Haar jaloerse ex hakte haar handen af, maar jonge mama wil haar kinderen niet vertellen wie de dader is. “Hij is nog steeds hun vader”

© ss

Haar echtgenoot dacht ten onrechte dat Margarita een affaire had en in een vlaag van blinde woede nam hij haar mee naar een bos, waar hij haar beide handen afkapte met een bijl. De jonge mama wil haar twee kindjes echter niet vertellen dat hij de schuldige is, om hen geen negatieve gevoelens over hun vader te doen krijgen.

nkdr

Ze had al meermaals aangifte gedaan bij de Russische politie omdat haar man haar mishandelde, maar daar werd ze telkens afgewimpeld met een keer zelfs de woorden: “Dat is liefde”. Toen ze uiteindelijk de moed verzameld had om de scheiding aan te vragen, ging haar man ervan uit dat ze wel een affaire zou hebben.

In zijn woede nam hij haar mee naar een bos waar hij al eerder met een mes bedreigd had, en hakte er haar beide handen af. De chirurgen in het ziekenhuis konden haar ene hand zo goed en zo kwaad mogelijk weer bij elkaar puzzelen, en hopen dat ze die ooit weer zal kunnen gebruiken. Haar andere hand is Margarita voorgoed kwijt.

Haar voormalige echtgenoot moet nu voor vijftien jaar de cel in om zijn wrede misdaad, maar toch wil Margarita haar kinderen niet vertellen dat hij de schuldige is. “Ik wil hen hier niet in betrekken, waardoor ze negatieve gevoelens zouden krijgen over hun vader”, vertelt de jonge vrouw. “Hij is nog steeds hun vader.”

“Ik heb hen verteld dat ik een auto-ongeluk heb gehad en dat ik aan mijn rechterarm een hand zal krijgen zoals die van een robot. Ze vonden het heel normaal, ze zijn nog kleine kindjes, ze begrijpen het nog niet.”

Ondanks het feit dat haar echtgenoot achter tralies zit, blijft ze nog steeds bang van hem. “Hij zei dat wanneer hij vrijkomt, mij zal doden.”

Na bijna drie weken in het ziekenhuis mocht Margarita ondertussen weer naar haar zoontjes toe. Ze zal echter nog maanden moeten revalideren om het gebruik van haar linkerhand te herwinnen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen