door Inter in Binnenland  ·  172 Reacties

  • 22
  • 1496x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@150
Bosma en ook Wilders zelf, missen wat Aboutaleb wel kan.

Zorgen voor iedereen, ook voor mensen die anders denken dan hij.
Absoluut noodzakelijk voor elke bestuurder.

Aboutaleb heeft vrijheid echt in het vaandel. Wilders roept het vooral.

Iets met goede wijn en krans.......

6
151 HenkG

En Loesje vraagt zich nu al een uur af

Als die wolf in schaapskleren,

heel zijn leven braaf wol geeft,

was het dan wel een wolf?

7
152 HenkG

Ik neem het hem meer kwalijk dat hij een pvda'er is dan salafist .

8
153 meneer van het nieuws

Aboutaleb doet goede dingen, maar hier zit hij toch echt fout.
En dus moet hij nu opstappen.

Je kunt als Nederlandse bestuurder niet functioneren als je integratie afwijst (zijn dochters moeten met een moslim trouwen), de meest intolerante religie aanhangt en dan ook nog de meest extreme vorm ervan met een woordspelletje bejubelt.

Aboutaleb is een wolf in schaapskleren. Op slinkse wijze probeert hij de Islam salonfahig te maken. Maar de Islam is niet salonfahig.

Zichzelf populair maken en vervolgens zijn intolerante gewelddadige religie naar binnen schuiven. Het is typisch PvdA. Zie de Stasi-staat van de hand van de populist Plasterk.

Trap er niet in! De Islam past niet in het vrije westen.

8
154 Sterke

Ik heb ernstig bezwaar tegen mensen met twee paspoorten, vooral als het islamieten zijn, die hier machtsposities bekleden. Vooral als het islamieten zijn, omdat die niet alleen een extra loyaliteit hebben naar hun echte vaderland, maar ook nog eens aan de "umma", de islamitische wereldgemeenschap. Die van de New World Order moeten niet denken, dat ze origineel zijn met hun streven naar wereldoverheersing.

Aboutaleb zei dat salafisme betekent, op de profeet van je geloof willen lijken. Dat is toch niet erg, zei hij vergoeilijkend, dat willen christenen toch ook, op Jezus lijken?

Jah, alleen heb je het over twee figuren, die totaal elkaars tegenpool zijn in het allerbelangrijkste opzicht: de één predikt tegen geweld, wat er ook gebeurt, de ander predikt vóór geweld, juist tegen mensen die jou niets hebben gedaan, alleen omdat ze jouw geloof niet aanhangen.

Altijd dat vergelijken met christendom slaat nergens op. De christenen hebben nooit de wereld willen veroveren, dat maakt geen deel uit van hun leerstellingen, en al helemaal niet met geweld. Ook hebben de christenen DUS niet het streven, hun leerstellingen aan anderen op te leggen per wet, en de hele maatschappij die ze aantreffen, als het met geweld niet lukt, dan maar met list en bedrog en constant wangedrag te hervormen tot het net zo'n kansloze rechteloze willekeur en corruptie wordt als bij de landen waar islam vandaan komt.

8
155 Wendel

@155 Wat ben jij een jankerd zeg ..

7
156 Louis Vandaal

* Verwijderd door de redactie *

157 E.Meel

Nederlands spreekwoord : `Goed voorbeeld doet goed volgen.`.

Dus Geert : Begin maar met opstappen.

Misschien volgt Aboutaleb dan wel.

5
158 Wijhuis

Het blijft toch een figuur die Wilders. Hij wordt een karikatuur van zichzelf. Niks bereikt en tot niets meer in staat. En maar blijven terugvallen in z'n oude patroon: niet in discussie gaan met iemand (Aboutaleb), maar simpelweg vanaf de zijlijn roepen dat ie maar moet opstappen.

En jij dan Wilders? Waarom ben je zelf niet opgestapt, nadat je bent veroordeeld? Of komt het in zo'n geval even wat 'minder goed' uit, omdat het hier om je eigen baantje gaat?

Word volwassen Wilders ... of zoals de Amerikanen zeggen: "Grow some balls". Neem je verantwoordelijkheid en ga regeren ... en als je daar geen zin meer in hebt (je goed recht), overweeg zélf dan eens om op te stappen. Ga wat moois doen met de resterende jaren van je leven. Ga bloemen kweken of zo, of ga in een dierenasiel werken. Ik denk dat je daar veel gelukkiger van wordt. Maar blijf vooral weg uit de politiek. Je zult daar toch niks meer bereiken.

