door Febee in Buitenland  ·  20 Reacties

  • 6
  • 345x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De VN is bullshit en mag weg van mij

8
1 Jan met de korte achternaam

@1 . Mee eens. De VN manifesteert zich steeds meer en steeds openlijker als een anti-semitisch, anti-Joods en anti-Israel club en inmiddels ook anti-Europa want ze schijnen nu zelfs met VN vliegtuigen gelukszoekers van Libie naar Italie te vliegen. De hoogste tijd voor het in werking stellen van afweergeschut tegen deze ongevraagde invasie van Afrikaners.
En de hoogste tijd om de VN op te doeken. Een inmiddels dermate bevooroordeelde club dat ik ze op geen enkel punt meer serieus kan nemen.

9
2 PFL

Hup, Libië de nieuwe springplank voor miljoenen moslims naar Europa. Het is bekend dat door ook ontelbare gevluchte IS-strijders zitten die via Libië naar Europa willen. Eerst is Khaddafi met hulp van de VS uit de weg geruimd om Libië te kunnen openen voor het internationale jihadisten, en nou werden met hulp van de VN de volgende miljoenen hierheen gebracht. Het overlopen van Europa met de islam is wel een heel groot complot, waar de VS, de VN, de EU en het middenoosten bij betrokken zijn.

1
3 zewa

Voor Brabosh is het blijkbaar moeilijk te verteren dat het z.g. "zwijgen over Israël" toch echt ten einde lijkt te geraken. Schendingen van mensenrechten, bezetting en kolonisatie van hun buurland Palestina komt na ruim 50 jaren eindelijk iets in de schijnwerpers te staan, de pro-Israël/pro-Zionistische Hasbara op internetfora ten spijt.

Brabosh huilt. question question question

18
4 Barbapapa-7,5

Uit het artikel:
10. Het in Beiroet gevestigde agentschap van de Verenigde Naties publiceerde een rapport waarin het Israël beschuldigde van ‘Apartheid’. ...

Dit is niet zo moeilijk aan te tonen question
Ook de voormalige Israëlische Premier Ehud Barak zegt ronduit "Israël bevindt zich op het glibberige pad naar Apartheid"
Ehud Barak Warns: Israel Faces 'Slippery Slope' Toward Apartheid
If Israel keeps controlling Palestinians, 'inevitable' result will be 'either non-Jewish or non-democratic' state, former Israeli PM tells Conflict Zone's Tim Sebastian in Deutsche Welle TV interview
https://www.haaretz.com/israel-news/1.796949

14
5 Uit Den Haag

Deze topic past wel in de top 10 huilie huilie zelfbeklag anti VN topics. Opvallend dat sommige NK bezoekers ab-so-luut geen kritiek op het Israëlische beleid dulden, bij minst geringste kritiek ben je gelijk een antisemiet, een Israel 'hater', begeleid door onnozele gemeenplaatsingen.

Feit is, veruit de meerderheid van de wereld is van mening dat eenzijdig uitroepen van Jeruzalem als officiële hoofdstad voor de Israelisch bevolking controversieel alsmede onverstandig en met goede rede wel te verstaan. De recente rellen en oproep in de regio spreken boekdelen.

Het is derhalve vrij onnozel om de VN hier aan te vallen en het persoonlijk te nemen alsof de VN een entiteit op zichzelf vormt, niets is minder waar, de VN resoluties zijn het netto resultaat van consensus onder landen wereldwijd die het Israëlische beleid afkeuren. Net zo goed dat er VN resoluties bestaan tegen acties georganiseerd door de Palestijnse autoriteiten.

Gevalletje dus van 'don;'t shoot the messenger', het equivalent voor VN.

8
6 Drumpf

Top 10 van meest waanzinnige anti-Israël acties in 2017 door de Verenigde Naties

Een potsierlijke lijst van utopisch gebazel dat al decennia lang wordt neergezet als wereldregering. bezet door de meest wanstaltig links hypocriete zelfbevredigende utopistische nepmoralisten die de wereld ook heeft gezien. Gemakzuchtig stelend van gemeenschapsgeld, Levend in totale ontkenning van de werkelijkheid, schromeloos schijnheilig en tegelijkertijd zo gemakzuchtig en lafjes verstopt in elkaar aanstekende roedels.

Conclusie: Verbazingwekkend hoe erg dit heeft kunnen worden. Beschamend ook.

2
7 purelogica

@7

De enige conclusie uit je tirade is dat je met een reeks emotionele gemeenplaatsingen komt aanzetten die kant noch wal raken. Je struikelt letterlijk over woorden, 'zelfbevredigende utopistische nepmoralisten' ?? Kun je ook namen geven? Natuurlijk niet, je schrijft over de VN alsof het een entiteit betreft die je vervolgens kunt uitschelden.

Goed voor het loslaten van de frustraties, maar inhoudelijk stelt het niets voor, anders gezegd, veel geschreeuw maar weinig wol.

6
8 Drumpf

Uit de Jeruzalem Post:
De voormalige directeur van de Israëlische Mossad is ook hartstikke duidelijk:
"De politiek van Netanyahu brengt ons een a binationale staat of een Apartheidsstaat"

The former Mossad director said that the prime minister’s policies “will bring about an end to the Zionist dream.”
“On the Palestinian matter, his policies are leading to either a binational state or an apartheid state,” Dagan told Channel 2.
http://www.jpost.com/Israel-News/Politics-And-Diplomacy/Ex-Mossad-chief-Dagan-pans-Netanyahus-bulls-speech-to-Congress-393162

13
9 Uit Den Haag

@9 tja maar dat zijn natuurlijk ook geindoctrineerde Israeli.
Hoe durven ze hun eigen, verdacht van fraude en corruptie, minister te veroordelen.

2
10 streek

Ook het Franse Parlement beschuldigt Israël van Apartheid op het gebied van de verdeling van water op de Westelijke Jordaanoever.......
En zo kan ik nog uren doorgaan!

French Parliament Report Accuses Israel of Water 'Apartheid' in West Bank
read more: https://www.haaretz.com/french-parliament-report-accuses-israel-of-water-apartheid-in-west-bank-1.407685

13
11 Uit Den Haag

@7 purelogica
Je schrijft:
De VN "als wereldregering. bezet door de meest wanstaltig links hypocriete zelfbevredigende utopistische nepmoralisten die de wereld ook heeft gezien"

Jammer!
Je snapt niet wat de Verenigde Naties zijn.
De VN opgericht in 1945 zijn zo ongeveer àlle landen op de wereld samen, die zo slim zijn om een aantal dingen gezamenlijk te doen.
Één van die dingen is proberen om te voorkomen dat er een nieuwe Hitler komt, een nieuwe wereldoorlog en een nieuwe holocaust.
Maar ja, als je fan van Hitler bent of zo.......

13
12 Uit Den Haag

Nou lees ik weinig opbeurends en opbouwends vanuit Ismael komen eerlijk gezegd.

3
13 Hein2

@12 Uit Den Haag (Wat al genoeg zegt)

Je pleit dus voor een wereld dictatuur om "een nieuw Hitler te voorkomen". Ik denk dat de 2e wereldoorlog uiteindelijk wat ingewikkelder in elkaar stak dan wat onze kinderen nu op school leren (De onschuldige engel Anne Frank vs de grote boze Hitler)

Ik snap heel goed wat de EU en de verenigde naties zijn. Onafrekenbare machtscentra. Waar verstopte mensen hun links dictatoriale fantasietjes mogen uitleven mits ze goed luisteren naar de bazen van de grote kapitaalreuzen.

Zo makkelijk aangetoond door de resoluties per land te bekijken van dit instituut wat dit artikel zo mooi op een rijtje zet. Als het stinkt, bruin en glibberig is en het ligt op de stoep dan is het waarschijnlijk geen bloemetje.

Maar dat is natuurlijk aan dovemans oren gericht want de enige reactie van alle linksen zoals jij is ontkenning. Ontdanks wat iedereen kan zien. Natuurlijk ben ik een marcherende Heinrich die hakkenklakkend met een rood bandje om mijn bovenarm stiekem alle Joden wil vergassen. Dat is toch logisch dat die evils overal zijn? Je ziet het altijd in de film toch? De altijd verliezende bad-guys. Dan zal het in het echt ook wel zo zijn, toch?

De enige bad guys zijn linksmensen die burgerschap en democratie afbreken met hun onafrekenbare corrupte Utopia instituten. Met hun gesegregeerde mensbeeld en zo onsmakelijk overheersende blinde Israelhaat.

3
14 purelogica

@14 purelogica
een wereld dictatuur?
Onafrekenbare machtscentra?

