door Guns & Moses in Politiek  ·  369 Reacties

  • 25
  • 2763x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@348 De boom die gharqad heet, de enige boom die hun niet zal verraden tegen het einde der tijden.
Dit is de boom van de joden en ze planten ze overal in Israël.

Abu Huraira heeft gerapporteerd dat Allah's Boodschapper gezegd heeft:
"Het laatste uur zal niet komen tot de Moslims vechten tegen de Joden. En de Moslims zullen de Joden doden tot de Joden zich zullen verstoppen achter een steen of een boom. En de steen of de boom zal spreken: "o Moslim, aanbidder van Allah, er schuilt een Jood achter mij, kom en dood hem! Maar de Gharqad boom zal niets zeggen, omdat het een boom van de Joden is.

1
351 Truffelaar

@323 Er is een groot verschil tussen de nazi's en het Duitse leger. De legerleiding was het lang niet altijd eens met de nazileiding.
Het bericht gaat over 600.000 Moslims die vochten met de nazi's vanwege hun gezamenlijke interesse.

0
352 Snuggles

@349 voornamelijk extreem rechtse, anti-moslim en joodse bronnen die dit beweren, zijn er ook onafhankelijke bronnen.

9
353 Mo[re]Slim.Al[er]t

@352 en van het bericht klopt niets, er was slechts een croatische divisie van moslims

8
354 Mo[re]Slim.Al[er]t

@348 en probeer nu eens met feiten?

7
355 Mo[re]Slim.Al[er]t

@352 opperbevelhebber was? Hitler.

Legerleiding was hetzelfde als de Nazis.

8
356 Mo[re]Slim.Al[er]t

Oud nieuws. Als moslims kunnen vechten dan doen ze dat. Mohammed de pedofiel was ook een terrorist en rebel en die geeft het grote voorbeeld. Je ziet ook overal ter wereld dat moslims nooit maar dan ook nooit in vrede kunnen en willen leven. Overal willen ze onderdrukken en oorlog voeren. Dus ook in de 2e wereld oorlog hebben ze massaal meegevochten als nazi's en dat vergeet Erdogeit Met 600.000 moslims. Geen klein groepje dus

1
357 Jan met de korte achternaam

@353 Dat van die kledingvoorschriften voor dhimmi's wordt ook in andere bronnen wel vermeld. Op http://www.jewishvirtuallibrary.org/decree-of-caliph-al-mutawakkil-850-ce wordt een hele passage uit al-Tabari geciteerd waarin de details worden beschreven.

0
358 Civ

@350
--------------------
Aantjes' reputatie werd ernstig beschadigd toen het Nieuwsblad van het Noorden op 6 november 1978 berichtte dat hij lid was geweest van de SS. De historicus Loe de Jong van het RIOD stelde die avond tijdens een rechtstreeks door de twee Nederlandse televisiezenders uitgezonden persconferentie dat Aantjes bewaker was geweest in het nabij Assen gelegen strafkamp Port Natal en bij de Waffen-SS in vreemde krijgsdienst zou zijn geweest, zodat hij mogelijk zijn Nederlanderschap had verloren.
Als gevolg hiervan trad Aantjes op 7 november af als fractieleider van het CDA. Hij werd opgevolgd door Ruud Lubbers. Op 24 november werd een opinieonderzoek gepubliceerd, waaruit bleek dat een meerderheid van de ondervraagden veronderstelde dat Aantjes door zijn tegenstanders binnen het CDA beentje was gelicht.[1]

Een onderzoek van de Commissie-Enschedé naar de affaire wees een half jaar later uit dat De Jong zich had vergist en dat de door Aantjes in 1978 aan De Jong gegeven lezing van zijn oorlogsverleden juist was geweest: om uit Duitsland naar Nederland terug te kunnen keren had Aantjes zich aangemeld bij de Germaansche SS, maar hij had geweigerd daadwerkelijk dienst te nemen en was daarom in Port Natal gedetineerd.[1] De Jong erkende later dat hij enkele fouten had gemaakt.[6
https://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_Aantjes#Affaire-Aantjes
----------------------------

Maak het verhaal dan ook even af. Ik heb het bewust meegemaakt en de algemene teneur in die tijd is: hij was te eerlijk en daarom link voor zijn concurrenten binnen het CDA, daarom is hij bewust beschadigd.

3
359 HenkG

@359 Dat Aantjes fout was is inderdaad nooit bewezen. Getuigen spraken elkaar ook tegen m.b.t. zijn rol in het kamp.

0
360 Civ

* Verwijderd door de redactie *

361 Mo[re]Slim.Al[er]t

Even een vraagje tussendoor voor de notoire moslim haters hier als pfx en bobby na(zi)tayo:
leg ons eens uit hoe het toch komt dat al die Duitse nazi's hun heil na WW II in het o zo katholieke Zuid-Amerika zochten, als ze zo'n innige band hadden met de moslims/moslimlanden?!

