Hulpdiensten op de dijk bij Andelst.
Volledig scherm
Hulpdiensten op de dijk bij Andelst. © Jeffrey Slendebroek / Persbureau Heitink

Lichaam gevonden in de Waal bij Andelst is van vermiste Nijmeegse

updateANDELST - Het lichaam dat maandagochtend in de Waal bij Andelst is gevonden blijkt te zijn van de Nijmeegse die sinds half december werd vermist. Volgens de politie is er geen misdrijf in het spel.

3 reacties

  • PeterM

    6 jaar geleden
    Inderdaad, maar omdat de medewerking van de Christentaliban nodig is om de neoliberale agenda van Rutte uit te voeren. Moet de mogelijkheid tot waardig sterven in de ijskast tot sint Juttemis. 
  • Pipo

    6 jaar geleden
    Mijn medeleven speciaal voor die dochter die laatst in de krant stond en op zoek was en al het ergste vreesde. Erg moedig.Goed dat het lichaam van haar moeder nu terecht is. 
  • Wanula Dreaming

    6 jaar geleden
    Daarom moet het mogelijk zijn om netjes het leven af te sluiten als het echt geen zin meer heeft. Dat bespaart de hulpdiensten dit soort gedoe. Nog niet te spreken over mensen die toevallig langslopen en van het aanzicht mogen 'genieten'.
  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?