door Havermout in Binnenland  ·  70 Reacties

  • 16
  • 874x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@45 Misschien in uw geval omdat die haat wederzijds is?

En ik heb daar zelf uit eigen ervaring nooit wat van gemerkt. Woon in mijn geboorteplaats gewoon probleemloos in een vrij multiculturele wijk. En in de stad waar ik studeer (ik laat even om privé redenen in het midden waar precies) in een studentenhuis midden in een wijk waar echt voornamelijk mensen met een migratieachtergrond wonen. Gaat vooralsnog ook gewoon prima.

9
51 Gewoon een student

@50 Om hard te kunnen werken moet je wel eerst ergens aangenomen worden. Verder ben ik het natuurlijk wel gewoon met u eens dat voor etnische minderheden dezelfde arbeidsomstandigheden zouden moeten gelden als voor alle anderen.

7
52 Gewoon een student

@46
62,8 procent van de mensen die in 2013 in de gevangenis zaten, is allochtoon.
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/bijna-63-procent-van-gevangenen-nederland-allochtoon
De grootste groep allochtonen bestaat uit mensen van Marokkaanse herkomst: 10,6 procent van de gevangenen heeft ten minste één ouder die in Marokko geboren is. Daarna volgen gevangenen van Surinaamse (9,7 procent), Antilliaanse (8,3 procent) en Turkse (4,9 procent) herkomst.

De laatste keer dat het CBS uitgebreid onderzoek publiceerde naar criminaliteit onder allochtonen, was het 'Jaarrapport Integratie' uit december 2012. Daarin staat onder andere: Mensen van Marokkaanse herkomst werden in 2010 22 keer zo vaak als autochtonen verdacht van 'vermogensdelicten met geweld' (waaronder overvallen met geweld). Voor mensen van Antilliaanse herkomst is dit overigens 23,9 keer!!

Van de jongens van Marokkaanse herkomst die in 1984 zijn geboren, werd 61,4 procent tussen 1996 (toen ze 12 werden) en 2010 één of meer keren van een misdrijf verdacht. Onder jongens van autochtone herkomst is dat 24,8 procent. "Sinds 2005 neemt het aandeel verdachte minderjarige allochtonen verder toe ten opzichte van autochtonen. Dit geldt vooral voor Antillianen en Marokkanen. Marokkaanse minderjarigen werden in 2010 vijfmaal zo vaak verdacht als autochtone minderjarigen." "Over een periode van tien jaar is de oververtegenwoordiging van het aandeel allochtone verdachten ten opzichte van autochtone verdachten redelijk stabiel gebleven. Onder Marokkanen en Antilianen is het een tijd lang afgenomen maar sinds 2008 weer sterk toegenomen."

Dan kun je toch niet stellen dat dit beleid heeft gewerkt.

5
53 Querulijn Xaverius,

@46 bedenk dan ook even dat van de 16,8 miljoen mensen in Nederland is 11,7 procent 'niet-Westerse allochtoon', 9,4 procent 'Westerse allochtoon' en 78,9 procent 'autochtoon'.

4
54 Querulijn Xaverius,

Geweldig die mensen!! question question

12
55 Uit Den Haag

@53 : Die groep Marokkanen is groter dan 11%. Want niet meegeteld zijn de 'Nederlanders' met Marokkaanse achtergrond waarvan beide ouders hier zijn geboren. Gesegregeerd opgegroeid voor galg en rad. Want de mentaliteit staat haaks op de onze. Geef nou maar toe, het is zeker de (minstens) komende 5 generaties een onoplosbaar probleem, omdat we deze mentaliteit importeren met 30.000 per jaar, en snel voorplantend. Het probleem is zeker 30 jaar lang volkomen genegeerd. Nog meer negeren gaat zeker niet helpen.

7
56 Ness

Wanneer worden we eens eerlijk en bekennen dat we de integratie van vreemdelingen in Nederland nooit hebben gewild en nog steeds niet willen. We stoppen ze allemaal in een klein gebied en laten ze daar aan hun lot over met wat bijstand en zonder perspectief van deelname in onze welvaart leven. Als ze dan uiteindelijk beseffen dat ze als groep kansloos zijn dan moeten we ons ook niet verwonderen dat ze zich gaan verzetten en geen brave burgers meer blijven.

Helaas wil niemand daar de verantwoording voor nemen in de politiek want iedereen vond dat wel goed. Haal nog maar meer van de kanslozen binnen, maar niet in mijn buurt of straat. Vooral de linkse gutmenschen, vroeger noemden ze die salon socialisten, gedragen zich zo. Dit zijn de grootste hypocrieten van dit land.