Daarnaast: heeft iemand toevallig uitgezocht hoeveel van die moslims die onder Hitler dienden, dit op geheel vrijwillige basis deden en hoeveel van het dit deden omdat ze daartoe gedwongen werden c.q. de keuze hadden tussen dienen onder Hitler of standrechtelijk geëxecuteerd worden?

1
362 NKreaguurder

@362 Die band hadden ze ook niet, dat waren gewoon gelegenheidsbondgenoten. Hitler had wel meer waardering voor de islam dan voor het christendom, dat hij verwijfd vond, maar uiteindelijk was dat een vreemde wereld voor ze.

0
363 Civ

@351
Je weet je bronnen wel te kiezen....
In the famous book “Taa’oueel Mukhtalaf Alhadith ” by Ibn Qutaiba Al-Dinory, the story of Aisha RA (the Prophet’s wife) telling Abu Hurayra; “You tell ahadiths about the prophet Muhammad that we never heard them from him” He answered (as Bukhari reported); “You (Aisha) were busy with your mirror and make up” She (Aisha) answered him; “It is you who were busy with your stomach and hunger. Your hunger kept you busy, you were running after the people in the allies, begging them for food, and they used to avoid you and get away from your way, and finally you would come back and pass out in front of my room and the people think you were crazy and step all over you.”

Je vriend wordt al sinds eeuwen gezien als een grote leugenaar en fantast voor wat betreft zijn overleveringen oven Mohammed.
Zelfs Aïsja gaf al aan dat de man zo betrouwbaar was als Satan zelf....

1
364 NKreaguurder

@363
"Hitler had wel meer waardering voor de islam dan voor het christendom,"

Waarom was hij dan zo close met het Vaticaan? En waarom stond de vluchtroute van de nazi's naar Zuid-Amerika dan onder supervisie van de RK kerk, en niet van de een of andere groot-Moefti naar S_A of een ander islamitisch land?

Me dunkt dat de meeste nazi's (en zeker de nazi top) zich veel beter thuis voelden bij het katholieke antisemitisme dan bij moslims en islam.

1
365 NKreaguurder

@365 Ik parafraseer enkel wat de man er zelf over heeft gezegd. Wat jou en mij verder dunkt staat daar los van. Zie ook het laatste deel van de slotzin uit mijn vorige reactie.

0
366 Civ

@366

"Ik parafraseer enkel wat de man er zelf over heeft gezegd."

Zou kunnen; ik heb echter nooit een quote of beeld-/geluidsfragment van hem voorbij zien komen waarin hij een dergelijke uitspraak doet.

1
367 NKreaguurder

@367 Dat kan.

1
368 Civ

@359 "Maak het verhaal dan ook even af. Ik heb het bewust meegemaakt en de algemene teneur in die tijd is: hij was te eerlijk en daarom link voor zijn concurrenten binnen het CDA, daarom is hij bewust beschadigd."

Ik was ook bewust en oud genoeg in die tijd om te stemmen.
Wat de bewering van 'het geweten van Nederland' betreft, nl. dat hij kampbewaarder geweest zou zijn, ik heb het nooit geloofd.
Leek me gewoon niet bij de man te passen.

Maar de andere zaken, zijn foute keuze, zijn jarenlang bewust zwijgen maakte hem in mijn ogen in één klap 'een minne man' en ongeschikt voor de politiek.
Dat vond ik toen (en ik vond zijn val, progressief CDA als hij was, erg jammer) en dat vind ik nu.
Maar de 'machinerie van de mantel der liefde', die in het geval van Willem Aantjes in werking werd gesteld, zelfs jaren later resulterend in een avondje EMO tv. met Willem Aantjes in de hoofdrol, ik heb me er aan kapot geërgerd.

Verder, ik heb sinds de affaire Willem Aantjes met vele anderen, die in die tijd in Duitsland gedwongen tewerk gesteld waren (en waarvan velen daar een zwaarder leven hadden dan hij), over de keuze van Willem Aantjes gesproken en allen verklaarden zijn keuze onbegrijpelijk te vinden.

Trouwens, ik noem alleen Willem Aantjes en dat hij (in 1944, in Duitsland) bij bij de SS is gegaan.
En vermeld niets over de andere zaken die hem werden toe gedicht (kampbewaarder etc), maar ik kan hem moeilijk als brave postbode schetsen.

Maar de positie van voorzitter van de kampeerraad, die gunde ik hem dan weer wel!