2
159 Kopkaas

@155 Nooit van de kruistochten gehoord?

1
160 sockknitter

* Verwijderd door de redactie *

161 E.Meel

Je had ze moeten horen, de aanhangertjes, toen Wilders door de rechter werd veroordeeld. Die achtte het aanzetten tot discriminatie wettig en overtuigend bewezen.

Wilders, je bent een klootzak omdat je mensen aan het discrimineren brengt, daarmee drijf je een wig in de maatschappij. Zo, de rechter staat achter me, dus ik mag dit gewoon roepen.

Maar wat waren ze boos, hoe onterecht was het, dit kon niet, hun grote leider veroordeeld!
Gemene rechters.

Nou, zie wat ze nu zelf doen, zonder een flinter bewijs, met overduidelijk verdraaien van de man zijn woorden, wordt Aboutaleb nu afgeserveerd op een manier waar de honden geen brood van lusten.


En nu komt het.... het grote verschil is dat Aboutaleb met opgeheven hoofd voor de rechter kan staan, hij is nergens voor aangeklaagd. Voor Wilders mankeert het er juist aan of er nog een veroordeling voor haatzaaien bij komt.

En dan wil de 2 maal veroordeelde Wilders "criminele Marokkanen" het land uit zetten?
Zelfs Aboutaleb die zich keurig gedraagt?

Als zijn aanhang niet beseft dat er iets niet klopt, hebben ze het hoofd vreselijk op hol. Zo op hol dat ze de blonde vingers niet zien, die hun bij de neus hebben.

7
162 HenkG

* Verwijderd door de redactie *

163 E.Meel

@162
Er is geen wet die zegt: "gij zult niet vragen aan een menigte of er meer of minder Marokkanen in Nederland moeten zijn".

Er wordt van alles bijgehaald, zoals dat "nationaliteit" plots hetzelfde is als "ras". Kutduitser zeggen mag dus niet meer. Racisme!

Het lastige aan het verhaal is ook dat diverse andere politici hun onvrede over het gedrag van Marokkanen hebben geuit, maar daar terecht wel mee wegkwamen.

Overigens roept Wilders op tot aftreden, niet tot remigratie van Aboutaleb.

Verder is nog steeds de Islam en niet Geert Wilders de grootste bedreiging voor Nederland.

Plasterk voert de afluisterstaat in vanwege de Islam, niet vanwege Wilders.

Rotterdam zet betonblokken neer vanwege de Islam, niet vanwege Wilders.

Joden en Hirsi Ali ontvluchten Nederland vanwege de Islam, niet vanwege Wilders.

Schrijvers, tekenaars, kunstenaars, columnisten en cabaretiers doen aan zelfcensuur vanwege de Islam, niet vanwege Wilders.

Grote evenementen worden streng beveiligd vanwege de Islam, niet vanwege Wilders.

Moslims leven hier vrijer en veiliger dan in hun vaderland, Wilders heeft 24/7 beveiliging vanwege de Islam.

Het is door de complete stupiditeit van linkse wegkijkers dat Nederland niet meer beseft welke ideologie de vijandelijke is.

10
164 Sterke

@161
Misschien verwoordde ik het iets te krachtig, maar zit wel dichtbij:

https://www.google.nl/amp/s/www.parool.nl/recensies/documentaire-over-ahmed-aboutaleb-is-voor-de-fans-even-slikken~a4215894/amp

"En had hij in het programma De achterkant van het gelijk niet gezegd dat hij zijn dochter liever niet thuis ziet komen met een niet-moslim? Volgens de makers is er tegenwoordig ruzie in het gezin omdat de twee oudste dochters hebben gekozen voor een niet-moslim als partner. Twee onafhankelijke bronnen zouden het hebben bevestigd.'

Dus: de "liberale" Aboutaleb wil dat zijn dochters met een moslim trouwen, en nu ze dat niet doen is er ruzie.

"Een man die zich voordoet als een liberale moslim, maar in zijn privé­leven het religieus conservatisme omarmt. Een man die niet is wie hij lijkt te zijn."

