogen worden in Iran is nog steeds een mysterie, niet?

5
24 zeikenderechter

En je vraagt je af hoe die Fransen dat destijds voor elkaar gekregen hebben, zonder scherpschutters.

5
25 zeikenderechter

@23
Hoe dan ook, het wordt tijd dat de jeugd die achterlijke repressieve ouwe knarren de laan uit stuurt.

2
26 Nerva

@3

Ik zie dat je dat complotgejank op meerdere topics zit te copy/pasten. Tot zover je complotgejank. Hoe denk je dat snel en helder te gaan bewijzen? Ik geef je een uur voor die bewijzen. Na dat uur roep ik je op om morgen een afspraak te maken bij een psychiater. Je benniegoedwies, namelijk.

Iran gist weer eens. Dit soort opstanden zijn er eerder geweest, en tot nu toe werden ze met keiharde hand neergeslagen/-geschoten. Als een groep met wapens zich aansluit bij de burgers, is er een kans op een omwenteling. Zonder wapens beginnen ze namelijk niets en bloedt een opstand letterlijk door. De ayatollahs offeren met groot gemak tienduizenden mensen op, dat bewees de waanzinnige "stedenoorlog" tegen Irak, destijds. Kinderen kregen een kartonnen sleuteltje om hun nek ('voor de hemelpoort') en werden de mijnenvelden ingestuurd...
Meer over die idiote, domme oorlog op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Irak-Iranoorlog

Dat de Iraanse burgers die relifascisten meer dan zat zijn, is logisch. De jeugdwerkloosheid is meer dan 40%, de uitzichtloosheid enorm, de economie staat er slacht voor, er is honger. Dan heb je alle ingrediënten bij elkaar voor een burgeropstand: ze hebben niets meer te verliezen...

Ik hoop dat ze winnen en die vieze relikliek weten uit te schakelen. Dan kunnen we weer normaal doen tegenover Iran, want de burgers verdienen dat. Die willen helemaal geen vijanden; Israël was opeens hun 'vijand' toen die idioot van een Khomeiny dat een goeie strategie vond: de vijand van mijn buren is dan óók mijn vijand, in de hoop de buren te paaien. Nou, arabieren en Iraniërs heeft nooit geboterd.
We zullen het zien; deze week wordt cruciaal. Voor morgen is er een grote nationale staking afgekondigd. We zullen zien...

6
27 weerman

Ik gun iedereen zijn vrijheid, ook de Iraniërs. Trump hoeft echter niet over mensenrechten te beginnen zolang Guantanamo Bay nog niet gesloten is. Shrink gebeld, die zei:"toch niet weer man?". question

1
28 Hu.ib

@28 Yup alweer man.

@27 Ik denk dat de meeste Iraniërs vooral zat zijn van alle ellende die van buiten komt. Zoals sancties, de drugsepidemie in Iran die toevallig begon vlak na de invasie van Afghanistan, terreur in 2 provincies. Dat soort dingen. Ik vermoed dat als die dingen opgelost worden dat het land het plotseling een stuk beter zal krijgen.

@27 Ze hebben wel een veel sterker door het westen bewapend leger afgeslagen. En ja er gingen ook kinderen de mijnenvelden in. Wat had het door het westen geleverde gifgas met die kinderen gedaan? Hele dorpen werden uitgemoord door de Irakezen in Iran. Maar "ach het is Iran maar" of niet weerman?

7
29 Dian

@29 Lijkt er meer op dat jij degene bent die niet zoveel met Iran heeft.

4
30 Yisrael

@30 Oh ik gun ze een betere toekomst hoor, zonder die malle ayatollah's en als de huidige opperayatollah het loodje legt verandert er toch al heel veel. Vanwege het simpele feit dat ik dat nog wel mee ga maken heb ik wel wat meer geduld.

Ik gun ze gewoon geen Syrië achtige situaties, het is een heel mooi land namelijk als je van natuur en mooie gebouwen houd, beetje jammer als dat kapot gaat zoals in Syrië en Irak. In die landen is millennia aan kunstschatten en archeologisch relevant cultuurgoed kapot.

6
31 Dian

De VS hadden 6 miljard dollar 'geïnvesteerd' in Oekraïne. voordat de staatsgreep lukte.
Ik ben benieuwd hoeveel de VS (en Saoedi Arabië en Israël) hebben 'geïnvesteerd' in Iran....