Kijk eens wat de ICAO (Internationale Burgerluchtvaartorganisatie VN) doet.
De UNESCO (Werelderfgoed)
De UNCLOS (VN-zeerechtverdrag)
UNICEF (Verdrag inzake de rechten van het kind).
Het Vredespaleis met de zetel van het Permanent Hof van Arbitrage, het Internationaal Gerechtshof van de Verenigde Naties, de Haagsche Academie voor Internationaal Recht, de Bibliotheek van het Vredespaleis
En ga maar door.......

https://nl.wikipedia.org/wiki/Internationale_Burgerluchtvaartorganisatie
https://unesco.nl/cultuur/werelderfgoed
https://nl.wikipedia.org/wiki/VN-zeerechtverdrag
https://nl.wikipedia.org/wiki/UNICEF
https://www.vredespaleis.nl/

11
15 Uit Den Haag

Terecht het is minstens even ranzig als apartheid wat er in de westbank gebeurt incl bantustans.

10
16 Dian

@14 purelogica
Wat jij helemaal uit het oog verliest.....
Er zijn verschillende smerige oorlogen en annexaties geweest.
De bekendste zijn Tibet en de Westelijke Sahara.
Maar in ALLE gevallen kregen de inwoners van dat gebied daarna de nationaliteit van de bezetter. Behalve.... in Israël.
Daar moeten de mensen al 50 jaar zuchten onder een militair regiem en zònder de nationaliteit van de bezetter.
Dit kan toch niet eeuwig door blijven gaan?
Als Israël de Palestijnen nou gewoon de Israëlische nationaliteit gaf, dan is in ieder geval het probleem deels / grotendeels opgelost.
Maar nee, dat wil Israël niet.
En Palestina erkennen willen ze ook niet.
Heb jij dan een fatsoenlijke oplossing voor die miljoenen mensen, die daar al generaties lang wonen?
Ik hoor het graag!

10
17 Uit Den Haag

Onzinartikel. Fake oud nieuws.

@17
Dan zouden ze de hoofdelijke meerderheid verliezen en een volgende democratisch gekozen regering zou bestaan uit Palestijnen. Ziedaar het dilemma. question

1
18 manpower

Wanneer komen de zware sancties

1
19 niet-alles-geloven

@17 Wat jij Palestijnen noemt zijn moslim migranten uit heel Afrika. Samengepakt op een plekje waar ze worden onderhouden door Europees belastinggeld. Waarom zou Israel al die migranten moeten opnemen, die ook nog eens de hele dag niets anders willen dan Israel vernietigen en alle ongelovigen doden, de joden voorop?

Wat maakt die linkse blik op Israel zo gek en zo blind voor de rest van de wereld? Wat vind jij van Saudi Arabie, Afghanistan, Zuid Afrika, het uitmoorden van Koerden en Christenen in het middenoosten? Wat vind je van Noord Korea en Wit Rusland? Van Libie?

Als je nu echt zo moralistisch was dan was Israel niet een van de eerste landen op het lijstje.
Beste oplossing: Stop er geld aan te geven en stop ermee om ze steeds gelijk te geven. Israel is een fantastisch land met enorme sociale, culturele, wetenschappelijke rijkdom. Ze hebben een mooi land gemaakt. Die moslimmigranten die jij Palestijnen noemt die kunnen helemaal niets. Alles dat je ze geeft is weggegooide moeite. Het enige dat ze willen is Sharia en alle ongelovigen doden.

Waarom strijdt jij de Palestinse strijd van de jihad? Je bent toch geen moslim?

0
20 purelogica

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
NASA ontvangt weer data van 47 jaar oude Voyager 1-sonde na software-update

Het is hoe dan ook een geweldige prestatie dat een sonde uit 1977, die al 47 jaar met dezelfde computerapparatuur in de ruimte is, weer data ove...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Querido not
Offtopic

@2678 GraaiJouw knipsels en het verhaal dat jij daaraan toevoegt doen beseffen dat dit soort verwikkelingen tussen forumgenoten voor een arge...

4 minuten geleden geplaatst door Querido not

Nicks R. Van
NS sluit meeste geldautomaten op stations uit angst voor plofkraken

De service neemt steeds af terwijl Koolmees de prijzen wil ophogen. Dat rijmt toch niet met elkaar?...

7 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

progressiefliberaal
Nest gekraakt en nog geen broedpartner: het zit webcammende visarend niet mee

Nou ja, als hij een OnlyFans-account opzet, dan kan hij misschien in ieder geval nog wat verdienen met die webcam....

