achtergrond

Geenstijl

Lewis Hamilton zegt: "Jongens dragen geen prinsessenjurk." Nu moet Lewis Hamilton dood

Het neefje van wereldkampioen Formule 1 Lewis Hamilton vraagt een prinsessenjurk voor Kerstmis. Lewis Hamilton zegt: "Jongens dragen geen prinsessenjurk!"

Wat een walgelijke homofobe gendershaming van Lewis. Kijk dat jongetje eens huilen. Wal-ge-lijk. Welks een goorheid. Trillen. Pijn. Ongemak. Verdriet. Een klein mensje shamen voor het oog van velen. Hamilton is een idioot! Deze man is totaal niet inclusief. Wat een enorme lul. Sjongejonge wat zet Lewis Hamilton toch miljoenen mensen in het verdomhoekje. Alsof jongens niet zelf kunnen bepalen of ze roze prinsessenjurkjes willen dragen? Toxic masculinity. Wat een wanker. Wát een stuk verdriet. En zelf wel make-up dragen, een neusknopje in en je haren verven. Dat is wel lekker mannelijk. Wat een verschrikkelijke vent. Verschrikkelijk. In de houtversnipperaar ermee. Eeuwige klapbanden voor Lewis. Roze prinsessenjurken zijn voor iedereen. HOREN JULLIE DAT? Voor iedereen.

UPDATE: Lewis zegt sorry

Te laat! Adverteerders zijn allang gebeld! Mercedes, Bombardier, L'Oreal, Monster Energy en IWC willen natuurlijk nooooooit geassocieerd worden met een homofoob door wie mensen gaan trillen als rietjes. Einde carrière!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.