Opinie

Schaamteloze NPO-baas in schaamteloos NPO-programma: ‘NPO belangrijk want tijden van fake news’

31-12-2017 11:03

 

“In onze tijden van fake news, is de NPO belangrijker dan ooit. Ik roep de politiek op te zorgen voor een goede, onafhankelijke publieke omroep.”

 

Aldus Shula Rijxman de baas van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), een bekend en machtig Staatspropaganda-apparaat dat dagelijks heel veel fake news verspreidt en waaraan alle Nederlanders verplicht belastinggeld moeten afstaan, onder andere zodat al die presentatoren van fake news programma’s een salaris van vele tonnen per jaar kunnen verdienen.

NPO-baas Shula Rijxman deed haar uitspraak zondagmorgen in het Staatstelevisieprogramma WNL op Zondag, één van de vele gratuite fake news babbelshows die de NPO rijk is.

WNL

WNL op Zondag is een gemakzuchtig, laf, truttig en creatief terminaal standaard rolodexgastenprogramma van de pro-VVD-propaganda ledenomroep WNL. WNL beloofde ooit verfrissend en vernieuwend ‘het rechtse geluid’ te laten horen binnen de NPO maar is alweer sinds jaren een zoveelste zeer middelmatige en zeer truttige ons-kent-ons Mediapark burgermansfatsoenomroep waar ze hun achterlijke teveel aan zinloze radio-uren verneuken met steeds weer exact dezelfde gasten die steeds weer exact dezelfde dingen zeggen in exact hetzelfde programmaformat met exact dezelfde sneue gaapverwekkende presentatoren waar op exact dezelfde wijze helemaal niemand van onder de 88+ ooit naar wil luisteren anyway.

En dan zwijgen we nog over dat extreem truttige WNL-ontbijtprogramma waar zelfs AVRO’s Servicesalon anno 1982 nog bleek bij weg trekt qua coma-opwekkende inhoud, gasten en, vooral dat, ultiem leeghoofdige bazelende blonde eeuwig zwanger zijnde presentatrettes die behalve kunnen giebelen over het weer en de nieuwste babykleertjes vooral goed zijn in het voorlezen van hun hbo-teksten middels een autocue.

Hef de NPO op

Ook wij van TPO roepen de politiek op te zorgen voor een goede onafhankelijke publieke omroep en wel door de NPO per direct op te heffen, of anders trapsgewijs door te beginnen met het opheffen van totaalwanproduct WNL, wat zo’n beetje eigenhandig de nieuwe naar draadjesvlees en stukgekookte spruitjes ruikende truttigheid des doods de gemiddelde Elsevier– en Telegraaf-lezers overdwars de strot in stampt, met die gare, outdated, Mediapark-circuit beslist niet, maar dan ook echt nooit verrassende ‘bn’ers’ en overige gasten van ze waar de NPO al jaren in grossiert en die niemand met een beetje intelligentie nog aankan omdat zelfs het beledigen van intellect uiteindelijk zo zijn grenzen kent, al helemaal als dat jaar in jaar uit op hetzelfde niveau blijft doorgaan.

Enfin, TL;DR: WNL is een zoveelste volstrekt overbodige propagandazender der NPO, creativiteit is verboden bij programmamakend Nederland, en er is heel veel nepnieuws maar dat is allemaal de schuld van de NPO, dus zolang de NPO bestaat zal er nepnieuws bestaan.

Vuilnisman! Die NPO-vuilniszak staat er nu al wel heel erg lang, vind je zelf ook niet? Neem eens mee die handel, en snel een beetje!