9 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Wedergeboren
10 Years Later, Russian Volunteer Fighters Recall Fueling the War in Donbas - The Moscow Times

Google TRANSlate: https://www-themoscowtimes-com.translate.goog/2024/04/23/10-years-later-russian-volunteer-fighters-recall-fueling-the-war-in-d...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@189 Natuurlijk kijk jij op de bezoekers van Aldi neer. Doe niet zo schijnheilig zeg. En verder kun je niet lezen maar dat verbaast me niks w...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
NASA ontvangt weer data van 47 jaar oude Voyager 1-sonde na software-update

Nieuw bewijs dat je echt niet elke twee jaar een nieuwe telefoon hoeft te kopen....

13 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Hendrianus
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Weer eens een draadje naar de gallemiezen door onderling gezeik tussen een paar . . . . Next....

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

progressiefliberaal
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

https://www.youtube.com/watch?v=RA-txZPC1KULaten we dat maar in de films houden....

19 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Hentai Porn UncensoredBlackmailing Mom PornExploited Mom Comسایت سکسی قمبلسكس فابينيPorn Full Hd ComAdam Snow Cole Blue Noah WhiteBoobs UncenseredArousrComic Porn En EspañolFingering Xxx VideoXvieos.comTrans Live CamDiscord Porn LinksGayhentai MangaRule 34 SfmLesbian Sex XxxXx Hot MomMia Malkova And Johnny SinsTelugu Girls Xxx VideosMallu Aunty Sex ComYoo Ji-wonBest Colection PornPorn Steven UniversBritt Ekland NudeMumbai Sex PhotoXpxxxDotcom SexIndian Enjoying SexMallu Aunty Full SexMalayalam Aunty Porn VideosLoni AndersonnudeFranceska JaesXenia Crushova NudeXxx Bur PhotoReal Snap NudesMakochan KaihatsuSunny Leone Bp SexXxx Porn Hot IndianNaked In The ParkHemtai TubeEmma Watsons BfTamil AudiosexMajor GunnsEstaphaniahaFantasy Massage ComTmnt HentaiNaked Beach VideosFullporner ComSexy Sex Xxx VideoMast Chudai VideoBhojpuri Sex Video GaneTeamstee PornAubry Babcock PornLaura Ashley SamuelsCarmen Valentina PornKatnisseverdySolo Feet PornP. OrnIndependentlistcrawlerKaterian HartlovaCrazy3dxxxPorn SubredditsJune Sex VideoFootjob HdLily Hart PornJav Bouncing TitsThick Ebony Lesbian PornDeep Throat Tongue OutPoenoShakira PornôAshton Summers PornDarcie Dolce NudePaul Rudd Nude69 PosationLucknow SexCt69 NetUncensored TwitterEva Lovia GifXnxxx MobiHow To Find Porn On YoutubePornmylfHumiliating FacesittingChristina Hendricks PornhubXxx Hindi MeKolkata Xxx Video ComKindgorlsEzada SinnSimran Kaur NudeRajasthani Bhabhi SexKorean Romantic SexLana Rhodes VidRule34Brazzers StarsMom And Dad PornJennifer Lopez Hot SceneAubry Babcock ForumNsfs-221Doggy PornographyPornhu .First Time XvideoHindi Sex Porn ComChanel Preston AnalMom Sun Xxx Videos HdLesbisn PorNest AnalWww Xxx Sex ComXxx SxeyRekha Sex MovieCurvy Women NudeSatin SexRomi Rain ShowerIndian Brother And Sister Fucking VideosStep Sister FuckTessa Fowler FuckKendra JadeXxx Bhabhi Ki ChutCock DrippingLarge Breasted Naked WomenKali Roses Cum SwallowJabv GuruCams ComXvideo QIndian Sexy Mms VideoPhoto Telugu SexXxx Indian Suhagrat VideoPorn Lez AnimePornquadrinhosBlack Porn StartsBend Over In ThongMaa Ki Chudai Ki KahaniSex3xReina Rae IafdSexo PorôCumcum PornJaponhentai.ShantaehentaiPersephani NakedOrc FutaBrazilian Porn ActressXvideos ParaCharurbate AsianBenchodHollywood Bf HdAdult Mms VideoHd Hole IndianHot Sex With SongBlack PprnNaked MassaeTelegram Porn Channel