"Voor de fans is het even slikken: Aboutaleb blijkt een man met hele lange tenen. Een autoritaire bestuurder, niet behept met een al te groot gevoel voor humor, laat staan voor zelfspot. Een stijfkop die slecht tegen kritiek kan en snel in de ontkenning schiet. Het bewijst maar weer: hoedt u voor de zaligverklaring van willekeurig welke politicus."

Een typische conservatieve humorloze moslim dus.

Aboutaleb is een rigide religieuze wolf in sociaaldemocratische schaapskleren.

En jij trapt er met open ogen in.

6
165 Sterke

@164

'Er is geen wet die zegt: "gij zult niet vragen aan een menigte of er meer of minder Marokkanen in Nederland moeten zijn".'

Nee, maar er is wel een (grond)wet die discriminatie en racisme verbiedt. Als u dat niet begrijpt, niet wilt begrijpen of daar intellectueel gezien niet toe in staat bent, dan ligt dat probleem enkel en alleen bij uzelf.

7
166 Kopkaas

@164
Als u een vonnis onderuit wil schrijven, leest u het dan vooral eerst, dat helpt.
In menselijke taal en recht van de bron, de rechtbank Den Haag:
https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Den-Haag/Nieuws/Paginas/Wilders-schuldig-aan-groepsbelediging-en-aanzetten-tot-discriminatie.aspx

Ik ga me niet vermoeien met uitleg, maar uw hele schrijven bestaat slechts uit drogredenen.
En zelfs als het wel juridisch hout zou snijden, dan nog schrijf je een vonnis niet van tafel via een internetforum.

Het is nog steeds een feit. Wilders is veroordeeld, Aboutaleb niet,.

Daar verandert geen roman iets aan

1
167 HenkG

@106 nogal duidelijk dat Wilders niet te vertrouwen is door Aboutaleb's woorden te verdraaien. Ook duidelijk dat Wilders geen dialoog wil, u overigens ook niet, daarmee meer de polarisering en segregatie in de samenleving stimulerend. Daarmee bewijst Wilders het Nederlandse volk dus geen dienst... Maar ja, zijn aanhang heeft dus gewoonweg de intelligentie niet om zich dat te realiseren.

1
168 TedjeR

@168
Inderdaad, je ziet het ook weer terug "de rechter zei dat Marokkanen een ras zijn".
Wilders heeft dat de wereld in geslingerd en Wilders weet heel goed dat de rechter dat niet zei en ook niet bedoelde.
Hij wist ook dat hij wantrouwen naar rechters zou zaaien.
En inderdaad, zojuist WEER een adept die erin getuind is. En ik denk eigenlijk, dat die adept het morgen weer herhaalt, die leren niets van informatie. Het heeft alle kenmerken van een sekte.

0
169 HenkG

@113 Ook triest dat jij denkt dat mensen anders denken tijdens kerst? Wat heeft kerst er nou mee te maken?

0
170 etymologie

@166
Als je de ander voor dom uitmaakt in een discussie, sta je zelf erg zwak. Besef je dat?

0
171 Sterke

@167
Ik noem slechts de feiten. Dat je daar niet tegen kunt is jou probleem.

Aboutaleb is een conservatieve moslim, en dat is idd niet verboden.

Maar het gedachtengoed van Aboutaleb is en blijft verwerpelijk. Je moet er niet aan denken dat deze drammende moslim met zijn onderdrukkende ideologie meer macht krijgt.

De politiek van Wilders is een terechte reactie op de groeiende en zorgelijke invloed van de Islam in het vrije westen.

Overigens zou ik ook niet willen dat mijn dochters met een moslim thuis komen. De reden mag duidelijk zijn: de Islam en het vrije westen zijn onverenigbaar. Moslims en niet-moslims gaan in de praktijk nauwelijks met elkaar om. Nederland is verscheurd in parallelle samenlevingen. Feiten die je niet kunt ontkennen.

Terwijl jij je focust op een lullige uitspraak van Wilders, verscheurt de Islam ons land. Maar joh, steek gerust je kop in het zand.

0
172 Sterke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

@8 Zo, hij was dus raak. 🤣Maar nooit een antwoord van je natuurlijk. ...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@30 Oh, dus nu is zijn taak stennis maken zodat andere politici de oplossingen moeten aandragen. Hou toch op....

3 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

De realiteit is dat dit in elk land en grote organisatie gebeurt.De VS die druk zet op ASML. Von der Leyen die zich met de Nederlandse verki...