9
57 niet-alles-geloven

Denk dat ook media en sociale media meespelen, het is daar (gelijk de politiek) veelal een compleet gebrek aan nuance en ongefundeerde veralgemenisering.

Ik wens niet te ontkennen dat er probleem gevallen zijn, en dat mag en zou gewoon benoemd moeten worden (want erkenning van een probleem is de start naar een oplossing). Echter, die probleemgevallen veralgemeniseren tot de complete groep is nergens op gebaseerd en lijkt slechts gemotiveerd vanuit de eigen onderbuik en een gebrek aan kennis(sen in veel gevallen).

Zie zo ook hier dit draadje, over-emotionele negatieve beschouwingen vaak onderbouwd met 'cherry picked' argumenten (ofwel alleen de negatieve dingen worden eruit gepikt, ofwel een negatief aspect wordt uit de context gelicht en zonder die context veralgemeniseerd). En het rare is, wat ik hier velen zie doen is exact wat bv. Sylvana Simons ook doet, en het zou mij niets verbazen als dezelfde mensen die hier zo van de toren blazen, het Sylvana verwijten maar niet door hebben dat ze hetzelfde doen.

Overigens (zij het dan dat ik begrijp dat Dhr. Lody deze woorden nooit zal lezen), het zijn ook ogenschijnlijk Rechts Joodse Media die het vuur opstoken (wij hier op NK weten exact welke media dat zijn). En 'k Heb dit reeds eerder vermeld, zij lijken geenzins de belangen van de Joodse gemeenschap te vertegenwoordigen, ze polariseren enkel. Wellicht dus dat rabbijnen vaker op de wijze van Dhr. Lody in de publiciteit kunnen treden, om zo het daadwerkelijk Nederlands Joodse geluid te laten horen, ipv. geschreeuw vanuit een website van een niet tot nauwelijks te controleren oorsprong.

Spread Love, Be Kind ...

3
58 mightimouse

De moslims kijken te veel schotel TV en ontvangen daar hun vergif voor onze samenleving.

3
59 corretje

@7 Als de Joden moeten vluchten uit Europa, vraag je dan eens af waar ons kabinet mee bezig is.

1
60 Rapunzel

@60 de filistijnen komen massaal binnen.
En nog legaal ook

4
61 chouffleur

Wat mensen als Lody niet begrijpen is dat hun goed bedoelde aandacht voor Marokkaanse probleemjongeren zo goed wordt gedeeld dat ze de kansen van de rest van de jongeren die wel goed hun best doen volledig beginnen te blokkeren. Als je steeds meer zinkende bootjes aan het schip vastmaakt dan zinkt het hele ding.

2
62 purelogica

Correct, zie reacties hierboven.

2
63 Bullet108

rabijntje hoor je niet over het gedrag wat door die jongeren tentoongesteld word tegen de samenleving .
altijd en eeuwig de schuld bij andere leggen moet maar eens afgelopen zijn .

2
64 ongelovenloos

@48 subsidie is er gekomen om een gelijk(er) speelveld proberen te ktijgen.

2
65 Hoofd bijzaken

* Verwijderd door de redactie *

66 wise_talker

geweldig. 1 jan. en dan zulk positief nieuws. respect voor deze mensen.
lees het artikel nu pas.

6
67 info

De schuld wordt weer bij de andere toegeschoven.
Het ligt nu bij de politici.

Polarisatie komt niet uit de wijk, nee alles is de schuld van de autochtonen.

( Tja,,, Geld overigens niet voor alle Turken en Marokkanen. )

Integreren en meedoen en aanpassen is hun wereldvreemd en hoeft ook niet van onze politici.

3e en 4e generatie van voornamelijk Turken en Marokkanen hebben nog steeds geen binding met de autochtone Nederlanders en dat hoeft ook niet van onze politici.

En voelen zich totaal geen Nederlander.
Maar wel een dubbele nationaliteit aangaan en dat mag van onze politici.

Dragen ook steeds meer haat uit.
Worden ook zo opgevoed door hun goed geïntrigeerde ouders.
Omdat deze allochtone groep continue gepolariseerd worden.

Kijk naar de probleemwijken in Nederland.
Wordt steeds problematischer.

Dit gaat binnen korte tijd heel goed fout.