0
369 tegenzinnig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Benzardi
Na onrustige week zijn informateurs positief over chemie tussen partijleiders

Elke keer als Timmerfrans wat zegt, gaat het beter met de formatie.Dat kan geen toeval zijn 😁...

zojuist geplaatst door Benzardi

Wedergeboren
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@8 Dat probleem had Gerard (van het) Reve duidelijk niet nee. :-) ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@51 ja, dat is heel goed mogelijk. En wat doet het af aan de ernst van de zaak?Ik neem aan dat de brief is opgesteld door iemand die graag n...

1 minuut geleden geplaatst door Slavink

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

vandaan KOMT ......

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@65 Ben jij besodemietert. Dat heeft Wilders helemaal niet nodig dat ik jou overtuig. Die Wilders verkoopt zichzelf, in tegenstelling tot ande...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@24 Ik zie dat soort zaken niet bij hem terug of veel te laat. Hij kan natuurlijk niet net zo als ik het achterste van zijn tong laten zien, d...

4 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@66 "dat is niet racistisch" De Derksen-rel kennelijk nu al vergeten? En dat jij niet wilt weten dat je laatdunkend uitlaten...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Zo heb ik er ooit over gedacht om me te bekeren tot het katholicisme maar ik heb kinderen. ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 het begrip "bejaardenhuis" is fors ingeburgerd.Wat jij denkt is niet zo belangrijk.Als jouw aannames **Een enkele persoon heeft meer red...

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

Sarcoff
Sadistische homoseksueel Stoltenberg vertelt Europeanen dat Oekraïne belangrijker is dan hun nationale verdediging - Dissident.one

@3 Dat de man gebruik maakte van je avances wil natuurlijk niet veel zeggen....

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Bengali Women Sex1 Hour PornCyrstal RaeRedxxxHqs Eróticos 3dKenzie Madison NudesHot Sexy Mom XxxSex Open PleaseUkraine Sex VideoXxxcreamyIndian Traditional PornZilah LuzDesi Big NippleSite De Films PornosBokepdoJake PrestonMausi Ka SexPorn CategoríasDorm PornPee Desperation PornBigtitpicsGoofy PornDirty Feet WorshipUrindianbae OnlyfansNew Xnxx Hd VideoRosamund Pike NudeSangavi HotCzech Wife Swap 8Kiara Mia 2023InfluencersgoenwildAmateur Sexe TapeSharon White XxxShawn WolfeFrench SexxxOverflow UnsenscoredHelen Parr FutaMy Bookie.agKim Kardashian LeakEsperanza Gomez PornstarKiara LirdXxx ServipornoTelugu Saree Hot SexOg Mudbone PornGranny Blowjob CompilationEye Contact DeepthroatDudes In The NudeOne Piece Porn ComicsIndian Desi Nude PicsSummertime Saga Sex VideoProun StarReluctant Wife SharedAnjali GaudAmateurmassageKendra Lust ShemaleMega PornsNaked Wife PicsAnaltabooMahi AroraDannydxxxHot Sexy Boobs PressHappy Porn ComHairy Pussy JoiAnimesex VideosNautimateJuegos De PornosGoldie Hawn NudeLesbians With Huge TittiesBillie.ellish Sex TapeKeerthi SexXxx Sex Porn HubEveelaurynnMasaj Xxx VideoGrandmother SexSwallowed BlowjobsVrporn FullHermapradite PornBiggest Boobs OnlyfansJeux Video SexeSpying PornLingerie Porn PicsPura NangaBlonde PussyAdriana Chechik N WordLesbin Lap DanceCelebirty Leaked NudesInfulencersgonewildMargot FoxxBur Chudai MovieHairy TeenfuckBig Booty White ChicksYand.reHot Chut PicLelasohna NudeHottest Girl PornKolkata Bengali XvideoNude Wrestling PornJapanese MaidBig BoobanimeFilms Pornos StreamingFartal MordelPornografia KoreanaHq Eroticos GayXxx Bp VBody.autyTulsi Porn VideosDesi Group X VideoSinfuldeeds SwedishBang. ComHd P O R NNude YngNatuve American PornSexo En EsoañolNxnn HdTrisha Paytaz NudesSnap PorniBigwetassesسكس خيانهBf DikhaShardha XxxMia PreslyPorn RomanceBig TitsonlyfansAlexis Texas LesboJanet Jackdon NudeWomen Naked WrestlersBella Thorne ToplessAli Wong NakedHindi Bf Full Hd MovieAmber DymeEva Elfie Onlyfans LeakedPorn ActressOnly Sunny Leone Sex VideoGirl To Girl Sex ComXvkdeoJapanese Happy Ending MassageBesthentai MangaPalnetsuzyCapotal SexyBest Of RedditBing VidsTamil Blue Film DownloadIndian Facking VideoSexxi Video HindiKannada Anchor SexSonia Blaze Porn18sexJapanese GranniesCinema GroppersPorn Movies For LesbiansChoxhox