7
32 Uit Den Haag

@31 Oh ja Iran lijkt me prachtig en de mensen die er vandaan komen, zijn super chill.
Ik ben ook alleen maar voorstander van revolutie als het vanuit de bevolking komt, maar ja dat wordt ook wel aardig tegengewerkt helaas.
Geduld moet je altijd hebben in dergelijke situaties, natuurlijk.

4
33 Yisrael

@32 Er was geen staatsgreep in Oekraine.

"Ik ben benieuwd hoeveel de VS (en Saoedi Arabië en Israël) hebben 'geïnvesteerd' in Iran...."

Ooow vandaar dat je over Oekraine begon. Complotten moeten blijven leven natuurlijk.

5
34 VaY

@34 ach het zijn dezelfde figuren die nu tegen de demonstraties zijn in Iran die altijd wel oproepen tot demonstraties om.de Nederlandse regering af te zetten.

Het is maar net welke mening Rusland en poetin hebben over een land als een leider Rusland en poetin gezint is dan zijn ze tegen demonstraties. Als een land niet naar de pijpen van Rusland en Poetin danst zijn ze voor demonstraties tegen de regering.

3
35 mike45

@34 VaY
Je bent zo slim om die Amerikaanse 'investering' van 6 miljard in de 'democratie' van het vreselijk corrupte Oekraïne niet te ontkennen question

6
36 Uit Den Haag

@36 Haha jij bent meer een fan van de corrupte Russen zeker?

3
37 Yisrael

De wraak op Iran omdat zij IS, Al Qaida en de 'gematigde' terroristen in Syrië en Irak mede hebben verslagen.....

6
38 Uit Den Haag

@37 Yisrael
Nee. ik ben fan van de corrupte Netanyahu in Israël.
Een perfecte crimineel om tegenaan te schoppen question

Alle schandalen rondom Netanyahu en hoe het er nu mee is .....
https://www.nieuwskoerier.nl/news/181090-alle-schandalen-rondom-netanyahu-en-hoe-het-er-nu-mee-is

6
39 Uit Den Haag

@39 Haha chappie dat wist ik inmiddels wel hoor.

3
40 Yisrael

@36 Ik weet niet wat daar van klopt en over hoeveel jaar dat was, maar jij doet alsof het de enigste reden is dat men verandering wilde in Oekraine en dat is gewoon dom. Vervolgens gebruik je het met betrekking tot Iran puur en alleen om in je eigen complotjes te kunnen blijven geloven. Het begint een beetje zielig te worden.

3
41 VaY

@41 VaY
Complotjes??
Wat een humor! question
Wat klopt er dan niet @32 ??
Ik ben benieuwd!

5
42 Uit Den Haag

@42 Er klopt helemaal niets van.

http://www.politifact.com/punditfact/statements/2014/mar/19/facebook-posts/united-states-spent-5-billion-ukraine-anti-governm/

Misschien moet je niet zo'n blije smiley gebruiken als je aantoont hoe weinig je met feiten hebt. Het is namelijk best triest dat je iets leest wat je bevalt en dan verder geen onderzoek doet.

2
43 VaY

@43 VAY
Goed.
Het is volgens Punditfact (?? nooit eerder van gehoord.....) geen 6 maar 5,1 miljard.
Er er wordt een (oncontroleerbare) mooie draai aan gegeven door 'Fuck the EU' Victoria Nuland en consorten.

Maar @32 klopt (op 0.9 miljard na) verder nog steeds als een bus.

10
44 Uit Den Haag

@44 "Contrary to claims, the United States did not spend $5 billion to incite the rebellion in Ukraine.

That’s a distorted understanding of remarks given by a State Department official. She was referring to money spent on democracy-building programs in Ukraine since it broke off from the Soviet Union in 1991."

Dus...

"Maar @32 klopt (op 0.9 miljard na) verder nog steeds als een bus."

Nee. Vooral lekker simpel blijven doen hoor. Mij heb je er niet mee.

1
45 VaY

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken....

zojuist geplaatst door Bob Sleebaan

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2Doe ik ook. Behalve bij de islam dan natuurlijk want dat is zelf een totalitaire, racistisch en gewelddadig religie en samen met extreem lin...

