Volledig scherm

Dit zijn de beste snacks voor de late trek

Koken & EtenWe hebben het allemaal wel eens gedaan: in een opwelling van trek de koelkast opentrekken, vooral laat op de avond. Maar wat is het beste om te eten voor het slapen? Wij zetten het voor je op een rijtje.

  1. Belgen met handen in het haar: menukaart zonder garnalenkroket? Onbestaanbaar!
    24

    Belgen met handen in het haar: menukaart zonder garnalen­kro­ket? Onbestaan­baar!

    De hoge garnalenprijs drijft vooral Belgen tot wanhoop. In Nederland eten we graag een garnalencocktail of een broodje verse garnaal, maar onze zuiderburen zijn helemaal dol op de gepelde delicatesse. Vooral als ze zijn verwerkt in een kroket. Hun culinaire snack wordt door schaarste onbetaalbaar en de garnalenkroket dreigt zelfs van de menukaart te worden geschrapt. ,,Een kiloprijs van 80 euro, niet normaal meer.’’
  2. Eigenaar Hollands snoepzaakje kijkt met verbazing naar bestelling tv-kok Nigella Lawson: ‘Ze is echt hardcore’
    met foto's

    Eigenaar Hollands snoepzaak­je kijkt met verbazing naar bestelling tv-kok Nigella Lawson: ‘Ze is echt hardcore’

    De bekende Britse tv-kok Nigella Lawson heeft de eigenaar van een ouderwets Amsterdams snoepwinkeltje bijzondere feestdagen bezorgd. Lawson promootte het zaakje onlangs al in haar kerstspecial op tv en deze week ook nog bij haar bijna 3 miljoen Instagramvolgers. De eigenaar heeft veel ervaring, maar stond toch te kijken van Lawsons bestelling. De vraag is wel: brak ze de huisregels?