President Donald Trump in het Oval Office
Volledig scherm
President Donald Trump in het Oval Office © EPA

Schoffeerde Trump immigranten uit Haïti en Nigeria? "Ze hebben allemaal aids"

Tijdens een vergadering in het Witte Huis in juni zou de Amerikaanse president Donald Trump zich zeer laatdunkend uitgelaten hebben over immigranten uit Haïti en Nigeria. Dat schrijft The New York Times zaterdag. "Alle immigranten uit Haïti hebben aids" en "Nigerianen moeten terug naar hun hut gaan", zou Trump gezegd hebben.

37 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    NY Times zou dit echt niet publiceren als ze hun bronnen niet dubbel gecheckt hadden. Daarbij: Trump heeft toch ook openlijk gezegd dat Mexicanen allemaal dieven en verkrachters zijn? Dus is deze beledigende veralgemening ook typisch wat je van Trump zou verwachten.
  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    Tja het komt van the New York Times een bekende antitrumpkrant.
  • Dan Lee

    6 jaar geleden
    Van Trump is werkelijk van alles te verwachten,hij is en blijft een losgeslagen gek!
  • VIVIANE bastenie

    6 jaar geleden
    Wat ze ook zeggen of beweren wat Trump wel of niet doet ,ik blijf zeggen hij komt op voor zijn volk en doet wat hij heeft beloofd ,dat kan niet van vele andere gezegd worden,hadden ze in de Europese Unie maar zo iemand dan was Europa een top land,maar de Europese leiders zijn schotelvodden en zitten er alleen maar om hun riante en veel te hogen salarissen te incasseren. En dan onze overheid? veel erger die heulen mee met de vijand en zadelen ons op met al het gespuis van de wereld.
  • Nick Mees

    6 jaar geleden
    Wat zegt hij verkeerd misschien?