AP, VRT
Volledig scherm
© AP, VRT

Trump trekt klimaatopwarming opnieuw in twijfel. Frank Deboosere: "Hij kent verschil niet tussen weer en klimaat"

In verschillende delen van de Verenigde Staten is het momenteel zo extreem koud dat de Amerikaanse president Donald Trump het niet kon laten de kou aan te grijpen om de klimaatopwarming opnieuw belachelijk te maken. “We kunnen wel een beetje van die goede oude global warming gebruiken”, klonk het schertsend op Twitter. Weerman Frank Deboosere zet de puntjes op de i: “Trump maakt een beginnersfout: hij verwart “weer” met “klimaat"."

91 reacties

  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    @Tim Mulleners::::Alvorens ze iets toevoegen aan onze pensioenkas hebben ze reeds het pensioen van een gepensioneerde gekost.
  • ives vrebosch

    5 jaar geleden
    Hier zitten echt teveel negationisten waar je heel bang van wordt!! Onbegrijpelijk reacties. Hebben die mensen nu geen volk in hun entourage die hen eens kan vertellen hoe het zit?
  • Kris Geens

    5 jaar geleden
    En Frank weet precies ni da het klimaat gestuurd wordt door de zon en niet door co2. Meer co2 is beter voor de planten en dus beter voor de mens en natuur co2 = planten voeding
  • Marc Antwerp

    5 jaar geleden
    WHAW !!! ik wist echt niet dat Vlaanderen zoveel “verstandige” Trumpisten waren. Persoonlijk heb ik veel respect voor Frank die consequent is en leeft naar zijn overtuiging en zeker verstandiger is dan 45.
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Frank onze klimaat goeroe zal het even vertellen. Frank slaat zelf constant de bal mis met zijn zonnepanelen..