4 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Querido not
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@30 Toch zijn er wel oplossingen voor deze migratiecrisis. Niet één allesomvattende oplossing - die is niet mogelijk in verband met de huid...

8 minuten geleden geplaatst door Querido not

progressiefliberaal
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Een paar jaar terug vond ik dit nog een onzindiscussie. Maar hij heeft wel gelijk (net als Marianne Zwagerman bijvoorbeeld, trouwens).Er is ...

9 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

spookrijder
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Rutte is een van de grote veroorzakers van dit probleem. ...

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

progressiefliberaal
Reisadvies voor Frankrijk van groen naar geel om dreigingsniveau: ‘Bezoekers moeten extra alert zijn’

De trieste staat van Europa in de 21e eeuw.Er moet gewaarschuwd worden voor het reizen naar een modern, vrij land. Dit soort berichten verwa...

11 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Reisadvies voor Frankrijk van groen naar geel om dreigingsniveau: ‘Bezoekers moeten extra alert zijn’

Waarom? Wie zou er in Frankrijk een aanslag willen plegen? (S.O.)...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Kamsutra OldCaught Panty SniffingVer Videos PonograficosJerked Off StoriesXxx Porn CAnimemonster PornPorn Gay BroCameltoe PicturesLucky Starr PornXxxii Video HdAlura Jenson Xxx VideoHd Indian Porn ImagesIndian Mature Aunty XxxPorn De TriosStickam FlashHq PorniFilm PornographiqPornhub Crotchless PantiesAnime Babe MasturbatingKash DineroAntarvasna Video HdVidio Bokep IndonesiaBangla Choti MaaPronktube ComWww Desisexvideo ComChromazz NudesJapanese Idol Pornسكس طرتونFuck PussyGay Porn MuslceNude XxChanel Preston SexBig Dicked Gay MenGet Pregnant PornTelugu Kama StoriesBaldurs Gate Shadowheart SexPorn DansFree Lingerie PornJordixnxxBhartiya Porn Video水果派Mallu Reshma XxxTeam SexNatalie Portman SexFilthy Anal MilfPorn PlubicReddit Watch For PlotSkokka AcompanhanteSunita Mani NudeFat Ugly WomanDaisy Taylor CumsXnxxx CoBrazzer BpXx Video Sexy ComHindi Sax VideoGhost Sex VideoDesi Anal VideoSri Reddy Porn VideosBus Lo Sex VideosSunny Leone Sex PositionTeenfidelity XxxRhonda Rousey NudeLesbian Porn ChubbyAdult Work . ComJogo EróticoAnime PorJodiewestHorny PolicemanMelhores HentaiSensusal PornDesiindiansexSex Bhabhi Hd VideoHorimiya Hentai3d Teen PornPhotopornThi HookersJapan No SensorZoey Holloway StepmomBaddies Only BbcX KhaniRanjitha SexBeautiful Sex FilmDixie Trailer TrashBedt HentaisYareellSkip The Games Toledo OhioEvooli PornoFit SidxxxSe Xi FilmMandy Moore PornPale Girl PornHentai EbonyBurning Man OrgyCream Pie BrunetteAnnan PornBrather And Sister XxxWww Sex Vedeos ComLesbain Bondage PornShantel FeyaCreampie VidzSex Com Hd FullVega PornIndia Porn MeAsain Massage Parlor PornBrother CrushSweetiepie.bri NudeDownload Free XnxxOnlyfan FreeHenrai HeavenBande Dessiner De SexePorn StockingsCsct-013White Sex VideoStep Mother NudeMia Khalifa With LesbianTusheyrawJennifer Coolidge NudeSkyler White PornGangbang Girls Auditorium PornMujer Mas Hermosa DesnudaKannada Sex StoriesAmerican Girl Xxx VideoWww Nuru Massage ComWw Xx Sunny Leone VideoKorean Love Making VideosFlashy.effyArabelle Raphael DickdrainersMandiemaytagFree Celebrety PornJapanesexxx VideoFlintstones PornographyTits In PublickNaruto Hinata HentaiXvedios TvTaxi SexReina Rae IafdAnllela Sagra NakedHindi Actress Sex XxxJulia Anne LesbianPornmd.cpom3d Monster PornsSkin DiamondLana LaneXxx Hd Hindi HotSuck Nipple LesbianReddit HomemadeKarlyane Menezes PornGay Black Porn TubeEva Violet OnlyfansHindi Bhasha Sex