achtergrond

Geenstijl

Stalker Heleen 'zal ik je ballen likken' Mees maakt de lucht weer eens zwanger van hypocrisie

Als de column van professioneel ballenlikster Heleen Mees in de papieren Volkskrant de kop '#Not Me' heeft weet je alweer hoe laat het is: hypocriete Heleen roept weer wat over aanranding en seksuele intimidatie en ongewenste intimiteiten.

Terwijl Heleen topbankier Willem Buiter stalkte, dood wenste, digitaal verkrachtte in de hoop zijn ballen te likken en een compleet krankjorum foto van een dode vogel toestuurde. Kortom: Heleen 'zal ik je ballen likken' Mees heeft ze niet helemaal op een rijtje. Heleen is een soort Francisco van Jole avant la lettre: mensen aanranden, niet zelf conclusies trekken en alsnog een dikke bek hebben over anderen. Dan de inhoud van de column: Heleen Hindsight schrijft dat Hillary Clinton (wie is dat ook alweer) de verkiezingen heeft verloren omdat blanke witte jonge vrouwen niet allemaal op haar gestemd hebben. Dat schreven Amerikaanse & Engelse media al meer dan een jaar geleden ook al, maar toch bedankt voor deze info, Heleen. "In dat licht bezien is het cynisch zo niet pijnlijk te noemen dat de #MeToo-beweging nu wordt geframed als het ultieme verzet tegen het presidentschap van Donald Trump." Ja, dat is pijnlijk. Het is vooral pijnlijk dat de #MeToo-beweging überhaupt geframed wordt. Want de #MeToo-beweging moet geen aanklacht tegen een president zijn, maar een aanklacht tegen vieze aanranders zoals Francisco van Jole die zijn tong in een meisje van 23 propte en in zijn witte onderbroek op dat meisje ging liggen. Een aanklacht tegen stalkers als Heleen Mees die, terwijl ze wist dat de man in kwestie getrouwd was met een ander, met hun ongewenste intimiteiten en mailbommetjes mensen compleet kapot hebben gemaakt. En dan vooral tegen types als Francisco van Jole en Heleen Mees die als een paling in een emmer snot de dans ontspringen en vervolgens met opgeheven vingertje de lucht zwanger maken van hypocrisie.

Heleen Mees geeft geen fuck om rechtvaardigheid. Heleen Mees is hongerig naar pik en als het effe meezit sleept ze op slinkse wijze tientallen miljoenen uit een of andere rechtszaak. Wees geen trut. Doe niet als Heleen.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Volkskrant-columniste die jarenlang in Berlijn en Amsterdam woonde moet terug naar eigen dorp

Serious Request staat dit jaar geheel in het teken van de CAO-ramp bij dagbladen De Persgroep

@Ronaldo | 18-12-23 | 20:00 | 223 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.