3 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bob Sleebaan
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Wat een aardige mensen. Binnenkort komen ze misschien bij jou in de straat wonen.Maar maak je geen zorgen we hebben genoeg politie op straat o...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@18 Je hebt het over iets anders. Dus nog maar eens: "Gemeenten hebben de wettelijke taak om de mensen die een verblijfsvergun...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@96Nou dat wil ik nog wel eens naast elkaar leggen, hoe vaak ik links meestuur of jij. Dat verlies je met grote sprongen en dat weet je zelf...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@50Je vergeet dat die ellende vaak komt door hun eigen cultuur, religie of levenswijze die ze hier gewoon voortzetten met alle gevolgen van di...

11 minuten geleden geplaatst door Reconquista

wildersfan
Scholen gestopt met inhuur uitzendkrachten: zo komen ze toch aan leraren

Slim van de scholen. ...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@17Nog maar eens:Voorrangsregels bij woningtoewijzing, wordt door gemeenten bepaald en is dus NIET bij wet geregeld.Mensen die zich gedisc...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@94 Ik kijk graag verder dan mijn neus lang is dus waarschijnlijk zoek ik vaker iets op dan jij. Ik wil namelijk graag betrouwbare informatie e...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@11Ja, dat zou best eens de oorzaak kunnen zijn, en dat de woke leeghoofd praters dan zijn ideeën vertalen in een beleid wat voor nog meer p...

16 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Maa Or Beta XxxDevon Green Porn VideoShesfreaky.comGranny PorneFree BrazerzGamespornHoledkBig Boobs Desi SexVideo X DownloadJavstoryFleshlight HomemadeBest HentiaMamie PornosHappy Ending Massage ParlorXxx Video AssamesChaterbutteElle GoodmaAutistic PornBig Booty Africa PornBlack Bbw PornstarsBukkake-gayGay Guys HavingsexLilah_lovesyou PornFuq . ComNicole SherdianSex Chat XxxChrlsea WildeMom Teach Sexy VideoPorntube ClassicJuanita JcvMom And Dad Xxx VideosVoyour WebHard Core Movie PornLesbian Making Out PornHxhamsterCamscapWebton XyzDesenhos De Mulheres NuaSex Simulator GamePeta Jensen NudeDani Daniels X HamsterXxx Video3Jaklin XxxTrippie Bri Leaked OnlyfansLiinaliiis NudeLondown AndrewsChudai Video PornBlack Horny MomAmadorasquentesSpidergwen PornAlisha Lehmann AssSarah Snook HotBf Sex 2018Hot Mallu XIndian Porne MovieThai PornvideosFor Honor PornAria KhaideMilked TitsDanielley Ayalla NudeDanny Phontom PornSex Teen AgeSxe Video OdiaDevar Bhabhi Hot VideoSanilioni Sex VideoPornos PeruanasYtboobTeste De FidelidaNude Mexican WomenSexy Tits PicsThecandidforumSex MoveMargot Robbie Nude SexJapanese WifexxxSweetfoxPure Xxx ComTrukait JackandjillPornos LovePink Marie KelleyBangla Boudi MmsVarjin SexPornsharkIntreview PornHindi.xxxhdJeux Video SexeHotwife CaptionVictoria ParisNude GermanXxx ActionSuper Indian PornMadison Ivy Full VideosGirlfriend Shared PornPizza Tower PornTentacles And WitchesMan Sucking.dog.cockXnxx Step Mom And SonGwengwiz Onlyfans LeakPornstar FinerAugust Skye PornAllysa RoseMalkova XxxExploited Teens RissaFre Vr PornLexi Belle PovIndian Web Series SexXxx Hindi Desi MovieMom Sex RepLuckycrusgNobodyhome Tv DownGabrielle Anwar NudeBrandi Passante TittiesMaria AliveBeauyy PornXnxx Boobs VideoLesbian Live CamsStep Daughter Punished PornKamala Harris Nude1080p Hd Sex VideosHot Boss Sex18teenieBest Hentai Website RedditFabswinghersBangali XxxxCherokee Dass PornGree PornhubNaked WonenElles Club PornHelpless Fuck ComWatch Hentai Free OnlineApp PornLatina MasturbationGud ChosaBoy And Boy Sex VideoSavithasexPorn SpunNever Satisfied XoManyvifsTop Pron SitsLinks PornograficosSeiren PornPrevese FamilyKenzie Ann8teenboyEvangelionpornBackroom MilfHot Latina MilfBoobs SuckMoom And Son XxxBrooke Synn PornReal Nude Tv