Ik vraag ook met Klem aan de linkse partijen.
Zorg even beter dat onze politici vaker met jullie op de thee moeten gaan,

Hun wensen invulling geven en zorgen dat de autochtonen meer en meer aan hun moeten passen dan andersom.

( Sarc.)

1
68 Dachtutniet

Lody vraagt dat iedereen afstemt op, rekening houdt met de snel gekwetste zieltjes, lange teentjes van onopgevoede en onverdraagzame gasten die scholen veranderen in een hel op aarde. En die gasten zelf dan........ zoals gewoonlijk wordt daar niets van verlangd. Methode Lody gaat het niet worden; dat is theedrinken in het kwadraat.

1
69 Soare

Theedrinken is wat de rust terugbracht in Slotervaart na een complete veldslag.
Hoe dat precies zit weet haast niemand die het kopje thee op allerlei wijzen misbruikt.

Onder Wilders waren de problemen alleen maar groter geworden.
Daarom is dat ook geen bestuurder en dat wordt hij ook niet.

Wilders kan helemaal niet tippen aan de theedrinker, die WEL voor een hele stad kan zorgen. Wilders kan dat niet. Zorgen voor.

1
70 HenkG

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

23 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Fake Audition PornHree Hd PornMasajistas Final FelizHms PornographyBig Tits Hard NipsRebecca Louise NudeSuccubus Yondara Haha Ga Kita NhentaiTamil Hot Romance VideoMassage Roon PornGay Asian OnlyfansBarzzers FullQuick FuckNew Porn MoviedBoudi Chudachudi VideoMoviexxCouple Sex Romance VideoComsodaLesbian College PornIndian Army XxxAngela White Porn MoviesReshmi N NairJeans FuckFucked With A Face Full Of CumHannah Owo Porn VideosArbestPhoto PornogrphiqueSite De Jogos Pornosسکس بیلی ایلیشLeah Gotti PhotosWww Desi Sex InAcche Acche CartoonXxx Indian BlueLesbian Face Farting PornAdukt Friend FinderSam38gDeep Throat Big TitsTs Alyssa WestFree Sex XnxxMr.deepfakeXxx 3d ComicsJ A V MassageDouble Penetration Amateur WifeChinise PornstarsSki Bri TitsFuckboookHardx ComUlyana VaskovichBridgit MendlernudeTastyblacBest Pornography Actors80's Male PornstarsFish XxxDrunk Porn VideoPorn De JaponesasJessbess LeakPorn Reality ShowHot Boobs MoviesPussypicAlexandra QuinnVideos Haciendo El AmorWe Bare Bears PornJust JerkingCarton Free PornPornstarmoviesBigbootytubwNuru Nassage PornRedditredheadPorn00.orgLa Video Du Jour J&mSex Tamil Hd VideosDaughter Swap ComDise Sex Video ComNaked Chicks At The BeachVidéos Pornographiques.Fatal ModelaSladvislivkiRoja Nude PicsOnlydesipornSaeko MarsushitaPublic Pool PornXhumster Porn.comHot Porn MommyJapaneseporn Game ShowMovies AdultBokep AsianSexo QuenteMisty RennXhuntXxnxx HotDoggystyle FuckCompilat0rDemi Hawks AnalJaye Rose PornstarThothuhMating Press CreampieXmaster ViedoCrystal Lust FacesittingIndian Bus XxxIndian Live Sex ChatMasin XxxIndianteenfuckGreat Khali SexBrother And Sister CreampieBaixar Filmes PornRoom Service Sex VideoIndian Porn CollectionBoobs GropingNaked TransexualsTube.peverzijaDakota LovellLilypixelTamanna Hot ThighsAllie.rae NakedWww Indian BhabiAsian Mature SexPo Rno GratisFilm PornogratuitiAmadoras QuentesMuslim Girls NudeIndian Beautiful NudePorn Korian MovieMena Carlisle PornBrazzers VrMom Deepthroats SonPornos FamosaAshely AndersonXnxx Angela WhiteLena The Plug Bbc LeakedAunt XxxCuming Too MuchDeepthroating VideosSouth Indian Aunty NudeXxxsexyhotSunny Leone Hot Bf VideoJesh Camila CortezTribbinDeepthroat ComplitionSite De Mulheres NuasHomemade Lesbian SexYes King PornGayyoung PornErostsXxx Short VideoXnxx Doctor VideoKajol Hot BoobsXxx ThailanIndia Aunty PornJax SlayherpornMy Wifes NudesIndian Pussy Porn